Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Először vettem egyet. Azzal egy bug miatt eléggé úgy jártam hogy pórul, mert picit mebotlott egy szikladarabon. Nem nagyon, csak aprónyit szörnyethalt alattam Aztán adódott pár a játékban amire legálisan felpattanhattam, de amikor leszállok elkóborol és hiába zongoráztam a billentyűzeten egyik gombbal sem füttyent neki, viszont ha fast travel-lel átlibbenek valahová, akkor újra mellettem van, szóval gyanítom valamit nem vágok a lovaglással kapcsolatban csak annyi minden fontosabb dolog volt aminek utána kellett néznem, hogy ez nem került még sorra. A tipp egyébként nem rossz. Köfi. Bár most dobtam egy perket +100 teherbírásra meg eladtam minden felesleges cuccot, szóval egy darabig nem fog kelleni. Most a 400-ból 200 szabad.
(#7556) WonderCSabo
Olyanokat olvasok, hogy irgalmatlan tuning érhető el kutyulás+kovácsolás kombóval én meg nem győzök lopakodni, íjászkodni amikor picit sűrűbben van az ellen zárt térben, különben rámrontanak aztán... jó nem mondom hogy azonnal fekszem is, de igencsak felélem a hp és mana potikat amikor lebukok és közelharcra kerül sor egyszerre több ellen ellen. Ja meg ezek a túlütős kivégzések igen finomak, hogy még azt hiszem, hogy még várhatok a hp potival aztán az egyik közellép kameramozgás majd lecsapja a fejem és ott gurul a kövön. Azért az egy picit átgondolós már másodszorra
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest