Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Lézerparaszt #23399 üzenetére
Ez esetben mondjuk érthető.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
woryz
senior tag
válasz genndy #23393 üzenetére
Kár, pedig titkon reméltem, hogy lesz valami új dolog a játékban (mondjuk én új varázslatoknak örültem volna a legjobban), és most nem az új BUG-okra gondoltam.
Akkor marad minden a régiben, nem használok followert, mondjuk legendaryn elég csücskös egyedül nem lopakodós karaktert csinálni... Szerintem... Vagy csak béna vagyok - itt jöhetnek tippek / tanácsok. -
nagyúr
válasz Lézerparaszt #23394 üzenetére
VGA driverből vagy ini-ből limitálhatod 60 FPS-re.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
válasz Lézerparaszt #23394 üzenetére
Nem fog mod jönni, senki nem fog belebabrálni a hardcoded Havok kódjába. Eddig se jött, pedig az alapjátéknál is megvolt ez. Korlátozd le driverből az fps-t, sokkal egyszerűbb lesz az életed (nVidiát nem ismerem, ATIm van, de csodálkoznék ha GSync mellett ne lehetne még ilyet is csinálni).
Egyébként ha kijön valami használható ENB, abban is lesz fps-limit gondolom, mint ahogy eddig is volt.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz genndy #23393 üzenetére
Igen, szerintem is ez lesz a baj, Nagy területen legnagyobb akcióban is 75, de általában 144. Hátha jön majd ki hozzá valami mod, bár nem hiszem, akkor a simához is jött volna. Utolsó esélyem hogy annyira szénné modoljam hogy az fps megálljon 60-nál xD
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
addikt
Történetileg, tartalmilag, bugilag tök ugyanaz mint az LE volt, ahhoz képest már semit nem változtattak. Érdemes fölrakni az unoff.patchet, már készült SE-hez illeszkedő verziója.
Nem fog bekavarni, más könyvtárakat használ.Lézerparaszt: egyéni hibád, nálam semmi baja nincs. Valószínűleg túl sok az fps, 120 fölött megmakkan a Havok fizikája, tipikusan akkor repked minden szerteszét.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
A második kérdésedre a válsz: nem. Két teljesen külön játékként szerepelnek mind a könyvtárstruktúrában, mind Steam alatt.
-
woryz
senior tag
Akkor ebben a verzióban semmi javítás nem történt, csak kicsit feltuningolták a grafikát (meg a 64 bit)? Akkor ugyanúgy kell hozzá unoff patch?
Nem fog bekavarni, hogy a sima Skyrim is fenn van még a gépen? -
Lézerparaszt
őstag
válasz #89091072 #23386 üzenetére
Az lehet, de ott csak kellemetlen volt, itt meg már nem egyszer haltam bele. Claw -os ajtóknál az ajtó forgás közben berántott a falba meg ilyenek... Sajnos nekem nem orvosolja, csak ha elkezdek babrálni a G-synccel, azt pedig nem szeretnék mert így most sikerült úgy megcsinálni hogy ne vesszenek össze az OBS -sel :s
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #23384 üzenetére
Az össze-vissza repkedő tárgyak hiba már a régi skyrimban is megvolt. A hiba könnyen orvosolható.
Segítség: https://www.morrohun.hu/esl/Skyrim:Skyrim_GYIK -
sqpp
őstag
válasz Lézerparaszt #23384 üzenetére
Mondjuk én ezzel a hang dologgal nem találkoztam, pedig már 24 óra felett járok bőven.. De amúgy nem rosszból, de ezek közül egyikkel sem találkoztam még
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Šolaire #23379 üzenetére
A grafikával nem is lenne baj annak ellenére hogy a modolt sokkal szebb. Az igazi baj a játékkal, hogy a hang állandóan beragad és rossz minőségű, és töménytelen mennyiségű bug került a játékba. Folyamatosan pattognak a tárgyak, a házakban állandóan poltergeist hang van, és nem egyszer belehaltam már a nyíló ajtó által "felvert" bödönbe vagy tányérba. Nyilazás után nem tudok felállni meg szaladni, a barlangokban gyakran nem lehet bemenni az ajtón, csak ha közben varázsolunk stb. Ez mind az SE-vel került be a játékba, ezért van szerintem lehúzva.
-
nagyúr
válasz #54715584 #23381 üzenetére
2006-ban az nem számított csúnyának, sőt! De azért legalább addig elmehettél volna, amíg kiérsz a csatornákból.
-
-
-
Šolaire
veterán
Van teszt a special kiadásról. Remélem lesz ph-s teszt is. Kelleténél jobban lehúzza a tesztíró a játékot. Tény hogy van benne jópár hiba de szerintem a mai napig varázslatos szerepjáték.
[teszt][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
AeSDé Team
őstag
Milyen UI-t használtok a gyári helyett? Megint kezd nagyon bosszantó lenni ez a konzolos megoldás.
(valami olyan mod kellene aminek a mentései kompatibilisek a vanillával is) -
törölt tag
Hát gyerekek, nálam pár napja loopban megy a soundtrack, ebbe meg teljesen beleszerelmesedtem. Most már tudatosult bennem, hogy miért szeretek ott mászkálni, vagy csak úgy ott hagyni a karaktert, míg pásztáz körbe a kamera.
Nem is tudom mióta nyúzom a játékot, talán 2 éve, de egyre jobban bejön és értékelem és döbbenek rá, hogy mekkora hatalmas munka volt ebben, hogy ezt így összerakták.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz _stick_ #23370 üzenetére
Próbáld meg hogy törlöd a Skyrim ini filet, ha nem jön be, akkor töröld a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\skyrim mappában a ControlMap_Custom.txt file-t, ekkor visszaáll minden alapra, és újra tudod konfigolni.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám a special editiont, mentéseket átmásoltam, látja és el is indul. Viszont a w-a-s-d gombok nem működnek és nem is bírom újra konfigurálni játékon belül. Találkozott valaki ilyennel, van erre megoldás? -
Vistaboy
veterán
Mivel a SkyUI a Skyrim Script Extrenderre épül, így addig nem kezdhetnek el dolgozni rajta, amíg azt át nem konvertálják 64-bitesre. Ez pedig időbe telik. Jelen állás szerint még nem tudnak időpontot mondani, hogy mikor készül el a 64-bites SKSE, de amint kiadják, szerintem utána nem sokkal érkezik a SkyUI is.
"Skyrim Special Edition has been released, and the original SKSE will not work with it. We are currently investigating the application to create a SKSE64 build for the Special Edition. This will not be a fast process. The update to 64-bits means a lot of investigation and changes. Much like the work that has gone into F4SE this will take a tremendous amount of effort. We appreciate your patience while this work continues. We have no timeline for a release. - the SKSE team 29 October 2016"
Ugyanakkor az eredeti SkyUI oldalán azt írja egy fórumozó, hogy a 2.2-es verzió működik, csak manuálisan kell letölteni, majd utána telepíteni a Nexus Mod Managerrel. Egy üzenet figyelmeztet a hiányzó SKSE-re, de állítólag a térkép és a tárgylista működni fog. Egy próbát megér, ha annyira nem megy nélküle...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
sqpp
őstag
SkyUI mikor várható?
-
elithun
őstag
válasz #81999360 #23364 üzenetére
Ezzel a moddal elvileg újra elérhetők a teljesítmények moddolt játék esetén is.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
addikt
válasz #81999360 #23364 üzenetére
Igaz, a játék még szól is erről ha úgy indítod. Illetve bemásolósokra (textúramodok) nem allergiás, mert azzal teletömtem mégis kapom az achikat, gondolom az .esp-sekre már igen.
Van rá mod ami visszaengedélyezi őket.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Valahol olvastam, hogy ha letöltünk akár egy modot is a SE-höz, akkor onnantól kezdve nem működnek a Steam Achievementek...
Ez igaz? Nem látnám sok értelmét. Csak az Alternative Start-ot szeretném használni, mint ahogy az alap verzióban is éveken keresztül.
-
-
frem1790
őstag
Érdekes, nekem nem Special Edition volt meg csak az alap Skyrim, úgy vettem meg hozzá a DLC-ket. Most mégis itt figyel a Steam-en a SE.
Nem tudom, hogy csinálták, de örülök![ Szerkesztve ]
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz genndy #23342 üzenetére
Köszi, majd próbálkozok
De nem hiszem hogy a textúrák javítanának a helyzeten, úgy vettem észre hogy arra nem igazán érzékeny az IGP amíg van elég memória. Inkább effekteken nyernék sokat, vagy valami olyan megoldás kellene amivel oda-vissza konvertálgathatom a mentéseim. -
sqpp
őstag
válasz kislaki92 #23347 üzenetére
Volt itt PH-n egy nagyon szép leírás a Tamriel történelméről és azt tenném be a játékba egy könyv formájában.( képekkel illusztrálva természetesen, mint itt a bejegyzésben. )
Csak az eredeti képek nem igazán jók oda, szóval kézzel rajzolok majd, ha már van tehetségem a rajzban, akkor kamatoztatom.
Tudom eléggé kocka dolog, de én inkább ott olvasnám és jobban átélhető lenne.
Persze előtte megkérdezem majd a szerzőket, hogy hozzá-e járulnak, de javarészt lefordítanám angolra, meg hát a magyar verzió is elérhető lenne.
Mindenesetre már az alpha verzió megvan
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
válasz genndy #23344 üzenetére
nézegetem.2 van.de semmi különös.
[link]számomra ez meg itt ugye a dx file 11-es.nem dx 9-es.
[ Szerkesztve ]
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
sqpp
őstag
Én most kezdtem el csinálni egy modot
-
-
kislaki92
senior tag
valaki az SSE-hez használ valamilyen enb modot?vagy valamelyik régi változatú enb kompatibilis az új Skyrim-el?
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
addikt
válasz AeSDé Team #23338 üzenetére
Kétlem hogy egyáltalán találnál később is, de még biztos nincs ilyen, szerencsétlen modkészítőknek még az SKSE-t se volt ideje megcsinálni. Amit te akarsz az totális belenyúlás a motorba, meglepődnék ha bárki is bevállalna ilyet.
Egyébként tudok megoldást, csak nem fog tetszeni: a Textures*.bsa fájlokat cseréld ki üresekre, vagy az ini-ből töröld ki a sResourceArchiveList-nél a textúrafájlokat. Sima LE-nél poénból kipróbáltam, működött, igaz játszhatatlan lett a játék, mert minden fehér volt, de az fps az eget verdeste
Kevésbé viccesen: textúrafájlok üresbe, a LE-ből meg tömörítsd ki a .bsa-kat a SE megfelelő helyére, loose fileokként kezelnie kéne. Csak tipp, nem próbáltam és nem is akarom.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Šolaire
veterán
Nem semmi második helyen nyitott a Skyrim
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Keresek olyan Special Edition modot amivel a játék elfuthatna egy HD4000-en is. Ez azért kellene hogy szinkronban tarthassam a laptopom a PC-mmel, az SE mentések ugyanis nem tölthetők be a laptopon tökéletesen futó alapjátékba.
Nem kellene sok, jelenleg 15-40 FPS körül fut, egy pici plusz és teljesen játszható lenne. Config fájlokkal próbálkoztam, kemény +1-2 FPS-t sikerült kisajtolni belőlük.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Visszaszívom, hogy nincs CTD a SE-ben. Épp az előbb dobott ki minden ok nélkül, ahogyan azt az eredeti is csinálta, ha megtelt a felhasználható memória. Érdekes. Nem arról volt szó, hogy 64-bites lett a játék?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Šolaire
veterán
válasz DrTechnoid #23331 üzenetére
Nekem anno az Esbern bug is előjött. Mindegyikre volt megoldás a furcsa csak az volt hogy ezeket nem javították.
“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
-
Vistaboy
veterán
válasz #89091072 #23321 üzenetére
Ha a képen High Hrothgar és a 7000 lépcső van, akkor tuti nálad van a bibi, mert én már voltam ott és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. De ha nem, akkor elnézést, írdd meg légyszi, hol készült a kép, elmegyek oda és lövök egyet én is, hogy nekem milyen. Ha nálam is előjön, akkor tényleg gáz. De ez szerintem valami driver és/vagy beállítási probléma. Még full lowon sem szabadna így kinéznie.
-
sqpp
őstag
Most öltem meg Alduint A házamat meg már úgy berendeztem fúúú, tele vagyok ereklyékkel amit a pincémben őrzök
-
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
addikt
válasz #89091072 #23321 üzenetére
Állítsd följebb a grafikát. Vagy frissítsd a vga-drivert. Erre nem fog patch jönni, mert egyértelműen nálad van a gond, mintha minden lowon lenne. Nyilván ez teljesen nonszensz 2016-ban, ez 90-es évekbeli szint, ennél azért szebb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #23322 üzenetére
A képek akkor készültek amikor épp hóvihar volt. Később, jó időjárási viszonyok mellett nekem sem volt ez a hiba.
-
törölt tag
Én egy picit csalódott vagyok a grafika miatt. Modok nélküli, alap SE kiadásból készítettem a képeket. Remélem, hogy lesz hozzá patch, de nem fűzök hozzá sok reményt.
-
keIdor
titán
Azt is kéne nézni, hogy nem mindenki szeret modolni. Én pl. utálok, több órát el lehet tötymörögni vele, aztán a végeredmény is vagy jó lesz vagy nem... régen én is csináltam, de hamar ráuntam. Ráadásul kockázat is van vele, vagy tönkremehet a mentés, vagy a játékot kell újratenni stb. nincs garancia a működésre, mert ha felrakod X modot, az lehet tönkreteszi Y-t. Nekem nem kell már ez, időmilliomosoknak megéri, de én inkább játszani szeretek.
Nekem nagyon tetszik az alap grafika, olyan szép színeket látok az IPS monitoron, hogy csak nézek. Nyilván nekem kimaradt az ENB is, lehet ezért látom szépnek, de hát ez van. A fentiek miatt bele se kezdtem. Meg kellenek az achik is, modok meg elvileg tiltják is ezt, úgyhogy...
Egyébként örüljünk, hogy kiadták egyáltalán, elsősorban ez a PS4 és az Xbox One miatt lett megcsinálva. Batman Arkham Remaster ki se lett adva pl. PC-re, simán járhatott volna ez is így, inkább örüljetek. Lesznek majd modok is, nyílván mindenki meg fogja kapni idővel, amit akar. Az várható volt, hogy day1 nem lesznek modok.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Vistaboy #23317 üzenetére
Nem sírtam/panaszkodtam, nem nem értem, és nem szidtam a játékot, mindössze megírtam a véleményem, ahogy tette azt más is - ilyen vagy olyan előjellel. Egyúttal azt is jeleztem, hogy a 64 bit-re váltás és az ingyenes elérhetővé tétel nagyon szimpatikus lépés volt a részükről PC-n. Szal szentem kb ugyanazt mondjuk, csak az a különbség, hogy míg te objektíven közelíted meg a kérdést, addig én szubjektíven.
-
Šolaire
veterán
Ez a kiadás olyanoknak való mint én. Nem moddoltam soha az eredeti Skyrimet kivéve a magyarítás. Eredetihez képest előrelépés szerintem. Gondolom idővel a special edition-hoz is lesznek modok. Akkor szénné moddolhatjátok
Ingyen van én örülök neki.
elithun:erre sajnos nem tudok megoldást ezt találtam csak
[link]
[link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Vistaboy
veterán
Nyilván PC-n nem éri meg fizetni érte, de nem is kellett. Ha megvolt az eredeti, ingyen kaptuk a felújítottat, ahogy a BioShock esetében is. Egyedül akkor járhattunk rosszul, ha megvettük XBOX360-ra, majd utána váltottunk XONE-ra, és most, ha szeretnénk javított grafikával játszani, újra meg kell venni az egészet. Ebben az esetben joggal haragudhatnánk a kiadóra.
De mivel legtöbben azok sírnak, akik PC-n szénné modolták a játékot, így nem igazán lehet érteni a hiszti okát. Elvégre ingyen kaptuk, ráadásul direkt amiatt lett külön játék, hogy aki modolta az eredetit, annak a mentései nem működnének abban az esetben, ha felfrissítette volna magát a játék SE-re.
Ne értsd félre, nem vitatkozni akarok, csak nem értem, mit nem lehet azon érteni, hogy a SE nem a modokat használó PC-sek számára készült, hanem azoknak a konzolosoknak, akiknek XONE és PS4 van, hogy mostantól ők is használhassák a modokat. Az, hogy elérhetővé tették PC-re is, ráadásul 64-bitesen, rettenetesen pozitív lépés volt a részükről. Ezért nem értem, miért szidják sokan a játékot. Alapállapotban nyilván nem olyan szép, mint amit ki tudtak volna belőle hozni, de pont erre vannak a modok.
Biztos minden modnak lesz SE-kompatibilis kiadása is, csak idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vistaboy #23314 üzenetére
Értem, amit írsz, és bizonyos szempontból természetesen igazad van, de azt is el kell fogadni, hogy én nem vagyok kritikus, szakújságíró, blogger, akármi; én mindössze csak szeretek játszani a Skyrimmal. (Közel 1000 órám van benne az elmúlt 5 évben, szal mondhatni, hogy erősen kötődöm hozzá. ) Így én csupán a saját szemszögből kívánom megítélni az SE-t, vagyis hogy nekem mivel nyújt többet játékélményben, látványban, stb., mint az eredeti verzió 100+ moddal, amivel eddig játszottam.
A vanilla verzióhoz képest nyilván hajletevős a fíling, de 5 évvel a megjelenés után szerintem ez kevés ahhoz, hogy pénzt adjon érte vki, akinek egyébként már megvolt a gáma. Ez, hogy ingyen letölthetővé tették, mint anno a HD Text. packot, kifejezetten szeretnivaló ötlet tőlük, és - ahogy írtam is - várom a modok új verzióit.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ezt most nem bántásként írom és nem is csak neked szól, de könyörgöm: Ne a modolt Skyrim-hez hasonlítsátok már a Special Edition grafikáját...
Nyilvánvalóan sokkal rondábbnak tűnik egy szénné modolt látványhoz szokott szemnek, de aki eddig csak az eredeti kiadással játszott, modok nélkül, az nagy mértékű javulást fog tapasztalni a grafikában. Íme egy kép, amit pár perccel ezelőtt készítettem a karakteremről:
Szerintem ez a grafika mindennek nevezhető, csak csúnyának nem. Oké, persze, ahhoz képest, amikor feltettem 100+ modot az eredetire, annál sokkal szerényebb a kinézete, de nem ezt kell nézni. Ha engem kérdeztek, ez a minőségi ugrás épp megfelelő volt, ha ennél jobban felturbózták volna a grafikát, akkor sokkal kevesebben tudnák teljes pompájában élvezni.
Akinek van egy kis türelme és megfelelő gépe, várjon pár hetet, mire a nagyobb modok átírt változatai elkészülnek. Onnantól a 64-bit miatt tuti sokkal szebbé lehet majd tenni, mint elődjét. Viszont ha hozzám hasonlóan inkább játszani szeretnétek vele, akkor bőven jó ez így, ahogy van. Végre nincs CTD, nem tölt órákig, és nem kell a modok telepítgetésével és beállítgatásával szöszölnöm, mire végre minden összejön.
Nekem tetszik... Végre anélkül tudok játszani, hogy állandóan kivágna az asztalra...
(#23313) sqpp: Megelőztél, nekem is feltűnt, mennyien nyavalyognak a grafika miatt... Aztán meg ha betették volna a RealVisiont, megtámogatva 100+ moddal, menne a rinya, hogy leesik 59 FPS-re a sebesség...
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Tudom, hogy nem kéne foglalkoznom mások véleményével, de azért ez felbasz, hogy a FB-on rinyálnak, hogy szar meg minden. De nem fogják fel épp ésszel, hogy nyilván modokkal szebb a játék.. De most az eredetihez képest közti különbség a lényeg, az pedig nem kevés. Azzal meg nekem ne jöjjön senki, hogy jajj de naa most lehetne szebb... Persze, aztán meg pofáz mindenki, hogy nem fut neki 60 FPS-el, meg a konzolon se jó..
Tipikus buta emberek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Remélem, hamar sikerül a jól bevált modokat kiadni az SE-re is, mert így önmagában hatalmas visszalépés látványban egy kellően modolt Skyrimhoz képest. A 64 bites exe jól jön majd, ha lesznek rá modok persze, de egyelőre ez így egy időre eltevős.
-
törölt tag
válasz tibaimp #23306 üzenetére
Ezt már nem mertem megkérdezni. De egyébként is ráfogtam a pálinkára meg a takonykórra.
Nagyon sok apróságon viszont javítottak, néha meglepően sok textúra lett sokkal részletesebb és szebb, miközben a hangulat egyáltalán nem változott.
És mintha a növényekből is több lenne.
Plusz nálam rengeteg kavics van az utakon, de lehet ez csak a másik vga kártya miatt van. -
Šolaire
veterán
válasz tibaimp #23306 üzenetére
Nem emlékszem sajnos. Utoljára 3 éve játszottam laposon. Az asztali gépen pedig most tolom másodjára úgyhogy az én véleményem nem is lenne mérvadó. Az biztató hogy anno mikor asztalin csak kipróbáltam akkor előjött a lélekelszívás bug nos itt ugyanazon a konfigon ilyen nincs.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Valakinek feltünt? Nekem fura volt mintha halkabb lenne mint az eredeti játékban. Jól hallottam ezek szerint
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
Köszi az infókat.
A DLC-ket ismerem, pontosabban tudom, hogy 3 van, de nem játszottam még velük.
Most újrahúztam az egész gépet és a játékot is az elejétől kezdtem, ezért furcsállom, hogy az első Greybeards tali után bedobták ezt a szálat. DLC-t külön nem indítottam, habár mindhárom megtalálható a menüben vagyis telepítve van.
De ezek szerint én bénáztam el, de majd figyelek, hogy ismeretlen küldetéseket ne vállaljak el. -
Vistaboy
veterán
válasz #54715584 #23297 üzenetére
Vannak küldetések, melyeket nem tudsz azonnal elkezdeni, mert amikor kapod őket, még nem elég erős a karaktered. A DLC-k közül a Dawnguardot ajánlott elkezdeni előbb, azt már akkor is végig tudod vinni, amikor megkapod. Meg ezzel különben sem érdemes várni, hiszen amikor elérsz egy bizonyos szintet a játékban, elkezdenek feltűnni a vámpírok a városokban és módszeresen kiirtják az NPC-ket - kivéve a kulcsszereplőket, mert ők újjáélednek. Akárcsak a sárkányok, amelyek szintén egy bizonyos ponttól feltünedeznek és megtámadják a településeket. De a vámpírok rosszabbak, érdemes ennek elejét venni, ha nem akarsz kihalt falvakban csatangolni...
A Dragonborn lényegesen nagyobb, hosszabb és nehezebb küldetéslánc, mint a Dawnguard, bár annak sem kell szégyenkeznie - sok játékkal ellentétben a Skyrim esetén megérte annak idején megvenni a DLC-ket, sok tartalom van bennük. Érdemes legalább 30. szinten, de az sem baj, ha erősebb vagy, amikor elkezded. A Black Book-os küldetés onnan lehet ismerős, bár az eredeti játékban is találkozhattál Hermaeus Mora-val, de a Dragonborn küldetései során kellett a Fekete Könyveket megszerezni.
Én is teljesen az elejéről kezdtem el, Wood Elffel vagyok, íjra, tőrre és lopakodásra kihegyezett, valódi orgyilkos karaktert fogok belőle nevelni. Már kapcsolatba léptem a Dark Brotherhooddal, de mielőtt elmegyek hozzájuk, még elkezdtem a Dawnguard küldetésláncot, mert vámpírként jobban tudok majd orgyilkosként érvényesülni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest