Hirdetés
Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Nem akarok kötekedni vagy ilyesmi, olvasgattam ezt a fórumot és eléggé elképeszt, hogy csak háromesélyre fogadtok. Én 5 éve fogadok rendszeresen és 98%ban gólokra fogadok maradék 2% háromesélyes fogadások. Évek óta nyereségesen jövök ki belőle... Amúgy élőben senki se fogad itt?
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #30167 üzenetére
Pedig érdemes gólokra is rakni, akár félidő 0.5over 1.5over akár kombiba összeraksz 2-3 várhatóan több gólos mérkőzést. Én 2.5 overeket szoktam rakni FullTime.ban általában ha nagyon érzem az éppen aktuális meccsen lesznek találatok, persze az is előfordul, hogy baxnak rúgni csak megy az idő és olyankor persze idegeskedés is megy bőven. Amúgy általában 20-25k pluszt összeszoktam szedni hetente de volt, hogy nagyobb tétekkel fogadtam és összejöttek szép nagy összegek is, de nálam a minimum összeg 5k amit felrakok meccsekre vagy meccsre. A legtöbb az eddig 280k volt, de nem szeretek idegeskedni tehát próbálok általában 5k-nál maradni. Igazából nehéz megmondani mennyire állok pluszban, sose számoltam össze nehéz is lenne hiszen több ezer fogadásom van már, ráadásul 2 fogadóiroda között szoktam váltakozni (sportingbet, unibet) ezek a legjobbak kínálat és oddsok tekintetében azok közül akiknek van Magyar bankszámlájuk.Régen még 3 évig csak Bwin-en fogadtam de egy idő után besokalltam tőlük. Szóval a lényeg, hogy aki fogad tippmixen kívül másmilyen formában is az szerintem figyelje a gólokra adott oddsokat is mert megéri, főleg ha háromesélyben nem egészen fix mondjuk egy hazai és nagyobb az odds gólokért. Olvastam, hogy valaki panaszkodott szögletfogadás miatt, hát azt nagyon ritkán szoktam rakni mert iszonyat kiszámíthatatlan szerintem. Olyan nálam is volt, hogy 10.5 overt benyomtam angol meccseken vagy németen esetleg olasz mérkőzéseken aztán néztem mint hal a szatyorban amikor összehoztak 7-8db-ot. Szóval persze ezt is ésszel kell csinálni mint a háromesélyest, csak anno én amikor kezdtem a fogadást 18-19 évesen akkor szinte csak háromesélyben mertem gondolkodni mivel féltem gólra rakni aztán jöttek a meglepik az utolsó perces gólok meg a nagy gólparádék aminek a vége sose az lett amit én megraktam.Aztán elgondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha másban is gondolkodnék és tessék jöttek is a pénzek jobban... Röviden ennyi, amit hozzátudok tenni, amúgy statisztikákat híreket érdemes napi szinten olvasgatni mert hasznos lehet főleg aki naponta játszik és nyereséges akar lenni. Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
Bet-at-home-nál 3 eurós kuponból sikerült összehoznom kicsivel több mint 60 eurót. Aki kap kupont azt bátorítom, hogy használja fel mert bejöhet elég jól
-
-
sniper elite
senior tag
Fasza...Margit meccsén nincs gól és 2.5overt raktam remek
-
sniper elite
senior tag
Hajrá Bayern!!!! Margit ma kikap hurráá
-
sniper elite
senior tag
-
sniper elite
senior tag
Én végső győztesként és háromesélyben is megraktam a Bayern-t persze ez nem garancia rá, hogy nyernek de szerintem év meglepetése lenne ha döntőt otthon rontanák el.11 éve nyertek utoljára bl-t és az Inter ellen elbukott döntő nem régen volt szóval ezt nem fogják elbukni érzésem szerint. 2,5 overen gondolkodom még mert van egy olyan sejtésem, hogy az is bejöhet. X is benne van a pakliban szóval lehet Black fog kaszálni leginkább
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #48959 üzenetére
Mindkettő kötésben van, ha végső győztesként 15k jönne már csak ez van a szelón hátra, háromesély mellé még kell németek eb legjobb 4-be jutása akkor abból jönne 35k mindkettőt 5kval raktam meg mint általában minden fogadásomat ennél csak nagyobb pénzel fogadok ha látom értelmét mert úgy éri csak meg igazán a dolog.
-
sniper elite
senior tag
HAJRÁ BAYERN MÜNCHEN!!! FOREVER BAYERN MÜNCHEN
-
sniper elite
senior tag
Nagyon szépen nyomot a Bayern első félidőben azért 1 gólt illett volna lőnünk ha már több helyzetünk volt és nagyobbak is főleg Gomezé. De ami késik nem múlik szerintem 1 gólt fogunk minimum szerezni még rendes játékidőben. Hajrá fiúk!!!
-
sniper elite
senior tag
Nem hiszem el a kurva életbe bele!!!!
-
sniper elite
senior tag
Már bontani akartam a pezsgőt erre a majom befejeli... komolyan ilyen nincs.
-
sniper elite
senior tag
Gyerünk Bayern ezeket a mákos 10 perc focizós majmokat meg kell verni már!!!
-
sniper elite
senior tag
Komolyan mindjárt megőrülök kihagyni ilyenkor a tizit édes istenem...
-
sniper elite
senior tag
Úgy érzem valamiért, hogy ha tizik lesznek akkor nem nyerünk és 15k se jön. Persze ne legyen igazam.
-
sniper elite
senior tag
jönnek a tizik, gyerünk srácok ezt hozni kell.
-
sniper elite
senior tag
Eddig nagyon jó, ennek meg kell lennie!!!!
-
sniper elite
senior tag
Gyerekek nincs igazság ezen a kurva bolygón. Nagyon sajnálom a bajorokat ezt a kupát ők érdemelték volna.
-
sniper elite
senior tag
Grat a nyereményhez és hogy megmerted rakni. Bár most nem örülnél ha Bayern rengeteg helyzetéből 1nél többet kihasznál vagy éppen Robben berúgja a tizit. Egyik kint dolgozó barátom tudja mekkora Bayern fan vagyok akart szerezni jegyeket meccs előtt 3 nappal szólt, hogy talált 1 jegyet elgondolkoztam rajta, hogy kimenjek 250k-t megért volna a dolog akkor úgy éreztem, de most nagyon örülök, hogy elvitték előlem a belépőt.
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #49156 üzenetére
Emlékszem arra a meccsre igen, volt máskor is, hogy a Bayern vitt mindent nálam is mérgelődtem egy darabig de bl döntőn veszíteni velük eléggé más érzés főleg ha drukkolsz is nekik na mindegy meg kell emészteni. A Juventust megraktam egyszer 5kval háromesélyben aztán 22kval végsőre. Remélem nem rontanak mert tudom, hogy nagyon jó formában vannak szóval bízom bennük.
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #49208 üzenetére
Olyan fél éve egyszer nekem is összejött 5 euró, sportfogadással sikerült feltornászni 4k-ig aztán elvitte a Bayern Amúgy ismerek olyat aki százezreket képes virtuális kicsit se megmanipulált pörgetős játékokba "dobálni".
Xantor: Bármire szóval fogadhatsz is vele.
[ Szerkesztve ]
-
sniper elite
senior tag
Juve szórakozik vagy eladta a meccset? Kezdek ideges lenni.
-
sniper elite
senior tag
Azért juvének voltak helyzetei már, elején nagyon megvoltam ijedve, hogy elmegy a napoli. Remélem egy-két gólt berámolnak a zebrák másodikban.
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #49386 üzenetére
Szerintem jóval nagyobb összegek forogtak kockán mint 2-300millió euró és szinte biztos vagyok benne, hogy óriási hasznot hozott a fogadóirodáknak a kialakult eredmény. Amikor kezdtem a fogadást 2007ben akkor csak bwin-en játszottam és ugye ott van chat szóval gyakran beszéltem az ott lévő arcokkal és voltak egészen érdekes dolgokat mondó egyének köztük. Egy beszélgetésre nagyon élénken emlékszem ahol azt mesélte a faszi, hogy az egyik Angliai fogadóirodánál dolgozott évekig és ő nem fogad azóta, megkérdeztem tőle, hogy milyen okból is erre elkezdi, hogy nem akarja senki kedvét elvenni a fogadástól de rengeteg mérkőzés mögött ukrán,orosz és egyéb maffiacsoportok és a fő maffiacsoport az uefa vannak. Azt mondta volt amikor fogadóiroda megbízásából és volt amikor saját hasznuk miatt vettek mérkőzéseket vagy bírókat esetleg külön játékosokat.Elmondott egy történetet is, mivel ő bukméker volt így oddsokat állítgatta amikor jöttek a telefonok, hogy mire kell emelni és mit vegyenek vissza mert megvan beszélve már. Persze akkor egy szót se hittem az egészből, de amikor kirobbant a fogadási botrány pár évre rá akkor egyből eszembe jutott amiket mondott és most is elgondolkozom sok eredményen meg bírói döntésen amiket látok szerintem se stimmel valami.
-
sniper elite
senior tag
válasz B-L-A-C-K #49395 üzenetére
Tudod mit bírnék nagyon, ha lenne uefánál egy öszödi beszéd féle kikerült hanganyag ahol éppen valami nagyobb meccs elcsalásán ügyködnének. Vagy valami nagyobb lufi pukkanjon ki és derüljön ki minden mocsokság amivel átverik a fogadókat. Sok xarházi besöpri a milliókat míg mások korrekt fogadásokat akarnak tenni mindhiába.
-
sniper elite
senior tag
válasz Daniel Alves #49499 üzenetére
2,5 over 1,45 volt meccs előtt a 3,5 over meg 2.25 úgy bánom mint a kutya, hogy nem mertem gólokra rakni mert ezek csak úgy szarják eddig.
-
sniper elite
senior tag
válasz Daniel Alves #49504 üzenetére
Drukkolok, hogy meglegyen de szerintem x vagy Hollandia esélyesebb bár ne legyen igazam.
-
sniper elite
senior tag
válasz whited #49518 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam éppen, hogy ez a ... miért veri a nyálát erre. Volt nálam olyan hogy 220k volt a számlámon de még 1 másodpercre se fordult meg bennem, hogy kirakjam egy fórumba, hogy felvágjak vele. Szerintem ez ettől élvezik el vagy valami ilyesmi gondja lehet.
-
sniper elite
senior tag
Érdekes dolog történt velem pár órája. Unibeten élőfogadtam egy Török u18-as mérkőzésre amikor jó 35 perc után hirtelen levették a mérkőzést és visszakaptam a tétemet. Gondoltam összeverekedtek vagy eső miatt megállt a meccs. Erre kaptam előbb egy emailt az unibettől, amiben ez állt: A szabályzatunk 5.10-es pontjának megfelelően az Ön fogadása az alábbi sporteseményre törlésre került, mert egyértelmű hiba - a fogadási ajánlat olyan résztvevőt tartalmazott, aki nem vett részt az eseményen.
Szóval akkor 35 perc után vették észre, hogy rossz együttesek játszanak?
-
sniper elite
senior tag
Megmondom őszintén nem néztem utána, szoktam ilyen utánpótlásos Török focimeccsekre fogadni mert hoztak már szépen hasznot főleg gól fogadásnál. Csak most buki elnézhetett valamit gondolom és ebből lett a gubanc. Amúgy a későesti Libertadores kupa meccsekre mit mondtok? Santos-t én is esélyesnek látom de ma hajnalban is tudott meglepit okozni a Boca idegenben szóval érdekes lesz ugyan ez csak Velez szemszögből, amúgy se gyenge csapat az Argentin.
Black: 1-4-7-12-14-17-19-20 mező meg 2
[ Szerkesztve ]
-
sniper elite
senior tag
Na erre kivi vagyok 20k az már valami nem szarozol bátor vagy
Más: Szoktatok lottózni? Tudom nem éppen sportfogadás szekcióba tartozik de azért ez is szerencsejáték. Egyik nap találtam egy régi tárcámban pénzt amit úgy gondoltam 5-ös lottón megteszem. 40 mező jött ki belőle szóval remélem jön majd valami
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest