Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
csepike00
üzenetére
Az asusról nem hallottam semmit, de nagyon erősen kétlem, h alternatíva lenne egy t500-hoz képest, de ha még jó építésű is, a szervizelésük nagy nulla. azt pedig a notebookreview-on is írják, h bár gyengébb mint az elődé, még mindig sokkal jobb a többi átlagnál noti billnél.
Mellesleg valahol máshol azt olvastam, h már a rendes erős lemezzel adják ki az újakat, de ha nem így lenne, akkor is cserélhető. De erről mindenképp is érdeklődj máshol is.
Esetemben ha erősen nyomkodom, akkor hajlik egy kicsit, de rendes írás közben nem tapasztaltam ilyesmit, nem úgy mint más márkáknál. Viszont sajnos nincs tapasztalatom az előző szériákkal kapcsolatban, így nem tudom meg mondani, h mennyiben "gyengébb" azokhoz képest a t500.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriába
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest