Aktív témák

• Kiss67

senior tag

A garanciákkal kapcsolatban olvasgattam itt a topicban és elmondanám az én történetemet. Vettem egy T43 ast 2 hete az angol Ebay-on. Sajna az ujjlenyomat szkenner nem ment benne és a régi tulaj ezt nem irta le. Azt nmondta hogy nála még ment .( egyébként a gép olyan mintha most vettem volna az IBM-nél !!! szinte hihetetlen szép állapotban van , komolyan mondom hogy a régi tulaj nem tudom hogy vigyázott rá , ráadásul egy vadonat új bontatlan akksival adta el nekem ) .
    Szóval megnéztem a lenovo honlapján és 2008.12 garis a gép. Felhívva a szervízt elvittem hogy nézzék meg. Csak a gépet vittem semmi papír meg Paypal-os számla. Megnézte a mióunkafelvevő a gépet és garis. Másnap kész volt a gép!! Kicserélték gariba a palmrest-et. Tehát nekem semmibe sem került a dolog csak egy kis benzinbe. Ráadásul mivel az eladó nem íra ki az árverésbe hogy nem megy az ujjlenyomat szkenner ,( vagy nála még ment ) ezért megbeszéltük hogy visszautal 40 fontot. Ezt kb 10 perc mulva a Paypal számlán volt , és 4 nap mulva a bankszámlámon. Szoval a Világgari az gyakorlatban is gari.
    :))

Aktív témák