Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Van már RTX is a legújabb Reshade-del.

-
Chapel
addikt
Felkerült ez a videó, talán láttátok, és mivel a vas adott, tegnap 4 év után először install volt.
Modlista
LeírásPersze nem ilyen graffal, ez anno 30-40 mod volt amit hetekig válogattam össze, de hiába, kb 10mp után újra beszippantott

New game lenne, miket érdemes a fennsoroltakból rakni, van tapasztalat ezzel a szettel?
Konfig:
1080 Gaming X 8gb
4790k
16gb ddr3 2800
szerk: látva Skyhunter hsz-ét lehet egyről beszélünk

-
Path of Sorcery-t felraktam, csinálok egy conjuration only karaktert azaz bound cuccok és rakás undead.
A csontikat fel lehet öltöztetni de sajnos az armor nem látszik rajtuk csak a sisak. Gondolom a modellekkel van valami. Fegyver és shield látszik rendesen.
Nincs rá mod hogy a csontvázakon is megjelenjenek az armorok?Most ezek a modok vannak fent:
Unofficial Skyrim Special Edition Patch.esp
[6] SMIM-SE-Merged-All.esp
[7] Vivid WeathersSE.esp
[8] 1nivWICCloaks.esp
[9] SkyUI_SE.esp
[10] Vivid Weathers SE - Extended Snow.esp
[11] WinterOverhaul.esp
[12] Vivid Weathers SE - Winter.esp
[13] Vivid Weathers - Extended Rain.esp
[14] Castle Volkihar Rebuilt.esp
[15] Easy lockpicking.esp
[16] PathOfSorcery.esp
[17] SeranaFamily.esp
[18] IcePenguinWorldMap.esp
[19] Serana Dialogue Edit.esp
[20] Alternate Start - Live Another Life.espEddig ez a legjobb necro mod, az ordinator se volt rossz de sokkal jobban bejön ennek a megoldása az idézésre. Nem kell oltár és lehet őket öltöztetni. Igaz a csontsárkány videók alapján nem sok mindenre jó.
-
Beerdrinker
tag
Sziasztok! Komplett modpackkal kapcsolatban érdemes rápillantani erre a hozzászólásra.
-
Skyhunter
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Szerintem nem jó, megmondom miért. Van egy ún "load order", gyakorlatilag egy betöltési parancs, hogy a felmásolt modokat milyen sorrendben töltse be. Erre van a Mod Organizer 2 és a LOOT nevű programok, amivel telepíted és rendezheted ezt a load ordert. (mondjuk Predcaliber speciel azt javasolja, ne engedd a LOOT-nak, hogy sort ordert csináljon, galibát okozhat. Én is így tettem.) Állítsd be te magadnak a MO2-ban kézzel. Vannak ilyen videók is ytube-on, ahol a modder bemutatja a load order-ét. Nekem is van ilyen, ha hazaértem, belinkelem az enyémet.
Igen, több 10, nálam a 375 mod az 100 GB. Egyébként nem a Skyrim gyökérmappa ekkora, hanem a MO2 /mods könyvtára, innen rendeli a játékhoz a cuccokat.
Amit mondasz, hétévégén kipróbálom, felrakom egy külső HDD-re, és elviszem haverhoz, ő is akar játszani, kíváncsi vagyok, hogy egy sima másolással (és load order beállítással) fog-e működni.
Amit linkeltem korábban azt tedd fel, KULL MODPACK.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Egy pár gondolat még. Én is próbálkoztam már korábban egyedül moddolni, DE. Ez nem olyan dolog, hogy leszedek pár száz modot, ami tetszik, aztán egymásra pakolgatom, másolgatom.
Jóval összetettebb, bonyolultabb. Sok mod nem szereti egymást, sokhoz kell patcheket feltenni, sok okozhat crash-t stb stb.
A tapasztalt modderek jól válogatják össze. Érdemes az ő útmutatóikat alaposan és figyelmesen végigtanulmányozni, lépésről-lépésre másolni, akkor lesz stabil játékod.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Szintén az elmúlt hónapokból a legszebb, legjobban kidolgozott páncél modok :
Champion Of Molag Bol (brutális 4k/8k textúrákkal)
-
Skyhunter
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
A legjobb videók az elmúlt hónapkból :
Digital Dreams (Pinnacle reality ENB, 500+ mods)
Ghiles B egy belga srác (Semirealis ENB, 4k)
Sinitar Gaming (Semirealis ENB, 4k, 1326 ! mods....)
Döbbenet szépek.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ajánlom a következő modderek útmutatóit. Nem kevés idő felpakolászni, de ha MINDENT lépésről-lépésre úgy teszel fel, ahogy leírják, stabil játékod lesz.
1.) Predcaliber
Videó tutorial (16 részes, jó alapos)
Ugyanez szövegesen2.) Sinitar Gaming
Szöveges, részletes, nagyszerű útmutató.
2 hete a szabadságomon 4 teljes napot rászántam a predcaliber féle verzióra, sokat szopt@m, de a végeredmény megérte, 375 mod, stabilan fut. Mindjárt teszek fel képeket. Pred ajánlásán kívül amit még feltettem +páncél modok, ui replacer ESO módra, Skytoxin (összetettebb méreghatás - és keverés), Whiterun Interior SE (a Fehérvágta-i boltokba, kocsmákba visz életet, Whiterun szebbé tétele pl piros zsindelytetők, kockakő burkolat ilyesmik).
Volt egyszer egy torrent linkem egy full felmoddolt komplett verzióhoz, de nem tetszett az enb-je, nagyon homályos verziót választott a csóka. + azóta változott a játék, az Skse, meg az ENB-k verziója is , nem tudom, hogy menne-e. Megkeresem.
Szerk : megtaláltam, de ez még az "Oldrim" -hez van, nem az SE verzóhoz. De akinak még a régi Skyrim van, próbálja ki. ITTEN.
Találtam elderscrollson magyarok által készített full packot. (SE version)
-
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnék egy Skyrim SE telimoddolt változatával játszani úgy, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel legyen kész egy játszható, moddolt verzióm?
Korábban próbálkoztam már moddolással, de amikor igazán komoly változtatásokra szántam el magam és tízes-százas nagyságrendű volt a modok száma, sosem működött igazán jól a játék, tele volt buggal, egész napokat b...tam el feleslegesen azért, hogy játszani lehessen.
Én sok év után újra végig szeretném vinni a játékot teljesen elejétől, de legyen kissé más élmény, mint az eredeti volt. A PC-m egész erős, ezért a grafikai modok bőven mehetnek rá, de láttam egész jó, játékmenetet is befolyásoló modokat.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen guide-ot, modpacket ajánlanátok, illetve hogy valahogyan be lehetne-e szerezni egy olyan verziót, ami gyakorlatilag már kész, a modok is fel vannak telepítve, hogy ne kelljen külön dolgozni vele.
Nem is értem, hogy egyesek miért nem töltenek fel jól működő telemoddolt változatokat, hogy sok ezer ember munkáját megspórolják, ehelyett mindenkinek külön kell szopni vele és általában nem is működik jól. Értem, hogy valamilyen jogokat sért, csak azt nem, hogy ennek mi értelme.
-
paltom
tag
Ezt a mod packot szedtem le: http://www.predcaliber.com/skyrimsetut
Valaki tudna segiteni mi okozhatja benne a kis fps számot? mi az amit ki kéne vennem belőle? Természetesen nem az összes modot adtam hozzá, csak néhányat hogy szebb legyen. 6GB-os kártyám van, ha esik az eső leesik 25-30fps-re és nekem az már bántja a szemem, illetve kint is olyan 30 fps van meg.Esetleg az ENB-n kéne állitanom?
-
tibaimp
nagyúr
Nem a darabszám a lényeg (persze az is), a fő a legyártott termék értéke, az fejleszti ugrás szerűen a skill-t! Gyártsál 125 aranyat érő bőrpáncélt alap szinten, majd fejlődést követően üveg páncélt, nyilat, stb. Ha például legendary-zol egy értékes kardot/páncélt is nagyot lehet fejlődni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
paltom
üzenetére
Nem egészen. "XP"-t akkor kapsz, ha egy skillt következő szintre fejlesztesz, amit úgy érsz el, hogy bizonyos tevékenységeket ismételsz (pl. legyártasz egy pár kardot, nem egyet!, fegyvereknél bizonyos mennyiségű sebzést végzel, armornál bizonyos mennyiségű sebzést kapsz, stb...)
Egyetlen kill, enchant vagy craft stb... esetén még nem fejlődsz.
-
paltom
tag
Az nem furcsa hogy nem kapok xp-t ha megölök baltával egy farkast? vagy blacksmithingre ha legyártok valamit? Pár éve játszottam alapjátékkal ugyhogy tudom hogy kéne müködnie, de bármit csinálok nem fejlődik semmim.
-
paltom
tag
Felmoddoltam a skyrimem, és nem kapok egyáltalán xp-t, hiába ölök, fedezek fel, csinálok questet semmi. Előszörr a Live another life-ra gyanakodtam, deaktiváltam, semmi. Nem tudom mi lehet a baj, szerintetek?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Én egy hangyányival erősebb HD 520-an játszok vele, ezt a reddit posztot követtem és mindent úgy állítottam be, ahogyan oda le van írva. Érdemes még a 'Non-recommended mods, tweaks or otherwise" szekciót elolvasni, azokat kerülni kell. 720p-ben játszok és 50-60 fps között ingadozik a játék attól függően, mi van a képernyőn.
Szerk. a poszton levő linkeket rendesen át kell böngészni, pl. említi az EnBoost használatát, de a konfugiráció a linken van, tehát ne csak gyorsan töltögesd le a modokat, hanem nyálazd is át őket, mert sokszor nagyon hasznos információk vannak bennük.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Nincs külön videokártyához ajánlott teljesítménynövelő mod. Legalábbis nem tudok róla. ENB-t és textúra modokat kerüld el. A memória kezelést javító modok közül a legegyszerűbb, ha használsz SKSE-t, és a skyrim\Data\SKSE\skse.ini-be beírod a következőket:
[Display]
iTintTextureResolution=2048[General]
ClearInvalidRegistrations=1[Memory]
DefaultHeapInitialAllocMB=768
ScrapHeapSizeMB=256 -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Osszefoglaloban lattom, hogy van tobb teljesitmeny novelo mod. Egy HD4600 igp -vel szeretnek jatszani, melyik ehhez az ajanlott?
Korabban mar jatszottam a jatekkal ezen a gepen, sot talan akkor meg csak i5-4200m volt a gepben i7-4800mq helyett, biztos, hogy valahogy ki lehet belole csikarni 40-50 fps -t. -
genndy
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Ez egyébként a modos Enderal az alap Skyrimre rátelepítve, vagy ami most megjelent a Steamen önállóan? Én pont az utóbbit játszottam végig, és ilyen gondom nem volt (de amúgy nagyon sűrűn kilépegett, meg főleg indítanom mindig kétszer kellett, mert elsőre visszavágott asztalra). A hajós bug inkább Havoc gond lesz, próbáld driverben vagy enb-ben lekorlátozi az fps-t 60-ra, 120 fölött őrül meg a fizikai motor (ennek jele amikor betöltésnél szerteszét repül minden).
-
Nyethuszar
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nincsen semmi telepítve. Pedig terveztem eredetileg..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Érdekes

Lehetséges, hogy a telepítésnél történt valami akkor.
Szerk.: csak a biztonság kedvéért, van valami mod letepítve Enderal mellé?
-
Nyethuszar
tag
válasz
genndy
üzenetére
jonnyjoker01: Persze,hogy megtaláltam a víz alatt és olvastam is mind a 3-at.
genndy: Oda kellene igen, de ez ahol áll, ez valami disznóól mellett van még csak véletlenül sem ott ahol a háza van... Meg elvileg söprögetnie kellene.. Helyette csak lustán áll és mereng a semmibe (lehet elfáradt
?)De megpróbálom az egészet elölről lehet/újratelepíteni hátha megoldja. Voltak olyan bugok Nálam,hogy pl amikor a legelején a hajón a kapitány csaj, kérdezgeti a társunkat és megölné, akkor a matróz aki ott van mögötte, az szimplán felrepült..
A csaj meg hol padlón fekve,hol állva magyarázott...

-
genndy
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Hát akkor ülj le először te. Ott van a háza előtt egy pad.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Hmm. Nekem nem volt ilyen gondom. Yero's Stronboxot megtaláltad és megvannak a levelek?
-
Nyethuszar
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia ! Bocsi a zavarásért, de olvastam,hogy az Enderal-t tolod, remélem tudsz Nekem segíteni

Rögtön az 1. küldetés a " Enderal:The Void " ban van olyan gondom,hogy amikor el kell menni és beszélni Alfriddal, akkor csak áll és nem csinál semmit.. Ha interakcióba lépek Vele, akkor "come let us sit down " magyarázza.. Igen ám, de nem ül le, meg se mozdul...
Már visszatöltöttem egy korábbi mentést... semmi.
Itt akad el folyamatosan..

-
sqpp
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Fáklya, az Ultimate HD Fire Effects használatával
-
Brett001
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
No igen, amiket én is olvastam ahány hsz annyi tanács, vélemény. Azért is írtam ide, hátha valaki tud valami konkrétabbat. Megpróbáltam egymás után kikapcsolni az UI-t érintő modokat, hátha valamivel összeakad, de nem lett jó. Szal hagyom a fenébe, amúgy elég pofásra sikerült felturbózni a játékot, nagyon pofásan néz ki.

-
Brett001
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi, a hibajelzés eltűnt. Bár maga a mod továbbra sem működik megfelelően, minden kedvencet az other-be tesz. Pedig anno használtam ezt a modot, akkor semmi gond nem volt. Igaz akkor még Win7-em volt.

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Brett001
üzenetére
SkyUI MCM-ben kikapcsolhatod a hibaüzenetet: SkyUI>Advanced>SWF version checking és ott ki kell szedni a pipát a 'Favourites menu' elől. Ezzel megszűnik a hibaüzenet.
Vagy másik megoldás ha ez nem működik, navigálj a skyrim telepítési helyére -> Data -> Interface és vágd ki a favoritesmenu.swf-t és tedd valami backup mappába.
-
Brett001
aktív tag
Tudnátok abban segíteni, hogy mi a megoldás a Categorized Favorites Menu mod azon problémájára, hogy a SkyUi azt írja, hogy SkyUi Error 5; favoritesmenu.swf incompatibilite. Nem akar egyáltalán működni és a neten több ezer hsz van ezzel kapcsoltban
ne kelljen már átnyálazni ezeket az angol hsz-eket, aminek nagy része amúgy is irreleváns (pl. töröld a 60 FPS fix modot /nincs is nekem fent olyan/ ) stb.
Köszi előre is.
-
cheatergs
senior tag
Üdv!
A Special Editionben tényleg sokkal gyorsabban lvl upol a kari, mint a retailben? Helgen keepbe belépve rögtön lvl 2, ütök 3-at, már lvl 3 etc. Az Oldrimban még a lvl 2 is megkövetelt 4-5 skill upot, amik szintén nem lépésenként nőttek.Zavaró és tönkreteszi a haladás érzetét, de mod sajnos nincs hozzá. Legalábbis olyan, ami az eredetit hozná vissza, csak vmi modder ízlése szerinti.
-
Brett001
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
OK köszi.

Kb 3 év után ismét elővettem a Skyrimet, anno nem túl sok modot tettem fel a viszonylag gyenge gépemhez, de most nemrég újítottam és kipróbálok komolyabb grafikai modokat meg ENB-ket.
-
Brett001
aktív tag
Srácok!
Olyan kérdésem lenne, mikor moddoltok és a Nexus Mod Manager felteszi a kérdést, hogy felülírjon-e egy bizonyost fájlt melyik opciót kell választani a "Yes"-ek közül? "yes to all" vagy "yes to folder" vagy "yes to mod" ?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tényleg? Ezt nem is tudtam.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Vortexbe már eleve beépítették a LOOT-ot.
-
KisTücsök
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi.
Gyerekek... ez jobb mint a Skyrim.
Nem tudom eddig hogy maradt ki az életemből. Már megjelenéskor is vágtam, de szerintem akkor még úgy voltam vele, maradt még az alapban elég tartalom. Ami mondjuk még most is igaz. -
Prosector
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, csak eleg regi, last update 2013.
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Olyan mod. létezik, amivel átlátszóvá lehet tenni az ablakokat, hogy ki lehessen rajtuk látni?

Így kicsit fura...
Köszönettel:
M
-
ron8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezt most megcsináltam, viszont ez a body face hair féle modok sehogy sem akarnak működni...
-
jonnyjoker01
veterán
LOOT nevű programot telepítsd le és csinálj load order rendezést miután felteszel egy modot. Továbbá kövesd a mod készítők által megadott telepítési útmutatót, sokszor van, hogy van feltétele egy modnak (tehát kell neki egy másik mod hogy működjön), scriptes modoknál kell az SKSE.
De kezdésnek tényleg annyit kéne tenned, hogy elolvasod mit ír a modkészítő, és használod a LOOT-ot a mod sorrend helyes kezeléséhez.
-
ron8
senior tag
Valaki eltudná magyarázni nekem, hogyan lehet a karaktereket megváltoztató modokat feltenni a játékhozÍ? Vortexxel való telepítéssel nem változik semmi. ezt próbáltam feltenni, de semmi nem változott...
-
ron8
senior tag
Megvettem steamre az alap játékot, aztán feltettem a Vortexet. Miért van az hogy 1 mod telepítés után kilép a játék? Lenedary patch-et akartam feltenni de már ennél is kilép...
-
ron8
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
És működik még az NMM vagy valami mással kell manegelni a modokat?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
-
VikMorroHun
őstag
Fogalmam sincs, mit bír el a géped, de erre találták ki a mod kezelő programokat. Letöltesz egy modot, aktiválod, megnézed, hogy jól működik-e, és ha mégsem (vagy nem tetszik), akkor kikapcsolod. Csak arra vigyázz, hogy addig ne mentsd el a játékot, amíg kísérletezel, mert az problémákat okozhat.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Fel szeretném ismét tenni a játékot, immár modokkal. A kérdésem, bár elég tág, de a következő géppel milyen szintre lehet felhúzni a grafikát?
I5 4670
Amd580/8gb
16gb ddr3 1600mhz
Egy másik kérdésem is lenne. Van-e olyan mod amely az alap mozgáson változtat, azaz máshogy nézne ki ahogy mozog a karakter és így nem lenne annyira unalmas maga a menetelés
Előre is köszönöm a válaszokat! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
A legtöbb mod működik enderallal. Tudtommal csak olyanok nem működnek, amik skyrim specifikusak, mint pl JK-féle város modok, Immersive Citizens, Civil war overhaul stb... Aminek van értelme felrakni, azt nyugodtan felteheted. Még néhány textúra mod is működik vele.
Enb nem ajánlott, mivel alapból sok módosítást végeztek a világításon, alapból is gyönyörű, enb-vel pedig fura.
Én olyan modokat ajánlanék, amik a vanilla mechanizmusokat javítják (pl. TK's dodge, Better Jumping, Wildcat, stb...).
-
KisTücsök
addikt
Elkezdtem az Enderalt. Felraktam miatta az alap gamet is ugye. Esetleg valami mod, ami ajánlott hozzá? Már kifejezett Enderalhoz. Illetve simákkal, hogy bánik? Néhány alapot azért majd felakarok.
-
milkabrams
őstag
Van bármi lehetőség arra, hogy megtudjam, miért lép ki random.
-
Šolaire
veterán
Üdv. Ellenállók összeesküvése küldetést csinálom. Annál a résznél nem megy tovább a küldetés amikor visszamegyek Eltryshez. Ezen túllendültem egy konzol paranccsal setstage ms01 100. Kiírja küldi teljesítve. Majd a Chidna bányában találom magamat. Itt a rabokat kéne megkérdezni hogy tovább haladjon a dolog de be vagyok zárva két ajtó közé. Lehet ez is bug
mára elég volt. 
-
milkabrams
őstag
A Special Edition változatnál, van valami amivel meg tudom nézni, hogy melyik modok akadnak össze?
-
xkoti
senior tag
Sziasztok

Találtam egy igen érdekes videót szeretném ha megnéznétek ti is.
Elvileg lehetséges lesz a játékot coopba játszani.
Noha nem vagyok perfekt angolos szóval nekem nem minden volt tiszta de hát ha valaki jobban átlátja mint én
Youtube -
Mike
veterán
hű, láttam videót az Elsweyr -ről. hát ha egy khajiit így fog kinézni, akkor nagyon kell nekem az új verzió
-
tdavid95
csendes tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszönöm az infót, és tényleg az volt a probléma.
A Morrohun oldalon is rákerestem, meg is lett a hiba oka: a USLEEP, amit írtál, ill a modsorrendet kellett beállítani.A teljesség kedvéért a sorrend:
Skyrim.esm
Update.esm
Dawnguard.esm
Hearthfires.esm
Dragonborn.esm
Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch.esp
[egyéb .esm-ek]
HighResTexturePack01.esp
HighResTexturePack02.esp
HighResTexturePack03.esp
Unofficial High Resolution Patch.esp
[egyéb .esp-k] -
tdavid95
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem bele a játékba és a Dragonborn küldetéssorozat "Az apokrif tetején" rész legvégén, amikor Miraak ellen harcolok és az élete kb. 20%-ra lecsökken, sebezhetetlenné válik és nem csinál semmit, csak középen áll. Állítólag a sárkány lelkét kellene elnyelnie, de ez nem történik meg, sőt az egész játékban egyetlenegy sárkánylelket nem sikerült felszívnom (a konzolban adogattam ki a parancsot, hogy kapjak lelket).
Emiatt konzolban kellett manuálisan léptetnem a quest ezen részét (setstate-tel), hogy késznek írja a játék a küldetést.
Fent van a magyarítás. Az okozhatja ezt a problémát? -
woryz
senior tag
válasz
Beerdrinker
üzenetére
Angolul szeretném, ha van...

-
steele80
senior tag
válasz
Beerdrinker
üzenetére
Megoldottam, csak azt nem tudom melyik megoldás vezetett eredményre. Újraindítottam a modemet, illetve töröltem a Steam Userdata tartalmát, majd csináltam egy net nélküli indítást leállítást és utána már nettel is indult. Véleményem szerint köze lehet ehhez a hibához a bethesda.net regisztrációm a játékon belül, mert amíg nem voltam regisztrálva nem volt ilyen hibám. Néhány napja kíváncsiságból regisztráltam és jött ez a hiba. Az Userdata törlése után nem jelentkezett be a játék automatikusan a bethesda.net-re, így elindult a játék.
-
Beerdrinker
tag
KIcsit visszább, 24598-as hozzászólás... Teljesen magyar modpack a Skyrim SE-höz. Egy próbát tuti megér.

-
steele80
senior tag
Sziasztok! Néhány napot játszottam a Special Edition-nel, de ma nem indult el. A szokásos internetes hiba, amiről már olvastam itt a fórumon. Lekapcsolt nettel megy. Erre van valami megoldás már?
-
Skyhunter
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Jelenleg 1070Ti-m van, holnap lesz csere. De ezzel is elvan, ahogy írtam 1920*1080-ban használ 7500MB Vramot. De amid van, azzal is nekikezdhetsz, legfeljebb nem teszed fel a 3DTrees-t, meg lentebb veszed iniben a füvet. Ezek nagyon megeszik a vga-t teljesítményben és Vramban is.
Igen, a DLC-k is megkapják.
Én Mod Organizerrel tettem fel, nem a Vortexxel. Az alap Skyrim SE mappa maradt 13GB, a MO-ban a mods mappa....79GB.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mondhatni, hogy "szuperzöld" vagyok a témához!
Majd még meglátom, egyelőre vga-m sincs hozzá, azért köszi!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Ha még nem használtál modokat, akkor szerintem ne a legbonyolultabb megoldásokkal kezdd. Töltsd le a Vortex mod kezelő programot (meg a magyarítást hozzá, ha nem vagy profi angolból) a Nexus Mods oldalról, aztán próbáld ki a legnépszerűbbeket, amiket 1-2 kattintással lehet aktiválni.
-
VikMorroHun
őstag
A Morrowind Graphic and Sound Overhault tudom javasolni, szerintem elégedett leszel vele. A telepítése körülményes, ezért készítettem hozzá egy részletes útmutatót. Morrowind grafika és hangok nagyjavítás néven keresd ezen az oldalon. Egyébként a Morrowind tele van gyors utazási lehetőségekkel (iszapjárók, hajók, máguscéh teleportok, dwemer romok, plusz használhatsz még modokat is (a kedvencem a Saját Mozgó Bázis)), csak ugye nem feltétlenül onnan, ahol épp vagy.
Vegetto: Ez komoly? A mocsárrák kb. két ütés, és vége van. De ha nagyon akarod, megcsinálom neked ezt a modot, ingyen... az eredeti Skyrimhoz, nem SE-hez. Azt nem kedvelem annyira. (Csak azért lesz kb. fél óra, mert rég modoltam Skyrimet, és utána kell néznem, pontosan milyen eseménynél kapjon az épp a közelben levő összes ilyen lény kill parancsot.)
-
Skyhunter
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Így néz ki a játék PREDCALIBER nevű modder/youtuber -nél LINK .
Ehhez készített egy több részes útmutató/tutorail videót, milyen programokkal/modokkal lehet ilyen szintű grafikára emelni a játékot. Tutorial bevezető rész.
Ugyanez HOPPING MAD MEDIA -nál így néz ki. Skyrim MTH4K
Az ő tutorial-ja ITT kezdődik.
Érdemes NAGYON alaposan végigkövetni, sok buktató van benne, kísérletezgetés helyett ajánlatos elsőre pont mindent úgy csinálni, telepíteni, ahogy ők.
-
Skyhunter
őstag
Végigkövettem Predcaliber 16 részes tutorial sorozatát, minden sikerült, egyelőre hibátlanul fut a játék. Mondjuk így fullHD-n az 1070 Ti-ból megeszik 7,5GB Vramot.
Egyelőre még szokom az ENB-t, ez a NAT+NVT ENB páros bár szemkímélő, de egy kicsit szegényes, sápadt fényű nekem. Ki akarom próbálni az APEX ENB+Dolomit weathers-t.

Holnap ha lesz időm, csinálok "külső" screeneket is.
-
.mf
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
TES játékok, fő szál? A kérdést sem értem

Steam szerint 576 órám van Skyrimben, és nem is vagyok biztos benne, hogy egyből felregisztráltam Steamen (dobozosan vettem meg), vagy játszottam offline előtte. Obliviont fel se regisztráltam, de abban is lehetett 3-400 órám. Morrowindben pedig... az már talán négy számjegy
Skyrimben ha jól emlékszem, a főszálban addig a küldetésig jutottam el, amikor a Thalmor konzulátusra csempésznek be Solitude mellett. Oblivionban talán addig, hogy elkísértem Martint Brumába és ott bezártam az Oblivion-kaput - vagy mintha még valami főszálas küldetést teljesítettem volna utána? Morrowind pedig, hehe, kb Balmora
---
Kicsit off lesz itt a kérdés, de a vonatkozó topikok eléggé kihaltak. Miután már évek óta várom a Skywindet, ami továbbra sem készült el, de közben eléggé rámjött a morrowindezhetnék, most a Morroblivion és valami felmoddolt Morrowind között tanakodom. Az Oblivion meseszerű és kissé amorf grafikájával szemben részemről a MW kicsit darkosabb, nyersebb grafikájának áll a zászló. Rá is néztem néhány guide-ra, de egy-két nagyobb összefoglaló mod helyett vagy száz apró mod van benne, ami egyenként textúrázza újra a dolgokat - ennyi időt nincs kedvem elpepecselni. Aztán ott a harc is, és a szintlépés, aminek rendszerét szintén utáltam MW-ben, a nem-regenerálódó mana, az állandó gyaloglás fast-travel hiányában, a túl sok skill, fegyver és páncél fajta, amik meg Oblivionban lettek egy fokkal barátságosabbak. Nem egyszerű választás... Valaki próbálta ezeket "mostanában" (utóbbi pár évben)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A csaj meg hol padlón fekve,hol állva magyarázott... 

Nem tudom eddig hogy maradt ki az életemből. Már megjelenéskor is vágtam, de szerintem akkor még úgy voltam vele, maradt még az alapban elég tartalom. Ami mondjuk még most is igaz.