Aktív témák

• Dolby

senior tag

Nos igen, egyet kell értenem mindkettőtökkel. A T60 nem egy média központ, nem arra tervezték. Azért is B.Class, hogy ha az üzletemberek hordozzák bírja a strapát. Viszont nekem valahogy a sima felhasználáshoz is inkább szimpatikus a strapabíró külső és nem túl turbó belső, minthogy megvetessek velük egy consumer kategóriát gyengébb összeszereléssel.
    A laptop pedig azért lenne jó mert ténylegesen nem hely nincs arra hogy elférjen egy pc, csak éppen minden helynek van valamilyen funkciója, tehát nem tudnak kijelölni egy konkrét helyet a gépezésre. Tehát néha konyhában, szobában, ágyba stb lenne használva. Illetve nagy-ritkán ugyan, de használnák munkához is illetve hosszabb utazásokra is vinnék. Ezért gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem ártana inkább T60.
    Eddig a Lenovo N100-as volt a befutó, mert a consumer gépek között szerintem kimagaslóan stabil a felépítése, és nem is túl drága. Viszont hátránya hogy szeretnénk 3 éves garit amit ehhez bővíteni kéne majdnem 40ezerért. Éppen ezért még a Dell 1501-es gépében gondolkodtam amihez egyből 3 évet adnak, de ez a 199ezres T60 nagyon megmozgatta a fantáziámat.
    Tehát ez a full story :-)

Aktív témák

Hirdetés