- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
decemberben adta vissza a megbízatást FireKeeper kolléga, utána lettem én
-
tomazin
veterán
Az első kérdést nem teljesen értem. Nem csak a számozott sorozat van?
Angol vs magyar: mivel lengyel az eredeti nyelv igy en sok hozzaadott erteket nem latok az angol verzioban (de aki nem birja hogy kokorcsinnek van forditva annak az angol) magyar forditas minosegi az utolso konyv lett kicsit gyengebben lektoralva.
-
perge666
veterán
-
Rony949
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
-
Adam_Shepard
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
én angolul játszom, szóval mindig kicsit meg vagyok lőve mikor emberek a magyar verzióban használt nevekkel jönnek, de tippre próbálj meg a kovácsnál valami nevesített szörny bőrét "ledarálni" (angolban dismantle), talán az olyat ad. vannak esetek, mikor "általános" összetevőt valami különlegesből kapsz (pl szörny toll hárpia tollból, szörny agy folytólidérc agyból stb).
-
Ðávid
aktív tag
-
Ðávid
aktív tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
bivalyolo
őstag
pl ezzel a potival Maribor Forest
-
genndy
addikt
-
micafighter
nagyúr
Úgy hogy ha X (azt hiszem 10) szinttel nagyobb nálad egy ellenséges lény, kap egy barominagy buffot, amitől esélyed nincs ellene és ő 1-2 csapással megöl.
Szintet léptél, valószínűleg pont átlépve ezt a küszöböt, már nem nagyobb nálad X szinttel (csak x-1el) ezért már nincs rajta az a "halálos" buff.
Ez engem zavart úgyhogy mod segítségével megváltam tőle, így tudok harcolni a sokkal nagyobb szintű ellenségekkel is, persze van hogy piszok nehéz, de legalább már nem lehetetlen. Na meg modbol bekapcsoltam hogy az ellenségek szintjei veled skálázódjanak, ne legyenek sehol 1 ütéses nekkerek akik meg sem karcolnak, máshol meg olyan nekkerek akik szétvernek, hanem mindenhol az én szintemhez skálázódik az ellenségek szintjei. Így akármerre kolbászolok, kisebb-nagyobb kihívást jelentenek a harcok, a küldetéseknél is.
-
Wlac
Ármester
Az 1.11-el (PS4) is hibás volt nálam, újra kellett indítanom a küldetést, mert ugyanez volt. Az kellene, hogy legyen, hogy eltalál a nyíl, de túléled, azonban azért állsz ott, mint ... a lagziban, mert a nyíl elvétette, és a scriptnek itt vége. Nekem egy korábbi mentés megoldotta a dolgot.
-
TBT
addikt
-
milkabrams
őstag
-
atainprison
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Dark Archon
addikt
Ez a vágtatási probléma előfordult nálam is, egy betöltés megoldotta. Van még pár ilyen, ami az egyébként remek játéknál heveny agygörcsöt okoz (kis helyen hirtelen megtámadnak; Geralt elakad harc közben valamiben; manuálisan nem lehet váltani harci és nem harci üzemmódok között, emiatt nem lehet felugrani valamire, stb.).
Hanggal szerencsére (még?) nem volt bajom, de mondjuk nekem Asus Xonar-om van, nem alaplapi prüttyögő.
-
D5
aktív tag
-
Dark Archon
addikt
Annyira én sem tudom ezt megítélni, mert azt írod, hogy 3 csapásból... hogy 1x megcsapnak, megesik, bár a Quen hárít, de 3x? 1-2 Aard és fekszik mindenki, csak le kell őket döfni. Valószínűleg ezért is vannak így szintezve. Inkább a fojtólidércek a mumusom most is, kicsit hibázik az ember és levernek, mint vak a poharat. Mondjuk én, mióta megtudtam, az Active Learner moddal nyomom "vér és törött csontok" szinten és nagyon élvezem.
-
Xeper
csendes tag
Több dolog lehet:
Talán a szintek miatt a 20. szintű vs 12. szintű csata más arányú, mint az 50 vs 42, ha lineárisan skáláz a rendszer.
A felszerelésed is probléma lehet. Én is nemrég kezdtem az NG+-t és mivel minden recept megvolt és mindent lekovácsoltattam, ezért a legnagyobb nehézségen ugrottam neki, de még így is kibírok több (4-5) csapást a velem egyszintű rablóktól is. Mastercrafted medve cuccban vagyok, és a megfelelő olajokat is használom (-25% sebződés a skill miatt). El tudom képzelni, hogy a játék számol azzal, hogy a legtöbb olaj/bomba/ital/skill/mutagen megvan a játékosnak, és eszerint keményít.
Az is lehet, hogy a kettő elegye. Tehát kell gear is, és nem hagyod annyira magad mögött az alacsonyabb szintűeket, mint az első végigjátszásban. Összehasonlítani én nem tudom, mert elsőre a 2. legkönnyebben játszottam, most a legnehezebben, és még csak 41. szinten vagyok, tehát hatalmas szintkülönbségek sem voltak, de tippelni jól tudok
-
TBT
addikt
-
Xeper
csendes tag
-
westcoastog
veterán
-
maszi99
őstag
nekem nincs gondom vele, Geralt még attól nagyon jó karakter ha vén is

párductestű hidrogén barby nekem nem annyira ebbe a játékba illő...
Bár a játék készítőinek nem tudom mi a terve a sorozattal de remélem nem Rollypopp-ot készítenek a következőben belőle... mart akkor jön a tökön szúrós hadművelet.... -
Ted_Beneky
senior tag
-
JJazon
tag
-
Dark Archon
addikt
Most nem ez a lényeg. Elhiszem, hogy van, aki szereti, ha szívatja egy játék, de én nem. Ennek egyik tipikus esete, mikor tömérdek mennyiségű páncél / kard van a játékban, s több órányi kóborlás után kapsz valami használhatatlan szart cserébe. Ha ezt előre tudom, el se indulok. Néhány játék legalább megmutatja a statját annak, amit kapni fogsz.
De, ha a fentieket ignorálom majd NG+-ra, akkor majd jó játék lesz, mert tudom, mit érdemes kihagyni. Remélem a páncéljaim megmaradnak, mert azokért sem keveset kellett mászkálni.
-
sheep
addikt
-
Reinhardt
őstag
Nekem is lett mar happy ending, de itt most egy speci esetrol van szo, eddig ha kicsinaltam Radovidot, akkor en mindid dontes kenyszerbe kerultem, valasztanom kellett, hogy Dijkstra vagy Vernon Roche/Thaler melle allok, es akkor a masik meghal. A kerdesem az, hogy van -e olyan ut, hogy Radovid meghal, de a masik 3 eletben marad? -
elektrotank
aktív tag
-
Anubris
őstag
-
biceps
tag
-
genndy
addikt
Egyhamar biztosan nem.
Ugye most a második kiegészítőre fekszenek rá (és már lehet tudni hogy tavaszhoz képest az is csúszik valamikor nyárra), addig bőven patchelnek is, illetve ahogy írták Geralt kalandjainak vége, és csapat nagyobb része már át lett állítva a Cyberpunkra. Az meg a CDP bevallása szerint is nagyobb és bonyolultabb lesz mint a W3, tehát szerintem az is csúszni fog, bármilyen előzetesen bejelentett időponthoz képest is. Meg ahhoz is jönni fog kiegészítő, patch, szóval lesz vele munka. Illetve már így is kb. 200 emberük van, nem hiszem hogy nagyobbra akarnának hízni, ennél több embert már nagyon nehéz kontrollálni (ennyit se lehetett egyszerű) ha mind "belsős" és nem szervezik ki valakinek a munkát (ne tegyék). Úgyhogy 2, de inkább 3 éven belül én nem várok semmilyen Witcher játékot. -
alratar
addikt
Remény mindenre van.

Bár azt mondták, hogy ez Geralt utolsó kalandja, de ez nem jelenti azt, hogy pl Ciri főszereplésével ne lenne egy Witcher 4..
Bár most ugye a Cyberrpunk-ra fekszenek rá, amiből szerintem szintén trilógia lesz, így jó pár évig nem lesz Witcher az biztos!
Ha csk el nem ubisodnak és évente szórják kii a címeket, de akkor engem elvesztettek! -
marilllyo
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
marilllyo
veterán
-
genndy
addikt
-
brumi1024
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
direkt visszanéztem az elmúlt pár hsz-emet, de nem nagyon láttam olyasmit ami durva spoiler lett volna. egyedül itt a Caretaker-es boss fight-tal kapcsolatos hsz-re lehet azt mondani, de szerintem az inkább csak taktikai tanács, mintsem spoiler.
de akkor ezentúl én is jobban odafigyelek erre, és megkérném a többi topiklakót is a spoiler gomb megfelelő használatára

-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
sheep
addikt
-
brumi1024
veterán
-
sheep
addikt
-
sheep
addikt
Nem tudom hogy ironizálsz-e, de én amúgy tényleg így vagyok vele

Én teljesen hülye vagyok a kártyához, (na jó kivétel a munchkin de azt is kb egy évig próbálgattam mire belejöttem, és az nagyon tetszik).
A gwynttel is így vagyok, nekem nagyon bonyolultnak tűnik, de most elolvastam a leírást és kezdm érteni. Csak egy kicsit fura a gwynt tábla kezelése hogy mikor mit kell csinálni, mi történik, pörögnek az események és csak pislogok hogy mi van. De most nekiállok és mindenkivel kártyázok mert érdekel a téma és van egy csomó küldetés hozzá. -
sheep
addikt
Kinek mit bír el a humorérzéke...ma elég pihent vagyok, nincs semmi meló

Amúgy hogy egy témába vágó infó is legyen:
tegnap megnyertem életem első gwynt-jét, viszont fogalmam sincs hogy mi történt és hogy én mit csináltam. Leraktam kb. 4-5 lapot, erre az ellenfél is lerakott vagy tizet, jött mindeféle animáció meg levette az én lapomat meg az övét, nézegettem hogy mi van és a végén kiírta hogy megnyertem a kört. A második kör kb. ugyan ez volt.
Fogalmam sincs hogy működik ez az egész, na mindegy majd belejövök. -
Ted_Beneky
senior tag
-
gainwardgs
veterán
-
sheep
addikt
Én úgy látom hogy a körülményektől függ a harcmodor. Én pl. kimaxoltam az örvénylő csapást is, a gyors és az erős stílust is. Minél jobban "belemelegedik" Geralt a harcba (minél több ellenfél van), annál jobban előjön ez a csapás sorozat és mindenkit sebez körbe, vagy előjönnek a kivégzés animációk, röpködnek a testrészek.
De ez csak az én tapasztalatom, én pl kombinálom az erős és a gyors stílust a harcban (egy-két gyors vágás után egy erős, ehhez az erős stílust az egér középső gombjára tettem és így nagyon könnyű váltogatni). -
elektrotank
aktív tag
-
elektrotank
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
S1M0N
senior tag
-
S1M0N
senior tag
Nem tudom mennyivel nehezebb az a szint, amin te játszol, de a Kard és Legenda szinten bőven el lehet lenni olajok nélkül.
Sőt, még a speckó italokat sem nagyon használom, pedig ki van keverve mindegyik. Kard és Legenda szinten egyszerűen feleslegesnek érzem őket, főleg, hogy magas a mérgező hatásuk (80/100), így harc közben ha iszok mellé valami életregeneráló löttyöt, és lecsap valami, akkor sokkal jobban sérülök a mérgezettség miatt.
Én arra figyelek, hogy folyamatosan mozogjak (gurulok össze-vissza), Quen-t használom főleg a kiegészítőben, előtte nem nagyon kellett (max az alapjáték végén).
Szerintem az még nem a vége,
de szerintem közel járok hozzá. Vagy a fene tudja, az alapjátéknál is sokszor azt hittem, hogy, aztán meg mégsem.(megszereztem a virágot, most kellene visszamennem a kocsmába, jelenteni az ottmaradt emberkének) 
Ha arra a harcra gondolsz, amikor
többen vannak ellened (mindegyik ugyan úgy néz ki), de egy életcsíkjuk van, akkor ott egyszerű a megoldás, de ahogy írtam, nekem is csak sokadszorra esett le. Így azért könnyebb lesz a harc, bár érzésre mintha egyre nehezebben lehetne megsebezni őket, minél kevesebben vannak. Az utolsóval elvoltam 5-10 percig, minden csapást hárított... Itt speciel használtam olajat, bár nem tudom, hogy a szellem, vagy az elátkozott kellett volna-e ellenük, én előbbit használtam. De amúgy a Gondnokkal is eltáncoltam egy darabig, de az elsőre sikerült. -
S1M0N
senior tag
Hát igen, azért az érdekes lesz nekik.
Én az első kettővel viszonylag könnyen elbántam (Kard és Legenda szinten), de az általad is említett
3. kívánságnál lévő két komolyabb bossharcnál már tényleg oda kell figyelni. Főleg az utolsónál, azt legalább 3-4 alkalommal kellett újrakezdenem, mert nem jöttem rá a dolog nyitjára, csak sokadik nekifutásra. Alapjában véve szerintem egyik küzdelem sem volt nehéz, inkább a harcok hossza lehet az, ami miatt többször is neki kell futni egy adott résznek (nekem csak a spoilerben leírt résznél volt csak gondom, a többi az ment elsőre). Persze nehezebb szinten biztosan még komolyabbak ezek a párharcok, de Kard és Legenda szinten is van bennük kihívás szerintem.
Olajokat én sem nagyon használtam (most a kiegészítőben 1-2 alkalommal), jeleket annál inkább. Főleg Igni és Aard, de a kiegészítőben leggyakrabban a Qeen-t használom mostanában, az lett az alap, mert azért 4-6 30+-os ember ellen már meg lehet izzadni, de 3-4 kisebb szörny ellen is lehet hirtelen rossz helyzetbe kerülni.
Egyébként az általad említett küldetéshez:
Szerintem tiszta para volt, nem játszok horror játékokkal (nem is igazán fogok), szóval időnként azért borsódzott a hátam, meg kimaradt egy szívdobbanás, amikor az ajtón kopogtatva zörgést lehetett hallani a túloldalról, vagy valami bútordarab mozdult meg. De a kutya és a macska is elég parásan feketék voltak, főleg a furcsa szemeikkel. -
headhunter86
senior tag
-
brumi1024
veterán
-
marilllyo
veterán
-
BaLee
addikt
Akkor az lehet a gond.
Én is már NG+-t csináltam, épp csak megöltem a Griff-et az elején és utána láttam, hogy 62+ a javasolt szint a kiegészítőhöz. Így visszatöltöttem a normál játékom utolsó mentését és ott már rendesen 30+ az ajánlott és onnan kezdtem el.
Ha addig más nem linkel majd otthonról linkelek képet az falvakról amik lehet nem is újak csak nem jártam még arra...
-
marilllyo
veterán
-
BaLee
addikt
Nem új játékot kezdtél a kiegészíővel? Mert ha a meglévő játékot folytatod akkor a kiegészítő egy új küldetésként jelenik meg és minden megmarad. Legalábbis nálam. Bár kovácsnál még nem jártam.
Nekem is úgy tűnt, hogy a térkép északkeleti részén ahol a kiegészítő kezdődik lett pár új település és új kérdőjelek és felfedezni valók, mind olyan, hogy még 35ös szinten fullos witcher gearrel is kihívás.
Tegnap egy mellékküldetést csináltam ahol a végén nekem ugrott 5-6 katona és 5. újrapróbálkozás után inkább letettem a játékot. Szóval van benne kihívás pedig sima normál nehézségen tolom.
NG+-ban 62es szinten ajánlja elkezdeni a játékot.
-
headhunter86
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
Montesantos
senior tag
-
marilllyo
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
genndy
addikt
-
headhunter86
senior tag
-
marilllyo
veterán
-
vraghdash
tag
nem (bocs félreérthető voltam lehet) ami rajtad van az marad ugyanaz
minden "tervrajzot" újra kell szedni és gyártani (alchemy nem)
a medve azt hiszem 50-55-60-65 így vannak a szint követelményei, én a legnagyobb wolf gearrel fejeztem be és az egészen sokáig jó volt a kardok kivételével...amit feltűnt hogy pl 45ös medvén mikor nézem a crafternél nincs benne hogy x rúnát bele lehet tenni, pedig ha legyártod ott a slot rajta ez kicsit megtévesztő erre figyelj, én sokáig ezért nem gyártottam hogy ne bukjam a rúnákat (illetve ha azóta javították akkor sorry)
imlerith-hez én kb úgy értem oda hogy leültem 5 felé világosban és mikor felkeltem megint világos volt
(tippre mikor kijött a wowo akor volt ilyen utoljára
)
szóval olyan hajnal 5 felé egészen elképesztően nehéznek tűnt 15 try ra... aztán 3-4 ből meglett.... ezért elég erős ahogy pont pajzsis place of power van előtte
-
vraghdash
tag
igen, pl a witcher gearek is skáláznak felfelé,
nagyjából úgy képzeld el hogy minden kap +30 szintetalap death march végigjátszásnál én full kardforgatósra tettem mindenhol vörös mutagénnal + bubi heal
NG+ DM alchemis+nagyütéses cucc.. de nekem pl ott a bubis dolog abszolút nem megy itt, még sok +% sign al is simán át ütik...
amúgy a legnehezebb ellenfelek kb a nekkerek és a farkasfalkák lesznek
55 vagyok de a farkasokat kerülöm..NG+ban még nem járok storyban ott de kíváncsi leszek imlerith fightra dm-en nekem az volt a legnehezebb bossfight....
-
Mike
veterán
-
keIdor
titán
-
marilllyo
veterán
-
genndy
addikt
-
elektrotank
aktív tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
S1M0N
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
elektrotank
aktív tag
-
marilllyo
veterán
A báró felesége és lánya rész után éreztem, hogy kezd beszívni. Meg, hogy várom, hogy elé ülhessek. Egyébként tényleg...na még ezt megcsinálom és alszom...na még azt megölöm...na még amazt. Aztán azt veszed észre, hogy éjjel fél 1 van. De tegnap este spec. tényleg azért kapcsoltam le mert baromira untam ezt a Dandelion-os kört. Egyébként Geralt hangja jó választás volt. Viszont a szinkronszínész...színészi játéka hagy némi kívánnivalót maga után. Annyira nem ütnek a poénokmeg a cinizmus így. Mintha úgy próbálná kierőlteni magából ezt a rekedt hangot. Pl. a GTA V-ben volt zseniálisan megcsinálva a szinkron. Ez az egy dolog ami anniyra nem gyere be.
-
Beni97
őstag
Lol. Tényleg nem azt írta. XD
Amúgy salétromot honnan lehet szerezni? Már egy csomó kereskedőt megnéztem de nem találok. Tárgyakból se tudom kiszedni, mert nincs egyikbe se. Bombához kéne mert nem nem tudom felrobbantani azokat a szörny szarokat és egy küldim is van, ahol valami csirke szörnyet kell kivégezni és csak bombával lehet kikergetni.
-
marilllyo
veterán
-
Lidl
senior tag
-
elektrotank
aktív tag
-
Pocok256
veterán
-
Nazara
őstag
-
marilllyo
veterán

Köszi! Én PS4-en játszom vele. Megosztós móka miatt ingyen hozzájutottam...és most nincs novemberig semmi ami érdekelne...de úgy látom, hogy ez kitölti azt az űrt. Nem mondom, hogy remegek, hogy előtte ülhessek..(elfajulhat a dolog majd odáig.
)...de szívesen elvagyok benne...igyekszem mindenre odafigyelni. Pl. anno megvettem a Skyrim-et de hiba volt...az nem kötött le egyáltalán. Most ezzel adtam egy második esélyt a műfajnak...úgy érzem meg tudja szerettetni velem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Dandelion)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry