Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Toshiba notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2007) sigsauer


sigsauer
csendes tag

Tisztelt Urak/Hölgyek!


Sajnos családi okok miatt sürgősen eladósorba került az L30-134-es(Celeron M 1460 Mhz-es) gépem.
A notebook pont fél éve lett vásárolva.(így még fél év garancia van rá )Azóta persze jóval csökkentek az árak! ...éppen ezért az ajánlatom a következő(és remélem kedvező ;) ):
Amennyiben valaki egy reális árat mond a gépre magával viheti a következőket gratiszba:

1. a géppel együtt vásárolt D-Link DI-524 airplus router
2. egy kifogástalan, karcmentes állapotú védőfóliás HP IPAQ h2210(összes tartozékával: töltő,bölcső, CF-SD m.kártya, tok)

A notebookról még annyit csak otthon volt használva átlagban napi egy-két órát(fénykép-videóalbummak,netezésre) és csak hálózatról. Az aksiját azért lelkiismeretesen lemerítettem és feltöltöttem havonta.
Egy kis szépséghiba: egy vörös alpixel hiba(ha jól tudom a gyártó szerint ebből 7 a megengedett) fedezhető fel a kijelző aljától 2mm-re ami már a vásárláskor feltűnt de bármennyire is maximalista voltam és vagyok ez mégsem befolyásolt elhozatalában.( előtte két originál lett kicsomagolva, mindkettőn a képernyő közepén mosolygott rám egy-egy hibás pixel - na ezt azért mégsem! :(
Ez alatt a fél év alatt maximálisan meg voltam elégedve hibátlan,megbízható működésével. A hozzá fűzött reményeket beváltotta.Ha újból gépet veszek csak Toshibát!!!
Köszi a figyelmet! További jó napot Mindenkinek!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Toshiba notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.