Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Tsun például gratulál neked, meg a Sovngarde-i kollégák is. De az élet megy tovább.
Nincs olyan konkrét vég a játékban, mint pl. Mass Effectekben, vagy a Witcher 3-ban, hogy vége, (DLC-knél még markánsabban), majd jelzik, hogy azért mehetsz tovább, ha szeretnél; ehelyett a Skyrimban csak simán zajlik tovább az élet, még a sárkányok se mennek nagyon haza. -
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már említve de új vagyok itt. Szóval tegnap kijátszottam az alap játékot, legyőztem a gonoszt, vissza teleportáltam Skyrim-be, repkednek a sárkányok felettem....
Vége, ennyi? Semmi gratulálunk vagy stáblista? -
LK
addikt
Sziasztok!
Kérlek ne utáljatok nagyon, ha marhaságokat kérdezek, de tegnap kezdtem a játékot. Nekem a Skyrim: Special Edition van fent. Ez alapból tartalmaz modokat, vagy nem? Varázsló-tolvaj karaktert szeretnék, és érdeklődnék, hogy vannak-e ajánlott modok amiket fel kell rakni? Szeretnék továbbá látványosabb varázslatokat, nem tudom van e erre ajánlható mod is?
Előre is köszi, persze a válaszotoktól függően, hogy a special tartalmaz-e modokat, este megnézem az összefoglalóban található oldalakat is, de szeretném feltétlen kikérni régi motorosok véleményét is.
Tüzi: szóval Érden laksz
Kicsit dobom a WOWS-ot, úgyis nagy szerepjátékos vagyok, addig sem tömöm a wg zsebeit.... A te javaslataidra is számítok.
-
Kódos
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Megoldott,beirtam hogy old skyrim micro,render lag.es az mar az elso video megoldotta a problemat.skyrimperfs ben kellet attirni valami 4 parancsot a renderel kapcsolatban es annak idejerol.Tudtam hogy ez gyerekbetegseg es a jatek a hunyo.Evekig ezt hasznaltuk amig nem volt LE...szamtalan megoldasra csak 1 es 0 kellet atirni a jatekfaljai kozott.neztem amugy a LE hogy megy.Azt mar nem viszi 20-30 fos full lowon meg turheto felbontas mellet.Viszont hagytam a masinat hadd solgozzon 2 oraig aldogaltam whiterun stablenel es ezek az ertekek jottek.Itt mar ment a hutesse ennyi idoutan de 80 fok korantsem veszes ha ilyen 90+ lenne az mar nem egezseges hosszutavon.Mondjuk nem is jatekra vettem,csak heba hoba ulnek le.annyit meg kibir
-
Kódos
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Erre nem gondoltam,intelnel ez ilyen tenyleg.Megnezem hagyom kihulni freshstart es akkor egybol azt inditom gondolom ha nem jelentkezik a problema az elso 5 percben utanna igen,az lehet amit mondasz.Egyebkent neha be se kapcsol a hutes anelkul elviszi.Ha esetleg nem ez mas otlet?Elv a macbook proknak igencsak jok a hutesek laptop kategoriaban,nyilvan nem strix gamer szint de igen
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,Hál isten,régen sokat tevékenykedtem ebben a topicban mikor még több időm volt játszani,az se most volt,akkor még nem volt legendary edition.Már azt hittem amiatt biztos kihalt ez a topic de szerencsére nem,szükségem lenne segítségre.
Adott egy 2019-es macbook pro,ezen szeretnék újra hébe-hóba ha haza érek,csak rádúgom tv-re,vezetéknélküli xbox kontroller és kicsit játszani.Nem tudom hogy annak lehet e köze hozzá hogy eleve ugye aki ismeri a macbookokat,bootcamp assistant-al van fent a windows,+windowoson belül egy külső ssd-re raktam fel a steam-et,és a skyrimet helyhiány miatt.Vagy csak szimplán be kéne lőni a skyrimet mert ugye pl az 32bites az én windowson meg 64-es.De nem értem,lehet hogy a gép kevés hozzá amiben kételkednék mert 1400x900 felbontás low mindenen nem kér nagy gép erőforrást,még szerintem a legendary edition se,mondjuk nem probáltam hogy ott menne-e,ott már szerintem inkább nem és közelebb lennék a 25-30fps-hez mint a sima skyrimben a 60-hoz.A gondom hogy valamiért az fps brutál nagyokat droppol és foglalmamsincs hogy mért.Akkor is ha csak egy helyben állok és nem mozgatok semmit.4-5s beáll betonstabil 59-60-61fps-re,egyszer csak gondol egyett és 40-33-20fps majd vissza,újra eltelik 4-5s és megint droppol.És akkor is ha nincs rádúgva tv-re.Gondoltam tényleg nem bír 2 megjelenítőt de nem,macbook monitorján is csinálja,talán nem olyan gyakran.Erre van valami megoldás?Okozhatja ezt az hogy 4gb ram.ot használ csak a 8 helyett? -
VikMorroHun
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tulajdonképpen a sárkányszülöttség is ilyen...
-
Skyhunter
őstag
Forgotten City....DLC méretű mod, hosszú questchain-nel, nagy bejárható területtel. Bár nálam sajna nem megy, összeakad a Predcaliber modpack-kal (a LOOT nem jelez hibát, de mégsem műxik
) -
woryz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És ha ilyen illúzionista mágussal játszol, még dragonborn vagy?
-
Skyhunter
őstag
Aki még nem játszott ezzel a Hel Rising moddal, tegye meg. Nagyon kemény küldetéssorozat visz el a followerig. Igazi hardcore oldschool élmény. Van labirintus meg fejtörő rendesen. Ellenfelek is brutálok.
Ilyen küldik, modok kellenének még. -
catar
csendes tag
Sziasztok!
A korábban már ajánlott Kull és Ignussen modpackhoz kapcsolódóan az utóbbihoz ismételten egy kis kedvcsináló, bemutató annak, aki még nem próbálta vagy nem jött volna meg a kedve hozzá... hátha

[Skyrim SE Ignussen modpack] -
Üdv!
Valaki tudna linkelni egy olyan útmutatót, amivel a cbbe működésre bírható?
Nagyon köszi
-
nubreed
veterán
Érdekesség képpen, akik használnak valamilyen ENB -t inkább azoknak lehet érdekes, hogy tegnap bekerült a gépembe az új videokártyám, egy MSI RTX 2060 Super. Előtte GTX 1070 volt. Vividian ENB -vel meg egy csomó high res texture packkal, kinti területeken, ahol nagy nyitott tér volt, sok fénnyel és árnyékkal a GTX 1070 -en bizony leesett 40 - 45 FPS -re a framerate. És mindezt úgy, hogy az ENB beállításaiban egy csomó mindent már ki is kapcsolatam. Pl Detailed shadows, ambient occlusion, meg egy csomó mást is de azért hagytam is benne, hogy azért még jól nézzen ki, jó néhány hsz -el ezelőtt raktam is be néhány screenshotot, láthattátok. Na most az új 2060 Supernek meg sem kottyan. Az ENB beállításokban visszakapcsolatam gyakorlatilag mindent, az előbb említett detailed shadows -t, ambient occlusion, stb, stb. és használaok Vsycnet ezért nem tudom, hogy valójában hány FPS volt a max de azt tudom, hogy sosem egy pillanatra sem esett le 60 alá, olyan helyeken sem, ahol a 1070 már "szenvedett". Hiába 2015 -ös az SE, azért egy combos ENB beállítás ezek szerint meg tudott izzasztani egy jó kis kártyát is.
-
VikMorroHun
őstag
Tegnap elindultunk Saarthalba bűvölt tárgyakat keresni. Szerencsére senkinek nem tűnt fel a körülöttünk mászkáló vámpír csaj, Ősi Tekerccsel a hátán.
-
Perzeusz
tag
„Nyilván nem szükséges a lore ismerete a játékhoz, de számomra nagyon üres és lélektelen lenne a TES sorozat, ha nem lenne mögötte egy példátlanul részletesen kidolgozott történelmi háttér. Én szeretem a polcokon talált könyveket átolvasni, megismerni az adott tájegység, város, nép történelmét, mert számomra sokkal élvezetesebbé, színesebbé, átélhetővé teszi a játékot...
Éppen ezért volt alapkövetelmény nálam, hogy magyarul legyenek a könyvek. Annyira jó belemerülni az olvasásukba.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
Van 2 könyv, ami magyarul is megjelent, Greg Keyes: Lelkek ura és Pokoli város címmel Ezeket én olvastam is, nem rossz, mondjuk nem sok köze van a játékokhoz csak annyi, hogy az Elder Scroll világában játszódik, vagyis a fajok ismerősek lesznek. A történet az Oblivion után játszódik, ha jól emlékszem olyan 50 évvel.
Én más kiadványt nem tudok, persze attól még lehet
, sőt.... -
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Picit off, de hátha tudtok segíteni.
Érdeklődni szeretnék Elder Scrolls fronton milyen irományok érhetők el, esetleg történetszál letezik-e, akár általános könyvek a fantasy világából (magyarul vagy angolul). Rá szeretnék állni a két kedvenc szériámra (Elder Scrolls / Witcher) olvasás terén és gondoltam hozzáértőktől kérdezek mit érdemes beszerezni. Witcherből van ugye a könyvsorozat, viszont ES részről picit vakargatom a fejem
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Perzeusz
tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Akkor én csak jelenthetek neked.
Kb. 70-80-as karakterem lehetett annak idején. Most meg még nagyon zöldfülű. Addig nem akartam jobban elmerülni, amíg nem néz ki úgy a játék, ahogy szeretném. Mostanra elértem a kívánt kinézetet, úgyhogy már játszani is tudok
Amúgy a legnagyobb változás a régebbi és a mostani játékélmény között, az a napszakok markáns változása. Régen ugyanúgy mentem éjjel-nappal, nem volt jelentősége. Most viszont éjszaka alig látok. (Mint a valóságban) Sokszor fáklyát kell gyújtanom, mert korom sötét van körülöttem. Végre van értelme az alvásnak. Nézni kell, hogy hány óra van
VikMorroHun: Fent van az USSEP magyarítás is. Végülis leszedtem a Legacy of Dragonbornt, meg a Relic Huntert, újrakezdés után visszaálltak magyarra a könyvek. Most még annyira keveset játszottam, hogy nem sajnáltam újra kezdeni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igazad van, nem lehet végigjátszani, csak a fő szálat "befejezni", mert annyi mellék küldi van....
A végén már azt csináltam, hogy megnéztem egy, még fel nem derített helyszínt, a skyrim wikin megnéztem tartozik-e oda quest, ha igen, ki a quest giver, majd azt az illetőt hol találom, hogy beszéljek vele és felvegyem a quest-et, ezzel ment el egy csomó idő, de amennyire lehetett kimaxoltam. Ahogy néztem kb. minden helyszínen jártam, legalábbis a térkép szerint. -
VikMorroHun
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Az igen. Én mindig csodálkoztam azon, amikor ilyen tanácsokat olvastam, hogy "először modok nélkül játszd végig, aztán rakj fel néhányat". Nekem a régi Skyrimban van 409 órám, az SE változatban még csak 59, de modok nélkül talán 10-20 percet használtam őket összesen. Ja, és még egyszer nem sikerült végigjátszanom.
(Mondjuk az Obliviont is csak véletlenül, egy kis csalással.)Perzeusz: Mindegy, hova rakod a Skyrim magyarítást, mert az összes mod felülírja a szövegeket. Esetleg érdemes megpróbálni az USSSEP magyarítást, ha még nincs fent.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Perzeusz
üzenetére
Igen tudom, már elég régóta itt "rontom a levegőt" be van téve kedvencekhez, csak ámulok itt a sok szép moddon....
Magát a játékot 3x toltam ki, az első alkalommal még törve
, de megvettem a Legendary változatot, erre megkaptam ingyé az SE-t pár éve, úgyhogy jó vétel volt. Toltam bele összesen vagy 1200 órát, 150-170-es szintű karaktert csináltam, de mind modd nélkül.
Csak már megfordult a fejemben, hogy neki kellene állni, de még eddig nem tettem meg. -
Perzeusz
tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Vannak nagyon jó, szájbarágós leírások. pl ez Ez alapján könnyű elindulni.
Viszont én meg már nem akarom tovább moddolgatni, hanem csak játszani vele.Gépigény nem hiszem, hogy durván elszállt volna, mivel a most használt modok nagy része az előző gépemen is fent voltak. (Videókártyát még nem hallottam pörögni, nem úgy, mint a Total War Warhammer 2 csatáiban
) Mégiscsak 8 éves játék -
jonnyjoker01
veterán
Tes6 még minimum bő 2-3 évre van, tavaly regisztrálták a "Redfall" trademarkot és 3,5 évük van kész produktumot felmutatniuk, hogy ne évüljön el a trademark. De még az se 100%, hogy ez a trademark a Tes6-hoz kötődik.
Csúszásra lehet számítani, Starfield esetében lejárt a 3,5 év és elveszítették a tm-ot és újra kellett regisztrálniuk.
Ha nem The Elder Scrolls VI Redfall lesz az új tes, akkor pedig 4+ évre vagyunk a releasetől.
-
Perzeusz
tag
Úgy érzem, végre sikerült megfelelő köntösbe bújtatnom a játékot. Rudy ENB + Vivid weathers, ENB Light, SMIM, ELFX, Realistic water 2, Flora Overhaul, Pfuscher 2020-as textúra pakkja (4GB!!), egy rakat immersive-vel kezdődő dolog
Loot szerint 47 aktív plugin van.
Viszont tegnap feltettem a Legacy of Dragonbornt a hozzá tartozó patch-csel, plusz a Relic Hunter startot az Alternatív Startban. Elkezdtem így a játékot, erre az összes könyv újra angol lett! Hova tegyem a Skyrim magyarult a betöltési sorba? (A küldetések, meg párbeszédek nem zavarnak, ha angolul vannak, de a könyvekbe szeretek belemerülni.
)
Illetve még egy hiba van: a fáklyák körül kékeslila foltok vannak. -
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egyébként ez milyen mod?
Fel lehet venni az npc.-k tárgyait, amiket elrejtett a Bethesda? -
NemMo
őstag
Van valakinek tapasztalata az xbox one változat módolgatássával? Annyir király, mint pc-n? Igazából játszottam ps3-on, pc-n millió móddal és most lehet megvenném one x-re is, így hogy lehet módolni. Érdemes lenne megvárni inkább a tes 6-ot?
-
Sonja
nagyúr

-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem értek én ahhoz...

Vajon mivel lehetne meggyőzni?
-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Csúnyák?

Mihez lehet viszonyítani?

Nekem így is szépek...Ügyes kis tolvaj vagy te...

Más: Az miért van, hogy a local map-on a helyiségek nevei Angolul, a kijárat pedig Magyarul van feliratozva?
-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mi a baj a hegyekkel?
-
nubreed
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hegyekre: Majestic Mountains
-
VikMorroHun
őstag
Nem is rossz a kinézet.

A háttérben levő hegyekkel lehet kezdeni valamit?
Dyndolodot nézegettem, de az oktató videó (és a cím) alapján az inkább fákat meg a távolban levő dinamikus objektumokat javítgatja. -
jonnyjoker01
veterán
Ha valakit érdekel, jön a Grandma Shirley follower mod 2020-ban :')
Tegnap került ki a teaser trailer: link Szerintem nagyon aranyos lesz, én várom szeretettel

-
VikMorroHun
őstag
Érdekes hiba. Főleg, hogy az FDAE6 referenciát igazából sehol nem használja a játék (vagy csak nekem nem mutatta meg, hiába kerestem a Creation Kitben).
Viszont érdekes dolog történt: sikerült elindítanom a Skyrim LE kiadást, ami nyáron tönkrement. Kicsit mászkáltam Fehércsermelyben, erre fényes nappal megtámadott egy vámpír utazó. Lenyomtuk, erre az őrség megbírságolt 531 aranyra, mert bűntettet követtem el.

-
ron8
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Azóta sikerült megoldanom. Szerencsére nem MOD, hanem az alapjátékban volt elbaltázva a dolog. Elvileg egy hivatalos patch okozta a fagyást.
[Ez] a videó segített. Még egy másik bugot kell valahogy megoldanom: King Olaf verse quest előtt is crashel, ugyanúgy ha a környékre érek rögtön kidob az asztalra. De gondolom erre is van valamilyen megoldás...
Kicsit megnyugodtam hogy nem a modok okozzák mert 150 mod után már olyan a játék amilyet szerettem volna. Nagyon sok van ebben a játékban még így 8 év után is
Ez a moddolás meg külön öröm, már-már függővé teszi az embert
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Felraktam sok-sok modot [Skyrim SE ultimate modding guide] alapján. Pár modonként futattam a játékot, nem volt semmi gond. Lootot és SSE Editet is használtam, a Loot már nem ír ki sem errort, sem warningot. Azonban amikor A sky temple-be kellene menni, akármerről próbálom megközelíteni a helyet (még elég messze vagyok tőle) mindig kilép. Ilyenkor mi a teendő? Van esetleg még valami más Crash fix program?
-
catar
csendes tag
Sziasztok!
Szinte percre pontosan tavaly ilyenkor jelentkeztünk egy Ignussen Special Edition Mod pakkal.
Azóta sok javításon, kiegészítésen, bővítésen esett át. Ez a mostani véglegesnek mondható, azonban a jövőben sem lesz elfelejtve, további javításokat, bővítéseket kap, és modokkal fog bővülni. De, új játékot nem kell majd kezdenetek emiatt.
Minden mod, párbeszéd, textúra magyar nyelven érhető el. Kiegészítésként egy adult és egy textúra csomag is helyett kapott, ezek opcionálisan telepíthetőek a packra.
Minden lényeges információ, leírás, telepítés menete... és sok egyéb a mellékelt pdf-ben.
Letölteni kizárólag a [link] - Discord szerverünkön keresztül tudjátok!
Jó játékot, és kellemes ünnepeket kívánunk! -
Perzeusz
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi. Én elég egyszerűen telepítem a modokat. Megnyitottam Nexuson a legnépszerűbb modok listáját all time, és nagyjából haladok sorban. Ami nem tetszik, azt kihagyom. Amikor ütközés van, akkor viszont nem tudom, mit csináljak. Mármint melyiket kapcsoljam ki.
pl. a Static Mesh Imp. mod ütközik a Realistic Water Two-val, vagy a Skyrim Flora Overhaullal.
Viszont mindegyik valamely egyéb modokhoz szükséges.
Cathedral modokra is ránézek most. Elég sok van belőlük...nubreed: Na, valami hasonlót szeretnék én is elérni. Majd karácsony után, halászlével és flódnival feltöltődve
-
nubreed
veterán
Én is beteszk pár képet,
Vividian ENB + Majestic Mountains + ELFX + Realistic Water Two, egy rakás textúra mod, már fogalmam sincs miket raktam fel.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
Perzeusz
üzenetére
A Skyrim magyarítást célszerű először felrakni. Utána jöhetnek a modok, és azok magyarításai, ha vannak. Vortexben pár hónapja még volt egy hiba, hogy nem lehetett rendesen feloldani a modok és magyarításaik ütközését, de úgy nézem, ez már megjavult. Aztán, ha két vagy több mod ütközik, akkor azt a kedves felhasználónak kell kiderítenie, hogy melyik legyen előbb a betöltési sorban.
Ha érdekel valakit, készítettem egy kompatibilitási javítást a Quality World Map - All roads és Cathedral Landscapes ütközés feloldásához. (Ki tudja miért, az utóbbi fű és vidék javító mod alaposan átírja a térképet is, emiatt eltűnnek az utak a térképről.)
Egyébként nagyon ajánlom mindenkinek a Cathedral ... modokat. Finoman szólva jelentősen javítják a játék kinézetét, minimális teljesítménycsökkenés árán. Pl. a Realistic Water Two is jó (csak a kamera mozgatásakor jelentősen változik a víz kinézete), ez meg, hát, hogy is mondjam... Inkább mutatom:
-
nubreed
veterán
válasz
Perzeusz
üzenetére
Ez ismerős, kb egy hétig tartott mire a modok telepítésével végeztem.
És nem azért mert lassan jön le a Nexus -ról ha moddolok veszek 1 hónapos prémium tagságit, hogy gyorsan jöjjön a cucc, a Loverslabnél (adult modok) szerencsére nincs ilyen probléma. De ennyi ideig tartott mire kb minden jó lett, ahogy akartam. -
Perzeusz
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is sokkal jobban el tudok merülni Skyrimben, mint a Witcher világában. Pedig az utóbbi népszerűbb az utóbbi időkben
Most még nem kezdtem el amúgy, mert előbb egy normális kinézetet akarok neki adni. Most is azon fáradozom.
Majd pár sztori módot is ki akarok próbálni, mint Falskaar, meg Moonpath to Elsweyr. Vagy Beyond Skyrim. Ezek anno mind kimaradtak.VikMorroHun: Nagy respect az eddigi fordításokért is. Emlékszem, olyan 2013-2014 körül mindenki azt leste, mikor éri el a magyarítás a 100%-ot Morrohun-on
De nem a mod csomag magyarítására gondoltam, hanem csak arra, hogy mikor kell a magyarítást felrakni. Egyfajta ajánlott sorrendre lennék kíváncsi. (Emlékszem, régen sokat szívtam a moddolással.) -
VikMorroHun
őstag
válasz
Perzeusz
üzenetére
Tegnap lefordítottam a SkyUI-t rendesen; még a visszajelzésre várok, hogy feltölthessem Nexusra. Közben elkezdtem egy időjárás modot fordítani. Meg továbbfejlesztettem Vyxenne parókás modját (megbeszéltem vele, remélhetőleg feltölti Nexusra). Valaki kérte még régebben a Cutting Room Floor magyarítást. Most belenéztem, és nem is vészes. Lehet, hogy holnap megcsinálom. Talán.
(Látszik, hogy a héten több időm volt Skyrimra, mint egész évben összesen.)
De azért egy komplett mod csomag magyarítását nem vállalnám. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Perzeusz
üzenetére
Nekem a nagy különbség van a Witcher és a skyrim között az játékban való elmélyülésben. Harcrendszer, grafika, sztori szerintem mind erősebb a Witcherben, de számomra nem jelent ez semmit, ha nem tudok úgy elmélyülni a játékban.
Skyrimban jobban lehet a világgal kapcsolatba lépni, szinte minden mozdítható, lootolható, van belső nézet és a legfontosabb, hogy te hozol létre egy karaktert, nem egy fikcionális karaktert irányítasz. Valahogy sokat számít nekem hogy kívülről irányítom Geraltot, vagy belülről a saját karakteremet, akinek backstoryt találok ki és úgy játszok vele, ami a karakter backstorijához illik.
Most éppen a karakterem egy sötétben rejtőzködő illúzió mágus, aki csak akkor öl, ha muszáj. Erkölcsileg az átlag embernél magasabbnak érzi magát így Thieves Guild például kizárva (hacsak nem valahogy belülről össze lehet omlasztani az egészet, mintha láttam volna rá modot) és ha van hulla akkor nem lootol, csak a quest rewardokat szedi össze. Egyenlőre rohadtul élvezem, kicsit frissítő már az n+1-edik stealth archer build után
Az arany is szépen lassan csorog ezért nem az lesz mint eddig mindig, hogy egy idő után annyi aranyam volt, hogy nem tudtam már mire költeni. -
törölt tag
Annyit írtok, hogy lassan nekem is kedvet hoztok hozzá megint.

-
Perzeusz
tag
Ha tél, akkor Skyrim
Tegnap újra felraktam, de addig még nem akarok játszani, amíg nem szépítem meg. Olvasgattam a topikban, és gyakran feljön az a téma, hogy mi az ajánlott modok listája, ill. mi a helyes betöltési sorrend. A fentebb belinkelt ESO pakk jól néz ki, azt szeretném megcélozni.
A magyarítás mikor lép be ebbe a képbe? (Üdv VikMorroHun
)
Valaki leírna egy hozzávetőleges sorrendet nekem? Vortex-szel fogom csinálni majd. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem oldódott meg a probléma unofficial patch-el.
Kifogytam az ötletekből, megy a reinstall. Elég rossz most az internetem, talán holnap reggelre lejön újra a játék steamről
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Akkor szerintem nyomok egy újratelepítést, ha holnapig senki sem jelentkezik
Mondjuk az unofficial patch-eket kipróbálom, hátha javítanak valamit. Majd holnap jelentkezem, ha megoldódott/vagy nem. -
VikMorroHun
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ilyennel nem találkoztam. Nálam egyszerűen tönkrement a játék. Ha be volt kapcsolva a Dawnguard, akkor indításnál összeomlott. LE kiadás pedig nem nagyon működik nélküle. Úgyhogy azóta az SE kiadásra való áttéréssel foglalkozom.

-
jonnyjoker01
veterán
Ma akartam egy kicsit játszani, de az istenért sincs hangja a játéknak (Oldrim, nem moddolt). A következőket próbáltam: bluetooth, a tablet jack portja, a tablet sztereó hangszórója, külső monitor sztereó hangszórója. Értelemszerűen Windowsban a megfelelő outputok vannak aktiválva, minden más működik is, csak a játék nem. Nincs elnémítva a játék se a win hangkeverőben, se a játékbeállításokban.
Valaki találkozott anno hasonlóval és tud segíteni? A hétvégém most viszonylag szabad és szívesen nosztalgiáznék.

-
nubreed
veterán
Most volna még egy kérdésem. Van olyan mod, (vagy SKSE64 plugin vagy bármi) amivel mondjuk a szám billentyűkre weapon seteket lehetne kitenni? Tudom, hogy van a kedvencek menü (Q betű) de az kicsit macerás, egy olyan megoldás kéne amivel mondjuk a szám billentyűkre tetszőleges fegyver (vagy akár armor) set -et lehet kipaolni és így egy gomb lenyomással lehetne gyorsan váltani.
Szerk: Bocs, tárgytalan, rájöttem, hogy ez megvalósítható a kedvencek menün belül is.
-
VikMorroHun
őstag
Találtam valami különlegeset:
Landscapes - Cathedral Concept fű/táj és hozzá tartozó Cathedral Weathers and Seasons mod.
Kicsit jól néznek ki, nincs teljesítmény csökkenés és végre 3D utakon lehet járni.
-
VikMorroHun
őstag
Na, sikerült nagyjából úgy beállítanom a Skyrimet, ahogy akartam. Még lehet, hogy lesz egy-két időjárás/villámlás mod, meg valami ENB, aztán el is kezdhetek vele játszani.

Kár, hogy a "folytonos" (amikor két havonta elindítom) frissítéseknek köszönhetően most épp nem működött a GeForce Experience felvétel (azonnal le is állította, ahogy elindítottam), ezért kénytelen voltam Frapset használni. Ami egy ilyen 36 mp-es videót képes 2 GB méretre hizlalni. Mindegy, amíg tartott a feltöltés, elmentem vacsorázni.
-
nubreed
veterán
Köszi a válaszokat, a Borderless window bejött, azonnal működik most már az Alt+Tab -olás oda - vissza.
-
nubreed
veterán
Ja és még egy kérdés eszmbe jutott: van arra valami megoldás, hogy Alt+Tab -olásnál a visszaváltás a játékra gyors legyen? Ugyanis most ha ki Alt+Tabolok mert mondjuk valamit meg aakrok nézni közben a böngészőben és vissza megyek a játékra, eltelik egy jó 10 mp mire "visszajön" a játék, addig csak fekete képernyő. Ez összefüggésben lehet az ENB -vel amit használok? Vagy ez általános jelenség Skyrim SE -nél?
-
nubreed
veterán
Van olyan mod Skyrim SE -hez ami automatikusan eltávolítja a "Stolen tag" -et azokról a cuccokról amiket loptam? A sima Skyrimhez van a Better Stealing [link] de lehet hogy ez nem kompatibilis az SE -vel és nem akarom szétcseszni.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
A nevéből úgy gondolom, igen. Főleg, hogy ha eredeti játékhoz készült volna, akkor a Bethesda.netről lehetne letölteni.
-
milkabrams
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az [itt] olvasható pshack akármi arra enged következtetni, hogy csak megbuherált konzolokkal működik, de javítsatok ki ha tévedek.
-
ricsiasdf
friss újonc
Csumi hogy tudommegoldani a skyrim special edition ps4 pro magyarítását? Légyszi részletesen ha van már rá mód nm nagyon vágom az ilyesmit
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Belekezdtem A Skyrim moddolásába. Anno sok órát bele öltem az alapjátékba, így most próbálnám minél jobban feltúrbózni. A dungeon-kat nem igazán sikerült moddolnom. A célom az lenne, hogy minél jobban térjen el az alaptól. Viszont csak textúra modot és sound modot találtam hozzá. Mit ajánlanátok amivel kicsit újszerű érzés lenne bebarangolni ezeket?
Ja és az SE-ről lenne szó.
Köszönöm! -
nubreed
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi, igazából szerintem megoldódott. Igazából ezen lista alapján haladtam: [link] és az installációs vidó vége felé ott van az is, hogy hogyan kell kezelni a konfliktusokat, konkrétan minden modra, ami a listában van. A többi moddal amiket még telepítettem, azokkal már nem volt ilyen gond.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Azt csak úgy lehet garantálni, hogy a modok között ne legyenek konfliktusok, hogy nem használsz olyan modokat, amik ugyanazt módosítják a játékban. Egyébként meg neked kell eldöntened, hogy melyik érvényesüljön.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a Nexusmodsról letölthető Vortex magyarítást, esetleg segítséget nyújthat ilyen esetben (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs olyan konkrét vég a játékban, mint pl. Mass Effectekben, vagy a Witcher 3-ban, hogy vége, (DLC-knél még markánsabban), majd jelzik, hogy azért mehetsz tovább, ha szeretnél; ehelyett a Skyrimban csak simán zajlik tovább az élet, még a sárkányok se mennek nagyon haza.
SE-ben nincsenek modok, a DLC-ket tartalmazza, az eredetihez képest ez 64 bites, illetve grafika módosult. Modokat majd az ebben járatosabbak ajánlanak.
Kicsit dobom a WOWS-ot, úgyis nagy szerepjátékos vagyok, addig sem tömöm a wg zsebeit.... A te javaslataidra is számítok.

)
. Az mondom, de laza....