Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flickering
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
igen, csak vpn-el át jelentkeztem mexikóra..annyi, így ajánlottűátok még nekem 1,5 hónapja kb.
A sima itanfallt is így vettem, csak nincs baj akkor vele remélem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Flickering
üzenetére
És itt a rendes magyar lakhely adatokat adtad meg?
-
Flickering
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én ezzel a módszerrel csináltam, potom 2700 ft-ért lett season pass:
-töltsd le a "hola unblocker-t" (nekem chromeban jó volt mozilla nem szerette)
-menj az origin.com-ra
-ott kapcsold be a mexikói vpn-t
-a honlap automatikusan átmegy "mexikóiba"
-keresd meg a játékot és a vásárlás részét (nem tudom a pontos neveket, de a google fordító elég sokat segít és honlap is elég egyértelmű, nekem 0 spanyollal sikerült)
-amikor be kell jelentkezni akkor kapcsold ki a vpn-t (ne régiót válts, hanem a kapcsoló gombra menj, a kezelőfelület jobb felső sarka)
-bejelentkezel és leboltolod a dolgokat, mint adatok megadása stbstb (ez volt az első origines vásárlásom, de gondolom ez minden nyelven ugyanolyan felületű).
-megköszönik a vásárlást és a játék ott lesz a cuccaid között. -
Thunder82
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Így ahogy mondod
más megoldás nincs 
-
-
Hmmm... elég kuszák ezek az új pályák. annyi sok zeg zug van még jó nagy vertikálisan is hogy kb annyi esély van bújkálni mint lelőni valakit.

Szokni kell az már egyszer biztos.
-
tDr1v3r
veterán
Nálam meg megint elszarta magát... Origin elindít, játékra jobb gomb és update, picit vár és azt írja hogy a legfrisebb. Persze nem játszható...
Átnézettem vele, szar ugyanúgy, update-ra ugyanezt írja. A legutolsó előtt is ezt csinálta, akkor baszakodtam vele meg törölgettem, nem használt, aztán a picsába uninstall ment a játékra és újra feltelepítettem. Aztán megint ugyanott vagyok...
Tud valaki segíteni? -
RMZ250
senior tag
Srácok? A Origin-en most 5.500Ft a season pass. Ha megveszem akkor az összes dlc-t letölthetem

-
laceszgamer
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Bioshock Infinite se pici a DLC-ket letöltve, de akkor ezek szerint nem az a rekorder.

-
Átléptük a 61GB-ot és még jön egy DLC legalább... nem piskóta méretű lesz.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
2,3G, szép méret. Downloading....

-
Juhúúú... megjött az update és a kieg is.

Letöltésre fel...

-
viktor82
őstag
Üdv
Olyan problémám lenne,hogy az inditásnál visszaesik az fps 5-6-ra és semmit nem tudok kezdeni a játékkal közben az origin ezt a hibát dobja gfsdk fxaa.win64.dll.Mi lehet a baj már próbáltam letölteni ujrá az sem segitett!
-
Zedz
addikt
Azért szeretnék gratulálni ennek a minősíthetetlen matchmakingnek. Vagy 10x egymás után ugyanabba az életképtelen csapatba dobott be, az ellenségben pedig majdnem mind G10-es volt.

-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Black Marketet már berakták?

-
Thunder82
aktív tag
Néémááááá

-
STC Speed
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Köszi szépen!

-
STC Speed
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Értem,köszi.
Kár
Honnan tudom,hogy akit lelőttem igazi játékos? -
STC Speed
őstag
Ez a Bot_okkal való játszma,hogy néz ki?
Mármint van olyan mód,ahol nincs bot? -
vilagbeke
csendes tag
válasz
birorichard
üzenetére
Pont ezt vártam
(tipikus)orichalcos
Xbox 360-ra kesőbb jönnek a cuccok
"Xbox 360 release to follow soon after" -
STC Speed
őstag
Megvettem a játékot,kiváncsi vagyok.
Csak a 2 napos próbaverzió elsem indult,ilyen akadozva belassulva,indult el a játék, a menüig elsem jutottam.
-
birorichard
őstag
válasz
vilagbeke
üzenetére
Lol, sokat agyaltál ezen a szellemes beszóláson?
Amúgy megnyugtatlak, elég jól megy, bár biztosan nem olyan jól, mint neked-munka, tanulás, barátnő, röviden, az élet mellett sajnos nincs túl sok időm rá. Gondolom az a baj, hogy nem vagyok hasonló agyhalott, aki minden hypeolt játékra nyálcsorgatva verdesi a tenyerét, mert most az a menő. Biztos, én látom szarul a dolgot, ha még a fejlesztők is az update leírás felében a játékosokat nyugtatják, hogy ez nem a MT előfutára, mindezt egy olyan kiadóval a képben, mint az EA... Nekem van saját véleményem, amit minden személyeskedés nélkül próbálok megosztani. Ha nem tetszik, ne olvasd. A személyes megjegyzéseidet meg a játszótéren pallírozd tovább, a megnyilvánulásod alapján kb. odavaló vagy, hagyd a felnőtteket.
ON: Amennyiben elkerülik a MT-t, úgy önmagában jól hangzik. -
-
vilagbeke
csendes tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ő már amióta ide került csak nyafog és kifogásokat keress. Tipikus gyenge játékos aki nemtudja hova tenni magát.
Ez van sajnos, bocsi 
Ez a csomó újítás azért van, hogy mindenki megtalálja ami neki tetszik. Mutass egy játék fejlesztő csapatot aki ilyen rövid idő alatt ennyi valamire való patch-et és tartalmat (amik nem kis terjedelműek voltak) adott ki.
Várható újítások ebben a hónapban: CUCC -
tDr1v3r
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Nekem bejön. Kitermeltem kismillió burncard-ot a pár óra alatt amennyit játszottam (szerintem még 5 se telt el a trial elkezdése óta
), és lévén mivel nem használom őket (nincs olyan amilyen kéne inkább) inkább eladnám mindet és valami értelmeset vennék az árából.Ebben a játékban biztos vagyok hogy nem lesz mikrotranzakció. Vagy ha mégis, akkor ilyen booster packok formájában vagy ilyesmi...
(#2744) vzarmo: Azoktól engem sem, de amikor jobb attachmenteket vagy ilyeneket vehetsz azért már szar...
-
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
zseniális vagy. itt egy nagyobb újítás (amiért többek közt te is egy kilincselsz egy ideje, mert a játék "üres"), erre már tovább gondolva úgy hiszed ez a későbbiekben fizetős lesz... ha az is lesz, mit érdekel ez most, amíg ez egy tök jó ficsőr és jelenleg teljesen ingyenes? elég szar lehet úgy játszani, ha közben azon agyalsz, hogy a későbbiekben vajon mit szúrnak majd el..
most végre kapni fog a játékos valami jutalmat az eredményeiért, amit beválthat. ezt egyenlővé tenni azzal, hogy később ki miért adna valódi pénzt eléggé mókás dolog.egyébként sose értettem ezt a mikrotranzakciótól való félelmet. senki se tart pisztolyt a fejedhez, hogy vegyél a fegyverhez egy újabb festést vagy skint...
-
-
törölt tag
akárhogy is olvasom/értelmezem sehol se látom, hogy valódi pénzbe kerülne bármi is.
lehet nem csak a címet kellene elolvasni....will use in-game currency, not real money...
The Black Market’s arrival also introduces a new currency to Titanfall called Credits. Credits are used to buy items in the Black Market like Burn Card Packs and Titan Insignias.
Ways to Earn CREDITS:
Match Victory
Match Completion
First Victory of the Day
Completing Daily Challenges
Selling Burn Cards
Discarding Burn Cards -
Nuada herceg
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Jah...
Még a végén 1 free o play shooter lesz, mikrotranzakciókkal!
Amit mondjuk nem nagyon bánnék, mert akkor örök lenne a játék,
nem avulna el sosem, mindig fejlesztenék.
Mint pl.: A World of Tanks.Csak akkor kidobott pénz lenne amiért megvásároltuk...
-
birorichard
őstag
-
Eversmann
senior tag
Itt meg az Export pálya, közelharc lesz előtérben
-
No kinek mennyire jöttek be az új dolgok?

Nekem csak egy pozitívum van ami érezhető változást hozott... az pedig a MFD játékmód.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vagyok pro, de ez új színt vitt a játékba és szórakoztató.Új pálya info (még mindig nem sok):ITT
-
doma98k
csendes tag
mármint a texturák
-
doma98k
csendes tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Jó hát vágom hogy source engine az van pl L4d meg csgo allatt is de az szebb sztem...
-
doma98k
csendes tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Az a poén hogy ennek a gamenek insanehez kell a 3gb vGA de még ott is szar a grafika néhol, BF3 leveri maxon annak nem kell 3 gb vga... ugyhogy ez egy szarul optimalizált cucc... amugy a játékmenete az tetszik már lv 40 vok xD
-
doma98k
csendes tag
Aha tényleg olyan o_o
szal akkor itt a játéknak szar a grafja.. 
-
doma98k
csendes tag
igen 16x-es
-
doma98k
csendes tag
Ilyet se láttam még hogy nekem ilyen szar a graf.... Másnak meg tök faszerántos.....
-
doma98k
csendes tag
-
doma98k
csendes tag
Okés minny irok mi a helyzet
-
doma98k
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/140713/1238418445N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Xaels
félisten
válasz
doma98k
üzenetére
Anisotropic Filtering. Catalyst-ban meg kéne nézni.
-
doma98k
csendes tag
Mi az az AF ?XD
-
doma98k
csendes tag
Most van a textura High-on, a jobboldali oszlopban minden High és még igyis ocsmány de nemtudom miért :/

http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_20-18-54-09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_20-19-02-66_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_20-19-48-31_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_20-20-05-71_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
doma98k
csendes tag
Na most akkor várjál fölrakom a többit énis highra és adok képet, és ha szarabb lesz mint nálad akkor itt valami hardver gond lesz ....
-
doma98k
csendes tag
Szevasztok ! Miért van az hogy high textureon játszok és még igy is bűn ronda a játék
FPS-em olyan 50-60 körül van de mégis sokszor mintha mikrosszagatna... Pl. mikor sok titán nyomja egyszerre.. egy pár kép a texturáról... :http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_11-22-20-58_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_11-47-12-82_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_11-51-04-56_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140713/TitanFall_2014-07-13_13-15-05-31_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A gépem : CPU Intel G2020 2,9ghz
VGA Saphire Radeon HD7790 1gb dualx
4 gb DDR3 RAM
Felbontás 1440x900 -
Lacek89
tag
válasz
üzenetére
Értem mit mondasz.
Még emlékszem a free 48 h-ban sokszor előjött a ping és ping közötti különbség mert mindenki másmilyen értékkel szaladgált.
Mint azt korábban írtam nincs meg a játék de egy terjedelmesebb hsz-ben majd kifejtem ha lesz időm hogy miért. (nemcsak a noob cuccok miatt) -
törölt tag
válasz
Lacek89
üzenetére
az egyetlen dolog ami miatt "haldoklik" az az elcseszett "skill" alapú mm. érdekes cod esetében sose volt gond, hogy nagyobb prestiget rakott össze kisebbel. ebben a játékban valamiért elkezdtek sírni emiatt és a respawn hallgatott rájuk (pont ez volt a legnagyobb hiba, hogy rendszeresen hallgatnak a játékosokra) én is egyre kevesebbet játszom pont emiatt. egyszerűen szörnyű, ha többen vagyunk akkor ahhoz próbálja igazítani az ellenfél tudását, amit a saját társaságunk képvisel. ebből kifolyólag besorsol valami lagos lobbyba, ahol nem lehet lelőni az ellenfelet, mert egy tárnyi r101-től se hal meg.
a szerver kereső talán megmenthetné a játékot, bár a 6v6 elég kevés, ebből kifolyólag elég problémás lenne egy mapra bejutni.
összegezve, a legnagyobb hiba amit elkövettek, hogy bevezették egy-két hónappal a megjelenés után ezt az eltoszott rendszert (ismétlődő pályák, rendszeresen szétdobáló lobby, brutális keresési idő stbstb). a tartalommal sose volt gond, aki a festhető dolgokra izgul, menjen simsezni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Marked for death jatekmod ilyen, sok a kicsi. Attritionba meg a nagy.

Szabo_Lacek: semmi ilyet nem tapasztalok, mindig van ember es nem ismetlodnek a nevek - ritkan jon szembe ugyanaz az ember. Ami lehet hogy ezt az erzest okozza az az, hogy folyamatosan tolti fel a szervereket a matchmaking, szvsz nagyobb prioritast elveznek mintha bedob egy uresre es melled keres jatekosokat - ilyenkor kibelepes es mar jatszol is.
-
Lacek89
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Szép stat, előfizuval azért könnyebb az élet.

Btw PC-n valóban ennyire gáz a helyzet? haldoklik a titanfall
-
törölt tag
mondjuk nem tudom mit csinálsz, hogy rendszeresen ilyen alacsony szintű népeket kapsz ellenfélnek. nekem javarészt 6-10 gen között ugrál az ellenfél csapata.
-
eLit-MiLan
őstag
Köszönöm

(#2703) rizso: természetesen

-
rizso
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Tuti csalsz valahogyan
Nekem már az is sikerélmény, ha nem utolsó vagyok 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
na szép volt.
-
Eversmann
senior tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Egy állat vagy

Új hozzászólás Aktív témák

- Ubuntu Linux
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

más megoldás nincs

Tud valaki segíteni?
nem lesz vele gondod a későbbiekben .

.

(tipikus)