Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Ilsyde #7555 üzenetére

Először vettem egyet. Azzal egy bug miatt eléggé úgy jártam hogy pórul, mert picit mebotlott egy szikladarabon. Nem nagyon, csak aprónyit szörnyethalt alattam :DDD Aztán adódott pár a játékban amire legálisan felpattanhattam, de amikor leszállok elkóborol és hiába zongoráztam a billentyűzeten egyik gombbal sem füttyent neki, viszont ha fast travel-lel átlibbenek valahová, akkor újra mellettem van, szóval gyanítom valamit nem vágok a lovaglással kapcsolatban csak annyi minden fontosabb dolog volt aminek utána kellett néznem, hogy ez nem került még sorra. A tipp egyébként nem rossz. Köfi. :R Bár most dobtam egy perket +100 teherbírásra meg eladtam minden felesleges cuccot, szóval egy darabig nem fog kelleni. Most a 400-ból 200 szabad.

(#7556) WonderCSabo

Olyanokat olvasok, hogy irgalmatlan tuning érhető el kutyulás+kovácsolás kombóval én meg nem győzök lopakodni, íjászkodni amikor picit sűrűbben van az ellen zárt térben, különben rámrontanak aztán... jó nem mondom hogy azonnal fekszem is, de igencsak felélem a hp és mana potikat amikor lebukok és közelharcra kerül sor egyszerre több ellen ellen. Ja meg ezek a túlütős kivégzések igen finomak, hogy még azt hiszem, hogy még várhatok a hp potival aztán az egyik közellép kameramozgás majd lecsapja a fejem és ott gurul a kövön. Azért az egy picit átgondolós már másodszorra :DDD

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés