Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Csucsu88
tag
Norvégia - Anglia V 2,05-ért mennyire tűnik jónak?
50000. hozzászólás a témában.

-
-
bmath
csendes tag
A holnapi napra megy egy ilyen:
Cseh L. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 100 m pillangón H 1.85
Bernek P. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 200 m háton H 1.58
Diósgyőr - Vasas H 1.25
Paks - FTC D 3.20
Pécs - Honvéd H 2.54Odds: 29.70
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 14 850 Ft -
giigz
veterán
Ha lenne most 500k-m fogadásra, (akkor) menne (az egész) a Barcára 150.000 Ft(tiszta haszon)-ért...
-
giigz
veterán
Ha lenne most 500k-m fogadásra, menne a Barcára 150.000 Ft-ért... Könnyű pénz.

-
umek7
őstag
válasz
wmarci
üzenetére
Ez, látom megtaláltad. Kicsit kockázatosabb mint a Kiel (bár manapság bárhol lehet véletlen, a lényeg hogy az életemet azért egyikre sem raknám rá), de szerintem Verrasztó és Mutina között lesz 2-3. hely.
Egyébként ITT Lufu (kézilabda pro, nincs olyan amit ne tudna, az ő szava arany a sportágban) tollából, szóval..
-
wmarci
senior tag
Na jó holnap a 10-es erre megy.
106 Verrasztó E. - Mutina Á. 1.55 H
105 Cseh L. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 100 m pillangón 1.85 H
113 Füchse Berlin - Kiel 1.24 VSok sikert mindenkinek holnap az úszóversenyekkel

-
umek7
őstag
Holnap 45k-val megrakom a Cseh 1-2. + Verrasztó kombót.
Meg poénból feladom ezt 2*500Ft-al (figyelek BLACK..
)Cseh 1-2.
Verrasztó
Paks
Dánia under
Sheffield X
Franciaország (Touloni)
Hönefoss under
Ham-Kam
Ranheim173e*2
-
pohár
félisten
kis élő:
Marokkó v Szenegál 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.153Dundalk v St Patrick\'s CY 1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.25Sligo Rovers v Monaghan United 1-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.20 -
Bencus88
nagyúr
Szerbia - Német U19 X
150Ft--->480Ft

-
umek7
őstag
Holnap nem lesznek nyitva boltok meg semmi?
-
umek7
őstag
Cseh Laci azt mondta ma hogy nem tudta magából kiadni a maximumot, nem "szárnyalt" a vízben, és hogy holnapra összpontosítja az energiáját. Egyelőre még neten nem rakták ki, de ha szar lesz a szorzó akkor kora reggel felugrok feladom Cseh-t Tippmixre 1.85-ön nagy pénzzel.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Cseh Lacit néztem én is, top formában van szerintem megy is rá.
janos1988: Lehet most bejön a tipped, bár ha azt mondod az évezred tippje talán, mivel az év tippje se jött, ehhez meg olyan nagy szöveget nem eresztettél ezért kihagyom...
Viccet félre én D-be érzem. De most nézem kamiba úgy is raktam... -
-
bmath
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kérdés, hogy pénzügyileg mennyire éri meg nekik, mert mostanában csak azt hallani, hogy milyen ráfizetés "Kamcsatkára" utazni, stb. Bár benne van a pakliban, hogy a Paks nevető sokadikként beér a 4. helyre, de én szerintem maradok a kis összeesküvés elméletem mellett, és kipróbálom, hogy mennyire vagyok jó az ilyen teóriákban

Mindenesetre engem elgondolkoztatott az előző forduló döntetlen Kecskemét - Újpest és ZTE - Paks meccs. (A kecskeméti főleg, ott simán nyerhettek volna annyi helyzettel, mintha nem akartak volna nyerni.)
-
giigz
veterán
Ma pont a nagy úszók mellett, vagy kik mellett álltam pár másodpercet, mondom nagyon örülök neki, bezzeg ha egy Real busz menne el mellettem...

-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem le is megyek megrakom a Fradit egy kis apróval (5K) csak hogy ha már hallottam és bejön ne az legyen nem raktam meg semmivel.
Csak ugye 3-as kötésben van, két atom tuti tippje van valakinek hozzá? (Odds független)
(#49951) janos1988: Hát ez igazán meggyőző részletes válasz volt...
"Eredményeik magukért beszélnek. Lemossák a pályáról az ellenfelet, pakold csak nyugodtan, ház vese mehet rá" 
-
umek7
őstag
Az Argentin röpi végül simán jött, kár hogy nem mertem végül 100$-al csak 60$-al. Egymás után kétszer nyerek, 2 nap 250$ fölött, holnap tuti bukok.
janos1988: Már mindent értek

-
janos1988
addikt
Én kihagyom, mert szar zrt. szokás szerint 5-ösbe engedi csak...
umek7: Eredményeik magukért beszélnek. Lemossák a pályáról az ellenfelet, pakold csak nyugodtan, ház vese mehet rá
Mellesleg a legutóbbi tippem is bejött. Egyéb kérdés?
De ezt most tényleg nyugodtan merem ajánlani. Lehet nálam csak ez fog menni nagyobb téttel. De nem 500 000-el B-L-A-C-K. 
-
-
bmath
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én X-re vagy Vendégre raknám. Szerintem a Paks nem akar indulni. Másrészt az 1.8as odds szerintem kevés, és ezért picit gyanús is nekem.
A Fradinak már mindegy az idény, a Paksnak pedig elég, ha csak 1 pontot szerez, már akkor sem indul az EL-ben. Én egy szép X-et húznék végül. Lehet meg is játszom holnap a diósgyőr, debrecen, pécs, Cseh Laci mixekkel.
Kipróbálom, hogy a Honvéd tényleg leadja-e a meccset a Pécsnek ...Aki akar egy kis izgalmat, a Pécset ajánlom 2.54-ért!
-
B-L-A-C-K
titán
Igen számít, vagyis nem számítana, de mivel a Győri ETO nem indulhat, ezért nagyon is számít most...
janos1988: Jaj te tényleg ments meg az ajándékaidtól, jött eddig egyáltalán ilyened...
Még a múltkori év tippje se jött be...
-
umek7
őstag
Eszembe se volt hogy a 4. hely is számít. Így már lehet érdekel engem is.
-
B-L-A-C-K
titán
Állítólag azt az infót hallottam hogy a Fradi lefogja adni holnap a meccset Paksnak...2x odds van rá...Lehet meg kéne rakni..Kell a Paksnak a 3 pont, indulhat még eu ligába. Fradi meg odaadja neki a pontot, mert cserébe jön hozzájuk Böde Dani. Nem tudom mennyire lehet hinni ennek az infónak.
Szerk: most látom már rohamosan esik is, már csak 1.80, párperce pedig még 2x volt...
Mondjuk kamiba benne van még annyiért... -
Zoli9292
tag
Hajrá német u19

-
KisTücsök
addikt
Ezek az utánpótlás meccsek... Svájc is simán kikapott.
Valaki nem tud egy élő streamet az orosz - uruguay meccsre? gugli nem nagyon segít.
-
074 U19Anglia - U19Szlovénia H 1.27
083 Belgium - Montenegró H 1.52
098 Ath. Bilbao - Barcelona: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.375000-el?

-
sz_abika
addikt
Attila Balazs (HUN) - Grzegorz Panfil (POL) (2Way - Who will win?) Attila Balazs (HUN) Balazs 1000.00 1.80 -
Radek Stepanek (CZE) - Leonardo Mayer (ARG) (2Way - Who will win?) Radek Stepanek (CZE) Mayerbuzi Stepanek
tettem 5db fogadást nem alapon, hanem ezressel...-4k

-
B-L-A-C-K
titán
Na egy 6/7-et előttem szerintem felesleges leírni, illetve 2 puttót a mai nap folyamán 0 sikerrel...
-
wmarci
senior tag
Holnapi csapás!

113 Füchse Berlin - Kiel 1.24 V
144 Svájc - Németország 1.77 VTét:10K-->22K
Vélemény?
-
bmath
csendes tag
válasz
Zoli9292
üzenetére
Én most például nem azt sajnálom, hogy elment a szelvényem, mert ment már el nagyon sokszor

Inkább azt sajnálom, vagyis gondolkoztat el, hogy a románok ennyivel jobbak Mi lesz pár év múlva, amikor ebből az U19-ből tényleg válogatott lesz, vagy elkezdenek focizni az NB1es csapatoknál ... bele se merek gondolni.
Lehet, hogy a magyar focinak még több tíz év kell, hogy valami színvonal javulást lássunk?
Én inkább emiatt vagyok szomorú, hogy még mindig a béka segge alatt vagyunk
Egyébként gondolkozok nagyon rajta, hogy a szombati napra megrakjak pár meccset az izgalom miatt a 4. helyre pályázó csapatok közül.
A Honvéd lesz nagyon érdekes. Ha kikap, akkor tényleg nem akarta az EL-t. De az biztos, ha ez így lesz, én tuti felhagyok akkor egy időre a magyar focival. Kíváncsi leszek a holnapi meccsekre. -
Daniel Alves
őstag
2hét pihi utána ma 25$ freezout

A tippelőknek sok szerencsét
-
bmath
csendes tag
ez a magyar-román de csúnya volt ....
0-4
titokban döntetlenre nyomtam volna, de ez ... -
bmath
csendes tag
1. félidei állás U19 Magyarország - Románia 0:2

Remélem összekapjuk magunkat
-
bmath
csendes tag
Végül ilyet dobtam fel:
054 KisG. 1-2,3-4, m 800gy H 1.85
076 Egyiptom - Törökország V 1,95
083 Belgium - Montenegró H 1,61
101 AB-Ba:M2cs g:ig,nem H 1,65odds: 9,58332 500 Ft------> várható nyeremény: 4.790 Ft
054 KisG. 1-2,3-4,m 800gy H 1.85
055 Jakab 1-2,3-4,m 100pil D 2,56
069 U19Magyarország - U19Románia H 2,41
082 *(0-1)Horvátország - Észtország H 1,56
099 AB-Ba:A.Bil g:ig, nem H 1,60odds: 28,4884 300Ft--------> várható nyeremény: 8.545 Ft
-
pohár
félisten
válasz
sz_abika
üzenetére
hát azt kétlem már

de legalább azért nem szomorkodok, mert over 22,5 game-re akartam tenni a meccset, az se jött volna
de legalább Tipsa győzelmével jött kis pénz a házhoz...Halep, S - Arvidsson, S Mérkőzés nyereményszorzók
Halep, S 1.40Stepanek, R - Mayer, L Mérkőzés nyereményszorzók
Stepanek, R 1.533 -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Nyertem a Betclic-es bónusszal, és ki akarom utalni. Mi az a swift? (valamilyen kód)
-
pohár
félisten
Almagro, N v Simon, G Összes játék, 1. Szett
Fölött(+9.5) 1.512Radwanska, A v Kanepi, K Szett fogadás
2-0 - Radwanska, A 1.54Schiavone, F - Stephens, S Mérkőzés nyereményszorzók
Schiavone, F 1.222zsámó
-
Buldozer99
senior tag
77 Oroszország - Uruguay D 3,20
96 Ath. Bilbao - Barcelona 1. félidő eredménye D 2,52
54 Kis G. 1-2. (H), 3-4. (D), más (V) helyen végez 800 m gyorson H 1,85
73 U19Szerbia - U19Németország V 1,75
72 U19Dánia - U19Törökország H 1,85Eredő odds: 48,29832
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 24150 Ft -
Bencus88
nagyúr
Én is raktam pár x-et a mai U19-esekre.Szerintem elég sok x fog születni.
-
umek7
őstag
Ez lett:
6/7
Oroszország - Uruguay X 3,20
Ath. Bilbao nyeri a kupát H 5,30
Siófok - Kecskemét X 3,05
Juve Stabia - Sassuolo V 2,61
Csehország - Izrael X 3,30
Haka - Honka X 3,10
Köngsvinger - Notodden X 3,20Legkisebb várható nyeremény 6 találat esetén: ~83e
Legnagyobb várható nyeremény 6 találat esetén: ~169e
Bumm: ~950eA tegnapi kombim tükörsimán jött, profit 200$+
-
janos1988
addikt
Én ma ezeket rakom, egyenesbe.
De lehet még mire odaérek, 3/4-be megy alaptéttel, mert ez a Dublin - Phoenix Ir FAI kupa meccs eléggé nagy X-nek néz ki, 4,40-ért.
-
bmath
csendes tag
Mi a véleményetek?
Délután lehet feldobok egy ilyet:
Kis G. 1-2. (H), 3-4. (D), más (V) helyen végez 800 m gyorson H
Oroszország - Uruguay: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V
Belgium - Montenegró H
Ath. Bilbao szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) Hodds: 9,63 500as téttel: ----> 4815 Ft
-
sz_abika
addikt
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Képregény topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak azért nem raktam, mert nem szeretem a túl könnyen jött pénzt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a múltkori év tippje se jött be...
Mondjuk kamiba benne van még annyiért...