Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Nekem tegnapelőtt normális ütemben jóváírták a török-ukrán u21 GG élőt, azaz még meccs alatt... mondjuk a 80. percig kellett várni a török gólra.

Tegnap mondjuk csinált egy furát, uru2 élőnél raktam (volna) 1:0-nál a GG-t de vmiért nem ette meg pedig jó kis odds volt... ha nő az odds, akkor is újra rá kell nyomni, pedig be van pipálva, hogy odds emelkedésnél automatikusan fogadja el... de úgy nézem a ha engedélyezve a "megerősítés", akkor carik rá, hogy elfogadja a magasabb oddsot automatikusan... újra kidobja...
Pedig rá 20 másodpercre meg is volt a GG...Ma meg japán2-n raktam a GG élőt, és pillanatok alatt befogadta a tétet, máskor vakarózik rajta 10 másodperceket is... a jóváírás is hamar megvolt még a meccs alatt...
Ha így maradna jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest