- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
genndy
addikt
Bezony. És a kardok is csak egy-egy küldetés közben szerezhetők meg, az acél simán otthagyható ha nem nézel körbe, és az ezüst is bukható ha rosszfiú vagy.
alratar: egyébként meg tökmindegy, mivel a háttérben közelítő griffre senki sem figyel csak verik a blattot, lecsap az egész díszes társaságra aztán reszeltek a bandának
-
(bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő)
Gondolod, én szenvedtem a respec-hez való pénzgyűjtéssel? Aktiváltam a konzolt, aztán additem('Clearing Poiton'), mert megérdemlem. Nekem legalábbis már elegem van a "gyűjts össze minden szart és add el és ehhez folyton mászkálj a kereskedőkhöz, mert úgysem bírsz el soha elég cuccot" jellegű pénzgyűjtésből. Főleg, hogy ebben a játékban szemét módon működik: amit tőled megvesznek X összegért, azt 10X-ért kapnád vissza. Még a saját eladott cuccaidat sem kaphatod vissza azonos összegért, amit 2mp-e adtál el. Több, mint 20 éves játék-pályafutásom alatt én meguntam az idő ezen formájában való agyoncsapását. Most már inkább a sztori, a felfedezés, a jó képességek és az élvezetes harc éltet(ne).
-
sheep
addikt
Én speciel rengeteg pénzt szedtem össze úgy, hogy Skelligén beültem egy csónakba és szépen az összes kérdőjeles helyet meglátogattam és kifosztottam. Majd mindegyikben volt vmi páncél vag kard amit jó áron eladtam a kereskedőnek, kovácsnak. Sajnos el kell vele tökölni, de 40k pénzt összeszedtem lazán.
Ha tól voltam terhelve akkor ittam valami párlatot, most nem emléxem a nevére, de azzal sokkal több cuccot elbírtam, azt had szóljon.
Kb 2 napig csak ezt csináltam de megérte. -
genndy
addikt
Minden jel szerint ugyanolyan mellékküldetés lesz mint a többi, csak hosszabb. Fősztoriban minden karaktert kibontottak/lezártak, nem hiszem hogy bármi befolyása lenne rájuk. Nyilván ezért hozzák be/vissza Shanit.
A másik kieg meg tök új területen fog játszódni, annak még kevesebb hatása lesz a főszálra.elektrotank: igen, jól sikerült. A dal benne van a fülemben, csak amiatt is megnéztem párszor, kiadhatnák OST-n (még nincs külön semmilyen formában, YT-s összevágott verziót találtam csak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged