Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Zola_
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi!

Teljesen ugyanazt csináltam végig amit Te is, a hibaüzenet is megvan, és minden belépéskor fel is jön. Az a különbség, hogy azért engem pár perc után beengedett a gép, csak azóta bosszantóan hosszú a belépési idő. A linkelt fórum is érdekes...
Látod, kell nekünk itt frissítgetni, sokan azt sem tudják, hogy ilyet lehet, és boldogan elvannak a mindenféle korábbi előtelepített verzióikkal.
Egyénként feltűnt az is, hogy ha azóta vhova jelszóval belépek (pl. itt is), akkor már nem az XP ajánlja fel, hogy elmenti a jelszavamat, hanem a ThinkVantage Password Manager.
Uninstall is volt dühömben, utána próbáltam az előző verziót feltenni, de akkor meg nyivákol, hogy egy újabb már rajta van a gépen...
Aztán majdnem csináltam egy gyári újrahúzást, de amint láttam a fórumon, van akinek ez sem segített. (Remélem, hogy nem bták el vmivel a security chipet.)
Írj, ha tudsz valamit, és köszi újra!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo Y50-70
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest