- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Aktív témák
-
fradi81
veterán
espanyol és gijon DNB-be ment egy kis apróval
-
NyxNyxNyx
addikt
A mai egyetlen szelvényem eddig ami bejött(persze, hogy a legkisebb tétes):
Tamworth X Megérte 10 percig nézegetni melyik Blue Square Premier lesz X, mert csak ez lett a 11-ből.
Hoffenheim X
Hamburg X
50Ft-->2070FtA tutijaim meg elmentek.
-
anonymus89
addikt
Raktok még estére valamit?
-
B-L-A-C-K
titán
Na most jöttem haza, látom 1-es számú szelóm kuka QPR ismét kikapott. De legalább a másikról az első meccs a Cristal P. jött...
-
pohár
félisten
na gyerekek, Arsenal büntető, most kapok agyfaszt
hát ez csodás büntető volt
750-ből jöhetett volna 2300ft, de pont a ritka fosul játszó Artetát kell odaállítani tizenegyest rúgatni
-
máyköl
veterán
Basszus, 1 perc alatt Everton fordííít!
-
janos1988
addikt
Crystal Palace meccsen valami nem stimmt. CP ennyire nem felejthetett el focizni. Van egy olyan érzésem, hogy mindjárt bevágnak 2 gólt a hátralévő 15 percben és lám +3 pont
-
WaterWave
veterán
arsenalosokat nem irigylem, 2-0ról így elszúrni, vicc
-
expander
senior tag
arsenal is 2 meccse ugyanazt jatsza mint a roma az elmult honapban. hogyan kell kikapni 2-0rol. ezek olyan furcsak nekem...
-
Vandit.
addikt
Jöttek a hendik szépen hála.
Ezt be is fektetem a Malagába estére.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na Schalke fordított. Vigyáznom kell, hogy ne higgyem el, hogy nyerhetek, mert akkor tuti X lesz.
-
Vandit.
addikt
Na remélem, akkor már lehozza a Dortmund hendire szépen.
Bayern tizi.
-
janos1988
addikt
Amikor az ember nem is gondolná, akkor lesz meg az angol kamucsipszbe a mind2 csapat gólt szerez mind a 10 meccsen. Amikor meg rakja az ember lófasz se jön. Kibaszott unalmas már.
-
yogibear
addikt
olasz B-ben szórják a piros lapokat rendesen
Arsenal hozza a szokásost, Fulham all-in, amíg még 5 felett van.
De legalábbis az x2-t -
fradi81
veterán
Sturm grazt is pakoltam DNB-be, az egyik csak bejön.
-
pohár
félisten
válasz
anonymus89 #22663 üzenetére
vagy rendesen írd le a nevüket, vagy sehogy
-
anonymus89
addikt
Na Arsenál 2,5 több megtéve. (kérlek, nem szeretnék ellenséget)
janos1988: ne adja a jó isten...
-
Vandit.
addikt
Na végre bayern.
-
mario1012
tag
Megraktam egy 14-es kombit angol másod és harmadosztályos meccsekből mindet 1,5 gól felettire.
Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.. Raktam volna még de csak ennyit engedett egy szelvényre rakni. -
WaterWave
veterán
boateng kidőlt úgynézki
-
pohár
félisten
Schalke... na, asszem ma se nyerek
-
-
Sir Pocok
őstag
Dortmund vezet.
-
Vandit.
addikt
Bayern kezdő:
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribéry - Pizarro -
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx #22640 üzenetére
Ajánlom azt a sokat emlegetett bunda könyvet olvasd el, előtte is hittem a turpisságokban, de a könyv elolvasása után már semmi nem lep meg. Ezért van az hogy ritkán nyernek a fogadók...Persze nem az egész foci bunda, de nagyon sok olyan dolog van amit el se tudnánk hinni, és ugye a turpisságok 95% ki se derül soha, így ha volt is rátudjuk hogy rossz napja volt az adott csapatnak...
-
válasz
NyxNyxNyx #22640 üzenetére
Na ma 10 meccsre ment 1.5 over, remélem jön.
Arsenal v Fulham
Aston Villa v Man Utd
Southampton v Swansea
FC Trenkwalder Admira v SK Sturm Graz
Zulte-Waregem v KV Mechelen
St Etienne v Troyes
ADO Den Haag v AZ
Bayern München felett 1.5
Schalke v Werder Bremen
Kasimpasa v Antalyaspor2K --> ~12K
Illetve egy 2.5 overest is tetem
Augsburg v Borussia Dortmund
Bayern München v Eintracht Frankfurt
(1. félidő gólok) Felett 1.5
Schalke v Werder Bremen
Aston Villa v Man Utd1K --> 7.9K
-
-
anonymus89
addikt
Mára ki kellene találni valami triplázósat mert már alig maradt cash, amiból tudnék játszani.
-
B-L-A-C-K
titán
2-0 Dzsudzsák szöglet gólpassz...
-
Vandit.
addikt
-
pohár
félisten
válasz
WaterWave #22626 üzenetére
ment még 3 rögbi simán, hendi nélkül, meg még ez:Arsenal v Fulham Mérkőzés nyereményszorzók
Arsenal 1.50Schalke 04 v Werder Bremen Mérkőzés nyereményszorzók
Schalke 04 1.45Everton v Sunderland Mérkőzés nyereményszorzók
Everton 1.45Bayern München v Eintracht Frankfurt Speciális fogadások
1. csapat - Mindkét félidőben gólt szerez 1.571 -
unravel
őstag
válasz
Vandit. #22623 üzenetére
Minden meccsen a játékosok 30-50 százaléka.
2 éves hír, most találtam. Csak a tűsarok hiányzik róla. -
pohár
félisten
na ráment az összes bet365-ös pénzem a Bayern -1,5-re, 1,45 az odds
SB-re meg nézek valami faszányos szelót
-
unravel
őstag
Miért hordanak a játékosok rózsaszín cipőt?
A kapusok pedig rózsaszín mezt? Miért lett ez ekkora a divat? Én az ilyen játékosokat eltitanám. Emiatt egyre kevesebb hetero sportkellék kapható a boltokban.
Aki nézi a női focit: ott is ez van? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #22618 üzenetére
Itt kimondta hogy nincsenek rendben?
Elég csak ha bajnokságot megnézed, hiszen 14/14 nyert meccs 41 lőt, és 6 kapott gólaránnyal. Itt arról van szó inkább hogy lassan egyet úgyis elfognak adni, Ukránok imádnak bundázni...Már 3 fordulóval ezelőtt se volt szerintem véletlen hogy a vendég csapat vezetett az első félidőben (alapból 23x oddsa volt hogy nyernek bet365 szerint), majd 2. félidőben meg fordított a Shakhtar. Gondolom volt egy 40x oddsa hogy első félidő V, második H. Szóval bajnokságot 100% már meg is nyerték 12 ponttal vezetnek, és csak akkor nem kapnak ki mikor akarnak, lassan érnie kéne egy eladott döntetlen, vagy egy vereségnek...
Dinamo Moszkvára én se raknék nagy pénzt, de hogy múltkor megint kikaptak, így várhatóvolt hogy otthon nyerniük kell egy nagyon gyenge csapat ellen. Amúgy nézem a meccset már lehetne 3-0 is.
-
WaterWave
veterán
dinamo moszkvára én két fillért nem raknék
-
WaterWave
veterán
lehet meg fogtok dobálni, de ez a Sahtar Doneck egy kib. jó csapat...
BL-ben Chelseat vendégben nem picit oktatta, és simán nyerhettek IS volna, szerencsére nem tették...
de hogy nagyon rendben van a Sahtar az fix -
B-L-A-C-K
titán
1-0
Ahogy nézem orrkifújás lesz, vendégek nagyon gyengék...
Pont akartam is írni gól előtt 2.80x odds volt hogy első félidőt nyeri a Dinamo, ahogy beakarta írni gól egyből....
Nem is értettem ezt a nagy oddsot...
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Vandit. #22608 üzenetére
A dortmund jó tippet de a hendivel erősen vigyáznék:
bvb.de:
"There are three points in Augsburg we would like to collect this time"
[8.11.] Borussia Dortmund travel to FC Augsburg on Saturday (kick-off: 1530 CET, live on Netradio) with respect but also with a clear target. "We want to continue the path we are on, even if it was interrupted a bit points wise against Stuttgart," said Jürgen Klopp in the build-up. He also mentioned some unfinished business: "There are three points in Augsburg we would like to collect this time."
Last season Augsburg held Borussia to a goalless draw at their home ground. [firo]
Borussia´s coach refers here to last season´s draw at Augsburg, a goalless affair on a difficult pitch. This time, however, Augsburg´s surface is said to be in fine condition which surely will be of advantage for a technically strong team like Borussia Dortmund who are expecting a defensive-minded home side in Saturday´s game.
Two weeks ago in Freiburg, on the evening before they picked up their first away win of the season, Borussia watched Augsburg´s Bundesliga match against Hamburg at their team hotel. What Jürgen Klopp saw was a hard-fighting Augsburg side. "We know what to expect," said the BVB coach two weeks later. "We are going there with respect."
By the way, the circumstances ahead of Saturday´s match are the same as two weeks ago against Freiburg. In that week, BVB also played Real Madrid before taking on a less prominent side away from home. Speaking of Real Madrid, earlier this week Jürgen Klopp was asked this question: "How comes that BVB top their Champions League group but are only fifth in the Bundesliga?" His response was that it´s a sign of the strength of the Bundesliga.
The target for Saturday is clear. "We are on track - and want to turn in results." First against Augsburg, then against Fürth, Mainz and Düsseldorf. Borussia want to and need to pick up points to stay at the top end of the table.
-
unravel
őstag
Dynamo Moscow Dzsudzsák– Alaniya Priskin
ÉLŐ -
WaterWave
veterán
mu oddsa is esik
-
unravel
őstag
válasz
Daniel Alves #22602 üzenetére
Vajon megbeszélték a döntetlent?
-
No-kia
addikt
jó reggelt,
tegnap a főszelvényem megint elment,
de jött ez:
orosz hoki
horsens
rennes200-->2400
szóval pluszban zártam a napot így is
miért nemezt tettem ezressel...na majd ma..
a héten 15K plusz, 3 ezerből összességében
-
Daniel Alves
őstag
válasz
WaterWave #22604 üzenetére
Az év bunda mérkőzése volt
Akkora megbeszélt eredmény született a Szerbia-Csehország futsal meccsen hogy az valami undoríró!!Mindkét csapatnak elég volt a döntetlen eredmény,a csehek egy vereséggel búcsúztak volna mert a másik meccsen Kuvait oktatja Egyiptomot!!Szerbia 6!!!! nem viccelek 6 üreskapus helyzetet szórakozott el,míg Csehország az egyetlen éppkézláb támadásából betalált!!Utána megszerezte a vezetést megint szerbia majd mit ad isten a szerencsétlen szerb akkora öngólt rúg mint a ház!!!Mondanom se kell az utolsó 3-4 percbe a hatos vonalat se láttuk!!!
-
WaterWave
veterán
válasz
Daniel Alves #22602 üzenetére
nem, de kellett volna?
-
ftc
nagyúr
Mai kamikaze?
Eger-Honvéd 2
Wigan-West Brown 2
Barrow-Lincoln 1
Blackburn - Birmingham 1
Ebbsfleet - Hyde 1
Kidderminster - Nuneaton 1
Cagliari - Catania 1sztetek?
-
Daniel Alves
őstag
Szerbia-Csehország futsal mérkőzést látta valaki tegnap?
-
WaterWave
veterán
bayernt érdemes ma ? vagy meglepit éreztek?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Asztalos klub
- Formula-1
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest