Hirdetés
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz pcMANiac #7569 üzenetére
Én is próbáltam. Szerintem a sebzés még csak-csak elmegy bár jobb lenne, ha a skill fejlődésével magától tanulná a varázslatokat és nem kéne külön megvásárolni a könyveket (én így csináltam, összepiacoltam amit már használni tudtam) ami igazán zavart az a mana, mert hiába a 125%-al gyorsabb töltődés túl gyakran kell megszakítani a játékot ahhoz, hogy potit igyál, másik nyakéket válassz, átgondold milyen varázslatra válts, végigvidd a taktikát így túlságosan szétesik az egész. Kéne bele egy bullet time képesség caps lock-ra amit be-ki kapcsolhatnál szabadon a manától függetlenül és úgy végigtolni gyorsgombokkal, na úgy király lenne. Vagy maradhat így, de akkor sokkal tágabb helyszíneken szélsebességgel pozíciót váltva. Whirlwind Sprint -et alig lehet használni például, mert annyira szűk mindenhol a terep ahol eksön van, hogy utána tiszta kapkodás az egész és pont arra nem jó amire kéne, hogy ne tudjanak közel jönni. Ha már rá vagy kényszerítve hogy átöltözz az úgy már nem vari, hanem olyan vari-harcos egyveleg, mert perkelni kell mindenre.
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25