- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Zoli9292
tag
-
umek7
őstag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Én is 2 kör óta. Növelem a tétet és baromira jövedelmező lesz amikor ikszelnek. Egyébként a 24-28 szokott a maximum lenni (nagyobb csapatoknál előfordulhat 30+), de az angol 2.-ben már ez is eléggé nagy szám.
Egyébként ezzel a kiválasztom melyik csapat ikszel a legtöbbet az a gond hogy nem tudod melyiket kell kiválasztanod. Attól hogy x csapat tavaly sokat ikszelt, még nem jelenti azt hogy idén is sokat fog. Ez a "stratégia" akkor lehet jövedelmező ha csoportokat (esetleg bajnokságokat) állít fel magának az ember és azokat játssza rendre, máshogy nem.
Kár hogy nem jött le a Barnsley X, akkor lett volna igazán szép ez a nap
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Hát hogy hogy nem tudom ha rajta van a szelvényeden?

Grimsby - Telford H
Forest Green - Fleetwood V
Botswana - Guinea H
1. FC Köln - Schalke 04 V
Motherwell - St. Johnstone H
Espanyol - Mallorca H
Vallecano - Athletic Bilbao 2.5 over
Real Madrid - Zaragoza (0-2) H
Villareal - Barcelona 2.5 over -
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Van még idő, mennyi volt az oddsa (0-2) ből? Illetve mennyi jöhet azon a szelón? (most nézem az is szépen áll)
Mindenkinek:
Juventus ma reménykedtem kikap, erre már vezet, igaz nem raktam, de most már elkezdem rakosgatni hogy kikap, most már egyszer úgyis eljön az ideje...
-
zümzümm
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
hát ezt nem hiszem el. hogy az a rohadék k*rva életbe, hogy megint egy olyan meccsen meg el a feltett 10 ezrem, amit simán kellett volna hozni a csapatnak.
kibaszott tottenham nem birta megverni a 16. helyen álló csapatot.
hát össze vissza szarom hugyozom magam
bassza meg a szarházi tottenham -
expander
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Te miről beszélsz? Bejövök ide, látom a linket, kivan satírozva a tét, és kíváncsi voltam mennyivel rakta mert érdekelt, ebben nem tudom mi lehetne az oltári nagy probléma. Nem számon kérem nem vagyok én az édesanyja vagy az édesapja egyszerűen csak érdekelt hogy 100 ft-al rakta vagy több ezer/tízezerrel. Ha meg nem akarja elmondani akkor nem mondja el, de nem kell itt egyből pattognod olyan dolgon amiben nincs semmi, és ráadásul egy minimális közöd se volt a kérdéshez...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Ebbe nem értem mi lenne a kötekedés ha kíváncsi vagyok mennyiért rakta, de ha elárulnád megköszönném. A másik meg szerintem összetévesztesz valakivel, nem én szoktam kötözködni...
Szerk mindenkinek:
Egy kami tipp lehet esélyes lesz ahogy nézegettem a kínálatokat:
Liverpool - Newcastle V ~7.00 odds
-
giigz
veterán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Ez nem kötekedés.
Úgy mondta, mintha egy nagyot szakított volna vele.
"Első félidőben meg is tettem a döntetlent...."
Ez olyan, mintha annyira tuti lett volna félidőben a döntetlen, és mi vagyunk a bénák, hogy nem éltünk a lehetőséggel.
Ezért fontos a tét is, mert ha 200 Ft-al rakta meg, akkor az...
Kíváncsi vagyok én is, mennyi volt a tét, nem kell azt kitakarni!

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tippmixnek van még valami realitása, lottó meg puszta szerencse, de a kaparós .... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)