- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigsauer
csendes tag
Tisztelt Urak/Hölgyek!
Sajnos családi okok miatt sürgősen eladósorba került az L30-134-es(Celeron M 1460 Mhz-es) gépem.
A notebook pont fél éve lett vásárolva.(így még fél év garancia van rá )Azóta persze jóval csökkentek az árak! ...éppen ezért az ajánlatom a következő(és remélem kedvező):
Amennyiben valaki egy reális árat mond a gépre magával viheti a következőket gratiszba:
1. a géppel együtt vásárolt D-Link DI-524 airplus router
2. egy kifogástalan, karcmentes állapotú védőfóliás HP IPAQ h2210(összes tartozékával: töltő,bölcső, CF-SD m.kártya, tok)
A notebookról még annyit csak otthon volt használva átlagban napi egy-két órát(fénykép-videóalbummak,netezésre) és csak hálózatról. Az aksiját azért lelkiismeretesen lemerítettem és feltöltöttem havonta.
Egy kis szépséghiba: egy vörös alpixel hiba(ha jól tudom a gyártó szerint ebből 7 a megengedett) fedezhető fel a kijelző aljától 2mm-re ami már a vásárláskor feltűnt de bármennyire is maximalista voltam és vagyok ez mégsem befolyásolt elhozatalában.( előtte két originál lett kicsomagolva, mindkettőn a képernyő közepén mosolygott rám egy-egy hibás pixel - na ezt azért mégsem!
Ez alatt a fél év alatt maximálisan meg voltam elégedve hibátlan,megbízható működésével. A hozzá fűzött reményeket beváltotta.Ha újból gépet veszek csak Toshibát!!!
Köszi a figyelmet! További jó napot Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest