Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
rage00
csendes tag
Hi,
Nem is olyan rég írta, és egy rövid kis videoval is dokumentálta valaki hogy a T61-esének a fedele ropog. Szóval az felől szeretnék érdeklődni - mivel az enyém is pont azon a részen(bal felén közép tájt) ugyan ilyen hangokat produkál amit én egyáltalán nem találok természetesnek - ,hogy elvitt-e szervizbe és ha igen akkor csinálnak-e vele valamit vagy felejtsem el és tanuljak meg vele együtt élni?
Másik meg mikor akksiról használom a gépet elég fura hangokat produkál(legjobban talán egy ciripeléshez tudnám hasonlítani).Nem tudom esetleg vki tud-e erről valamit mondani.
Előre is köszönöm.

-
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77
üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest