Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
-
kislaki92
senior tag
Skyrim ENB modnál ha jelentkezik az alul-felül fekete csík akkor azt hol tudom kikapcsolni?
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Šolaire #22786 üzenetére
Eleinte nehéz, de utána szerintem túl OP. Amint megvan a stagger képesség (dual cast esetén az ellenség elesik, nem támad) pofon egyszerű. Konzollal utána gyorsan ki is vettem ezt a képességet, hogy kihívás is legyen benne (1 skill pont el is veszett emiatt ) Persze stagger nélkül már azért elég nehéz tud néha lenni
Üdv. Johnny
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22793 üzenetére
Ezt mar leirtam mashol is: ne legyen igazam, de sztem meg jopar(nem 3-4) evet kell varnunk, mire lesz olyan hardver ami ilyen latvanyt real-time renderel 60+ fpssel.
Sokan mondjak, h nem vagyunk messze a fotorealisztikus graftol, sztem olyan szempontbol messze vagyunk, h egy otthoni gamer gepen(amiben akar high-end vga van) nem mostanaban lesz real-time, 60+fps render, ilyen graffal.
Persze gyonyoru az UE4, ez tenyleg photorealistic, de ugye ez prerendered, ami futtatas szempontjabol koszono viszonyban sincs a real-time renderrel.
-
Interceptor
addikt
válasz Prosector #22792 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy ne merjenek erre az enginre újabb játékot készíteni Idejét múlt, fullra moddolva grafikát(én próbáltam ENB-k mellett még a mesht/textúrát is feljavítottam) sem egy nagy szám. Ez már egy valódi új szint lenne Link vagy ez Link DX12 alatt szerintem lehetséges lesz 3-4 éven belül.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22786 üzenetére
En sem! Mindig warrior voltam, vagy sunyizos ijasz.
Azt tudom, h a kozelharcot kerulni kell.
(#22787) genndy: sok igazsag lehet abban,amit leirtal, attol felek az engine kerdesben meg plane.
Toddék -gondolom- ugyanugy biznak a modder communityben, mint eddig es pontosan tudjak, h a megjelenes utan egy hettel mar lesz mindenfele ENB ,SweetFX, Texture pack, visual immersion, stb.
Es nekik ez kenyelmes.
Gondolom (reszben) ezert is engedik ennyire a moddingot
Edit: btw, nekem teljesen megfelelne a TES 6-ban is egy JOL MEGMODDOLT grafikai szint. Velemenyem szerint egy ENB-s, Hi-Res texture packos, uj/modern feature-ös Skyrim a mai napig odaveri az osszes uj jatekot grafikaban.
Ugye mindenki latott mar pl. Realvisionos videket 40-50 plusz moddal( az mas kerdes, hogy nem mindenkinek van idege/kedve ezzel szorakozni).
Ez ugyan pont nem RV, de nem hiszem, h mas jatek nez igy ki:
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz Prosector #22785 üzenetére
Ez a 2017 vége egyébként nem elrugaszkodott tipp, mert a FO4 kint van, a patchelés meg a DLC-k beleférnek ebbe az évbe (és nem kell hozzájuk akkora csapat mint az alapjátékhoz), úgyhogy a team nagy része (conceptesek, designerek) simán belekezdhetnek másba, programozók tovább hegeszthetik az engine-t, és akkor a jövő évben meg együtt készre csiszolják. Skyrimet kb. egy évvel a megjelenés előtt jelentették be (viszont a FO4-et csak idén nyáron és év végén jelent meg).
DE: mindez csak akkor igaz HA tényleg belekezdtek egy újabb single player TES-be.
Illetve kérdés hogy gondolkoznak-e engine cserén/nagyobb updaten, ami megtolhatja a dolgot (halkan súgom: lehet példát venni a W3-ról...; de saját tipp: nem cserélnek, kicsit kalapálják ezt tovább és annyi).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Šolaire
veterán
válasz Prosector #22785 üzenetére
Egyébként soha nem próbáltam még varázsló karit mindig csak harcossal azon belül is a kétkezes harcmodorral nyomultam. A pajzsot nem szerettem mert sokat kitakart a látókörömből. Mennyire élvezetes egy mágussal játszani? Szerintem teszek vele egy próbát.“Praise The Sun” \[T]/
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22781 üzenetére
En is csak remenykedem, nem hiszek el mindent.
A 2019-hez kepest en annak is orulnek, ha E3-on mondananak egy 11.11.17-es release datet
(#22783) CJ4567: igen, azt mar privibe irtam
(#22784) Revan.: en itt mar nem akarok tobb szentsegtorest elkovetni, mert lassan zsakruhat olthetek, hamut szorhatok a fejemre es kukoricara terdelhetek, vezekleskeppen.
Keress(etek) ra a jatek topikjara.
-
Šolaire
veterán
válasz Grafirka #22782 üzenetére
Akkor én jövök 😊 de nem most lesz. Witcher 3-ban még lehet vagy 60 óra mire végig érek utana jön a Skyrim az kb 150,közbe meg levezetésnek Last Light nemsokára kész a honosítása😊 de nekem egy jo darabig a Skyrim A játék.
Prosector: Én is elnézést kérek a sok off miatt majd ha lesz kérdésem irok privit😊[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Interceptor
addikt
válasz Prosector #22751 üzenetére
Sokféle pletykát lehet olvasni, ezért én nem adok egyik ilyen hírre sem, ellenben az E3-on újra ott lesz a Bethesda és ez már némi bizakodásra ad okot. Persze az is lehet tavalytól számítva minden évben ott lesznek a jövőben, még akkor is ha semmi új bejelentés nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22776 üzenetére
Meggyoztel ugyis jatszanek valamit es nem talalok semmit ami kedvemre valo. Megpobaltam a Dragon Age Inquisitiont, de valahogy nem az en jatekom, barmennyire is eroltetetem . Egy adott pillantban majdnem ugy tunt , hogy beszippant, aztan megiscsak kifulladt az egesz. Furcsa, hogy hatalmas, megis semmi szabadsagerzetem nincs.
-
Prosector
addikt
válasz Grafirka #22775 üzenetére
En is igy voltam, aztan beszereztem mert tetszett a grafika es fps nezetu volt. Az eleje talan nem olyan allejtos, de amint megszerzed a dropkick+more damage perket(max. 2-3 ora), onnantol akkora fun, hogy iszonyat es nagyon beszippant. Az a hangulat, ami van, olyan remenytelenseget sugall, hogy hihetetlen es a zene is sokat ratesz. En 100 orat raktam bele.
Adj neki eselyt es jo esellyel nem fogsz csalodni.
Az egyik legalulertekeltebb jatek sztem.
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22774 üzenetére
Na ezt a DL most nagyon elgondolkoztattal..Oszinten ki se probaltam, mert zombis, es mindig ugy ereztem hogy az az a mufaj amit keptelen lennek jatszni, annyira a debil kategoria szamomra. Barmit jatszom csak ne zombis .Viszont lehet erdemes lenne rugalmasabban viszonyuljak ehhez , es kiprobalni.
-
Šolaire
veterán
-
Prosector
addikt
válasz genndy #22770 üzenetére
Az nagy kincs!
En meg addig sajnos nem jutottam el es most nincs fent a jatek egy ideje, de most a full hungarian miatt tervezem visszarakni es romma modolni...csak hat a BF4 multi...de akkor is azt mondom, hogy a Skyrim a legjobb jatek( nalam jetekelmenyre meg a Dying Light vetekszik vele).
-
addikt
válasz Skyhunter #22768 üzenetére
Steam felhőben megvan hacsak ki nem kapcsoltad.
Prosector: nekem a mostani karim tényleg 120as, most megyek át Solstheimre. Mondjuk rakom is biztonságba a mentéseket folyamatosan...
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Skyhunter
őstag
Jól jártam ma du. Vihar lebaxta a tekjes lépcsőház biztosítékot. Win7 elszállt, mondom semmi érdemleges nincs a C-n, teljes foramt és reinstall. telepítés közben jutott eszembe, hogy a legutóbb legendary szinten indított 2H Orc lvl20 mentése volt rajta...
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22766 üzenetére
Amugy nekem is jobban bejon a Skyrim, mint a Witcher es kizarolag fps nezetbol megyek en is.
A grafikat meg boven Witcher szint fole lehet modolni, persze kedve ezzel szorakozni + eros vas kell hozza.
En is remenykedem egy kicsit azert, h bejelentik...ó be szép lenne...oromtuzeket gyujtanek a panelben...
-
Šolaire
veterán
válasz Prosector #22765 üzenetére
Gondoltam megpróbálom.
Én még most akarok nekifogni a skyrimnek anno csak az alapjáték volt meg. Most hogy kész a teljes magyarítás végre elkezdhetem a dlc-ket is(sajnos nem jó az angolom). A hivatalos textúra Pack van fent,witcher 3 után szokni kell a grafikát de a skyrimnek sokkal erősebb a hangulata szerintem meg belső nézetből teljesen bele tudom élni magamat azon kevés szerepjátékok egyike amire nem tudtam ráunni 100 óra után se remélem bejelentik a következő részt ebben az évben mert elvileg időszerű lenne oblivion 2006,skyrim 2011 mondjuk Valenwood 2017“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz norbi1989 #22745 üzenetére
OFF:Szia az is számít hogy a vram GDDR3 vagy GDDR5. Ha választanom kellene hogy 4gb GDDR3 vagy 2gb GDDR5 akkor én a 2 gb-os karit választanám full hd-ra. Olvass teszteket mindkét vga már gyengének számít. Szerintem modokat hanyagold az alapjáték elfut neked a hivatalos textúra pakkal.
On: Interceptor: Én is abban reménykedem hátha bejelentik[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22758 üzenetére
Szerintem legyunk optimistak, es monjuk azt, hogy remeljuk meg az Elder Scroll 99 is tolni fogjuk remelhetoleg 3D virtulais terben es az unokaink fognak rangatni, hogy engedjuk mar oket is jatszani
A modolas pedig engedje meg, hogy olyan elf magus cicababaval mehessuk szobara akit mi formalunk meg a a 16 eves szerelmunk kepere. -
Prosector
addikt
válasz jonnyjoker01 #22752 üzenetére
Vmelyik cikkben ilyen velemeny is volt, h meg akarjak varni a ps5-ot meg az xbox2-ot.
-
HornedReaper
senior tag
Szépen haladtam a SkyRE-vel, de most már nem igazán jön be.. Túl egyszerű varázslóval, és értelmetlen benne a craftolás / alkímia, ami jobban zavar.. Requiem-ben is nagyon átalakították ezeket a részeket?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Interceptor #22750 üzenetére
Valahol olvastam egy cikket, hogy 2019-ig nem várható új TES.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22750 üzenetére
A legujabb pletykak szerint 2019 elott nem jon ki, persze attol meg bejelenthetik.
-
Interceptor
addikt
Mit gondoltok az idei E3-on lesz TES6 bejelentés? Gondolom, ha idén is tartanak konferenciát, talán valami újat is bemutatnak, hogy értelme is legyen.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Újraraktam a játékot, felraktam pár modot (legtöbbet a morrohun oldalról) és van egy kis problémám.Nem tapasztalt valaki olyat, hogy közeledik Fehércsermelyhez kb ott ahol a lovat is lehet venni a nagy kapu előtt és egyszerűen kivágja a játék az asztalra? Semmi hibajelentés csak bezáródik a játék és kész!
köszi
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Prosector
addikt
válasz norbi1989 #22745 üzenetére
Kapj mar a fejedhez! Mi ne beszeljunk hulyesegeket?
Ha lett volna, annyi eszed, hogy utananezz a 740-nek, mielott megveszed, akkor talan feltunt volna, hogy gyengebb, mint a 6850, sok esetben nem kevessel.
Gondolom te is csak azt nezted, hogy: "huu...ez 2 gigás!!!" -ennyit ertesz hozza...
Vettel egy ujabb, de gyengebb vgat...gratulalok.
Mielott kvazi lehulyezel minket, gondolkodni is kene...szoval hulyeseget te beszelsz, nem mi.
[ Szerkesztve ]
-
norbi1989
csendes tag
Miről beszéltek? Előző vgam ami amd radeon hd6850 1gb volt vigan futott max grafikán igaz modok nélkül. 6 éves kártyárol beszélek. Ezen a kártyán még a gta 5 is fut normal high beállitások között. Ne mondjatok már hülyeségeket!
-
Grafirka
őstag
válasz norbi1989 #22742 üzenetére
A GT740 lehet DDR3 vagy DDR5.Sajnos minketkartya igencsak gyenge meg az alap Skyrimhoz is . Nem irtad hogy milyen felbontason szeretnel jatszni.
Viszonyitasi alapkent, egy i5 3337 + GT740M kombo (gyengebb mint egy asztali) 1366x768 felbontason ,medium koruli beallitasokkal atlag 30-35 FPS-t hoz ki ,de ez sokszor beesik 20ala ( modok nelkul)
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen gépre milyen grafikai modokat érdemes feltenni és melyikeket kerüljem?
Core i5 2300 2.8 ghz
8 gb ram
Geforce gt 740 2 gb ramAzt tudom, hogy pl. az enb-hez ez kevés lenne.
-
frem1790
őstag
válasz Skyhunter #22740 üzenetére
Nem tudom miért noob ez a kérdés , de akkor egy noob válasz: melóban vagyok nem tudom megnézni, de arra emlékszem, hogy egy fokkal nehezebbre tettem az elején attól, amilyennel alapból indít. Túl simán lepofoztam ugyanis az alap nehézségen mindenkit a kétkezes cuccal.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
Újra elkezdtem a játékot most, hogy hála a fordítóknak az egész magyarul játszható!
El is felejtettem már, milyen hatalmas élmény sárkányokat ölni, pláne úgy, hogy kreáltam egy ork harcost aki se az íjhoz nem ért, sem a mágiához. Nem egyszerű lecsalogatni a dögöt az égből egy kétkezes bárddal.
Na de azért csak sikerült, ki is végeztem és ahogy álltam a teteme fölött diadalmasan, alig élve, hátulról letámadott egy retkes mocsárrák és szépen bevégezte azt amit a sárkány elkezdett.
A következőnél már jobban vigyáztam, de szükség is volt rá, mikor végeztem vele, egy medve és három farkas várta, hogy bemutathassa mennyivel keményebbek egy sárkányölőnél.
Hihetetlenül jó ez a játék!!!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
nagyúr
válasz stevve #22735 üzenetére
Emlékszem, amikor először voltam vámpírlord, és amikor Serana-val elléptünk a Soul Cairn-be, azt hittem, hogy azokkal a szárnyakkal a hátamon lehet repülni, ezért leugrottam az egyik toronyból. Nos, nem lehet velük repülni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22731 üzenetére
Jo hir , hogy sikerult athidalni a nehezseget.
Vampirt csak rovid ideig probaltam nekem nem jott be kulonosebben, de biztos van elonye.
Ha nem tevedek a vampirhoz csak modolt "first person" letezik.[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
igy mar mukodik:-)
köszönöm :-):-):-)
-
addikt
válasz bendi806 #22727 üzenetére
Akkor valamire rákattintottál és arra vonatkozott a konzolparancs. Nem láthatsz semmi idézőjeles parancsot a képernyőn, különben arra fog vonatkozni. Kattintgass messzebbi tárgyakra addig amíg el nem tűnik és akkor add ki.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
bendi806
aktív tag
Hali!
tcl parancs nem működik :S illetve, az unlock, annyiban volt más, hogy az őrt, már kívül látom a rácsokon
-
bacsis
Közösségépítő
válasz bacsis #22722 üzenetére
mégis csak jól csinálom, csak akkor nem értem...
alkalmazzak égderítést aszondja a szürkeszakállú... de olyanom nincs, és nem tudok átmenni azon a hegyen ahol fúj a szél mint a roseb
pedig a tanuld meg az égderítés kiálltást az kipipálva...szerk: megtaláltam a "minden" menüpont alatt, köszi tárgytalan akkor
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
srácok! elfelejtettem hogy is kell sárkányüvötést csinálni?
-
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22719 üzenetére
Van meg egy lehetseges megoldas.
Fogj a kezedbe egy tanyert ( a karaktereddel termeszetesen ) majd hasznald a "whirlwind sprint" varazslatot.
Hatranya hogy a kapu nem nyilik ki , igy minden alkalommal igy kell majd atmenni de legalabb tudod folytani a questet. Probald ki hatha mukodik nalad. -
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22717 üzenetére
Mivel elobb fedezted fel Volkihart es csak utanna talakoztal Serenaval , ezert a quest sajnos leblokkolt.
Melletted van Serena? Ha van mas kovetod azt kuld el majd beszelj Serenaval, hogy csatlakozzon hozzad. A kovetok kozotti csere kozott metsel. Ne menj elore hanem a vampirlannyal egyutt haladj a kapu fele, egyes helyzetekben ez eredmenyre vezetett.[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban, vagyis a DLC küldetésnél, kiszabadítom Serenát, és hazaviszem, de valamiért, nemakarják kinyitni a kaput :S Mitől lehet ez?
mert még régebben, felfedeztem a helyet...vagy én csinálok valamit rosszul?
Köszönöm a tippeket!
Sziasztok!
-
Skyhunter
őstag
Sikerült végre feltennem a Realvision ENB-t + tengernyi modot. Találtam egy jó tutorialt ytube-on.
Srác részletesen, lépésről-lépésre megmutatja, mit hogyan. Nagyon bódog' vagyok. Találtam még 2 videót, amin eszméletlen jól néz ki a game, de nem merek hozzáfogni, örülök, hogy így is elfut nálam. Mondjuk a másodikhoz már 980 SLI kellene....
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22710 üzenetére
Nem probaltam, de koszonom a linket mindenekepp . Nem akartam tovabbi modokat telepiteni mert arra gyanakodtam, hogy valami osszekuszalodott es attol tartottam, hogy vegkepp kiderithetelen lesz mi okozzza. A green water fixnel arra panaszkodtak kulfoldi forumokon , hogy bizonyos mentesek hasznalhatalanna vallnak.
-
Grafirka
őstag
Megoldodott a viz alatt nem lehet latni hiba oka. Leirom hatha valakinek meg szuksege lesz ra. Egyes modok elallitjak a szintelitettseget amit lennebb kell venni vagy vissza kell allitani alapra.Visszallitani " teofis" koddal lehet konzolbol. ( Konzol - beirni " teofis " - enter, es mehet a buvarkodas.) Idezojel nelkul termeszetesen.
-
Skyhunter
őstag
Használja valaki az Apachi Skyhair opcionálisát a HelmetUnderWigs-et? Elméletileg a sisak alól ki kellene lógjon a kari haja, de nálam nem változik semmi...mi lehet a gond?
-
Interceptor
addikt
Hello,
Valaki tapasztalt már olyat, hogy requiem moddal a magyarítás nem működik megfelelően? Vannak szövegek amik nem kerülnek lefordításra, de teljesen random, hogy ezek közül melyik nem. Egyszer sikerült úgy felraknom a requiem mellé, hogy minden magyar lett, csak már nem emlékszem hogyan.
-
frem1790
őstag
válasz Deathskull #22705 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél, nem kell órákig keresnem a Nexuson a több ezer mod között!
Jövő héten össze is kalapálom és hajrá!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Deathskull
újonc
válasz Pitterix #22703 üzenetére
Az ércekre én ezt találtam: Glowing Ore Veins 300
Az állatbővítés akár az Immersive Creaturesis lehet.
A kohók pedig a Long lost smelters, de az Expanded Towns and Cities is tesz le olvasztókat sok egyéb más mellett. Az Immersive Creatures-höz és az ETaC-hoz találsz lefordított változatot a Morrohun honlap egyik alfórumában.[ Szerkesztve ]
-
frem1790
őstag
Nagy köszönet a fordítócsapatnak! Most már muszáj lesz újra nekivágni a KALAND-nak! Viszont kellene egy kis segítség. Évek óta nem játszottam vele, ráadásul új gépem lett közben, szóval most csak a Steamról lehúzott szűz játékom van. Nem sok modot használtam anno, nekem úgy tetszett a game ahogy volt. Az SKSE-t és a SkyUI-t megtaláltam az összefoglalóban, rémlik még két unofficionál patch is, de azokat biztos megtalálom. Viszont használtam még hármat és ezekkel bajban vagyok, mert nem emlékszem az angol nevükre, így meg kb tűt keresek a szénakazalban. Ha valaki esetleg ráismer a leírásomból és tudja legalább a nevét megköszönném a segítségét.
Az első több vadállatot adott (egy farkas helyett három, stb), a második az érclelőhelyeket emelte ki egy kicsit a környezetből, kicsit "világítottak" a telérek. A harmadik pedig gyakorlatilag minden kovácsműhely mellé lerakott egy kohót, így nem kellett annyit szaladgálni, ha össze akart ütni valamit az ember.
Köszönöm, jó játékot mindenkinek![ Szerkesztve ]
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Šolaire
veterán
válasz Pitterix #22699 üzenetére
Töltsd le a magyarítást. Amikor elindítod akkor érzékelni fogja hogy fent van a gépeden. 2 opciót hoz fel javítás eltávolítás. A javításra kattints. A mentéseid elvileg fognak működni a javítás csak a válltoztatott szövegrészeket írja felül.
Beerdrinker: Az biztos[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gigabyte alaplap topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest