Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
Viktor X
tag
válasz
SG3rg0 #10235 üzenetére
Mitől javult volna meg? Felvettem telefonnal a hangot, másom nincs amivel rögzíteni tudom, de visszajátszva nem nagyon hallatszik semmi, azért majd este feltölthetem valahova a hangot ha érdekel. A notit meg visszacsomagoltam és jövő héten visszaviszem.
mod:
Most látom ez lehet nem nekem szólt. -
Viktor X
tag
válasz
Dr. Akula #10213 üzenetére
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni, ha nem engedik kipróbálni a boltban, mielőtt megveszed, akkor meg kell rendelni neten, és akkor van 8 munkanapod, hogy használd reggeltől estig és ha lesz pixelhiba akkor visszaviszed és vagy levásárolhatod, vagy visszakapod a pénzed.
-
Viktor X
tag
Végre kézhez kaptam a T400-as Thinkpad-et de elég nagy csalódást okozott. Nyikorognak a műanyagok, hajlik az egész.
Ha a kéztámaszra teszem a kezem gépelés közben, akkor akkora nyomás elég neki, hogy az expresscard kártyafoglalatból kiugorjon az a kis műanyag.
A kéztámasz műanyaga annyira puha hogy benyomódik.
A DVD olvasó felett van egy 2mm-es hézag és a fölötte lévő műanyag szintén benyomódik.
A kijelző alatti műanyag borítás mozog és nyikorog.
A gép gumilábakon áll de ha az asztalon van a kisujjammal meg tudom nyomni annyira hogy az asztallapig leérjen az alja.
Úgyhogy jövő hét közepén mikor lesz időm visszaviszem, remélhetőleg csak egy selejtes darabot sikerült kifognom és nem kell másik típust keresnem helyette, mert egyébként tetszik, de ennél a 3 évvel ezelőtti Acer-em is jobban össze volt rakva...
Amúgy 2008 decemberi gyártású. -
Viktor X
tag
válasz
Dr. Akula #9858 üzenetére
Köszi a választ én is ebbe reménykedtem.
Azt a két modellt csak példának linkeltem mert az volt egyforma erősen eltérő árral, amit kinéztem az ugyan az, csak 1440x900-as felbontással. Most egy 15"-os (1024x768) HP notim van 1,6ghz-es Turion X2-vel amit elsősorban azért cserélek le mert nagyobb felbontás kell és kicsit erősebb proci sem ártana. Hallottam sok rosszat a T400-ról, de szerintem nem lehet rosszabb mint a mostani HP NX6325-ösöm. Nézegettem az X200-at is de az nekem sajna kicsi lenne. Hordozni jó, de napi akár 8-10 órát használom és ha találnék is 1440x900-ast belőle estére kiesne a szemem. Szóba jött az X300 ami a legoptimálisabb, de legalább egy P8400-as proci kellene, viszont az 1,2ghz az kevés nekem. Úgyhogy nem pont a T400 kell, csak ezt találtam ami még árba is belefér és nagyjából mindenben megfelel (kivéve, hogy a hangkimenet elöl van
).
Azt meg tudom hogy a 3470 az új játékoknál labdába sem rúg, de ha már úgy is kikapcsolható és nem zabálja feleslegesen az aksit, akkor meg egyszerűbben elviszem a notit egy lan party-ra mint az asztalimat, ahol legkomolyabb játék ami előjön a CS Source amire meg minden elég ami kicsit erősebb mint az integrált.
-
Viktor X
tag
Sziasztok, most készülök venni egy T400-as vagy egy T500-as Thinkpadet. Esetleg tudtok abban segíteni, hogy hol lehet megnézni az összes forgalmazott modellt, mert a Lenovo oldalán nem találtam ilyet és a modellszámozás nekem átláthatatlan
, aztán lehet van benne valami rendszer csak én nem értem. És van valami extra opció is ezekhez a gépekhez? mert ha megnézem ezt [link] és ezt [link] a modellt akkor nekem az jön le hogy ugyan az csak az egyiken XP a másikon Vista van telepítve és árban 75.600 Ft eltérés van ugyan abban a boltban ami azért elég durva.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest