Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

Snowcat tag Helló! Meglett a kis x200s és nagy is lenne a barátság, de lenne egy kis probléma  Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú Minden indításkor vagy egy 5 percet tölt a gép úgy, mintha szinte lefagyott volna, semmi nem történik, aztán egyszerre hirtelen összeszedi magát és megindul ahogy kell. Próbáltam 32 és 64 bitesen is és mindkettőnél ugyanezt produkálja Minden indításkor vagy egy 5 percet tölt a gép úgy, mintha szinte lefagyott volna, semmi nem történik, aztán egyszerre hirtelen összeszedi magát és megindul ahogy kell. Próbáltam 32 és 64 bitesen is és mindkettőnél ugyanezt produkálja 
 Ötletem sincs miért van ez, esetleg valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú
 Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú