- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Nos igen, egyet kell értenem mindkettőtökkel. A T60 nem egy média központ, nem arra tervezték. Azért is B.Class, hogy ha az üzletemberek hordozzák bírja a strapát. Viszont nekem valahogy a sima felhasználáshoz is inkább szimpatikus a strapabíró külső és nem túl turbó belső, minthogy megvetessek velük egy consumer kategóriát gyengébb összeszereléssel.
A laptop pedig azért lenne jó mert ténylegesen nem hely nincs arra hogy elférjen egy pc, csak éppen minden helynek van valamilyen funkciója, tehát nem tudnak kijelölni egy konkrét helyet a gépezésre. Tehát néha konyhában, szobában, ágyba stb lenne használva. Illetve nagy-ritkán ugyan, de használnák munkához is illetve hosszabb utazásokra is vinnék. Ezért gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem ártana inkább T60.
Eddig a Lenovo N100-as volt a befutó, mert a consumer gépek között szerintem kimagaslóan stabil a felépítése, és nem is túl drága. Viszont hátránya hogy szeretnénk 3 éves garit amit ehhez bővíteni kéne majdnem 40ezerért. Éppen ezért még a Dell 1501-es gépében gondolkodtam amihez egyből 3 évet adnak, de ez a 199ezres T60 nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Tehát ez a full story :-)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest