Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
bonaparte77
csendes tag
Ahoj,
Vki meg tudná írni, hogy z60 thinkpaden hogy lehet beéleszteni a hangkártyát Vista alatt?
Típus: Analog Devices AD1981HDKb 2 hete próbáltam meg, kaptam akkor már több tippet is máshol, pl. bios frissít és hangkártya driver újrainstall, T60 driver feltesz, de akkor nem jött be egyik sem. Igaz, akkor per pill nem volt elérhető a Vista SP1 a visszavonás miatt. Az már megoldotta ezt a problémát, vagy van esetleg vmi másik megoldás ami eredményre vezet?
Ha igen, akkor holnap újra megpróbálkozok a Vistával.Ha itt a topicban már elhangzott elég csak belinkelni a választ, csak nem találtam a prohardveren olyan keresőt ami hozzászólásokban is keres.
Előre is thx.
Aktív témák
- iPhone topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi