- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Buenosz diász minden kedves Thinkpad fannak!
Úgy esett hogy lecserélhettem a masinámat egy zsírúj T43-ra. Összességében csalódott vagyok. Most próbálom gyűjtögetni az érveket, hogy miért ne kérjem vissza nagyon gyorsan a régi Acerem
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy hogy lehet 2006-ban olyan dtr notit gyártani amin csak 2 USB csati van, azok is úgy hogy véletlenül se lehessen egyszerre használni őket. Az aggasztóan puha fedél miatt megpróbálnék nem aggódni. A kijelző fakó színeit majd megszoknám. A hiányzó Firewirét elnézném, úgy sem használtam. A nem-integráltsága ellenére elég harmatos vga (Mobility X300 128 MB) miatt szívom a fogam, de néhány komoly előnyért cserébe hajlandó volnék lemondani az újabb gamék lehetőségéről. Ezeken túl viszont két dolog bosszant leginkább:
- Nem csinálok semmit, és a proci mégis fullon pörög, ennek megfelelően a venti állandóan zúg. Indításkor még minden oké, de kis idő után a venti szó szerint felbőg, aztán picit visszavesz, de utána végig bekapcsolva marad. Figyelem a prociterhelést, de sehol semmi, a Thunderbird megy meg két oldal a Firefoxban, a terhelés folyamatosan 15% alatt, néhány percenként egy-egy villanásnyi 50% körüli tüskével. A proci ennek ellenére full 2 GHz-en megy, néha vissza-visszavesz 800-ra , de csak rövid időkre, aztán újra hosszasan fullon pörög. Jó öreg Acer TM8000 ventije legtöbbször állt, olyan csöndben volt hogy azt se hallottam hogy megy, ez meg állandóan zúgLehet valahol piszkálni ezt a dolgot? A Power Managerben csak a lehetséges maximum órajelet tudom beállítani, azt nem hogy mikor és mennyi időre kapcsolja föl-le.
-Olvasom hogy egyes gépeknek sípol az lcd-je. Hallott valaki hasonlóról a hálózati csatoló kapcsán? Ha adatot tolok a helyi hálózaton ahogy a csövön kifér, akkor idegesítő, magas frekis sípolás-cirpegés hallik a hálózati csati felől.
Visszakunyeráljam a 8000-est, ami csöndes volt, kemény, gyors r9700-al, firewiréval, 4 usb-vel, kártyaolvasóval, csendes hálócsatival, és rendes (bár messze nem tökéletes) színekkel, valamint sarokban lévő Ctrl gombbal? Vagy megér ennyi áldozatot egy pöcökegér, egy ujjlenyomatolvasó, a híres IBM design, meg pár fancy gyári utility? Kíváncsi vagyok a tapasztalt T-tulajok véleményére!
üdv: Y.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest