Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
hello! következő a probléma: Win10 felrakása óta először játszanék a Skyrimmel (steames, eredeti)
bejön a launcher, lefrissíti a modokat, minden ok. Detektálja a beállítást, ok. Elindítom és fekete képernyő, a gép nem dolgozik. Alt tab nem megy, ctrl alt dellel át akarok lépni a feladatkezelőbe, de nem jön be, csak a tálcát látom, nem tudok mást csinálni. A start menüben kijelentkezek, akkor lép ki végre... ez micsoda lehet?
frissítés: következő indításnál már jó... érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem az Enb-t, a Realvision launcher indítása után ez fogad:
Mi lehet a probléma, illetve a megoldás?
Üdv:
S -
Dreylon
csendes tag
Megoldódott, köszönöm.
-
Kódos
aktív tag
96% a dlc honosítás juhhuu
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Dreylon
csendes tag
válasz Beerdrinker #22288 üzenetére
1 mentésem van a gyorsmentés. A többit csak a játék saves mappájában látom mint automentés1,2,3. Azonban a játékon belül nem jelennek meg, mint választási lehetőség.
-
Dreylon
csendes tag
Sziasztok,
Minden bizonnyal sokadszorra visszatérő probléma ez, de kérlek nézzétek el nekem hogy nem olvasom vissza ezt a "pár" hozzászólást.
A problémám a következő: A jelenlegi mentésem nem akar betölteni. (eljut a betöltőképernyőig, a füst száll, a kép távolít/közelít, a szöveg változik, de nem lép be, feladatkezelőbe a játék nem válaszol). Ami baj, hogy mindig gyors mentéssel mentettem, így a sima mentésemen Lvl1-es vagyok..
A probléma azután jelentkezett, hogy egyszer más felbontással játszottam.
Több verzió is eszembe jutott, hogy hogy lehetne megoldani, ezekhez kérnék tanácsot/segítséget:
1. ha valami grafikai hiba van a dologba, jöhetnek az okosságok
2. megfelelne nekem valahogy egy korábbi mentés előcsalogatása is valahogy
3. a saves mappában van 3 auto mentés, azonban amikor belépek nem ajánlja fel a játék hogy ezek valamelyikét betöltsem, ezen lehet-e változtatni.
4. illetve minden más amire én nem gondolok
A játékot már egyszer újraraktam, kísérletezgettem modok (csak az alapok), ki-be kapcsolgatásával. Továbbá annyi még hogy új játékot tudok kezdeni mindentől függetlenül.
Sokat segítenétek, nem szívesen kezdeném elölről így hogy már a 44 alját súrolgattam..Üdv: Drey
-
Mister_X
nagyúr
Bleak Falls Barrow is megér a megfelelő helyről screenshotot, ahogy Solitude és Windhelm is, meg nekem személy szerint Dawnstar a kedvencem magaslatról. Pár draugr kripta is Skyrim hangulatának része, ahogy Twilight Sepulchert se hagynám ki.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
.mf
veterán
válasz Kareszovics #22284 üzenetére
Tetszik, hogy nincsenek a nagyon irreális és giccses óriásholdas és sokbolygós képek, de van még pár magaslat, ahonnan nagyon szép a kilátás, és kicsit több auróra is belefért volna (szvsz)
Mivel különben is nagyon szeretem a hegyes, fenyőerdős, szilaj sziklás és szilaj hegyi patakos tájakat, meg az aurórát is (bár egy pöppet azt is túltolták ), Skyrimba néha csak tájat járni térek visszaFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Ha valaki legközelebb megkérdezi hogy mi az a Skyrim,
felpofozom ésmegmutatom neki ezt az albumot.Meg el is mentem magamnak kedvhozónak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz nagybá #22279 üzenetére
Abban csak akkor lesz bármi is, ha adtál a bosmer csávesznek valamit is a Solitude-i kocsmában. A teljes felszerelésed emlékeim szerint a küldetés után kapod vissza.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagybá
senior tag
Hali mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy az normális e, hogy abban a fő küldiben, ahol egy partira kell mennem (Delphine szervez be) a ládában, ahol a cuccomnak kellene lennie üres?
Előre is köszi!
-
hszilard666
veterán
Sírok: [link]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
.mf
veterán
válasz stevve #22274 üzenetére
Én is alapból így vagyok vele, szeretek csak úgy csatangolva gyönyörködni a tájban. A főküldetést direkt nem is folytatom Riverwood után egy jó ideig, hogy a sárkányok ne zavarjanak. Azonban
a.) néha úgyis belebotlasz harcba, vagy néhány helyet csak harc árán érhetsz el. Olyankor pedig jól jön néhány olyan képesség, felszerelés, amiket küldetéssel lehet csak megszerezni. Sőt, néhány érdekes hely csak küldetés részeként érhető el.
b.) néhány küldetés egy idő vagy szint után nemhogy könnyebb, hanem nehezebb lesz.
b1.) Úgy hallom a Companions első küldetése ilyen, Farkas-koma bugosan lép szintet és skillt, később vigyáznod kell, hogy életben maradjon.
b2.) A Winterhold-vonalon nekem egyszer olyan volt, hogy 15-16-os szinten elkezdtem, Under Saarthal, nem volt nagy cucc régebben alacsonyabb szinten se, most meg félkézzel irtottam a normál draugr-t. Aztán volt a végefelé még egy (még Gauldorson előtt) erősebbnek tűnő, külön szobában. Gondoltam, "menjünk csapjuk le a fejét, egy draugr-paprikás rendel", erre disarm shouttal támadt; amíg lementem megkeresni a fegyóm, letérdeltette Uthgerdet. Von Teufel "eszt moszt megkeszejüjöd!" csatakiáltásával rontottam neki, de a power attacktől alig fogyott hp-ja, csak pislogtam. Ő meg suhintott egyet a kétkezesével, és lestaggerelt; mire felálltam volna, egy második suhintással ki is csinált. Csak néztem. Még 2 visszatöltés volt, hogy leverjem, s akkor nézem: Draugr Deathlord volt, ami 30-40-es szintű -- én meg akkor voltam 16-17...
b3.) Néhány quest-npc idő előtt random meghalhat, és vagy nem tudod elkezdeni, vagy befejezni a questet.
c.) egy idő után beleunok a bolyongásba, és elvállalok / elkezdek valami küldetést
d.) zavar a hosszú listányi elvégzetlen küldetés a naplóban...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
Én kb. évente egyszer előveszem, és bele is tolok rendesen újabb 100-120 órát simán, de minden alkalommal más fajjal, harcstílussal nyomom, tehát volt, hogy csak double blunttal mentem végig, vagy dual blade-del, volt, hogy semmi páncél csak potik és spellek, egyszer ide állok a háborúban, egyszer oda, stb. De mindig találok benne valamit, ami megfog és újabb 100 órára leköt. Mondjuk Oblivionnal is pont így vagyok, hatalmas fíling az is mindig leporolva. Flight Simen kívül mással nem is játszottam évek óta, amíg el nem kezdtem Witcherezni. Amikor láttam a demokat a 3-ról, gyorsan megvettem az 1-2. részt, aztán végignyomtam őket, meg elolvastam a Vaják könyveket is hozzá, szal most szabadidőm nagy részét a Kontinensen töltöm mostanában.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
Én leginkább azért veszem elő, hogy kalandozzak benne. Már végigtoltam, van benne több száz óra, a küldetés része már nme érdekel. Szépre felmoddolom, teszek bele új cuccokat, házakat és élvezem a lovaglást, vándorlást, a zenét és a környezetet, illetve a kaszabolást - ha belebotlok az ellenbe.
-
.mf
veterán
válasz CJ4567 #22271 üzenetére
Nálam meg:
- nyugisabb periódus, van kicsit több egybefüggő szabadidő, rossz időjárás
- újra előveszem a játékot
- hol is tartottam? á, kezdek egy újat
- nyakamba szakad rengeteg sürgős munka, éjjel-nappal-hétvégén, hetekig be se kapcsolom a gépet
- sürgős munka véget ér, munka lenyugszik, időjárás megint elromlik
- újra előveszem a játékot
- hol is tartottam? á, kezdek egy újatFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mister_X
nagyúr
Valahányszor kezdek egy másik karaktert, mindig belefutok az ilyenekbe:
- nincs pénz (idő kérdése)
- nincs felfedezve semmi sem
- nincs elég stamina
- alacsony a skill szint
- már megint végig kell menni az ónord romokon
- már megint végig kell menni a dwemer romokon
- már megint végig kell menni a Companion questline-on és vadászni a totemeket meg a Hircine's Ringet
- már megint végig kell menni a College questline-on
- már megint végig kell menni a Guild questline-on
- már megint végig kell menni a Brotherhood questline-onTehát ilyen apróságok
Pár kérdés:
- console-ból vissza tudom vonni az építkezéseket, berendezéseket? (Heljarchen Hallt újratervezném + Markath és Whiterun ház)
- meg tudok szabadulni a gyerekektől? (zavarnak, Bosmer vagyok)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prttp
csendes újonc
Üdv!
Akit érdekel új beépülő honosításokat találhat a morrohun fórumában és a pluginok között, köztük a Frostfall, Civil War Overhaul, Darkend, skyui v5.1, USKP, AFT, Etac, stb... -
Mister_X
nagyúr
válasz #58000384 #22262 üzenetére
A Drain Vitality az, nem? Abból nekem is kettő van. Sárkány meg már nekem is maradt meg, nem tudom miért, lehet az a baja, hogy 15 dragon souls van már elraktározva
-
törölt tag
válasz #58000384 #22261 üzenetére
Nem pörög a topik, úgy látom
A sárkány eltűnt onnan, a többinél meg rendesen működött a dolog. A magickás gond nem jelentkezett azóta, lehet, hogy egy visszatöltés is megoldotta volna. A fal továbbra is inaktív, de feltűnt, hogy van olyan shoutom, ami kétszer van meg, eltérő értékekkel. Fura, de igazából mindegy is. A nyílvessző késése pedig tényleg a túl erős íj miatt volt (999-et írt, de szerintem sokkal erősebb volt), levettem a páncéldarabot ami erősítette, azóta ha elő is fordul, minimális a dolog.
-
törölt tag
Sziasztok Urak!
Találkozott már olyan jelenséggel valaki, hogy egy megölt (Legendary) sárkány nem égett el? Nem kaptam meg a lelkét, akárhogy is csapkodtam, töltögettem a játékot vissza, de semmi.
A második érdekes jelenség, hogy a magickám megrekedt 2/3-os szinten, és ott is maradt (majd sokkal később visszatöltődött). Megnéztem, és semmi sem korlátozta átmenetileg sem (vérfarkasként amúgy sem lehetne), egyszerűen nem töltődött.
Mikor felmentem a Bard's Leap Summit falához, az inaktív volt, így nem tanultam meg a shoutot. Ilyenkor lehet valamit tenni? Visszatöltöttem a játékot, de akkor is inaktív maradt.
Végül mikor kilövök egy nyílvesszőt, az időnként "laggol", néha 1-2 másodperc is eltelik, mire elrepül a kilövés után (arról a pontról, ahonnan lőttem). Lehet köze ehhez annak, hogy az íjam sebzése az egekben van?PS-en játszok, így konzolparancsok nincsenek
Egyébként most állok 107-es szinten, már rendszeresen találok ládákban dragonscale armort, meg piszok erős fegyvereket, flawless ékköveket Balgruuf is valami erős glass armor-t adott az első találkozásunk után -
Beerdrinker
tag
FNIS -- ezt a modot használja valaki? Sehogy sem tudom működésre bírni. Akárhogy telepítem, sem dupla kattintásra, sem jobb klikk, futtatás rendszergazdaként-re nem történik semmi. Próbáltam egy régebbi verziót, az legalább hibával kilépett... De ez... Viruskergetők nem rakják karanténba. Valaki tapasztalt már hasonlót? Előre is köszi!
"Where is Jessica Hyde?"
-
HaaS
addikt
-
Pityesz6303
újonc
Sikerült megoldanom. A mod csomaghoz volt két olyan ini fájl amit ajánlatos volt kicserélni mert azokkal elvileg jobban optimalizálja a VGA-t. Viszont emiatt a két ini fájl miatt nem volt hud. Kicseréltem egy olyan ini fájlra ami korábbi mentésből származik, és azzal már minden jó volt, volt hud.
-
HaaS
addikt
válasz Pityesz6303 #22256 üzenetére
Első körben keresnék egy HUD modot is... ha már lúd, legyen kövér!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Pityesz6303
újonc
Sziasztok.
Lenne egy elég nagy problémám. Felraktam néhány modot és valamiért eltűnt a hud. Nem jelzi ki se az életerőt, se az irányt, se azt ha valamivel interakcióba léphetek (pl.: tárgy felvétel vagy ki/be járás). Mi lehet a probléma szerintetek, hogyan lehetne megoldani?? A képen látható modok és kiegészítők vannak rajta és azokat egy videó alapján telepítettem fel.http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/20/504397_xg0tskn2cycqu7ez_skyrim_2.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Hm, kezdek egy Khajiitot és puszta kézzel fogok szétverni mindenkit, elég pöpec kivégzési animációik vannak.
Claws + Fists of Steel perk + szétbontom a Gloves of the Pugilistet és felrakom majd az enchantot gyűrűre + kesztyűre, majd keresek egy modot, amivel eltűntethetem a kesztyűt (de azért elég badass, ha egy lenge göncökbe burkolt szobacica többkilós vaskesztyűkkel esik be a csatába).
-
Mister_X
nagyúr
válasz #81999360 #22253 üzenetére
Archery, Sneak, One-handed, Illusion, Light Armor - ahogy elnézem, ezek a legmagasabbak. Utána nagy a holtverseny. Follower most csak kivételesen a Reach housecarl van, mert volt a farzsebben egy full Ebony set és vele tudok Legendary nehézségen is dungeont takarítani Egyébként forevör a lón (Shadowmere) utazik a drágám, de már átesett a Guildben egy plasztikai műtéten.
Pickpocket és Speech alacsony (35-40), Enchanting nagy viszonylag (65) és még a Smithing 50-es.
Briarheart esetén meg szerencsém volt, F5-öt mindig nyomok pp előtt, mikor a lesser soul gemét akartam lenyúlni, akkor bezzeg begurult.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
.mf
veterán
válasz Mister_X #22251 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy alacsony szinten brutál-gyorsan fejlődik a sneak, múltkor én is rácsodálkoztam friss karakterrel. Nord romban / kriptában odasétálok az egyik alvó draugrhöz, powerstrike-kal egy suhintással le is gyakom, "Sneak increased!". Odasétálok a következőhöz, azt is legyakom, "Sneak increased" mondtam is magamban, "Ácsi, jó a sneak adott helyzetben, de nem csak ebből kéne szintet lépnem, nem ártana, ha a többi is fejlődne"
Briarheart: lel elloptad a szívét, te aljas csábító, s szerelmi bánatában összeesett
Olvass lórt: "they really do serve as actual hearts; from the look of events at Lost Valley Redoubt, dead Forsworn are resurrected in a ceremony by hagravens, replacing their human hearts with these items. Interestingly enough, pickpocketing the briar heart from a Forsworn Briarheart will instantly kill the target."
"Briarhearts are named for the Briar Heart crudely embedded into their chest cavity and held in with leather straps. If the Briar Heart is stolen from them with the Pickpocketing skill, they will immediately die."
Az mondjuk meglep, hogy ilyen viszonylag alacsony sneak és pickpocket skillel ki tudtadzsebelnibelezniDremoráknál nem írja, hogy kilopható lenne; meg ők nem is lettek felnyitva, a szívük kiműtve, a lyukba valami-izé betolva, és a lyuk csak pár öltéssel lezárva...
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mister_X
nagyúr
Azért reseteltem, mert úgy voltam vele, hogy gyorsan fejlődik (főleg ilyen felszereléssel) - és ebben igazam is lett - valamint mostanság egyre több a random fejemre ejtett sárkány meg a vámpírtámadás, így jobban járok, ha fejlesztem a harci skilleket. Pár óra alatt vissza is lett tolva a sneak 40-esre, 50-től megint lesz assassins blade és gyakorlatilag ugyan ott leszek, mint előtte, csak gurulni nem fogok - cserébe meg el tudtam szórni a pontjaimat Illusion és Light Armor ágon, így jobban mennek a harcok is.
Egyébként most lestem egy nagyot, kiloptam a Forsworn Briarheart ellentől a Briarheartet és összeesett - aztamocskostolvajférgét (40-es sneak, 35-ös pickpocket, master szint), kicsit pislogtam csak Azt hittem hogy csak egy item, amit használnak. Dremorák szivét is engedi kilopni?
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Mister_X #22249 üzenetére
De miért egy fő és harci skilled reseteled Legendarynek?
/ mondom én, aki még eggyel se csinálta; de szerintem a nem-harci, nem fő / ritkásan használtak, és könnyen emelhetőek lennének a legjobbak erre. Pl. alchemy, a korábban betakarított alapanyagokból, enchantolt cuccokkal az otthon nyugalmában szép gyorsan vissza lehet tolni pár drágább potion / poison kotyvasztásával. Ha nem vagy túl beszéd-központú karakter, speech, és eladod a lootolt cuccot. Ha már úgyis minden felszerelésed Legendary, akkor kisöpörsz pár bányát és smithing. Vagy alteration, és nyomsz a városban detect life-ot. Lockpicking, mert a Master lock is csak quicksave és türelem kérdése, nem skillfüggő, mint a korábbi epizódokban. stb.
/ Gondolom ezeket mind nagyon jól tudod, ezért sem értem, miért pont a sneaket resetelted....Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mister_X
nagyúr
Én lassan ott tartok, hogy letörlöm az egészet a g*cibe és felrakom húsz moddal, majd előről kezdem Egyrészről elég vakvágánynak érzem a főkarakteremet, annak ellenére, hogy mocsok OP humanoidok ellen (többségében), csak sajnos elúszott az egész olyan irányba, hogy sehogy se áll össze a karakter. Snake-et átnyomtam legendaryra, már hiányzik is a gurulás, plusz 60%-os item rásegítéssel és Nightingale felszereléssel is kiszúrnak. Meh.
Továbbá wood elf csaj karaktert az életben nem fogom senkivel sem összeházasítani.
A lényeg, hogy néztem pár videót, ami marha jó modokat mutattak be, mint például Winter is Coming, ahol szépen bundát terít mindenki magára, van amiben használódik a felszerelés, van amiben ennem, innom, aludnom kell. Amit most felraktam miért ne alapon, az a Helgen Reborn, nem is értem, higy ehhez hasonló küldetéssorozatok az eredetiben miért nem voltak.
-
.mf
veterán
válasz Mister_X #22247 üzenetére
Attól függ, stage 4 vámpír?
Már bocsánat, Legendaryn mi nem?A múltkor emlegetett új karaktert közben elindítottam, hogy ezzel végig csak Legendaryn tolom, nem csak a szokásos Expert / Masteren.
Nos...
Még jó, hogy Cosnach egy üveg borért is bajtársunknak szegődik, mert Uthgerdet brawlban még egy tucat potionnel megtámogatva sem tudtam kiütni
Bár arra számítottam, hogy nagyobb kapott dmg miatt a light armor skillem fog aránytalanul gyorsan nőni az elején, ellenkezőleg, alig emelkedik, meg mivel akkorát sebez minden, ha csak lehet, kerülöm a sebződést. A one-handed viszont fénysebességgel emelkedik, miközben az ellenek alig sebződnek. Talán a normál-szintű sebződést / sebzést veszi alapul a skillhez, nem pedig a nehézség által növelt / csökkentettet?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mister_X
nagyúr
Apropó játékstílus, nem-Dunmer vámpír rendelkezik handycappel egy Blood Dragon ellen, Legendary nehézségen, napfelkeltekor, azt leszámítva, hogy röptében elég egy tűzcsóva, hogy elégesse?
-
.mf
veterán
válasz #81999360 #22239 üzenetére
Kinek milyen játékstílus jön be...
Nálam a leggyakoribb:
- breton: a 25% magic resistance miatt
--- plusz Agent of Mara +15% resist magic
--- plusz Lord Stone +25%
----- szumma 65% magic resist csak karakter-választás + néhány hely felkeresése, skill vagy perk nélkül. Ehhez már csak 2x 10% Resist Magic perk kell Alterationből, hogy a 85%-os Resist Magic capet elérd
----- alternatíva alacsony-közepes szinteken: Spellbreaker, 50-nél alacsonyabb magic dmg-et kivéd
- lány: mert éljenek a modok
- light armor:
--- mert sokkal könnyebb, jobb sneakhez, gyorsabban futhatsz
--- több lootot cipelhetsz
----- persze, van perk, amivel a viselt armor súlytalan lesz -- de csak heavy 70-nél...
--- a páncél is maximálva van 80% dmg reductionnél, amit light armorral, sőt, a legkönnyebb elven szettel is el lehet érni, csak egy kis smithing skill (pl. 60 úgyis kell arcane-hez), pár enchanted tárgy (2x 12-15%-os lootból), meg potion (40% lootból) kell hozzáMeg még:
- sneak és marksman a küzdelem elindításához, utána destruction vagy one-handed
- lockpick, speech, two-handed, heavy armor, smithing heavy ágára nem szoktam perket pazarolniBár az igazat megvallva... ugyan 300 óra fölött járok Skyrimben (oké, ez itt pár emberhez képest eltörpül; de Morrowindben ennek többszörösét töltöttem ), de 30-40-es szintnél egyik karakterrel sem mentem tovább valamiért mindig újat indítok egy idő után... tehát az igazán magas szintű varázslatokkal, enchantokkal, ellenfelekkel keveset találkoztam... Most is épp azon gondolkozom, hogy a legutóbbi, kb 18-20-as szintnél tartó karim helyett újat indítsak-e...
-
Spet
addikt
válasz #81999360 #22244 üzenetére
Ez is, mint a legtöbb dolog a játékostól függ, hogy mit választ Én mondjuk mint lopakodós üzemmódban light armorral nem fogok egy kétkezes pallossal vagy baltával nekem eső heavy armor-ral felszerelt ellenfélnek neki esni. Előbb inkább kibélelem mint egy sündisznót
(kicsit off. Deus Ex-ben lehet igazán rágyakorolni a lopakodásra )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Mister_X
nagyúr
Én most visszatértem a fő karakteremhez (bosmer), valahogy jobban elfog a feeling egy kis lopakodásra és az árnyékból való támadásra, mint nyílt terepes harcra vagy ész nélküli varázslásra. Vicces, hogy mire beléptem a Thieves Guildbe, már 70-es volt a Sneak skillem, Marksman meg 65 Most végigtolva az is és a Dark Brotherhood szál is. Elég durva, amikor 30-szoros sebzéssel vágom el valakinek a torkát. Mint Nightingale, "bármikor" (napi egyszer, de utazások miatt fel se tűnik) láthatatlan leszek, ez tetszik is, szinergia.
Amikor visszaüt mindez, amikor sárkányokkal kezdek harcolni. Most is itt köröz Dawnstar felett három, négyen nem bírunk el velük (Master nehézségi szint). Jah igen - én, Lydia, a lány DBH Associate és Odahviing.
-
Spet
addikt
Bár már rég nem játszottam a játékkal, nincs képességekhez kötve a belépés a guildekbe (nem úgy mint Morrowind-ben vagy Oblivionban), csak egy questline-t kell elindítani.
Én ~90 óra alatt vittem végbe az alapjáték fő küldetéssorozatát egy dual-wield/marskman/stealth khajiit-al (morro óta csak ezzel a fajjal ). Szerintem nem érdemes keresni a "tökéletes" buildet, mert azt mindenki magának tapasztalja ki, hogy mi fekszik.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
Sziasztok,
Újra elkezdeném a játékot, de lenne pár kérdésem előbb.
Legutóbbi végigjátszást elég sietve nyomtam, így röpke ~160 óra alatt sikerült a Storyt végigvinni, de rengeteg dolgot meg akartam még csinálni közben, pl. nem léptem be egy guildba sem, mellékküldetéseket sem nagyon csinálgattam. Lenne valami univerzális build, ami optimális lenne egy -közel- 100%-os végigjátszáshoz?
Dual wielddel próbálkoztam, de elég unalmas lett egy idő után, és ugye így Heavy Armor & Dual Wielddel, nem igen tudok Thieves Guild-ba belépni pl...Meg azért csak kellene valami magic is.
A másik kérdés, hogy van-e valami mod ami a grafikán nem változtat, csak a fényeken, árnyékokon és talán a színeken, hogy szebb legyen a játék. Semmi bajom nincs a grafikával ezért nem akarok semmi ultra HD packot felrakni.
-
nagyúr
válasz Freeman007 #22236 üzenetére
Dusty a neve és egy Silt Strider, Morrowind alatt az ilyen lényekkel lehetett gyorsutazni. Dragonbornban nem csinál semmit, csak díszlet, de persze van mod, amivel "beindul".
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Tel Mithryn közelében lévő marhanagy bolhának van valami szerepe - lehet valahova utazni vele - vagy csak a sziget misztikus voltát emeli jelenlétével? A közelében lévő csávóka már régebben elhalálozott egy helyi csatában.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
addikt
Steames játékot nem csak Steamen lehet venni... pl. most is van Humble Store-ban Bethesda sale. Igaz hogy csak -40%-ot kapott, ennél volt már olcsóbb, de van.
Jorus: A játék maga nem logolja sehol, és ha nincs valami monitorozód (Xfire, Raptr, Steam) ami 2006 óta megy akkor nem fog menni. Nekem pl. 2007 óta megvannak, igaz azt már nem tudom betölteni mert anno valami szétmoddolt játék volt már, de a nevében ott az idő, most az a lényeg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
frem1790
őstag
Nézőpont kérdése, Én mindig célirányosan veszek játékot. Ha valami ígéretesnek tűnik akkor utánaolvasok fórumokban, tesztek, gameplay videók, stb. és ha hozza a szintet akkor felkerül a várólistára. Csak azért mert éppen akciós nem igazán veszek meg olyasmit amit egyébként nem néztem ki magamnak (időm se lenne mindent végigjátszani). Mondjuk vásárolni is bevásárlólistával járok: ami azon nincs rajta arra rá se nézek.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
nagyúr
válasz Mister_X #22230 üzenetére
Azért érdeklődtem, mert jó lenne tudni, mennyi időt is tettem bele a gámába az elmúlt 9 évben, de az tuti, hogy nem fogom zsebszámológéppel összeadogatni a save game időket. Én mondjuk PC-n játszom, és csak 2011-ben, a Skyrim megjelenésekor regeltem be az Oblit Steam alá.
-
Mister_X
nagyúr
Konzolon játszottam, minden mentés mögött ott volt a játékidő. Az 1600 nem pontos szám, de felfele kerekítve annyi (és ha ezen múlik, akkor becsúsztatom a lemezt az egyik konzolba ), 19 karakterre emlékszem. Csak nálam. Mert volt idő, amikor 2007-8-ban a szomszéd haver PS3-án játszottunk. Olyanokat is sikerült kikísérletezni, mint tratós láthatatlanság, fizikai sérthetetlenség, sikerült átugranom Anvil falait, találtam egy kiskaput mágiagyártás közben (mindig az utolsó/legerősebb effekt fogja megadni az osztályt - azért az fun kategória, amikor a köntösös bige sétál az erdőben, majd egy bandita csapat érkeztén tol egy robbanást maga körül, magára idéz egy daedric setet fegyverestül, 100%-os fizikai védelemmel).
Emlékszem, hogy egyszer még ki is törölt a szomszéd haver egy mentést az első karakteremmel, ami addigra lett 42-es szintű.
-
nagyúr
válasz genndy #22228 üzenetére
Az azért nem túl egyszerű. Meg ugye 2006 óta ki őrizgeti a mentett állásait?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz hszilard666 #22222 üzenetére
Morrowindben 400, Oblivionban összesen 1600 (!) órám van, Skyrim konvergál a 100 felé, de már másképp állok magához a gaminghez, mint 6-7 évvel ezelőtt.
-
frem1790
őstag
válasz Mister_X #22220 üzenetére
Így van: más a skill rendszer, grafikailag viszont alig gyengébb (persze ízlések és pofonok) félóra játék után nekem abszolút nem tűnt már fel a picit másabb látvány. De az eltérések ellenére is sima volt az átmenet számomra a két játék között, hiába na, ugyanabban a műhelyben készültek.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Mister_X
nagyúr
válasz frem1790 #22219 üzenetére
Mondok jobbat, ugyan az a motor van mind a Morrowind, mind a Skyrim alatt. Egyébként Oblivion nem vészes látványban, ellenben nem szabad olyan epikusságot várni, mint a Skyrimtól. Skillrendszer is egész más, Morrowind meg pláne.
[ Szerkesztve ]
-
frem1790
őstag
Én most kezdtem el játszani az Oblivion-nal (az előző rész) és hidd el sem látványban sem játékélményben nincs visszalépés. Már csak azért sem mert ha jól tudom a két játék alatt ugyanaz a motor fut. Bátran merem ajánlani, hogy próbáld ki! Sőt, ha ellátogatsz az Oblivion fórumába GypsFulvus2 fórumtársunk éppen ma ajánlott egy jól bevált grafikai javítócsomagot a Morrowind-hez is.
[ Szerkesztve ]
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
woryz
senior tag
válasz Mister_X #22216 üzenetére
Az a baj, hogy én itt az 5-ik részben kapcsolódtam be sztoriba, ezt kicsit (nem is kicsit) sajnálok... De most már visszamenni a régebbi játékokra elég komoly visszalépés lenne, vizuálisan...
Remélem van még a tarsolyban valami, mondjuk az Akvari dolog az jó 5letnek tűník.
-
Mister_X
nagyúr
Hülyék is lennének abbahagyni, de nagyon nehéz bármilyen folytatást is berakni a lore miatt. High Rock túl kicsi lenne (?), Skyrim és Cyrodiil volt a két legutolsó terület, Morrowind gyakorlatilag elpusztult (Vvarfandel), Elsweyr, Valenwood és Black Marsh eléggé egyhangú terep (Valenwood erdő erdő hátán, Elsweyr sivatagos, Black Marsh egy nagyra nőtt mocsár monszunéghajlattal), Summerset Isles altmer privilégium. Gyakorlatilag maradt High Rock és Hammerfell, előbbi is szerepelt már, utóbbi emlékeim szerint nem.
A másik, ami necces, a sztori. Mages Guild, Fighters Guild gyakorlatilag nem létezik, Dark Brotherhood ki lett irtva. Két világvégét is átvészeltünk, sárkányok már nem nagyon fognak szerepelni Tamrielben, Oblivionból már nem tudnak inváziót indítani Martin Septimnek köszönhetően. A Tribunal is megszűnt emlékeim szerint.
Lehetséges verziók között van, hogy az Aldmeri Dominiont közös erővel győzzük le. A másik, érdekesebb, hogy jöhetne újabb invázió Akavirról, esetleg oda kiszervezni az új részt.
-
Mister_X
nagyúr
Na nem az a baj, hogy megtalál minden Sabre Cat, hanem hogy lesből támadnak (mondjuk érthető) és nem igazán osztottam eddig pontot életre. Most, hogy Arch-Mage vagyok és megvan a szuperköntös, majd osztok párat.
Az idézéssel nincs bajom, valahogy nem illik a lore-ba a more summonables mod - conjuration során Oblivionból "vetítem ki" a lényeket magam mellé, vagy holtakat támasztok fel. Most, hogy magam mellé varázsolok vámpírokat, teheneket, csirkéket, meg röpképtelen sárkányokat, nem nagyon vonz.
Na nem baj, haladok szépen a küldetésekkel, az alapjátékot nagyjából már kijátszottam több karakterrel, Dawnguard és Dragonborn content még nem volt meg.
Utána meg reménykedem, hogy a Fallout 4 után rövid időn belül itt lesz a következő számozott Elder Scrolls, amit elképzelni sem merek. Nem jelentették ki, hogy ez az utolsó, remélem nem is lesz, de nagyon nehéz lesz a Skyrimet megugorni.
-
woryz
senior tag
válasz Mister_X #22212 üzenetére
Én a macskák ellen én illusion magic-et használok, azt az ágat mindenképp használd, nagyon fun. Amikor az ellen kinyírja egymást, te meg jóízűen falatozol közben.
Személy szerint a Nord-ok jönnek (jönnének) be nekem, de sajnos legendary-n a nem annyira játszható (vagy csak én nem tudom ) a harcos. - itt mondom, ha valakinek van valami jó tippje harcos (hibrid harcos) karakterre, azt szívesen meghallgatom. A lényeg, hogy ne kelljen hozzá kísérő.Nézz körül a Nexuson, nagyon jó kis modok vannak még fönn...
+1 Ha conjurationt használsz, akkor én a More Summonables modot ajánlom még neked, mert az a pár idézhető lényecske szerintem sovány...
-
Mister_X
nagyúr
Közben indítottam egy új karaktert, mivel az előző koncepciója nem tetszett. Egy mer, aki hátbaszúrja a Thalmort, de a birodalom oldalán állt ki a polgárháború során, nem mellesleg vérfarkas és oszlopos tagja a Drak Brotherhoodnak? Egy sárkánnyal alig bír el és a vadonban kénytelen menekülni kábé minden elől? Meh...
A bretonom jobban tetszik. Mind Morrowind, mind Oblivion során bretonom volt, nem is értem, hogy miért kezdtem. Jóféle mágus lesz, ha felnő.
Legendary nehézség eléggé megfogott, az hagyján, hogy egy fújás vagyok egy sárkánynak, ha kifogytam a manámból, de nem humanoid ellenfelekkel is meggyűlik a bajom. Hülye kardfogú hegyimacskák. Levettem master nehézségre és egy followert magam mellett tartok, továbbá conjuration lett a main skill, hárman már bátran kipucolunk bármit - kivéve dwemer romokat, ha még egy végtelenített, egy kaptafára épülő mer barlangvároson kell átverekednem magam, letörlöm az egészet. Sárkányokkal is pariban vagyok így, hogy warddal kivédem a sebzésüket és tudom őket elemüktől független büntetni.
Modokkal nem erőltettem meg magam, Immerse Patrols került fel, minden egyéb, ami SkyUI-t igényel, hanyagolom, mert nem jön be az utóbbi.
-
Mister_X
nagyúr
Egyelőre Adepten tolom, most kezdett nehéz lenni, hogy belekezdtem a Dawnguard szálba és sok a vámpír meg egyéb nekromanták a dungeonökben - semmi varázsvédelmem nincs, sárkányokkal is ezért szívok, Solstheimben is sok mindent ezért kell sokadik próbálkozásra legyűrnöm, mert egy combosabb villámlás és kidőlök.
Immersive Patrols remélem az, amire gondolok, ha feldobná a hangulatot a forradalom alatt, örülnék.
-
woryz
senior tag
válasz Mister_X #22209 üzenetére
High Level Enemies - magas szintű ellent tesz be
Skyrim Immersive Creatures - több féle fini monsták...
Deadly Dragons - szerintem erre a sárkányos modra gondoltál.Én ezeket használom.
Immersive Patrols
Ezt nem ismerem, de elvileg ez tesz bele több járőrt, csatározást a frakciók között.+ Legendary nehézség, sokat segít, hogy ne legyen annyira könnyű kipucolni minden dungeont.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Nemrég felraktam újra a játékot és a változatosság kedvéért végre letoltam a fő küldetéssorozatok többségét (dragonborn, rebellion) és kicsit csalódott voltam. Elsődlegesen a lázadástól többet vártam, de csak annyiból állt, hogy spoiler elfoglaltunk pár erődöt, megostromoltuk Windhelmet és kivégeztem Ulfricot. /spoiler Ez nekem eléggé semmilyen volt, sajnos. A sárkányos küldetéssorozat legalább valamennyire érdekesre sikerült, de szintén rövidnek bizonyult, volt a tarsolyomban tíz sárkánylélek és jópár shout, de a végkifejlet hamar le lett zavarva, mégha a felemás íjász-bérgyilkos bosmeremmel izzasztó is lett az összecsapás Alduinnal.
Ezekkel kapcsolatban említett nekem ismerős pár modot, miszerint 1) megnöveli a random életet Skyrimban, azaz több útonálló, karaván meg vámpírhorda kerül terítékre tartományszerte, valamint random összecsapások is vannak imperial és stormcloak seregek között. 2) a sárkányost dobja meg, hogy több encounter lesz, a sárkányok pedig párosával is jöhetnek. Lassan indítok majd egy új karaktert, mert 32-es a mostani karakterem, a fejlődés nem egyszerű a sok kipucolt dungeon és viszonylagos béke miatt, így nem tudok perkeket aktiválni másodlagos ágakon, ami hasznos lenne (Speechcraft, Enchant, Light Armor, stb.) és íjászkodással meg lopakodással maximum a Dark Brotherhood és Thieves Guild szálakon érvényesülnék, de az meg nem illik a karakterem profiljába.
Ha kapnék 1-2 nexusmod linket a fenti modokra, azt megköszönném
-
.mf
veterán
Köszi a választ.
Közben UESP-t töviről-hegyire átnézve kiderült, hogy működik az, csak az egyenlet sokkal nyakatekertebb.
Előbb kiszámolja az effektív skilll-szintet:
(base skill − 13.29)(1 + perk)(1 + Σenchantments)(1 + Σpotions) + 13.29
Majd
(effective skill + 38) × 3/103 eredményének egészrészét véve, 1 = Fine, 2 = Superior, 3 = Exquisite, stb.
(Nem, fogalmam sincs, miért 13.29, 38 és 103...)Tehát a 31 skill, megfelelő perk, 12% Forgemaster's Fingers, 18% potion csak 2.857, tehát nem éri el a 3-at, így csak Superior. Kovácsoltam még pár tárgyat 33 skillre, ezzel már 3.011, már épp Exquisite -- és ki is adta a páncélokat-fegyvereket.
Nosztalgikusabb a Skyrim, mint gondoltam. A MW és Obli alatt is papír-ceruzával követtem és terveztem a skill- és szintlépéseket, most meg a kovácsolást-craftolást kell számolni
-
.mf
veterán
Volt-e esetleg másnak is ilyen bugja:
Friss karakter, 8-9 körül van. Kicsit célzottan tápoltam, Smithing feltolva 30-ra, hogy Elven szettet legyártsam, amivel 31-re is ugrott. Mielőtt a 30-ast elértem volna, még jól működött, natúrban a Leathert csak Fine-ig javította, miközben a Steelt már Superiorig.
Na de: hiába veszem fel a Forgemaster's Fingerst (+12% Smithing), mégse tudja Superiornél tovább javítani az Elvent, pedig 40-től már Exquisite kéne legyen.
Nem voltam biztos a dologban, hogy a 31-hez 12 pontot ad, vagy 12%-ot, utóbbi esetben még tényleg nincs meg a 40 (csak 34.72). Gondoltam gyorsan összeszedem az összetevőket egy Fortify Smithing potionhöz is (mert persze készen nem találtam). +18% potion, 31×1.12×1.18=40.96, már mindenképp mennie kéne (ha meg pontban lenne, akkor 31+12+18=61 már Flawless 57-től).
Erre továbbra is csak Superior
Kilépve, játékot újraindítva is.Régen biztos, hogy működött (huszon-szintű karin már Legendary Elven cucc volt), és azóta szerintem még csak a játékot /modokat sem frissítettem.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Arra van valami ötletetek, hogy Heljarchen Hall-nál hiába kérem meg Gregort, nem rendezi be a házat. A pénzt levonja. Lakeview Manor a "főhadiszállás" ha ez számítana.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
balint107
aktív tag
válasz Játékos #22203 üzenetére
A sárkánylélekszívás szívást általában az Unoffical Skyrim Patch orvosolja, de csak akkor, ha a mod lista tetején van a második helyen. Amit a nexus mod manager előszeretettel nem engedélyez. Így a pluginsba kell mindig bepakolni a helyére. Most leszedtem az újabb nexus mod verziót, és most már a többi unoffical patchet is bekavarja. Nem, hogy kiküszöbölték volna ezt, még rosszabb lett mint volt.
Ezeket érdemes feltenni és a helyes sorrendet beállítani. Utána pedig írásvédetté tenni a pluginst és a loadordert.
Dragon Soul Absorb Fix-et nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz genndy #22201 üzenetére
Köszönöm a törődést, de ez az egész úgy szar, ahogy van. Többet kell .txt-ket szerkesztgetni, mint játszani.
A fegyverdarabokat megtaláltam, de ha úgy állítom be a betöltési sorrendet, ahogy a MorroHun-on van, akkor nem indul el a játék.
Ha nem úgy, akkor elindul, de sehogy sem tudok lelket szívni...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
addikt
válasz Játékos #22200 üzenetére
Leszedsz belőle egy újabb verziót, vagy kézzel szépen belenyúlsz a plugins.txt-be. Ezért utálom az NMM-et, mert hülye.
Az alapproblémára nem tudok megoldást, ott vannak a darabok egy asztalon, miután újra kiértél a föld alól egy addig megközelíthetetlen részre, a jelölő egyenesen rájuk mutat az asztal lapjára. uespwiki, küldetés, Bugs szekció.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion laptop, 15,6", i5-7200U CPU, 8 GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA 4 GB dedikált DDR3
- Asus tuf gaming VG249Q monitor
- Új Mikrotik RB260GSP Gigabit Managed POE Switch
- Horizon Forbidden West Complete Edition (PC, Steam Kulcs)
- Szép állapotú, hibátlan Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest