- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, én is reméltem, hogy Vistája van. Én csak Vistával több monitoroztam, illetve egyszer ment róla még xp alatt projektor, de csak rádugtam és ment, nem volt semmi problémám.
neomorf:
Ezért is mondom továbbra is, hogy szűz winnel is kell próbálni. Főleg, hogy driver hibára utal erősen a tünetegyüttes... ezért kell a legfrissebb vga driver szűz win mellett.
Az Ati oldaláról letöltött drivert (feltétlen a megfelelő mobility driver csomagot halászd le) meg úgy kell használni, hogy a fájl kicsomagolod, megkeresed a megfelelő inf kiterjesztésű fájlt, és a win eszközkezelőben a vga kari driverét a vga lapjáról frissíted, és kézileg mutatod meg neki a megfelelő inf fájlt. Ahhoz, hogy több monitort használhass, nem kell control center meg anyám tyúkja, mert az xp is tartalmaz mindent, csak azt kell tudnia, hogy hogyan használja.Az meg, hogy egy hetes a gép, semmit nem jelent... bármely oprendszert 10 perc alatt is le lehet amortizálni. Nekem a hiperstabil ibm kompatibilis ubuntu linuxot is sikerült telepítés után 10 perccel szétfagyasztani. Pedig az tényleg kezeli az ibm gépeket alapból, főleg ha minden inteles benne (az enyémben az). Nem is ezzel volt a gond, hanem egy külsős programmal (pedig a hivatalos rep-ben benne volt...)... Szóval lehet valami erősen bezavar a képbe.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest