- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
rage00
csendes tag
Hi,
Nem is olyan rég írta, és egy rövid kis videoval is dokumentálta valaki hogy a T61-esének a fedele ropog. Szóval az felől szeretnék érdeklődni - mivel az enyém is pont azon a részen(bal felén közép tájt) ugyan ilyen hangokat produkál amit én egyáltalán nem találok természetesnek - ,hogy elvitt-e szervizbe és ha igen akkor csinálnak-e vele valamit vagy felejtsem el és tanuljak meg vele együtt élni?
Másik meg mikor akksiról használom a gépet elég fura hangokat produkál(legjobban talán egy ciripeléshez tudnám hasonlítani).Nem tudom esetleg vki tud-e erről valamit mondani.
Előre is köszönöm.
-
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77 #5272 üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest