Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Finnek vagy Csehek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
"A Juventus 2 játékosa lebetegedett a mai kupa döntőre..."

-
giigz
veterán
"Sziasztok! A Macau Soccer Tips oldallal vigyázzatok, mert kamu...sőt szerintem az összes olyan oldalt kerüljétek el, ami nem küldi el ellenőrzésre a tippeket. Aki ezt nem vállalja fel az mind csaló."
Ők persze a 7.500 Ft-okat nagyon jó tippekért szedték be.

"Sziasztok!
Mint sokan már értesültetek róla, Sky (BukiSamurai) kiszállt a fogadók világából, nem sokáig tartott a közös munka vele, de azt hiszem sok jó tippel örvendeztetett meg minket, sok sikert kívánok neki az élet minden területén a továbbiakban!
Tippeket továbbra is láthattok az oldalunkon, de egy fontos változás van, INGYEN hozzáférhettek, ehhez csak regisztrálni kell, és máris hozzáfértek ugyanúgy mint ahogy eddig."Komolyan mondom szánalom amit ezek csinálnak.
Most majd adják a nagy tippeket ingyen... -
umek7
őstag
Rég nevettem ekkorát, ezt írták:
Sziasztok!
Az ázsiai kapcsolatunk, akitől a tippek eddig érkeztek azt az információt közölte velünk, hogy a bukmékerek változtattak az eddig megszokott mérkőzés szorzó mozgatáson és az általuk eddig használt algoritmusok jelenleg nem pontosak már. Jelenleg építik az új szorzó mozgásokat figyelő adatbázisukat, de ahhoz, hogy az megbízhatóan működjön több hónap adatait kell betáplálniuk.
A tippadás azonban folytatódik, viszont a tippeket már nem BukiSamurai szolgáltatja hanem én, és ami a legfontosabb ingyenes formában.
Tartsatok továbbra is velünk, és sok sikert mindenkinek!
Ázsiai kapcsolat, beszarok 
-
jpm
senior tag
de nagyon érzem a szlovákokat 20k-val meg főleg

-
umek7
őstag
Visszatértem. Ellőttem egy kombit még egész korán, már nem is kellene sok:
Blackpool - WHU 2 @ 2.00 (1:2)
Bayern München - Chelsea under 2,5 @ 1.85 (1:1)
Verona - Varese over 2,5 @ 2.05 (3:0)
Rapid Bukarest - Otelul Galati over 2,5 @ 2.15 (ma)
Midtjylland - Köbenhavn mindkét csapat szerez gólt @ 1.85 (ma)Tét: 18,50$
Várható: 558$A WHU a 87. percben nyerte meg, a BM under éppen hogy, a Verona 89. percben büntetőből talált be, szóval eddig kellett a szerencse, remélem innen nem úszik el..
-
Ez a kettő van mára. Vélemények? (mondjuk már megraktam, szóval csak arra vagyok kíváncsi hogy mennyi az esélye annak hogy jöjjön)

-
dReFiX
senior tag
A csodás kenó nyereményből toltam egy ilyet ...

-
kokeny92
tag
Tegnap toltam egy két napos szelót. Westham, Hearts, Celta vigo már jött rajta.
Mára kéne még a Gent, Basel, Salzburg nyeri a kupát, Juve nyeri a kupát.
Remélem ezek is jönnek ma annak rendje- módja szerint.
-
giigz
veterán
Ha jól látom pár napja nem rak ki a srác tippeket, becsődölt a szindikátus.
Hát igen, pár ezrest biztosan összeszedett belőle, de egész jól csinálta, szépen felépítette egy bloggal, utána egy kis pénzszedés, és sorra jönnek a vesztes tippek, amiket gondolom ő talált ki, és nem nagyon sikerült neki. 
-
sniper elite
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Emlékszem arra a meccsre igen, volt máskor is, hogy a Bayern vitt mindent nálam is mérgelődtem egy darabig de bl döntőn veszíteni velük eléggé más érzés főleg ha drukkolsz is nekik na mindegy meg kell emészteni. A Juventust megraktam egyszer 5kval háromesélyben aztán 22kval végsőre. Remélem nem rontanak mert tudom, hogy nagyon jó formában vannak szóval bízom bennük.

-
jpm
senior tag
a tegnapi nyereményem fel kellene tolni valamire. A juvén gondolkodtam de már megint "néptipp" úgyhogy bukó szaga van

ruszki szlovák hoki vendégre? -
B-L-A-C-K
titán
Elképesztő gólt lőtt Radamel Falcao
-
giigz
veterán
Ez tényleg pénzbánya 0,1 €

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ó hagyjad már
65 Juventus - Napoli: A mérkőzésen 1,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,30
224 V. Rossi - N. Hayden H 1,27
206 R. Stepanek - T. Ito H 1,15
208 X. Malisse - Y-H. Lu H 1,25
209 L. Lacko - B. Tomic V 1,22
211 N. Li - M. Sharapova V 1,31
47 Salzburg - Ried: Salzburg szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,20
243 Milano - Venezia (hosszabbítással) 2.m. H 1,10Eredő odds: 5,00680
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1000 Ftmára meg kéne lőni komolyabban valamit, csak mit?

-
szpal17
őstag
Még az esti meccsek előtt kéne valami tuti fogadás...
Zalaegerszeg v Paks V 1,95-ért?
Paks mehet az európa ligás 4. helyért is akár...zalaegerszegnek már rég mindegy. Ezen gondolkodom...

Ja és persze a sportingbet biztos nem figyelte, hogy a múltkori free spint felvittem...ezért most adott egy izmos 0,00000 eurot.

-
Daniel Alves
őstag
242 Juventus - Napoli: A mérkőzésen 4 vagy több (V) gól lesz 2.95
230 Tatran Presov - Slovan Bratislava V 2.35
215 Sampdoria - Pescara D 3.35
246 St-Etienne - Bordeaux H 2.454/3 4*800ft
(#49164) pohár:
imádom amikor szopathatom a RM drukkereket
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ha csak arra vársz, hogy a bárka döntős legyen, el kell hogy szomorítsalak...
OKC jött az éjjel, estére remélem az LA Kings is úgy gondolja, hogy 3-0-val otthon nyernek, és továbbjutnak

-
Daniel Alves
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Az egyik barátom tanácsára tettem meg a 3 mérkőzést aki nagyban tolja (ha lehet ilyet írni)
Az a gond hogy mivel a pókert hanyagolom tilt miatt marad pénz tologatni a tippeket!
(most látom hogy mennyibe is van/volt a heti pókereim)
Mellesleg volt ennél már nagyobb tétem is de mondom ezt csak ajánlották... bejött ennyi.
Lesem a Francia tabellát és nagyon sok csapat kieshet még a bajnokságból...

[link] -
Daniel Alves
őstag
Közben látom a ruszkikra 1,33

230 Tatran Presov - Slovan Bratislava V 2.35
hmmmm vélemények? -
fixi
csendes tag
Juve emeli a serleget 3k
Nagy a kockázat
-
Daniel Alves
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Finn-Orosz V (Szerintem ebből a nyereményből 20k megy arra hogy az oroszok nyerik a VB-t) Persze csak akkor ha 1.5 felett lesz a szorzó....KHL lassan beéri az NHL szintet...
WH feljutása a PL-be
illetve a Chelsea... Nagyon leírták a Chelseat és a 2.57-e szorzó nagyon csábított!
odds: 6,52 tét 8000ftMa 5k-t feltolok 3 mérkőzésre csak még nem tudom mi legyen az a 3...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Grat, mivel sikerült nyerned 50 ezret?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Csucsu88
üzenetére
Bárhol kiválthatott ahol lehet tenni.
sniper elite: Nyugi már nekem is vitt el lehetetlen helyzetből szelómat a Bayern...Tavaly nem tudom emlékszel e rá, Napoli ellen játszott, ami 1-1 lett, de úgy hogy rúgtak egy öngólt, és egy 11-est kihagytak. Minden meccs jött a szelón csak ez az egy kellett volna 200 ezer várhatóhoz...

Juvét mennyivel raktad? Azt raktam én is, de már pénteken megraktam 15-el remélem jön...

-
b3Ro
senior tag
Mai tippem a Juventuson kívül:
Brondby v FC Nordsjaelland x2
Midtjylland v FC Koppenhága x2E 2 meccset külön rakom meg, a Juve nyeri a kupát- opción 5k figyel....
-
Daniel Alves
őstag
Nekem is jött!

50k+ a tegnap nap..Azt hiszem ma még tolok valamit és kész is vagyok egy időre..
Ennyit izgulni mint tegnap...hááát rég volt!
(#49151) sniper elite: talált egy jegyet?
és 250k? az baszott olcsó.... Én biztos forrásból tudtam volna és azért jóval drágább volt...
Bezzeg ha a Barca jutott volna be a döntőbe...
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Jöhetettet volna.
-
sniper elite
senior tag
Grat a nyereményhez és hogy megmerted rakni. Bár most nem örülnél ha Bayern rengeteg helyzetéből 1nél többet kihasznál vagy éppen Robben berúgja a tizit. Egyik kint dolgozó barátom tudja mekkora Bayern fan vagyok akart szerezni jegyeket meccs előtt 3 nappal szólt, hogy talált 1 jegyet elgondolkoztam rajta, hogy kimenjek 250k-t megért volna a dolog akkor úgy éreztem, de most nagyon örülök, hogy elvitték előlem a belépőt.
-
giigz
veterán
Chelsea BL győzelem.
Még jó, hogy nem a győzelmüket raktam, hanem a végső nyertest. 
-
Bencus88
nagyúr
Ja és elnézést, ha valakit megbántottam a jókedvű üzeneteimmel, de volt(van) bennem nem kevés.Grat mindenkinek aki nyert holnapra is sikereket!Remélem Juve lehozza

jó éjt

-
Bencus88
nagyúr
Na haza is értem

Kicsit még józanodok, de a rejtélyt szeretném feltárni, hogy jött ki az 1-1 Nekem amit megjósoltam.
Egyik szelvényen azt raktam, hogy mindkettő csapat szerez gólt másikon meg undert és csak így jöhetett össze
))500-al tettem WH overt meg mindkettő csapat gólt jött belőle 1500.Másik két szelvényemen már 3-4 meccs bejött maradt 1 mindkettőn remélem azok is jönnek

apróval játszok 200 300Ft-okból nyerek 1000 1500-akat
Lassan mehet újra egy nagyobb tétes
-
Na most hogy hazajöttem a buliból, és elvitte 170K-mat a Bayern holnapra mit lehet tenni?

Ami tuti teszek az Juve győzelem.
Valami nagyon tuti tipp mellé? -
sz_abika
addikt
Los Angeles Clippers 86
San Antonio Spurs 96Nem mertem fortunával újat húzni, de éreztem hogy a 20 pontos előny az kizárt. 3,20ra is adták a Spurst, de ahhoz nem voltam elég tökös, viszont a +7,5el 1,9ért már jó üzletnek kínálkozott egy 500assal

-
Csucsu88
tag
Inmedio-ban feladott szelvényt ki lehet váltani lottózóban is vagy csak az Inmedio-ban?
-
pohár
félisten
válasz
szpal17
üzenetére
benne lehet ez is, de tudod... franciák

Oklahoma City @ LA Lakers - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Oklahoma City Thunder 1.833Phoenix @ Los Angeles - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
LA Kings 1.434nekem ennyi van éjszakára és estére, ha nem nyer az OKC, beveheti tövig

-
szpal17
őstag
Múltkor pörgettem 0,20 euro körül..felment 1,10-ig ruletten...aztán focival felvittem 1300ft-ig.
És még holnap lesz free spin...bepörgetek mellé 100-200 euro körül és akkor jöhet is a fogadás.

Egyébként Montpellier szerintem biztos nyerni fog...láttam valamelyik sportcsatornán összefoglalót róluk meg nyilatkozatokat....az életükért fognak küzdeni...ráadásul a tök utolsó ellen. A PSG szintén, de így sem lesznek bajnokok.
Juve meg Juve!
-
atila4
senior tag
-Mibe folytja a Bayern München a bánatát?
-Drogba
-
szpal17
őstag
Holnapra sportinbetes free pénzből.

Juventus v SSC Napoli
Juventus 2.00Auxerre v Montpellier
Montpellier 1.55Lorient v Paris Saint Germain
Paris Saint Germain 1.75Odds:5,425 Talán 1000ft-al lesz...
-
dReFiX
senior tag
P. Cech volt magasan a legjobb, szép volt cselzi !

-
szpal17
őstag
Drogba gyerek hihetetlen.
Lehetetlen helyzetekből húzta ki a chelsea-t...közbe meg csinált az elődöntőben és a döntőben is olyan hibát ,,védőként,, hogy tizit kapott az ellenfél. Ha akkor berúgják akkor sehol nincs a chelsea...erre drogba lövi az utolsó tizit és bemegy és megnyerik.
Ha ezt valaki leírja így előre akkor ezt senki nem hiszi el. Elképesztő a futball...
-
bmath
csendes tag
A foci ilyen. Gólokra adják a győzelmet, nem pedig helyzetekre.
A Bayern ma szebben játszott, viszont a Chelsea berúgta a helyzeteit. -
B-L-A-C-K
titán
Szép volt, Bayern igaz jobban megérdemelte volna, de hát ilyen a foci.
Ki hitte volna még pár hónapja hogy a Chelsea nyeri a BL-t?

-
sz_abika
addikt
Megérte tegnap kimosni a Chelsea mezt

-
sniper elite
senior tag
Gyerekek nincs igazság ezen a kurva bolygón. Nagyon sajnálom a bajorokat ezt a kupát ők érdemelték volna.
-
b3Ro
senior tag
EZ AZ!!!!!
-
sniper elite
senior tag
Eddig nagyon jó, ennek meg kell lennie!!!!
-
jpm
senior tag
Hajrá Chelsea!
-
sniper elite
senior tag
jönnek a tizik, gyerünk srácok ezt hozni kell.
-
bmath
csendes tag
5. sárga lap

-
dReFiX
senior tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Érdekes dolog egy foci meccs kapcsán egy szerencsejáték topicban, az igazságosságról való eszme futtatás ...
Mellesleg valamiféle Barcelónát ejtettek ki idegenben ezek a "taknyok"

-
szpal17
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Taknyok, majmok? Mégis a bl döntőben vannak...
Nem vagyok chelsea-s és nekem is azon ment el a fogadásom de attól még nem beszélek így.
Ja és fociban igazságosságot keresni? 
-
sz_abika
addikt
basszus...lottószámokat megnézem mondom, bár nincs lottóm mert az 5 hetesem lejárt
11
36
43
63
66ezek rajta vannak, de erre a hétre már nem érvényes

-
pohár
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
nekem is kéne a kupagyőzelem, de rohadtul...

rohadt fáradt a csapat, csak sétálgatnak már
-
sniper elite
senior tag
Úgy érzem valamiért, hogy ha tizik lesznek akkor nem nyerünk és 15k se jön. Persze ne legyen igazam.
-
whited
addikt
A mérkőzésen...vagyis 120perc?
-
Bencus88
nagyúr
Srácok azt se tudom mi van annyira rotty de nyertem
) -
bmath
csendes tag
ha nincs ott mellette zárójelben hogy hossz. , akkor az csak a rendes játékidőre vonatkozik
-
whited
addikt
Hy
A piros lapos fogadás tipp mixen rendes játékidő csak vagy a mostani hsz is bele számít ? -
fixi
csendes tag
Félidő X

[link]
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most majd adják a nagy tippeket ingyen...

Bár nem is tudtam szoktál nagyobb pénzel is rakni...
Nagy a kockázat

))