Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Hello Emberek!
Segítsen valaki pls!Lenovo T61em van, most raktam újra az XPt rajta, minden felraktam minden driver minden pöpec volt, de most vmiért eltünt az OSD(on screen display funkcio)
Miért nem irja ki ha hangositok vagy ha thinklightot használom?Eddig kiirta, most hirtelen nincs, pedig nem emléxem hogy bármit is csináltam volna!A gombok megcsinálják a funkciot csak hát jo lenne ha ki irná ujra a képernyőre!Segitségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Netfone
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest