- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #20903 üzenetére
Az utolsó sorral nem értek egyet!
Most mondod hogy 4es set helyet 5 lett.
Na most ha veszünk egy átlag játékost aki 2-3 órát zúza és 1 hét alatt össze kapálja a réten a 4 krumplis zsákot és örül mert mellé van 2 hagyma is (hagyma a sentry!).
És jönn egy gyengítés és igy nemtud használni 2 set combot csak egyet.
Ez mi ha nem kibaszás. (Én nem nagyon használtam 4es setet csak hogy elkerüljük jogy sírok).Plusz az hogy neked van egy über (itt nem a taxis hukyeségre gondolok xD) csapatod és van minden set benne és ahoz hasonlítasz mindent itteni csapatot hát.....
Szerintem vicces....Lehet hogy jókat írsz (ált. a kommentjeidet else olvasom csak néha sry!) de amit ma olvastam az az volt hogy mindenkit a saját csapatodhoz hasonlítasz ( nem mind).
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest