Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz nzsolt77 #127473 üzenetére

Ha megosztom előre, utána képpel illusztrálom és ha így nem vagyok hiteles akkor sajnálom. Ennél többet nem tudnék tenni hogy az legyek. Viszont tiszteletbe tartom, ha valaki szerint egy hiteltelen ember vagyok, hát legyek. ;)

(#127471) nzsolt77: Én is dolgozok mellette, mert attól függetlenül hogy ez a legjobb évem még nem hagyhatom ott a munkám, és nem is akarom. A másik meg én se úgy kezdtem hogy erre kaptam egy XY összeget és nesze játsszál, hanem magamnak teremtettem meg ehhez a tőkét. Itt meg nem aszért vagyok hogy k@pja be valaki a bal herém ha nyerek, hanem hogy egymásnak segítsünk. Éppen próbálok megosztani minden tippemet is, mert ha valaki akar velem kockáztatni itt a lehetőség. Ha azt látnád tőlem hogy folyamatosan a semmiből húzogatom elő a nyertes szelvényeket, és ezzel "vagánykodok" akkor teljesen jogos lenne a felháborodásod, de így hogy beírtam egy poént arra nem kellett volna ugranod, mert semmi alapja nem volt.

(#127475) nzsolt77: Ezt is mindig elmondom: Mindenki annyit kockáztasson amennyi nem baj ha elmegy. Ha már úgy játszik valaki hogyha elmegy a fogadása és nem marad a fizetéséből a megélhetésre az alapból kerülje el a szerencsejátékot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés