Hirdetés
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
En is igy gondoltam, de nem voltam benne biztos, de igy most megerositest nyertem
-
Prosector
addikt
Hello!
Ha followeremre raadok egy enchantolt barmit vagy adok neki fegyvert, akkor o is megkapja a cuccok elonyeit(pl. ha Seranara adok egy 30% fire resistence csizmat es felveszi, akkor lesz neki 30 % fire resistence)?
-
Prosector
addikt
válasz tibaimp #26292 üzenetére
En akkor sem lepodnek meg, ha ebben az evtizedben nem jelenne meg. Majd Todd Howard par ev mulva(mondjuk 2025ben) nyilatkozik egy ilyet, h "csak most alltunk neki igazan a TES6nak, mert eddig a Starfielddel foglalkoztunk"...es hopp...maris atcsuszik a jovo evtizedre
Ne legyen igy, de en ennek inkabb latom realitasat mint a 25/26os releasenek.
Aki meg inkabb Fallout fan, annak meg rosszabb a helyzet, mert az csak a TES6 utan jon(Todd Howard confirmed), ugyhogy azt kb kizartnak tartom, h ebben az evtizedben megjelenjen.
Ja es kozel sem vagyok benne biztos, hogy a Starfield release jovore lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz VikMorroHun #26290 üzenetére
Az eddig olvasottak alapjan, 2025-26-nal elobb nem jon, de ez optimista hozzaallas sztem.
-
Prosector
addikt
Ezt lattatok mar?
[link]Allitolag megsurgette Todd Howardot, h csinaljak mar meg a TES6-ot, mielott meghal
-
Prosector
addikt
válasz VikMorroHun #25268 üzenetére
Neztem osszehasonlito vidit, az is szep, de nekem realistic water picit jobban tetszik
-
Prosector
addikt
válasz MasterDeeJay #25266 üzenetére
-
Prosector
addikt
válasz jonnyjoker01 #24647 üzenetére
Igen, csak eleg regi, last update 2013.
-
Prosector
addikt
válasz Skyhunter #24550 üzenetére
Meg gondolom az is kozrejatszik, hogy a szponzorok diktalnak es ha azt mondják, hogy itt van egy inteles gep, ezen kell jatszani, ez van, akk nem fog nemet mondani a streamer, hiaba nem tetszik neki.
Nem tudom hany esetben van beleszolas abba, hogy milyen gepet szeretne az adott streamer...biztos van ilyen is.
-
Prosector
addikt
Ma 7 éves A JÁTÉK!
(#24547) Skyhunter:
A jovo jatekaira is gondolva en a legerosebb cpu-t vennem, ami belefer a lelektani hatarba, ill. keretbe(ha van ilyen).
Intel csucsprocik erosebbek ugye, de dragabbak is.
Ha nem nagyon szamitana a penz, en 8700k/8086k vennek...ha vegkepp nem, akk 9th gen...bar a dolog masik fele meg ugy nez ki, h pl a 2700x kb egy szinten van a 8700kval(vmivel gyengebb, de nem oruletes a difi), viszont 40-50 ezerrel olcsobb.
-
Prosector
addikt
válasz VikMorroHun #24546 üzenetére
Akkor nalam van vmi gond, kb 40-50 modot hasznalok, ugyhogy kibirhato, ha egyenkent is csinalom.
-
Prosector
addikt
Vortexet hasznalja vki?
Probaltam nmm-bol modokat importalni, de azt irta nem jo az nmm konfiguracioja. -
Prosector
addikt
válasz VágniValó #24237 üzenetére
SE-hez is vannak mar modok boven, erdemes parat felrakni, nagyon meg tudjak dobni a jatekot, grafikailag is jatekmenetben is, stb.
En is 3-4 ev utan kezdtem ujra, de most megint beleszerettem
Ha erdekel, dobok ide par kepet, h milyen latvanyvilagot lehet elerni sima, mezei moddinggal( 25-30 moddal+ENB-vel).
Sajnos a gtx 970 mar nem 1 eromu, de azt mixet amit csinaltam, tudja tartani kulteren 60-80, bent 80-100 fps-sel.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ma 6 eves A Játék
Happy Birthday Skyrim
-
Prosector
addikt
Probalta mar vki a "SKYRIM PERFECTLY MODDED" nevu mod packet?
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #23987 üzenetére
Azt olvastam a Techradaron, h eleg valoszinutlen, h 2020 elott jatszani fogunk vele.
Ez persze csak pletyka szinten van, de nem lepodnek meg, ha igy tortenne...sztem siman benne lehet.
-
Prosector
addikt
válasz littlemole #23949 üzenetére
Ha vmennyire haladni akarsz a storyline-nal, akkor old meg.
Én szemelyszerint nem hagynam kesobbre a sarkany megoleset csak azert, h ne zargassanak.
-
Prosector
addikt
Az 1. kerdesedre valaszolva: en azon a velemenyen vagyok, ha van egy kiprobald, jol mukodo setupod en a vga-ra valo tekintettel nem nagyon piszkalnam...persze jottek mar ki ujabb, szebb modok nyilvan, de szerintem a 7870-nek az a moddolt graf is boven eleg, ami most van neked.
En mondjuk fps buzi vagyok, a single jatekokat is addig butitom, amig nincs 70-80 fps.
Persze kiserletezni mindig lehet, de nagyobb volumenu valtoztatasokat en akkor csinalnek, ha lenne uj vga.
De hallgass meg mast is, ez csak az en velemenyem.
-
Prosector
addikt
Annyira belemegett ez a datum, h mindig eszembe jut: II/II/II.
Boldog Szulinapot Skyrim!!!
ma 5 eve hogy megjelent ez az istentol valo jatek
-
Prosector
addikt
Vki talalkozott olyannal, hogy az uj verzioban nem jelenik meg a felirat?
Beallitom a menuben, el is menti es nem tortenik semmi.
-
Prosector
addikt
válasz #54715584 #23022 üzenetére
Jotanacskent mondom: ez nem egy 10 perces dolog, utana kell olvasni es idot szanni ra.
Az ENB-k "csak" grafikai tuningok, amit te akarsz, az pl. a Skyrim Flora Overhaul, Grass on Steroids, ilyesmik.
Ajanlom, h olvasd el az osszefoglalot, sokat segit.
Nem elrettenteskent: en anno honapokat szorakoztam vele...nagyon melyen bele lehet menni, ha van hozza kedved...volt olyan, h 2-3 napig csak a DOF-okat cserelgettem masik ENB-kbol, mert egyik sem tetszett.
-
Prosector
addikt
válasz Medvelászló #22812 üzenetére
Nem eredeti jatekkal nem foglalkozunk, PH-s alapelvek.
-
Prosector
addikt
Hasznald ezt:
Amit te akarsz egyben, olyan nem letezik.
A neten van,ahogy te is irtad, all quests lista, a jatek menujeben pedig ott van az osszes teljesitett quest, a hatralevo questek kozul azok latszanak a menuben, amelyeket már "megtriggereltél".
"Elore" termeszetesen nincs kirakva a jatekban az osszes quest.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22793 üzenetére
Ezt mar leirtam mashol is: ne legyen igazam, de sztem meg jopar(nem 3-4) evet kell varnunk, mire lesz olyan hardver ami ilyen latvanyt real-time renderel 60+ fpssel.
Sokan mondjak, h nem vagyunk messze a fotorealisztikus graftol, sztem olyan szempontbol messze vagyunk, h egy otthoni gamer gepen(amiben akar high-end vga van) nem mostanaban lesz real-time, 60+fps render, ilyen graffal.
Persze gyonyoru az UE4, ez tenyleg photorealistic, de ugye ez prerendered, ami futtatas szempontjabol koszono viszonyban sincs a real-time renderrel.
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22786 üzenetére
En sem! Mindig warrior voltam, vagy sunyizos ijasz.
Azt tudom, h a kozelharcot kerulni kell.
(#22787) genndy: sok igazsag lehet abban,amit leirtal, attol felek az engine kerdesben meg plane.
Toddék -gondolom- ugyanugy biznak a modder communityben, mint eddig es pontosan tudjak, h a megjelenes utan egy hettel mar lesz mindenfele ENB ,SweetFX, Texture pack, visual immersion, stb.
Es nekik ez kenyelmes.
Gondolom (reszben) ezert is engedik ennyire a moddingot
Edit: btw, nekem teljesen megfelelne a TES 6-ban is egy JOL MEGMODDOLT grafikai szint. Velemenyem szerint egy ENB-s, Hi-Res texture packos, uj/modern feature-ös Skyrim a mai napig odaveri az osszes uj jatekot grafikaban.
Ugye mindenki latott mar pl. Realvisionos videket 40-50 plusz moddal( az mas kerdes, hogy nem mindenkinek van idege/kedve ezzel szorakozni).
Ez ugyan pont nem RV, de nem hiszem, h mas jatek nez igy ki:
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22781 üzenetére
En is csak remenykedem, nem hiszek el mindent.
A 2019-hez kepest en annak is orulnek, ha E3-on mondananak egy 11.11.17-es release datet
(#22783) CJ4567: igen, azt mar privibe irtam
(#22784) Revan.: en itt mar nem akarok tobb szentsegtorest elkovetni, mert lassan zsakruhat olthetek, hamut szorhatok a fejemre es kukoricara terdelhetek, vezekleskeppen.
Keress(etek) ra a jatek topikjara.
-
Prosector
addikt
válasz Grafirka #22775 üzenetére
En is igy voltam, aztan beszereztem mert tetszett a grafika es fps nezetu volt. Az eleje talan nem olyan allejtos, de amint megszerzed a dropkick+more damage perket(max. 2-3 ora), onnantol akkora fun, hogy iszonyat es nagyon beszippant. Az a hangulat, ami van, olyan remenytelenseget sugall, hogy hihetetlen es a zene is sokat ratesz. En 100 orat raktam bele.
Adj neki eselyt es jo esellyel nem fogsz csalodni.
Az egyik legalulertekeltebb jatek sztem.
-
Prosector
addikt
válasz genndy #22770 üzenetére
Az nagy kincs!
En meg addig sajnos nem jutottam el es most nincs fent a jatek egy ideje, de most a full hungarian miatt tervezem visszarakni es romma modolni...csak hat a BF4 multi...de akkor is azt mondom, hogy a Skyrim a legjobb jatek( nalam jetekelmenyre meg a Dying Light vetekszik vele).
-
Prosector
addikt
válasz Šolaire #22766 üzenetére
Amugy nekem is jobban bejon a Skyrim, mint a Witcher es kizarolag fps nezetbol megyek en is.
A grafikat meg boven Witcher szint fole lehet modolni, persze kedve ezzel szorakozni + eros vas kell hozza.
En is remenykedem egy kicsit azert, h bejelentik...ó be szép lenne...oromtuzeket gyujtanek a panelben...
-
Prosector
addikt
válasz jonnyjoker01 #22752 üzenetére
Vmelyik cikkben ilyen velemeny is volt, h meg akarjak varni a ps5-ot meg az xbox2-ot.
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22750 üzenetére
A legujabb pletykak szerint 2019 elott nem jon ki, persze attol meg bejelenthetik.
-
Prosector
addikt
válasz norbi1989 #22745 üzenetére
Kapj mar a fejedhez! Mi ne beszeljunk hulyesegeket?
Ha lett volna, annyi eszed, hogy utananezz a 740-nek, mielott megveszed, akkor talan feltunt volna, hogy gyengebb, mint a 6850, sok esetben nem kevessel.
Gondolom te is csak azt nezted, hogy: "huu...ez 2 gigás!!!" -ennyit ertesz hozza...
Vettel egy ujabb, de gyengebb vgat...gratulalok.
Mielott kvazi lehulyezel minket, gondolkodni is kene...szoval hulyeseget te beszelsz, nem mi.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Pitterix #22678 üzenetére
Ha uj drivert raksz fel, elofordul, h 500 mhzre beragad a gpu orajele. Huzd nyugodtan vissza az afterburnerrel a gyari orajelre(vagy kicsit fole).
A ket %-os ertek valszeg a gpu load es fan speed lesz.
A hoeses sokszor nagyon is szamit(adott esetben akar 10-15 fpst is, nagyobb teruleteken), mert tobbet kell szamolnia a vganak.
-
Prosector
addikt
válasz balint107 #22566 üzenetére
Elorebocsajtom, ne negativ kritikanak vedd, csak leirom, h en mit valtoztatnek:
- a csaj szép: haj, szemek rendben vannak, viszont a subsurface scattering elférne
- a parti, havas sziklák(a nem jegesek) mindenhol ilyenek? olyan, mintha 64 kb-os textura lenne rajtuk
- szintén privát meglátás, de ennél a dof-nál sokkal szebbek vannak, en ugy ertem el a legjobb eredmenyt, h masik enb-bol atmasoltam az enbeffectprepass.fx-et az aktualis enb-be, vagy probalgasd a dynavisiont, ill. a bokeh dof-ot
Egy 2013-as képem, amin nagyon szép a dof(a kozepsore gondolok), persze lehet, h szted meg ocsmány
- a vizeffekt nagyon szep, de meg szebb lenne, ha kékebb lenne kicsit, sztem
-
Prosector
addikt
válasz HornedReaper #22558 üzenetére
Memoriaproblemakra probald ki az SSME-t:
ENB is mehet, de szamits drasztikus fps csokkenesre, pl. arnyekokon, SSAO-n sporolhatsz fpst.
Nekem bevalt modszer volt: shadows mediumon, es .ini-ben 7-esre allitva a soft shadows,SSAO off, ugridstoload=7.
Meg persze ingerkuszob kerdese: ha neked 25-30 fps eleg, akkor eleg szep latvanyt lehet hozni a 680-nal is.
Az is sokat tud dobni a sebessegen, ha vmivel regebbi .dll-t hasznalsz.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Szia!
"official skyrim patch"-et nem kell keresned, mert "dedikaltan" nincs ilyen: installnál a játék automatikusan felpeccseli magát a legujabb verziora-ez az "official".
Nem jol kezdted:a peccseket kellett volna elobb felrakni es utana a modokat.
En a helyedben legyalulnam az egeszet es reinstall.
Nagyon sok bosszusagtol kimeled meg magad, ha alaposan utanaolvasol a dolgoknak.
-
Prosector
addikt
Ma 4 éve...
Happy Birthday a legnagyobb játéknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- leslieke
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest