- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nzsolt77 #127473 üzenetére
Ha megosztom előre, utána képpel illusztrálom és ha így nem vagyok hiteles akkor sajnálom. Ennél többet nem tudnék tenni hogy az legyek. Viszont tiszteletbe tartom, ha valaki szerint egy hiteltelen ember vagyok, hát legyek.
(#127471) nzsolt77: Én is dolgozok mellette, mert attól függetlenül hogy ez a legjobb évem még nem hagyhatom ott a munkám, és nem is akarom. A másik meg én se úgy kezdtem hogy erre kaptam egy XY összeget és nesze játsszál, hanem magamnak teremtettem meg ehhez a tőkét. Itt meg nem aszért vagyok hogy k@pja be valaki a bal herém ha nyerek, hanem hogy egymásnak segítsünk. Éppen próbálok megosztani minden tippemet is, mert ha valaki akar velem kockáztatni itt a lehetőség. Ha azt látnád tőlem hogy folyamatosan a semmiből húzogatom elő a nyertes szelvényeket, és ezzel "vagánykodok" akkor teljesen jogos lenne a felháborodásod, de így hogy beírtam egy poént arra nem kellett volna ugranod, mert semmi alapja nem volt.
(#127475) nzsolt77: Ezt is mindig elmondom: Mindenki annyit kockáztasson amennyi nem baj ha elmegy. Ha már úgy játszik valaki hogyha elmegy a fogadása és nem marad a fizetéséből a megélhetésre az alapból kerülje el a szerencsejátékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged