- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Szerény nyomott véleményem szerint pedig a szélesvászon miatt kevesebbet látok, mint amúgy látnék. A szöveg fentről lefele megy, és így kevesebb fér ki. Ha bizonyos fejléceket (pl. az office-ban) át lehetne pakolni mondjuk oldalra, akkor talán jobb lenne a helyzet.
Ráadásul én a munkám során egy csomó táblázatot kell, hogy buzeráljak, és abból is kevesebbet látnék a wide monitoron.Szóval, a filmnézésen kívül a szélesvásznú képernyő szerintem semmire se jó...
Továbbá szerintem aránytalanná teszi az egész gépet. Egy 4:3-as notebook nekem sokkal kecsesebbnek, arányosabbnak tűnik, mint egy wide.
A világításról : nekem T60-am van, és hozzá elég érzékeny szemem (nemrég volt szemműtétem pl.). Nekem nem világít a szemembe.
Amúgy egy ötlet : mivel a wide monitornak kisebb a magassága, nagyobb szögben kell állnia a lámpának, hogy a billentyűre menjen a fény, és így már el tudom képzelni, hogy vakíthat is.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest