Aktív témák

• Scalpel

senior tag

válasz gecsoz #7133 üzenetére

Igen, én is reméltem, hogy Vistája van. Én csak Vistával több monitoroztam, illetve egyszer ment róla még xp alatt projektor, de csak rádugtam és ment, nem volt semmi problémám.

neomorf:
    Ezért is mondom továbbra is, hogy szűz winnel is kell próbálni. Főleg, hogy driver hibára utal erősen a tünetegyüttes... ezért kell a legfrissebb vga driver szűz win mellett.
    Az Ati oldaláról letöltött drivert (feltétlen a megfelelő mobility driver csomagot halászd le) meg úgy kell használni, hogy a fájl kicsomagolod, megkeresed a megfelelő inf kiterjesztésű fájlt, és a win eszközkezelőben a vga kari driverét a vga lapjáról frissíted, és kézileg mutatod meg neki a megfelelő inf fájlt. Ahhoz, hogy több monitort használhass, nem kell control center meg anyám tyúkja, mert az xp is tartalmaz mindent, csak azt kell tudnia, hogy hogyan használja.

Az meg, hogy egy hetes a gép, semmit nem jelent... bármely oprendszert 10 perc alatt is le lehet amortizálni. Nekem a hiperstabil ibm kompatibilis ubuntu linuxot is sikerült telepítés után 10 perccel szétfagyasztani. Pedig az tényleg kezeli az ibm gépeket alapból, főleg ha minden inteles benne (az enyémben az). Nem is ezzel volt a gond, hanem egy külsős programmal (pedig a hivatalos rep-ben benne volt...)... Szóval lehet valami erősen bezavar a képbe.

Aktív témák

Hirdetés