- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
válasz
xperiababu #23898 üzenetére
szomorú olvasni viszont én azt tanácsolom hogy amikor fogadni akarsz ez a dolgok járjanak az agyadba és talán megtudod állni hogy kigyere a ködörből
-
McCartman
őstag
válasz
xperiababu #23890 üzenetére
Ahogy írtad, az, hogy beismered már nagy szó és a gyógyuláshoz vezető út egyik fontos lépése.
Kívánom, hogy tartson ki az elszántságod és bátorságod, ahhoz hogy mihamarabb igénybe tudd venni szakember segítségét.Nem szégyen elbukni, az ember igazi nagyságát az mutatja ha fel tud állni, ezt ne feledd.
-
xperiababu
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #23895 üzenetére
Én 21 éves vagyok, 19 éves koromban kezdődött a hanyatlás. 2010 májusában vásároltam meg előfizetéses telefonom. Amíg nem játszottam a Szerencsejáték online felületén semmi bajom nem volt. Még csak cigarettát sem vásároltam, nem hogy kábítószert. Igaz, azt nem nevezem életnek, így nem csinálok semmi illgálisat. Én másodikos korom óta játszogattam, volt egy "sikerszéria". Anyunak kifizettem a személyikölcsönét, ezért kezdtem el fogadni. Végül ez vált a végzetemmé. Bwin-en tíltva vagyok a sok befizetés miatt. Ott soha többé nem játszhatok. FortunaWin-en és Unibet-en az egyenlegem pozitív, ott nem buktam. Abból fizettem anyunak a dolgait. A TippMax-on ebben az évben csak (!) 250.000.-HUF összeget fizettem be előfizetéses telefonnal. Igaz, a számlákat ezidáig tudtam fizetni, most annyira elhúztam az e heti bukással, hogy kivettem a kártyát. Tudom, hogy beteges, meg hogy nem tudok a volt barátaimhoz sem közeledni, nem tudok közös témát felhozni. Jogosítványom nincs, nyelvvizsgám úgyszintén. Emellett kétszer megbuktam szakmunkásvizsgán, mert mindig a fogadás járt az eszemben. Most munkanélküli vagyok, de dolgozom. Szeretném megváltoztatni az életem, hogy ne erről a szarrol szóljon az egész. Régen mindenem márkás volt. Apple iPhone-tól kezdve, erőmű számítógépeken át... most? 3 végrehajtó cég, 2 a bank egy az áruhitelem amit a szerencsejátékok miatt nem fizettem. +T-mobile, mert befürödtem a szerencsejáték befizetéseimmel. Aztán jött a kötbér, stb.. Ez megint közel 400.000.-HUF. Szóval elgondolkodtató mire képes a fogadás. A legdurvább, hogy még egy barátnőm sem volt, pedig már vágyom egy komoly kapcsolatra. Másképp élni, dolgozni, ahogy régen iskola mellett tettem azt minden éjjel. Szeretnék a régi önmagam lenni, de nehéz az út, pláne, hogy még az e havi számlák pénzit is elfogadtam a hétvégre. 10.-én kaptam fizut. Szóval ez nagyon ciki. :-S
-
Daniel Alves
őstag
válasz
B-L-A-C-K #23895 üzenetére
+1
Őszinteség mindenek felett. Sok fórumon mindenki csak a nyereséget linkeli be hogy azt lássa mindenki hogy mennyire menő holott szerintem nagyon sokan tudjuk hogy ilyen ember nem létezik hogy állandóan nyerjen. A mai nap után jelenleg a hetet én +5k-ba zártam holott lehetett volna 35-40k is ha nem vagyok mohó és szépen el is buktam mindent.Szóval bukó 35-40k mert nekem ez bukónak számít ha már kapzsi fasz vótamVoltam hasonló helyzetbe csak akkor nekem a póker volt a vesztem
Egyszerű minden,fejben kell eldönteni a dolgokat illetve ha nem megy akkor irány a doki.
ne tedd tönkre az életed.
-
giigz
veterán
válasz
Hogy hoztad össze ezt a sok buktát? Neten játszottál? Miket raktál, szelónként mennyivel?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tisztelem ezt az őszinteséged. Egyik barátom is 2 hete állt le nagyobb függő mint te (azért mondom hogy még függő mert 2 hét az még semmi hogy megállta), múltkor számoltuk ki ő 50 millióit bukott el kb. Igaz jól keres de 20x jobb élete lehetne ha nem játszott volna.
Ha nem hobbi szinten játszol mint itt mi, hanem erőlteted mint állat csak rosszabb vége lehet. Plusz ha le is szoksz úgymond, könnyen visszaszokhatsz, rosszabb mint a cigi. Szerintem szólj a szüleidnek és beszéljétek meg.Talán ezt ajánlom olvasd el: link
Amúgy mennyi idős vagy ha meg szabad kérdeznem?
-
WaterWave
veterán
amúgy ha okosan játszol akkor lehet buksz, de még mindig aztmondom hogy tudod kezelni a dolgokat
-
WaterWave
veterán
válasz
xperiababu #23892 üzenetére
háziorvosod, az majd elnavigál
lehet a qpr-nek is kéne szólni -
WaterWave
veterán
válasz
ezzel tényleg menjél orvoshoz, nem vicc
-
xperiababu
csendes tag
Igazából foglalmam sincs mit kezdhetek így. Korábban diákmunkában dolgoztam a Meló-Diáknál. OTP-s voltam, és kaptam folyószámlahitelt. Mindenféle hazugságokat kitaláltam, csak növeljék a limitet, hogy tudjak megint játszani. Végül az American Express kártyát is kikönyörögtem 430.000.-HUF egyenleggel. Két hét alatt eljátszottam az életem. És most ezért játszok, hogy tudjak többet nyerni, amivel kifizethetem az összes adósságom, ami majd 1 millió forint kamatostúl. Talán még annyiból jobb a helyzet, hogy nem tagadom le. Viszont a családom ezt nem tudja, hogy nagy függő vagyok. Fogalmam sincs mit tehetnék. Le akarok állni, mert mindenem eladtam. Korábban menő számítógépeim, ruháim, telefonjaim voltak. Most arra sincs, hogy egy polót vegyek, vagy fodrászhoz menjek. ÉS BEVALLOM: SZERENCSEJÁTÉK FÜGGŐ vagyok... :-|
-
pohár
félisten
válasz
xperiababu #23888 üzenetére
minek ehhez doki? nem kell rakni, és kész
pont ugyanolyan, mint a cigi, csak az nem teszi le, aki nem akarja -
xperiababu
csendes tag
Fizetéskor elkezdtem játszani, hitelbe raktam meg egy szevényt az 20k, a héten buktam 55k, és még a mobilegyenlegem is full 40k minusz az is. Ja és egy számlát nem fizettem be. Ez a függőség, amit én csinálok. Szóval vége, keresek egy dokit, vagy valami, mert így öngyilkos leszek, mint függő maradjak.
-
válasz
anonymus89 #23886 üzenetére
Ki, de elment a St.Entienne-n mert az meg 2-0-ról leikszelt.
A másik az jött.
-
giigz
veterán
Akkor még 2 hetet adok a Tippmixnek, ha ez idő alatt legalább 10k hasznot nem termelek, akkor megyek online.
-
válasz
anonymus89 #23882 üzenetére
Meg is van.
Mar csak 2 real gol kell es jott egy kis apro.
Ami meg vicces hogy amitol feltem az meg mindig jol all, mert 1-1 a montpellier meccs, amit meg biztosra vettem az 0-2-rol 2-2 lett es mindjart vege.
Beszarok az ilyen feltamadasokon.
-
Sir Pocok
őstag
-
Szurkoljatok már ki a Leuven - Mons meccsre meg 1 golt pls.
-
anonymus89
addikt
Hello szia meccsen akadt egy-két sárga lap....
-
giigz
veterán
Nagyot gondoltam!
Az a tervem, hogy Hamiltonra felrakok 10k-t, és ~45 jöhetne... Erősen value.
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff ne is mond, tiszta ideg pont múlt héten mondtam a következő 3 meccsén tuti leadják, erre nem rakom...
Az én kis tuti tippjeim is katasztrofálisak, semmi sem jön. Persze a Bayernt megtudom mondani 5x oddsért hogy x-el...
-
Szurkoljátok már ki, hogy ne legyen több gól itt.
Valenciennes 1 - 1 Montpellier
Jelenleg félidő van.
250 Ft-ból szép összeg jönne, de megmondom az igazat szerintem ezen lesz még 1 v 2 gól.Pedig Jött 6x ért a PSG veretése, 2.10-ért jönni látszik a St.Etienne már csak a fenti meccs 2.5 underja lenne 1.75-ért, de hát így nem hiszem hogy meglesz.
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K én szóltam, 15k --> 45,5k lett volna
-
giigz
veterán
Következő héten biztos jó lesz a QPR győzelem.
MU ellen idegenben
-
WaterWave
veterán
hát egyszer úgyis megrázzák magukat és szarráverik az ellenfelüket 1 góllal
csak ehhez az kell, hogy olyan ellenfelet kapjanak, aki nem rúg nekik gólt -
unravel
őstag
Akkor a "Most nagyon érzem, hogy nyerni fog a QPR" mondat minden héten megtalálható itt?
Bazzeg, milyen ratyi meccsek voltak a héten? Azon izgulok, hogy legalább egy mérkőzés bejöjjön a hétvégi szelvényemen. Asszem pihentetni kéne.
-
Juve és MU nyerhetne.
És remélem azért a Shakhtar rúg 2 gólt. (kikaphatnak, de kell 2 gól) -
giigz
veterán
A PSG ugye nem volt bunda?
-
WaterWave
veterán
Sahtar Doneck meg elfáradt
-
WaterWave
veterán
gyerekek, az oké hogy Ibra nem játszik a PSG-ben de Rennesnek két piroslapja van már, tehát összesen 9-en vannak a pályán, és a PSG nem tud egyenlíteni
azért ez több mint vicc...
most már értem, miért ment fel az odds a meccs elött -
néha
aktív tag
Na egy kevés lé jött valelncia meccsen, 1félidőben lesz gól? IGEN! 1,48 szorzóért nem is volt rossz!
Tét:10k
Nyeremény:14800Ft -
janos1988
addikt
De éreztem ma a Crystalt, Cardiffet, Hullt, Watfordot és a Southamptont. Erre lekéstem róluk, 4 körül értem a lottózóba. Büdös kurva élet baszná már meg.
-
adam_
senior tag
Man united, és a Real Madrid győzelem mennyire tuti?
-
ManCity hogy beindult már így a végére
Bár a piros miatt nem hiszem hogy jönne, de azért hátha:
Mellesleg meg nem tudom mit lepődtök meg a Bayernen.
Nézzétek vissza, hogy ha Nürnberg otthon játszott, szinte mindig a mostanihoz hasonló eredmény született.Debrecen is ég
0-2
QPR meg meg már 1-3.
Mi lett azzal a csapattal? -
Sir Pocok
őstag
Waterwave jó érezte a bayern-t. Még szerencse, hogy csak gólra tettem.
-
Daniel Alves
őstag
PSG?
-
pohár
félisten
pf, szépen elszarta a Bayern, hála istennek
-
stefyY
őstag
Köszönöm Bayern.
-
BossBoss
őstag
Paris remekül kezdi a meccset.
-
McCartman
őstag
válasz
Daniel Alves #23828 üzenetére
Én megértem.
-
McCartman
őstag
válasz
Daniel Alves #23825 üzenetére
jabocs, úgy mindjárt más.
-
McCartman
őstag
válasz
Daniel Alves #23807 üzenetére
te se vagy ám függő.
mennyit is bírtál ki az erre a hónapra szánt szünetből , fél napot?Mondjuk ugyanez igaz Shkiz0 fórumtársra is.
-
BossBoss
őstag
Közben vezet a Hamburg is. Kellene egy Malaga győzelem.
-
stefyY
őstag
Hannover újra hátrányban.
-
mario1012
tag
Na még félidő előtt tudott egyenlíteni a Chelsea, így még jó lehet a dolog..
-
Szopik a Bayern
-
B-L-A-C-K
titán
QPR kikapásra áll, kajak kacagok...
Ma majdnem 20 ezerrel megraktam, de végül közbe jött valami és nem tudtam elmenni, iszonyat ideges lennék most. Mondjuk most is az vagyok mert nem hiszem el már megint kikap...
-
Remélem azért a Bayern meccsen akar még esni még 1 gól.
-
Vangelis
félisten
válasz
Daniel Alves #23809 üzenetére
Hát nagyon nyerniük kellene!
-
Vangelis
félisten
válasz
Daniel Alves #23807 üzenetére
Chelsea megint remekel.... hát , hogy egy mindig bebaxik.
-
Daniel Alves
őstag
Na SB-re pakolta egy kis pénzt...meglátjuk
és ott a Wbrom vezetés
Aktív témák
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest