Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
FerNandor #8697 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de vmi olyasmi rémlik, h a rescue and recovery nem egy egyszerű lemezkép mentő progi.
Ha jól értelmeztem egy külön boot partíción helyezkedet el pár rendszerfájlal. ennek volt az köszönhető, ha össze is omlott a win, nem volt probléma, mert a boot közben a TV gombot megnyomva a 3ik partícióról indult a gép a recoveryvel együtt.
Igazából valahol ez le van írva, de most hiába keresem egyszerűen képtelen vagyok megtalálni, pedig többször belebotlottam már.
btw mennyi szabad gb helyed van az xp-s partíción?
evone: én is szerettem azt, de azért azt is irogatták, h nem volt tökéletes az a rendszer sem. igaz én naivan arra gondoltam először, h biztos vmi megbízhatóbbat, egyszerűbbet akarnak csinálni, de most már az a sanda gyanúm van, h egyszerűen elakarják kerülni a script írogatást és az esetleges felelősséget, mert ha így az updater progi vmit elcseszett, akkor az ő saruk volt, de ha te telepítesz vmit, és nem megy a gép/progi akkor rajtad van a felelősség, h minek piszkáltad.
Amúgy meg akármennyire is ódzkodtam a gyári vistától és a rengeteg előre installált programtól, egyszerűen stabil volt és működött. Ellenben 3 szort csináltam végig a clean installt mire olyan rendszert kaptam ami legalább megközelítőleg úgy működik, mint a gyári.
egyszerű példaként pl a TPM-et tudom felhozni. pre-installed vistánál működött rendesen ill a log írta, h leállt, majd pedig elindult, de ez nekem a mindennapi használat során fel sem tűnt, míg clean install esetében, sokkal sűrűbben jelentkezik ez a leállás és olyankor nem tudom a CSS-t használni, mert hiába húzom le az ujjam az olvasón, az nem tölti ki a login mezőket a weboldalakon. de pl a 2ik clean install esetnében előfordultak random program leállások (igaz, lehet h a ram hibája volt, ha tényleg ki volt mozdulva). Mindegy igazából csak arra akartam kitérni, h lehet, h lassabb az előre installált cucc egy kicsit, de meglepő módon viszont stabil és használható volt.
atom11:
Végül is melyiket választottad?
Hogy mire figyelj? Ha nagyon álmos vagy már, akkor tedd le, mert ha úgy alszol el, h mellkasodon van akkor rosszakat fogsz álmodni.
Na jó ez lehet, h lame volt, igazából annyi a jó tanács, h csináld meg minél előbb a recovery lemezeket, mert ha később akármilyen okból törlöd a recovery partíciót, akkor is vissza tudod állítani a gyári állapotot. Amúgy meg, nem vigyázni kell rá, hanem használni, ez legalább bírja.
Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox One
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest