Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
expander
senior tag
ferrero eddig nem tul jo :S tudnek örülni ha nyerne

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
NA még időben tettem meg!

Valaki tudja hogy mérkőzés előtt mennyit fizetett az over 2,5? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
kmagor
üzenetére
Grat, szép, de már megint beképzelt vagy, még te jöttél ide tanácsot kérni nemrég, szerintem kulturáltan is válaszolt mindenki neked...Most meg nyertél, 2000 Ft-ból 150 ezret és te vagy az Isten? Én ha nyerek gondolkodás nélkül megosztom hogy milyen taktikával, ezt nevezik összetartásnak szerintem, nem amit te csinálsz ezzel a nagy pofával, meg még itt te akarsz oktatni minket, meg hogy ha egy hét múlva javulunk talán megosztod....
Azért ez lássuk be icipicit szánalmas, és vicces is egyben.Kételkedni meg szerintem lehet, mivel jó pár ember bejött már hogy nyert ennyit meg annyit mikor kérdezzük mutassa meg akkor meg kussol. Amúgy figyeld ezt: [link], én ezt 500 Ft-ból csináltam...
Viccet félre tényleg grat hogy nyertél, én szívesen meg is nézném a fogadásaidat, de azért könyörögni nem fogok, mert úgy látom ezek után neked az lenne a reális ha azt csinálnánk.Minden jót, és további sok sikert!
-
Daniel Alves
őstag
1-2
kb eddig kellett volna izgulnom 
Bayer meccsen 6-os szorzó van a Münchenre jelenleg! Most vagy soha alapon 10k megy rá!
-
kmagor
csendes tag
A hitetlenkedőknek:
BLACK: azthiszem ennyit megengedhetek magamnak

Amúgy a bizalmatlanságnak ára van...
Az ár legyen ez: olvassátok el, tartsatok össze, törekedjetek arra hogy kihasználjátok, hogy sokan vagytok. (legalább is nem egymagatok)
Ha egy hét múlva látok javulást megosztom veletek hogy hogy szereztem a pénzt.
Ui.: ne értsétek félre, nem pénz összegben jelentkező többletet lenne jó tőletek látni, hanem tartsatok jobban össze, segítsetek egymásnak elemezni, véleményeiteket formáljátok,
nyugodtan mondjátok ki hogy miért ez vagy az az érzéstek egy meccsel kapcsolatban, hiszen erre való ez a fórum.Ha gondoljátok, csak kezdjetek egy meccsel, kezdjetek el róla vitatkozni, kinek-mi a háttér infója, megérzése, majd legyen egy konklúzió, próbáljátok ki ezt, többször, ha eredményes, lenne nem kevés pénzt csinálhatnánk, csinálhatnátok!
Nem tudom lehet-e altopicot nyitni egy-egy meccs kapcsán. Hasznos lenne mert ugy nem folya össze.
Legyetek jók!

-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én bundagyanút szimatolok és sima H győzelem lesz. 4,5-ről levitték az oddsát ~3.2-re. Csak nem jött be az a húzás a bukik részéről, hogy majd a hazaiak odds növelésével a vendégekre raknak az emberek. Gondolom látták, hogy pakolják még így is ész nélkül a H-ra rögtön levitték

-
Daniel Alves
őstag
Elég kevesen vannak a Bayern- Hollandia mérkőzésen pedig nagyon olcsók voltak a jegyek...
Valaki rakott valamelyik csapatra csak hogy annak a csapatnak drukkoljak
-
pohár
félisten
Cordoba v Cartagena Mérkőzés nyereményszorzók
Cordoba 1.285Atletico Huila v Atletico Madrid Mérkőzés nyereményszorzók
Atletico Madrid 1.533Bayern München v Hollandia Mérkőzés nyereményszorzók
Hollandia 2.05ha már ez a rohadék Fognini kiszopott, akkor már a lengyelek nyerjenek, meg ez a szelvény

legalább visszajönne a tét... -
Zoli9292
tag
Gyerünk már Hollandia U21...
-
janos1988
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ennyi. D lett és H. Legközelebb kikérem a véleményed. Nah - sóhaj - ma sem nyertem...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Úú bammeg benéztem ne haragudj
-
juliabrilke
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére

Tallinn 1 lett csak sajnos nem +1,5. Vicc.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Szép volt! Grat
-
juliabrilke
veterán
Levadia Tallinn / Tammeka 1-0
Legalább 2 kellene és akkor minden jött.

-
sz_abika
addikt
Fognini jól elbassza a szelvényemet. Utolsó esemény ofc.
-
sz_abika
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nekem van klubkártya de nem jött mail :/
kokeny92 Én nem látok pörgetést, de titti7 gugliba, lehozza az oldalt

-
Daniel Alves
őstag
Jött egy email a HErvistől és volt benne egy 3euros kupon a bet at home oldalra

-
juliabrilke
veterán
Bekockáztattam észt tuti meccsekre. Valami még fogadott erre a bajnokságra?
-
sz_abika
addikt
Tittinek zsinorban jött 6 tenisz tippje.
Így nem merem megtenni Ferrero sikerét. -
janos1988
addikt
Hú bakker, székben ültem de leizaddtam (tériszonyom van keményen). 3:37-nél amikor hátradőlnek, ha egy 20 centit engednének a kötélen hirtelen, biztos lefosná mind a bokáját.
-
anonymus89
addikt
Srácok volt még 2 euro kaszinóban és most már nincs.??

Ingyen pörgetésből nyertem az számít???,
Vagy csak ennyire nem emlékeznék?
Betclicről van szó egyébként -
expander
senior tag
válasz
McCartman
üzenetére
attol függ, mennyivel jatszol es milyen esemenyeket. eleg egyszerü kiszamolni, ha naponta felteszel 2ezer ft-ot min. 1.5-re akkor kb 20nap... te tudod, hogy jatszol. ha parszaz forinttal, akkor eleg sokaig, ha 10ezres tetekkel akkor eleg hamar

amugy nekem kb 200ezer forgatas összejött 1 het alatt max, de akkor csak elö-fogadas volt es napi 3-4ora minimum. de ezt nem ajanlom
-
Daniel Alves
őstag
-
McCartman
őstag
üdv,
új vagyok még az online fogadások világában , számolgattam , a bet365ön 105ezret kell kiforgatni (15 egyszer , 15+15 3szor) min. 1,5es oddson , hogy megkapja az ember a max kezdőbónuszt , bár elvileg van rá 90 nap.
kicsit riasztónak hangzik így egyben , mik a tapasztalatok nektek mennyi időbe telt kipörgetni a bónuszt? -
expander
senior tag
azert megy felfele a bayern oddsa, mert joachim low azt mondta, hogy egyetlen nemet valogatott sem jatszhat, pihenniuk kell az EB-re, tehat a kis 17eves fiatalok fognak jatszani, raadasul a hollandok mar böven az EB-re edzenek, nemhiszem hogy tulsagosan is elszorakoznak a meccset... 2-3 gol utan lehet lazitani fognak, de hajtanak az elejen majd rendesen
-
Csucsu88
tag
087 Miami - Indiana H 1,32
111 Ullensaker/Kisa - Tromsdalen H 1,95
112 Lengyelország - Lettország H 1,45
129 Cordoba - Cartagena H 1,25
Odds: 4,665375
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 935 Ft -
giigz
veterán
Bet365-ön elértem a 47k-t, és úgy gondoltam, hogy akkor kiutalok 30k-t, a maradék 17k-ból meg viszem tovább a bónuszt, és ha sikerül a feltételeket teljesíteni, akkor ebből is lesz egy jó kis kiutalás, nem voltam már messze tőle.
Most jött a csavar, a 30k-mat kivehetem, de akkor a bónusz törlődik, vagy tovább folytatom, és akkor még vagy 70k értékben kellett volna fogadnom 1,50 odds fölött, ami elég soknak tűnt, így inkább kivettem a 30e Ft-ot, és törölték a maradék 17k-t... Jó nagy köcsögség egyébként...
-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
Én 1,9en dobtam meg a hollandokat 500-al de élőben gyanítom korrigálni fogok majd

-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
Lengyel-Lett
Várható kezdő:
Tyton - Wasilewski, Wojtkowiak, Jodlowiec, Wawrzyniak - Murawski, Polanski - Kucharczyk, Mierzejewski, Grosicki - Sobiech (Brozek).
A lengyel edző azt mondta hogy ők nem fognak játszani: Lewandowski, Piszczek, Rybus, Glik, Szczesni, Dudka, Perquis, Obraniak.
Ettől függetlenül motiváltak, meg minden, valószínűleg nyernek is, de..
-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Simán lehet hazai, bár én még nem néztem utána. Ha jól tudom egy barátságos meccs, mindenki rakja a hollandokat, ezen kereshetnek nagyot a fogadóirodák, mint írta is a srác, vezetnek majd a vendégek, akkor megint elkezd online fogadni mindeki a hollandokra, és a vége meg 1X lesz. Én bepróbálom, vagy élőben, vagy még meccs előtt.

-
janos1988
addikt
Ez a mai Bayern - Hollandia meccs sántít nekem nagyon. A tegnapi cikk is itt cseng még a fejemben. Nagyon viszik felfele a hazaiak oddsat, már lassan 5x. Megint a háttérben készül valami és etetik a fogadókat
Ha tovább ugrik drasztikusan a BM oddsa felfele akkor érdemes lesz rá fogadni. -
szpal17
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pontosan erre játszanak...sokan vagyunk az országban, ilyenkor a határon kívülről is jönnek és hát mindenki így gondolja, hogy nehogymár azon a 225ft-on múljon...de szívesen elfogadnám azt a másfél milliárdot is amit becsengetnek az emberek így hetente.
Szóval az a 3 milliárd tényleg lópikula, akár ki is fizethetik egy szerencsésnek...de szerintem még most húzzák az időt...nagyobb a szegénység, a kilátástalanság...mibe bízzanak...hát a lottóban.

Lehet pár hét múlva feladok egyet, de biztos nem én nyerem....még tönkreteszi az életemet az a sok pénz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szpal17
üzenetére
Lehet ez is megvan bundázva, de ha azt nézed ez amit most kifizetnek lópikula mint amennyit beszednek vele.
Szóval én nem várnék míg elviszik, mivel utána is ugyan annyi esélyed lesz hogy megnyerd, és mivel heti 1 szólónál nem szánok rá többet soha ezért így nem várok semmivel...Természetesen úgyse jön, de ha mégis nehogy azon kapjak szívinfarktust hogy azt a 225 Ft-ot hetente zsidó voltam rárakni...

-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem bet365 szerint ha úgy rakom meg azt a 6 ír meccset ahogy volt az oddsa csak 8952x lett volna.

Egy ezreskével is ~9 misit hozott volna...

-
expander
senior tag
megint utolso meccsem lett volna a st.patricks.... mar nem is idegeskedem csak röhögök, ilyen nem is letezik

-
expander
senior tag
valoszinüleg nyerni is fognak... babos timeat neztem meg 2es odds felett, multheten pont ettöl a lanykatol kapott ki, viszont ugy tudom, sok hibaval jatszott es igazandibol ö vesztette el a meccset, sevastova csak visszaütögette a labdakat. hatha most összejön a dolog, egy kis aproval beprobalom

-
Joker9393
csendes tag
Lengyeleken gondolkodom én is elég erőteljesen meg a Japánokon

-
Nagy korongosok.
New Jersey Devils - New York Rangers V-re?
szpal17
Mindenki a hollandokra tesz, mivel elvileg parancsba van adva hogy pihen a "nagy" csapat.
tippelő: szigo
Bayern München - Hollandia, 2 @ 2.40
Labdarúgás: Barátságos mérkőzés
Dátum: 2012-05-22 20:30 CETArjen Robben-ne kkösöznhetjük ezt a meccset, és ezt a szorzót is. A holland játékos még 2010-ben a Világbajnokságon lesérült, ami miatt a Holland Labdarúgó Szövetség kárpótlásképp lekötött egy meccset a válogatott és a német klub között. Hogy miért pont most kell ezt a meccset lejátszani? Örök rejtély... A németeknél Joachim Löw kiadta az utasítást Karl-Heinz Rumeniggének: a német játékosokat pihentetni kell. a maradékot pedig úgy szétveri a holland válogatott, mint annak a rendje. Pár nappal egy vesztes BL-döntő után elképzelhetjük, milyen lehet a hangulat a Rekordbajnok háza táján. Hát kérem, ez az odds nem sokáig lesz ilyen magas, szerintem órákon belül leesik a béka segge alá!
Tipp: Hollandia győzelem; Tét: 7 egység a következő szorzóval: 2.40tippelő: pacsniii
Bayern München - Hollandia, 2 @ 2.15
Labdarúgás: Barátságos mérkőzés (Világ)
Dátum: 2012-05-22 20:30 CETEgy ilyen hatalmas mérkőzés, és ilyen dráma után szinte lehetetlen felállni a Bayernnak. Mint láttuk szombaton tizeneggyes párbajban bukták el a BL döntőt, vagy talán még előtte, amikor helyzetek sorát puskázták el, sőt egy Robben 11-es is kimaradt, de ez a múlt.
A jelen pedig az EB felkészülés. Ennek jegyében játszák a hollandok a meccset, a Bayernnek ez a meccs felesleges, igy olyan játékosok játszanak akik eddig a második csapatban kaptak lehetőséget.
A német kerettagok mivel nem játszhatnak Joachim Jogi Lőw utasitása szerint, igy a hollandok toronymagas esélyesek.
Az oddsz percről percre esik, én is csak 2,15-ért tudom felirni a 2,4 helyett, de ez is kiváló egy ekkora fixhez.
Tipp: DNB2; Tét: 7 egység a következő szorzóval: 2.15 -
droving
aktív tag
Rúgjatok már még egyet bakker.

-
Joker9393
csendes tag
Sziasztok. Egy jó ideje tippmixezem. Kb nullán vagyok jelenleg. Ide most regisztráltam.
Ehez mit szóltok 6/3-as kombiba lenne:107 Sepahan-Esteghlal D 3.10
105 Al Jazira - Al Ahli V 2.42
090 FK Nyisnyij Novgorod - Volga Nyizsgij Novgorod V 1.92
111 Ullensaker/Kisa - Tromsdalen D 3.15
109 Rizespor - Adanaspor D 3.10
129 Cordoba - Cartagena H 1.32 -
umek7
őstag
Mindenféle utánanézés, info nélkül tűnt fel a holnapi Lengyelekre adott szorzó. Még a hendi is kurva jó. EB-t rendeznek, szerintem nem fogják ellazsálni ezt a meccset, mindent bele fognak adni, "főpróba" címen. Ráadásul a lettek gyengék. Mit gondoltok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ez tény, de hátha...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ott a gól is...

-
juliabrilke
veterán
Shelbourne v Bohemian hazai piros.

Akkor X.
-
droving
aktív tag
De legalább meg van bennük a győzni akarás.
-
droving
aktív tag
mi van ?
már örülni se lehet vagy mi ?
-
droving
aktív tag
iiiiiiiiiiigggggggeeeeeeennnnnnnnn csak maradjon így istenem.

-
pohár
félisten
éjszakára szerintem nagyon jó az OKC/OKC 1,50-ért

LA Lakers @ Oklahoma City - Game 5 (Live) Félidő - Teljes játékidő
Oklahoma City Thunder | Oklahoma City Thunder 1.50Lengyelország v Lettország Mérkőzés nyereményszorzók
Lengyelország 1.444tétnél kicsit megcsúszott a kezem, remélem nem baszok rá

-
droving
aktív tag
Drogheda- Cork city meccsről tudna v ki küldeni egy stream linket ?
-
35 Helsinki JK - Honka H 1,45 (Jött)
40 Mariehamn - Inter Turku V 1,93 Rotty
48 Myllykoski PA - Vaasa PS H 2,15 (Jött)
59 Sundsvall - Elfsborg V 1,98 (Jött)
62 Brage - Öster V 1,97 (Jött)
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 11735 FtNem igaz már hogy mindig szaros 1 meccsen megy el. Agyfaszt kapok.
39 Helsinki JK - Honka: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,60 (Jött)
55 Turku PS - JJK Jyväskylä: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65 (Jött)
67 St. Patrick's - Dundalk H 1,23 (most megy)
60 GAIS - Göteborg V 2,02 (most megy)
500 Ft
Eredő odds: 6,55934
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 3280 FtEz él még de a Göteborg-nak rúgnia kéne még 1-et.
-
juliabrilke
veterán
Kis pihi után megint itt.

Shelbourne v Bohemian FC Draw No Bet Shelbourne 1.45
Erre ment most.
-
droving
aktív tag
sima H-ba

23.525FT jöhet belőle.

Én 2:1-es hazai sikerre számítok.

-
droving
aktív tag
ez azzzzzz
már csak 1 meccs kel !!!
Drogheda- Cork city-re mit mondasz ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)