- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bonaparte77
csendes tag
Ahoj,
Vki meg tudná írni, hogy z60 thinkpaden hogy lehet beéleszteni a hangkártyát Vista alatt?
Típus: Analog Devices AD1981HDKb 2 hete próbáltam meg, kaptam akkor már több tippet is máshol, pl. bios frissít és hangkártya driver újrainstall, T60 driver feltesz, de akkor nem jött be egyik sem. Igaz, akkor per pill nem volt elérhető a Vista SP1 a visszavonás miatt. Az már megoldotta ezt a problémát, vagy van esetleg vmi másik megoldás ami eredményre vezet?
Ha igen, akkor holnap újra megpróbálkozok a Vistával.Ha itt a topicban már elhangzott elég csak belinkelni a választ, csak nem találtam a prohardveren olyan keresőt ami hozzászólásokban is keres.
Előre is thx.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest