- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
-
Dendytv
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
-
Jorus
nagyúr
Most utánanéztem, és látom, hogy ha lemegy 0%-ra az adott fegyó kondíciója, igazából nem történik semmi, csak néhány ponttal csökken a sebzés értéke, ami egy nagyon sokat sebző fegyvernél arányaiban nem is olyan sok. Eddig nem próbáltam ki, hogy hagyom lemenni 0Í%-ra a kondíciót, azt hittem, szét fog esni, mint a többi gámában (Oblivion, Fallout, pl.).

-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
-
Dendytv
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
LLKobe
veterán
-
sheep
addikt
Na igen, emiatt én is furcsállom hogy ultrán megy azzal a kártyával. Persze kinek mi a folyamatos, én nagyon érzem ha nincs meg a 60 fps, szerintem nála sincs meg, csak 30 körül. Végül is az már folyamatos játék..
Nálam a gtx 970 tudja full hd-n a 60 fps-t, úgy hogy pár dolog le van véve high-ra, hairworks off. -
Jack Oneill
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
Dendytv
senior tag
-
GegeWarrior
senior tag
-
pomk
őstag
-
Rony949
addikt
-
Xeper
csendes tag
-
bitpork
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
Nekem is azt írta ki, de 5 gigát szedett. Furcsa.
Nemtom nektek megvan-e már a B&W (nekem igen), de elképzelhető hogy nekem pl. azért szedett 5-öt, mert lehet hogy az 1.21-ben a kieget is érintő fileokat is leszedi előre. Ki tudja.Egyébként jó lett az új UI, tényleg sokkal átláthatóbb az egész. A mapon végre ki lehet zoomolni teljesen, az upscaling dolog is jó ötlet volt, be is kapcsoltam azonnal.
@Televan
Itt nálam is 5-öt írt, de feljebb a DLC és az update listában csak 2 van szerintem neked is.
-
Lenry
Topikgazda
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
-
Lenry
Topikgazda
-
Dark Archon
addikt
-
Šolaire
veterán
-
GypsFulvus2
őstag
Köszi, de genndy hozzászólása, és így az én válaszom is a magyar fordításra vonatkozott.
Volt már könyv, amit angolul olvastam, de az nem olyan szintű kikapcsolódás, mint ha anyanyelveden tennéd. Ezért aztán egyelőre még várok, hátha kiadják őket magyarul is. Nyilván, ha angol közegben élsz és dolgozol, akkor más a helyzet. -
Wlac
Ármester
-
Mans20
addikt
-
westcoastog
veterán
-
marilllyo
veterán
-
MPowerPH
félisten
-
Wlac
Ármester
-
elektrotank
aktív tag
-
Wlac
Ármester
Igen, ez megvolt, de én úgy vettem le, hogy a legutolsó küldetés előtti állapot, ahol viszont már halott volt. Vagy a legutolsó fejezet alatt a Kaer Morhen előtti részt érted? De mindegy is, mert amikor már megöltük, de még nem mentünk neki Eredinnek is járkáltam a városban, és olyankor is élőként kezelték. Vagy lehet, hogy a halála titokban maradt? Elvégre éjszaka volt, zárt(abb) téren történt.
-
GypsFulvus2
őstag
-
genndy
addikt
Egészen pontosan kapsz, csak elhanyagolható pár pontot a(z akár) néhány száz helyett.
Dark Archon: nem kell rá figyelni, úgy játszol ahogy akarsz. Csak ha XP-maximalizálásra mész, akkor érdemes azokat csinálni amik még éppen zöldek, hogy megkapd érte a rendes értéket. Több XP - több skillpont, jobb képességek, könnyebb játék (főleg a főszál vége, amit olyan 30-32-re lőttek be, és sok a csata tömérdek ellenséggel azt 35-36-on megcsinálni nagyon élvezetes, mert erős vagy).
-
Lenry
Topikgazda
lazán kapcsolódik, de már pár hete is eszembe jutott: meg kéne egyeznünk egy pontban, ahonnan kezdve már nem szórakozunk a spoiler tagekkel
ahogyan már az sem lep meg senkit, hogy Bruce Willis végig halott volt a Hatodik Érzékben, úgy szerintem itt sem feltétlenül fontos, hogy a játék megjelenése után fél évvel, még spoliertag mögé rejtsük kvázi az egész topikot, mikorra a látogatók túlnyomó többsége bőven kijátszotta már a játékot.
(#6355) TBT köszi
-
zegi_norbi
tag
-
zegi_norbi
tag
Amit tanácsoltál, hogy majd mindenképp nézzek be, azt erre vonatkozóan értetted?Ha segítek, akkor megtudom, hogy az a katona elvitte magával, majd pedig a táborban megtudom a katonától, hogy az agya tropára ment a lánynak:/ Ha nem segítek, akkor nem kaptam a táborban semmi utalást rá, de lehet rosszul emlékszem. -
Lenry
Topikgazda
-
Reinhardt
őstag
Yen 100 korul van, Triss fiatalabb, es elvileg allergias a magiara, szoval annyinak nez ki ahany. Bar a Soddeni csata utan ezt ki tudja.
A masik, hogy eleg nehez masik hangot tarsitanom Geralthoz. Doug Cockle viszont kinezetileg nem alkalmas.
Milyen vicces lenne ha a filmben is csak 30 statiszta jatszana a mellekszerepeket.
Van par egyertelmu valasztas is:
Charles Dance - Emperor Emhyr var Emreis of Nilfgaard
vagy
-
Dark Archon
addikt
-
tibee77
őstag
-
marilllyo
veterán
-
vraghdash
tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
sheep
addikt
-
vraghdash
tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
marcusa
addikt
-
Beni97
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
keIdor
titán
-
Pocok256
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
-
Mike
veterán
Arért a lassítás jó dolog, de mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik. én a gothicban is mindig ijászkodtam, és Geralttal is volt, hogy felmásztam helyekre, ahol nem tudtak a dögök elérni
(#5093) FireKeeper
rengeteg lehetőség van, én azzal pont szoptam, de aztán rájöttem, hogy vannak fincsi szörnyitalaim, és úgy már nem volt nehéz megcsinálni (királygriff, minden ütés -10% HP) -
FireKeeper
nagyúr
én az olajokra meg a potikra mentem rá azon az ágon. az olaj mérgezős elég hasznos, magas HP-jű ellenfélnél sokat visz le a DoT, ami resistet ad az adott szörny ellen, szintén nagyon király, főleg ha könnyű páncéllal megy az ember, ami az olajok hatóidejét növeli, akkor jön jól ha a gyors támadásokra megy rá az ember. whirl gyakori használatánál simán előfordulhat hogy két-három ellenfél után frissíteni kell még a superior olajat is, mert elfogy, de ha a harmadik skillt kimaxolod, akkor elég egyszer felrakni és kész.
-
Anubris
őstag
-
Nuada herceg
őstag
-
S1M0N
senior tag
Igen, felfedezek mindent, ahogy írtam, most a kérdőjelekre mentem rá.
Soknál meg lehet találni küldetések helyszíneit (witcher felszerelések, küldetések), így néha-néha azok is fogynak.
Meg én imádom a gwentet, azzal is simán eljátszadozok, ha új és nehezebb ellenfélbe botlok.
Plusz megcsináltam már minden lóversenyt is, egyedül az ökölharcnál akadtam meg, a kocsmában lévő nagydarab csávót eddig még nem tudtam legyőzni (én 26-os, ő 28-as volt, de nem bírtam vele)...
Köszi a linket. Azért furcsa, hogy a Ködszigetnél magasabb szintű küldetéseket is el lehet bukni...
-
Nazara
őstag
Nekem egyből beugrott a kolléga a hangja és stilusa alapján.

(#4898) Televan: Érthető, nyilván drágább igy, és nem mindenki hajlandó ennyit áldozni rá, de én úgy vagyok vele, hogy ennek a játéknak rengeteget köszönhetek, abszolút all-time best nálam a trilógia, rengeteget dolgoztak vele a srácok, és a kártyapaklit amúgy is be akartam szerezni.

(#4899) dannyl: Bizony.

-
Ted_Beneky
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
genndy
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
pendre54
addikt
-
Archanon
őstag
Jó, ennyit nem ért volna meg nekem a dagi segítsége.
Valószínűleg itt "rontottam el".Lvl 22 főküldi ismét:
Ködsziget. Mennék én, de azt írja, egyes mellékküldetések nem lesznek elérhetőek ezután... Mifélék? Van még néhány szörnyölős küldi, kincsvadászos (remekmű, lvl 34-es gearek), illetve 1-2 másodlagos küldi, ami lvl. 30 körüli. Most ezek el fognak tűnni, vagy itt inkább az olyan mellékküldetésekre gondol, ami esetleg a sztoriban visz előrébb..? -
FireKeeper
nagyúr
-
zkas90
senior tag
-
GamerToxic
csendes tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
sheep
addikt
-
hszilard666
veterán
-
Nazara
őstag
-
Lidl
senior tag
-
Lidl
senior tag
-
Lidl
senior tag
Nekem nem jött be a Griff felszerelés.
Nemrég szereztem csak meg, de szerintem az orvgyilkos cuccok jobbak, mint a Griff cuccok.
Remélem más iskolák felszerelései jobbak, de még nem nagyon akarom megszerezni őket, mert csak 13. szintű vagyok és még magasabbak a küldik.
Kardokból is másokat használok, nem iskolákhoz tartozóakat.Pedig már van pár szuper kard tervrajzom, sajnos még nem tudom használni őket.
Lidl
-
Anubris
őstag
-
Tnil
tag
-
Nazara
őstag
Nos, negyedjére játszom a játékot, a három végigjátszásból először nem voltam agressziv, és akkor megkaptam a Radovidos küldit, mig a második/harmadik alkalommal lábat törtem, mert nem birom a disznó fejét Dijkstrának, és igy jött a következtetés, majd az utánaolvasás, hogy ezért nincs királygyilkos-küldetés. 
-
AS
félisten
-
katt777
félisten
-
AS
félisten
-
katt777
félisten
Én nem tudom, mert minden játékban első dolgom épelméjűre tenni a billentyűzetkiosztást, a szemem csak annyit vesz észre, az van-e ott, aminek lennie kell, vagy nem. A gáz itt az, hogy ha az alap irányítást leveszem a gyári dedós/konzolos szintről, marad még vagy 10 teljesen fölösleges, extra gomb.
Ezekből asszem 5-öt tudtam duplázni, lóról fel/leszállást akadt még csak időm megnézni. Fel akartam venni egy éjszakai lovaglást, de mire visszaértem Vizeletkiválasztó Békéhez, kiderült, hogy 200kB-nál megszakadt a hülye Afterburner.vegitossj7: Azért ennyi, ami benne van a nevében. Én mondjuk azt nem értem (leírás), hogy ha 1.01-től OK, miért kell neki az 1.02 patch...

Ne a legfrissebb nV drivert használd, az AMD-s aknamunka.
Eleve hibásan pakol ki egy rakás grafikát, és én is elakadtam szinte mindenben, lóva, és gyalog egyaránt. Tettem föl videót, egy kis patakból nem tudtam kijönni kb. 10cm szintkülönbségen, a ló meg elakadt a pár cm magas cölöphídban. -
Anubris
őstag
-
Anubris
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a Világ leg OP-b Geraltja

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezekből asszem 5-öt tudtam duplázni, lóról fel/leszállást akadt még csak időm megnézni. Fel akartam venni egy éjszakai lovaglást, de mire visszaértem Vizeletkiválasztó Békéhez, kiderült, hogy 200kB-nál megszakadt a hülye Afterburner.
Eleve hibásan pakol ki egy rakás grafikát, és én is elakadtam szinte mindenben, lóva, és gyalog egyaránt. Tettem föl videót, egy kis patakból nem tudtam kijönni kb. 10cm szintkülönbségen, a ló meg elakadt a pár cm magas cölöphídban.
Lenry