- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ha kész lettem a modok feltelepítésével, és el akarok indítani egy új játékot, utána pedig az MCM menüben beállítani az egyes modok tulajdonságait, az csak arra a mentésre fog vonatkozni, amelyikben ezt megcsináltam, vagy ezek globális beállítások és bármikor kezdek egy újat, azokra is átmentődik?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Citroware #24751 üzenetére
Még azon gondolkodtam, hogy egy-egy modot újrainstalláljak alacsonyabb grafikai beállításokkal, ezzel legfőképpen a Veydosebrom fű-modra gondolok, egy ideig nem volt elérhető de éppen a napokban került fel felújítva. Csodaszép, de az viszi le nagyon az erdőben az FPS-t, bár nem a legsűrűbbre állítottam, csak a második legsűrűbbre, de van teljesítményoptimalizáltabb beállítása is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha van itt ENB-szakértő, tudna segíteni?
Végül a Juanton guide-ján mentem végig, ami hasonló a PredCaliberhez, és egész jó volt a végéig, amikor is felraktam az ENB-t, ami megölte a framerate-emet, erdőben volt eddig a legalacsonyabb 45 FPS-sel, ott emiatt lement 27-re, az már túl kevés. Ezen változtatni kell.
Ebben a Guide-ban a Vivid weathers lett feltéve korábban, és a guide szerint ehhez a Rudy ENB passzol. Utánaolvastam ennek, tényleg agyondícsérik ezt az ENB-t. Nekem mégis 3 dolog nem tetszik:
- túl akadozós lett a képfrissítés, minimum 40FPS-t igénylek, ami így csak belső tereken van meg
- tül sötétes a kép
- alul és felül fekete csík van, de nekem nem tetszik ez a "filmszerű élmény" képarányAzon gondolkodom, hogy vajon a beállítások között ezeken lehet-e / érdemes-e változtatni, vagy egyszerűen csak szedjem le ezt az ENB-t és tegyek fel egy másikat.
Szóba jöhet még például a Natural View Tamriel (NVT) ENB, amit a PredCaliber a NAT - Natural and Atmospheric Tamriel időjáráshoz ajánlott, bár nekem Vivid Weathers van, de ehhez van összeillesztő patch, tehát elvileg működhet vele is. Bár ha a képeken jól látom, ott is ki van vágva a kép alja és teteje? Legyen már 16:9.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megosztanám itt a Juanton Skyrim SE modpackjét, ami a Nordic és a PredCaliber guide-ot alapul véve, a PredCaliber listát továbbfejleszti a játékmenetet is befolyásoló modokkal. A PredCaliber ugyebár csak a látványvilágra fókuszál, de nem részletezi, hogy a tartalmakat befolyásoló modokat hogyan, milyen sorrendben kell feltenni, itt viszont megvan minden.
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #24707 üzenetére
Igen, azt hiszem ez az. Azért nem emlékszem rá pontosan, mert annak idején nem én telepítettem ezt fel, hanem már egy eleve elkészített modpacket szedtem le, ami úgy volt megcsinálva, hogy "csak berakod és már indul".
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #24704 üzenetére
Nem erre gondoltam. Amiről én beszélek, ott a gyors halál mindkét irányba igaz. Tehát nem csak az én karakterem hal meg rögtön egy fejlövéstől, hanem akire én lövök, az is. Vagy egy-két kardcsapástól.
-
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik az a combat mod, ami olyan realisztikussá teszi a játékmenetet, hogy 2-3 kardcsapástól megölnek, vagy ha fejbe kapok egy nyílvesszőt, az instant halál?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnék egy Skyrim SE telimoddolt változatával játszani úgy, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel legyen kész egy játszható, moddolt verzióm?
Korábban próbálkoztam már moddolással, de amikor igazán komoly változtatásokra szántam el magam és tízes-százas nagyságrendű volt a modok száma, sosem működött igazán jól a játék, tele volt buggal, egész napokat b...tam el feleslegesen azért, hogy játszani lehessen.
Én sok év után újra végig szeretném vinni a játékot teljesen elejétől, de legyen kissé más élmény, mint az eredeti volt. A PC-m egész erős, ezért a grafikai modok bőven mehetnek rá, de láttam egész jó, játékmenetet is befolyásoló modokat.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen guide-ot, modpacket ajánlanátok, illetve hogy valahogyan be lehetne-e szerezni egy olyan verziót, ami gyakorlatilag már kész, a modok is fel vannak telepítve, hogy ne kelljen külön dolgozni vele.
Nem is értem, hogy egyesek miért nem töltenek fel jól működő telemoddolt változatokat, hogy sok ezer ember munkáját megspórolják, ehelyett mindenkinek külön kell szopni vele és általában nem is működik jól. Értem, hogy valamilyen jogokat sért, csak azt nem, hogy ennek mi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyvalamit nem értek: miért nem csináltak még az emberek normális Aréna-modot? Tudjátok, mint a gladiátor-játékok, egy az egyben egy ellenség ellen, vagypedig több ellen.
Egy PvP meg már egyenesen epic lenne...de az meg megoldhatatlan. Hú baszki, pedig egy Skyrim-szerű játék mekkorát szólna, ha lenne benne kooperatív mód, vagypedig egymás elleni harc. Nem olyan, mint a TESO, az szerintem nem olyan jó. Csak egy-két játékos lenne benne a világban a sok NPC közt.
Mit szólnátok hozzá?Na majd talán a TES VI-ban...
-
addikt
válasz Tirexi #19510 üzenetére
Köszi, szerintem ezt így ebben a sorrendben fel is teszem kb az összeset, aztán max még pakolok hozzá, ami kell.
Azon csodálkozom, hogy szégyen szemre nem csináltak még Gladiátor-játékokat. Illetve ahogy néztem, volt két próbálkozó, de az a kettő csak ilyen kevésbé igényes mod volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tirexi #19396 üzenetére
Igen, gondoltam erre, hogy egymáshoz illetlenséget is okozhat kétféle textúracsomag egymáson.
Ó ugyan, nem is gondoltam arra, hogy valaki komplett csomagot hozzon létre(bár belegondolva láttam már ilyeneket a net sötét bugyraiban, csak más játék esetében), mindössze egy leírás, egy rövid útmutató kéne, hogy mely modokat milyen sorrendben tegyük fel egymás után.
The Elder Scrolls V: Skyrim Tirexi Edition?
Utána jöhetne a
The Elder Scrolls V: Skyrim Super Ultra Arcade Remix Hyper Tirexi Edition EX + α[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Chapel #19391 üzenetére
Nagyon csalogatók azok a képek.
Még arra gondoltam, hogy ha ráakadnék neten valami ,,ajánlott összetétel"-re, biztos van ilyen, bár nyilván mindenki a maga ízlése szerint szeretné alakítani a játékot, de mégis, pl ha grafika mod, akkor ez a legjobb, ha hangok, akkor az, stb. Mert amilyen grafikai modokat leszedek, sokuk részben felülírná a másikat, mert habár mást tartalmaznak lényegében, vannak közös átfedések.
-
-
addikt
Felteszek kb 30-70 modot vagy mégtöbbet (sajnos minimum ennyi érdekel, nem tudok ellenállni) és mindig összeomlik a játék. Ha kevesebbet teszek fel, akkor minden oké, csak hát hiányérzetem van. (egyszer már végigtoltam a szűz játékot, most egy teljesen más élményt akarok, ezért szeretnék minél több modot feltenni)
Nem tudtok valami jó módszert arra, hogy valahogy rendszerezhessem a modokat, mi működik mivel, mik omlanak össze, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest