Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
1. Nem veszítesz semmit.
2. Ne használd a Client Security Solution 7-es verzióját.
Inkább szedd is le a gépről, mert valami nagyon nem kóser vele. 
Tegnap telepítettem, de a Varázsló beállítások után hosszú-hosszú percekig futott a ''Please wait... processing...'' A proci maximumon volt, aztán kb. negyedóra-20 perc után meguntam, s lelőttem a feladatkezelőből. Próbáltam mégegyszer varázslóstul, ugyanez...
Miután installáltam egyébként, s utána újraindítottam a gépet, kiírt egy figyelmeztető szöveget:
Your system is in danger of potential data loss when changing your Microsoft Windows password. To learn more about an important update that prevents this data loss, see the following Web site:
http://www.lenovo.com/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-63271
[link]
Na, itt adtam fel a dolgot, s szépen uninstalláltam az egészet.
Ma meg ezt olvasom a ThinkPad fórumon: [link] és [link]
Szóval várok, míg ki nem javítják a hibát...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább szedd is le a gépről, mert valami nagyon nem kóser vele.