Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Snowcat
tag
válasz
Snowcat
üzenetére
Rájöttem!!!
Éreztem, hogy valószínű valamelyik eszköz okozza, így bios-ban módszeresen ki-be kapcsolgattam mindent, és a végére meglett.Szóval a security --> security chip ha enabled, akkor jó, ha disabled, akkor is, viszont ha inaktív, akkor jön a 10 perces boot.
Egyébként ez a security chip mire jó pontosan? -
Snowcat
tag
Helló!
Meglett a kis x200s és nagy is lenne a barátság, de lenne egy kis probléma
Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú
Minden indításkor vagy egy 5 percet tölt a gép úgy, mintha szinte lefagyott volna, semmi nem történik, aztán egyszerre hirtelen összeszedi magát és megindul ahogy kell. Próbáltam 32 és 64 bitesen is és mindkettőnél ugyanezt produkálja 
Ötletem sincs miért van ez, esetleg valakinek? -
Snowcat
tag
Helló!
Úgy tűnik boldog tulaja leszek egy x200s-nek, de az élet azért mégsem ilyen egyszerű. Első gond, a billentyűzet angol, olvastam hogy házilag is egyszerű cserélni, szóval pontosan milyen típus kéne, hol és mennyi pénzért ajánlott venni?
Másik, hogy szeretnék egy dokkolót is, mert otthon sokkal kénylmesebb úgy, nem mellesleg van egy nagy monitorom is és esetleg később egy lcd tv is bejátszik. Nézegettem és konkrétan csak az x200 ultrabase-t láttam. Két gond van vele, egyik hogy marha drága
másik, alapból jár hozzá dvd, vagy azt még ezen felül pluszban kéne megvenni?
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú