Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz =WiNTeR= #10491 üzenetére
A pontos okat nem tudom,de nalad lehet a gond:nalam kint 50-80,bent 70-140 fps,a geped meg nem sokkal gyengebb.
A Sharpshooters-nek mindenkepp jobban kene futnia.
Kiprobaltam kb. 300 ENB-verziot,de ezt tartom a legjobbnak.Eddig nem talalkoztam olyannal ,aminek jobb lett volna szepseg/gyorsasag aranya.
Komplexebb,kulso helyeken(pl.: Ustengrav) megy csak le 45 kore az fps.
Most jutott eszembe:az SSAO-t mindenkepp kapcsold ki,nyersz 10-15 fps-t,az nalam is ki van.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz =WiNTeR= #10500 üzenetére
Nekem is "ENB"-n van a graphics adapter.
Kulonben az eszem megall a te esetednel
Sajnos nincs otletem,h mi lehet a gond,de orjito az biztos(legalabb is nekem az lenne).
En mar szarra tweak-eltem a Skyrim-et ,cserebereltem mindent-mindennel,ossze-vissza,de igy meg nem jartam.
Probalok gondolkodni,mi lehet a gond,de egyelore nem jut eszembe semmi.
-
Prosector
addikt
válasz Prosector #10508 üzenetére
Kicsusztam a szerk.-bol...
WiNTeR :tudom,h elvileg lehetetlen,de azert nezd meg ha meg nem tetted meg:
A SharpShooters .ini-jeben az FPSlimit "true"-ra van allitva es 60-ra.
Valami "csoda" folytan nincs neked 16-ra allitva?
Nem nezlek hulyenek,ne ertsd felre,csak most nincs jobb otletem
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz =WiNTeR= #10522 üzenetére
Nincs mit ,at tudom erezni a helyzeted =
Jo lenne ,ha meg tudnad oldani ,en roppant kivancsi lennek ,h miert nem megy a Sharpshooters.
Esetleg tedd fel a kerdest a Nexus forumon is,ott gondolom akadnak olyan arcok ,h ihaj !
Hodiltonnak egyebkent gyonyoru videoi vannak ,megneztem mar en is jo nehanyat.
Nem tudom pontosan ,mit csinal a srac ,de lehet vmi varazslo...azt a latvanyt en meg nem tudtam osszehozni ,mint amit o a videokban.
Ilyen a max. ,ami meg normalisan fut:
Nem mondom ,h csunya ,de Hodiltontol messze van.
Ezek amugy Sharpshooters.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Tenyleg:
Aki ugy erzi ,h talalt egy jo beallitast ,jo ENB-t az kozkinccse tehetne itt 1-2 screenshot-ot,meg nemi infot(fps-szam ,stb.)
En szivesen megneznem/tanulnek belole/atvennem a jo otleteket ,gondolom mas is.
-
Prosector
addikt
Tudja vki a pc-s megjelenest?
-
Prosector
addikt
válasz csaba951 #10541 üzenetére
Pfffffffffffffff...nice
Eddig azt hittem ,h lesz mondjuk 2 het csuszas ,de karacsonyig kiadjak.
Aztan meg majd sirnak ,h mindenki lewarezolja.
Majusban meg elvileg kijon az online resze,akkor meg mar alig fog erdekelni vkit,mert mindenki azzal akar majd jatszani.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz JamesHun #10666 üzenetére
Pl. Whiterun-ban Talos oltaranal.
(a Jorrvaskr fele vezeto lepcson nem mesz fel,hanem elfordulsz az aljanal balra es meglatod)
De azt hiszem kis tulzassal barmelyik masik oltar is jo.
Kerdezz nyugodtan ,sztem nem lesz leharapva a fejed
En sem vok 1 pro a Skyrim-ben,de ahhoz kepest ,h 3 honapja teljesen hulyen alltam neki jatszani,most tudasban eg es fold a kulonbseg.
Ehhez mondjuk kellett 262 ora jatek ,meg wiki ,meg kerdezgettem ismerosoktol is dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Varlaisaran #10677 üzenetére
Bar ertenek hozza... multkor nagyon elkapott ez a 3D-s dolog(Maya,Max,C4D,Blender,stb.),de mar elmult(nem teljesen).
Tudom ,h ez nem egy epito jellegu post volt,de jo volt kiirni magambol... sry...
Amugy a Skyrimet imadom: ez az elso RPG amivel par oranal tobbet jatszottam.
Meg 1x bocs,de ez talan belefer az off-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Az miert van ,hogy nehany questnel szurke a ''show on map" gomb es igy nem tudom hova menjek.
Talan rossz sorrendben csinaltam par dolgot?
A masik: 53-as warrior vagyok. Ugy erzem kis tulzassal megcsinaltam mar mindent.
Master fokozaton van a jatek,de igy is a legtobb enemy 2-3 csapas.(2 daedra sword,daedra armor,esetleg pajzs
Nincs mar kihivas a jatekban,de hajtanak meg ilyen dolgok,pl.:
-81. szintet elerni
-78. szint utan lehet csak talalkozni ancient dragonnal
-magus kepessegekhez tartozo dolgok(pl.:90-es conjuration utan jon az atronach forge)Tehat ilyenekrol van tudomasom,de el nem tudom kepzelni ,h mit csinaljak-teszem fel-a 81-es szintig. Jo lenne kimaxolni a csajom.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz genndy #10688 üzenetére
Igen ilyen van,de pl.nem talalom a Gemination of Quill-t sem ,pedig vhol a Honrich-to aljan van ,de hiaba uszkalok nincs sehol.
Meg amikor vmi gyilkossagot kene felderitenem Jorleif-fel:regebben meg ott volt a nyil a sir felett,de mar az sincs ,plusz hiaba beszelek Jorleif-fel a dialog boxban sincs semmi erre utalo szoveg.
Beszelnem kene 1 rabbal is a Dragonsreach alatti bortonben,de ezutan sem tortenik semmi.
Lehet ,h bugzik a jatek? Vagy en vok a bena?
kiskornel : vmelyik wiki-n olvastam ezt az ancient dragonrol,azert irtam
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz kiskornel #10689 üzenetére
Megvilagosodtam !
Tehat akkor vannak nalam olyan questek amikhez meg nem beszeltem a megfelelo npc-vel/nem tettem meg vmit ,amit meg kellett volna ,ha jol ertem.
Persze ,van amiben nem vok jo. Pl. az ijjal meg van hova fejlodnom ,csak jobban szeretem a face to face harcot,ezert megyek warrior-ral.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ha elobb nem ,akkor biztos ujrakezdem a jatekot ,amikor kijon a magyaritas.
Akkor talan kevesebb "hibat" vetek.
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10714 üzenetére
Pffffff........
De "makod" van,nekem meg sosem tamadt egyszerre 2 ,azt hiszem.
Hanyszor haltal meg?
-
Prosector
addikt
válasz Varlaisaran #10701 üzenetére
Emiatt ne legyen scrupulusod.
En is csajjal megyek,es elvettem Aela-t:
Hat nem szep leszbi par...?
Plusz meg Serana kovet,o sem csunya:
Szoval en elvagyok veluk,foleg ugy ,h Aela-t mindig Whiterunban hagyom es csak Seranaval nyomulok.
Egyszer mintha lattam is volna sertodottseget Aela-n...
Kerdes: mi az a 2 vekony csik az also sarkokban ?(1. kep)
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Na errol fogalmam sem volt.
Koszi mindkettotoknek!
(2 db 1kezes kardom van,gondolom ezt akartad irni)
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz zuzu000 #10721 üzenetére
Nem
Egyebkent valtani kene vmi masra,mert igy 1-2 mp alatt leolok mindenkit...talan pajzs+kard...
Csak ez marhara bejon,mikor meg nagyon az elejen voltam , Hodilton ENB videoiban lattam ezeket a daedra cuccokat ,es akkor azt mondtam, h nekem ilyen kell!
Nem csalodtam benne.
-
Prosector
addikt
válasz zuzu000 #10724 üzenetére
Szoktam hasznalni,csak ha kozel jonnek visszavaltok mindig kardra.
Kicsit zavar,h lassu.Katria ijat kellett volna megszereznem,csak vhogy elcsesztem ,es konzolparancsokkal sem tudom restartolni a questet.
Erosen gondolkodom rajta ,h ujra kene kezdeni ,de sztem akkor is warrior lennek
Meg ezt a karit sajnalnam abbahagyni 53. szinten ,de sztem 81-ig nem erek el soha...
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10731 üzenetére
A daedra a legjobb ,de igazuk van a kollegaknak:1-2 csapas es vegzel mindenkivel.
En is igy jartam:tok mindegy ki/mi jon szembe...
(852-es armor,276 damage-nem hencegni akartam,csak ilyen szamoknal mar nem naon van ellenfel)
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10735 üzenetére
Ja,ez fura ,h a dragonhoz max. smithing kell ,a daedrahoz meg "csak" 90 es megis picit erosebb a daedra.
Illogikusnak tunik.
10736: jogos
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10745 üzenetére
Ez nagyjabol az alapertek lehet ,gondolom meg nincs rajta ilyen-olyan skill meg egyebek.
Majd idovel ezek meglesznek es csak no az armor ,csak no ,csak no...
-
Prosector
addikt
Dawnguardban mindenki megorult!
Visszamentem Seranaval ,erre mindenki rank tamadt ,pedig voltunk mar ott nem egyszer.
Ez miert lehet?
-
Prosector
addikt
válasz genndy #10792 üzenetére
Nem kotekedeskepp ,csak mondom ,h en Whiterunban egy marha nagy szemetdombot csinaltam de eddig meg soha nem tunt el semmi kb. 2 honapja.
A fokaputol Olava hazaig tele van loot-tal minden ,csak siman a szabadban ,a foldon vannak a cuccok(+ tele van Breezehome is).
Belethor elott is hagytam par dolgot ,meg bent a boltban is ,onnet sem tunt el meg semmi.
Egy ideig tartottam tole,elveszik vmi,de mar tok nyugodt vok.
Nem akarok senkit rabeszelni ,de meg van a varazsa
kiskornel:
Ha mentesz egyet a boltosnal miutan kifogyott a penzbol ,es utana pofanvagod vmivel ugy ,h ne haljon meg es visszatoltod a mentest ,akkor megint lesz penze.
Most latom ,mar volt...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz genndy #10801 üzenetére
Megkeresni vmit ,tenyleg macerasabb igy ,de ez sem szokott nagyon elofordulni ,nincs mar szuksegem semmire.
Penz sem kellett egetoen ,ezert szanaszet dobaltam mindent.(van kb. 230 000 aranyam ,meg a foldon van cirka ugyanennyi )
A toroket meg ahogy csinaltam el is adtam.
Amugy talan jo esellyel indulhatnek egy "kinek nagyobb a szemetdombja" versenyen ...
...foleg ,h Serana mindig szetrugdossa... ,de azert szeretem...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Nalam Seranat meg senki/semmi nem tudta kinyirni. En sem.
Mondjuk nem is hagynam.
-
Prosector
addikt
Ez jo.
Ram viszont neha meg szokott orrolni minden ok nelkul es olyankor addig kell utnom ,amig le nem terdel.
Utana visszanyeri az eleterejet ,de mar nem bant. (asszem van erre patch a Nexus-on ami javitja)
Ezek utan vegleg letettem arrol egy eletre ,h megertsem a noket... ...plane ,ha vampirok...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Apropo:
Azt megoldottak mar ,h Serana marriable legyen?
Kerestem ilyesmit multkor de nem talaltam.
Az lenne am csak az igazi leszbi par...
-
Prosector
addikt
válasz freelanced #10829 üzenetére
A quest mar reg megvan ,csak az Oghmaval nem foglalkoztam.
Koszi!
-
Prosector
addikt
Igen a novenyzetet kell nezni ,mert most probalgatom megint az ENB-ket ,h melyiknel szebb a zold
Mellbimbo lopasert 50 bounty added...
-
Prosector
addikt
válasz Skyhunter #10841 üzenetére
En mar tobb szaz ENB-verziot kiprobaltam ,de meg nem sikerult olyan latvanyvilagot osszehoznom ,mint amit pl. Hodilton szokott a videoiban.
Nezz a youtube-os videoibol parat.
Lehet en vok a bena ,vagy utolag kicsit kozmetikazva vannak...nem tudom.
Persze igy sem csunya a grafika ,de pl. nezd meg ezt:
Azert ennek a kozeleben sem vagyok.
-
Prosector
addikt
válasz #57919488 #10843 üzenetére
Igen ,szoktam en is figyelni ,h mi van meg az az ENB-n kivul.
Skyhunter:ez neked is szol:
Megcsinaltam azt ,h pontosan ugyanazokat a modokat es ENB-t raktam fel ami a leirasban szerepelt.
Konkretan errol van szo:
Az elejen nagyon orultem ,gondolvan ,h ennyire szep lesz a Skyrim.
Hat nem egeszen azt a latvanyt kaptam. Szep volt ,de kozel sem ennyire.
Ezert mertem irni az elozo postomban ,h nem lesz olyan amilyen a kepeken/videokon.
Mindezek ellenere honapok ota szorakozom ezzel ,mert azert boven megdobja a grafikat es mindig keresem a jobb/szebb verziot.
Meg az is igaz ,ha bekapcsolok mindent akkor csak 30-40 fps-em lesz ,ami nekem nem eleg ,szoval a vas is keves hozza.(ha vki moddol/tweakel az SSAO-t kapcsolja ki:10-25 fps-t nyer vele)
Persze ettol nem fogom felvagni az ereim ,csak leirtam a sajat tapasztalataimat ,mert azok azert vannak.
Elofordult ,h tobbet ENB-ztem ,mint jatszottam
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz MasterDeeJay #10851 üzenetére
Hogyan tudsz 100 fole menni a skillekkel?
-
Prosector
addikt
válasz Skyhunter #10854 üzenetére
Nezd meg a SkyrimPrefs.ini-det.
Keresd meg az "iPresentInterval" sort(a "[Display]" vege fele lesz valszeg),ha nincs ilyened akkor masold be oda ezt:
"iPresentInterval=0"
Ha ezt megcsinaltad akkor nem lesz fps limited ,DE:! az enbseries.ini-t is nezd meg amit aktualisan hasznalsz ,mert van amelyikben "true"-ra van allitva.
Ilyenkor azt is meg kell valtoztatni ,csak atirod "false"-ra es kesz.
Errol az Uncapper-rol meg nem is hallottam...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
El is felejtettem:kozkinccse teszem en is az en beallitasaim. Mar nem tudom melyik ENB ,par dolgot varialtam rajta.
DOF van ,SSAO nincs ,az en vasamon 50+ fps-sel fut.
Sztem a szepseg/gyorsasag aranya egeszen jo.
Par kep: -
Prosector
addikt
válasz JamesHun #10866 üzenetére
Amennyire en tudom bizonyos questek szinthez kotottek ,ill. elofelteteluk van(elotte meg kell csinalnod 1 masik kuldit) ,meg persze beszelgess mindenkivel.
Olyan biztos modszerrol ,amivel konkretan megallapithatod ,h mar tuti nincs semmi az adott helyen ,nem tudok.
Itt is korbenezhetsz:
Itt 430 kuldit irnak ,ami azert nem keves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest