Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Az előző probléma fennáll azóta is. Nem tudom lerázni a cimborát, nem találok egy darabot sem a keresett fegyverből, viszont beleszaladtam a lélekszívás problémába.
Nem voltam lusta, utánaolvastam, a MorroHun-on találtam egy sorrendet, amit be kellene állítani a mod-oknak. Viszont a NMM nem engedi, hogy pl az Unofficial Skyrim Patch.esp-t harmadik helyre felhozzam. Hetedik felé sehogy sem!
Akkor ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Megakadtam egy kicsit. Vilkas itt van velem, és a Wuuthrad darabjait kellene megtalálnom a Bosszú tisztasága
küldetésben. Mindenkit lemészároltunk, de egy darabot sem találok az említett fegyverből...
Nem itt van, ahol az ezüstkezeket kipusztítottuk?
Előre is köszönöm! -
balint107
aktív tag
Egy rövid videJó, amit a "The Dragonborn Comes" c. zeneszám ihletett

[link] -
Beni97
őstag
Olvasom, hogy van itt olyan akinek 100 mod van fent. Én meg alig birok felrakni pár modot, amik felmennek azok se dobnak sokat a játékélményen. Nem tudom miért pedig próbáltam már felrakni több grafikai modot(elég nagy szenvedés volt mert 200kb/s nettel, sok modot próbáltam és hát elég sok idő volt)de volt amilyekkel el sem indult a játék, mert kidobott az asztalra mire elérte volna a menüt. Ha nem dobott le akkor meg nem rakta be, és ilyenkor minden olyan mod ami működött, nem volt bent. Ugyan ez a hiba ha olyan modot pakolok fel amitől pl több spellem lehet, jó csajok, új épületek,helyek stb. Pedig mindig elolvasom a leírást. Igaz nem tudok angolul, de azért sikerül megérteni hogy mit hogy kell. De mindegy. Már nem is mernék felrakni újat mert lehet eltűnne a mentésem.
-
woryz
senior tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Nincsen sok mod, de ha kikapcsoltam a dragonborn DLC-t, akkor is ezt csinálta... Viszont, az AFT changelogban szerepel, hogy "Throw Voice issues with some NPCs (like Marcurio) fixed". Ez megoldotta a Lydia hangját is, szal van valami értelme ennek a módnak.
Mondjuk nem viszek magammal egy kísérőt sem, kíváncsi leszek, meddig fogom bírni. 
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Az miért van, hogy egyik pillanatról a másikra mindenki támad engem, mert vámpír vagyok? Ittam vért (tehát stage 1 vámpír vagyok), ráadásul Dawnguard is fenn van (azt olvastam, azelőtt volt ez inkább jellemző). Tényleg mindent megpróbáltam már, console-ban átírtam a fajomat sima nordra, Better Vampires modban beállítottam, hogy ne támadjanak, és mégis. Közelmúltból sajnos nincs normális mentésem. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van egyszerű módja annak, hogy így maradjon a játék, Windows újratelepítést követően?
Elég sok órám van benne, illetve egy egész nap ráment, mire azt a 100 modot felpakoltam...
Előre is köszönöm! -
woryz
senior tag
Khm, ilyet még nem láttam... Most szereztem meg Lydiát, és beszól... De nem a saját hangján, hanem valami magasabb és távolabbi hangon, hogy pl "hey melon nose"... Feltettem az AFT-t akkor nem csinálja...
Ez mi az? 
-
woryz
senior tag
-
GICA666
tag
Sziasztok.V.ki tudna segíteni?Valahol van hozzá végigjátszás?vagy leírás?Nagyon sok benne a fejtörő.
-
balint107
aktív tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Egyébként nagyon sok múlik a helyszínen a fényeken, és az enb beállításokon.
A kép kinti és éjszakai volt. A beállításokat úgy módosítottam, hogy a karakter nézzen ki minél jobban.Egyéb környezetben azért hétköznapibb. Pl itt szem választás közben.[link]
Vagy a régebbi karim. Ugyanazok a modok voltak fent, csak más helyszín, más megvilágítás, más beállításokkal. És teljesen más hatása van.

-
balint107
aktív tag
válasz
Nikolausz85
üzenetére
elküldöm privátba, mert ha itt írom betöltené az oldalt.
-
Beni97
őstag
Sziasztok. Eleinte csak 5-6 modot használtam és akkor jó volt minden, bent is voltak meg minden. Majd leszedtem több modot és nincs bent egyikse a játékban. Ez mitől lehet? Grafikailag is próbáltam tuningolni a játékot de semmi.

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Free04
üzenetére
Épp az Ordinatort használom, Frostfall, Skyrim Unbound(a főquest szál akkor kezdődik ha megölöd az első sárkányt, majd elszívod a lelkét, és egyből a Greybeardekhez kell menni), és most mágusként játszom
Így máris jobb.Első sárkányomat meg a mamutok és az óriások(van táboruk Whiterun közelében) megölték, nekem csak a lelkét kellett elszívni

Ja, meg még van ezen kívül 50+ mod, csak nem sorolom fel

Balint107: hogy csináltad meg ilyenre a karid?

-
woryz
senior tag
Adtam egy újabb esélyt az AFT-nek, hááát, többször nem támadnak az NPC-, mint amikor támadnak... Engem mint törékeny mágust ütnek, és vagy blokkolnak (kihúzott karddal természetesen a seggemben) vagy csak bámészkodnak. (egyszerre csak egy delikvenst vittem magammal, de ezt fajtól / nemtől függetlenül csinálták). Néha az az érzésem, hogy az eredetiben jobban reagálnak az NPC-k... Csak ott beragadnak.

-
CJ4567
nagyúr
Harmadik végigjátszásra tudtok valami tippet hogy kicsit jobb, unalommentesebb legyen az eleje?
-
-
1m1s
tag
Hali!
Létezik olyan addon, amivel a chesteket mutatja a térkép, esetleg jobban látható a játékban?
Köszi! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a következő szerintetek bug, vagy valamit elnéztem?
A télvári akadémián beszéltem Urag gro-Shubbal, aki keres 3 könyvet, amit Orthon lopott el. Lekaszaboltam mindenkit, kiszabadítottam Orthont, de a nőnél, aki elvitte a könyveket, csak kettőt találtam, két emelvényen, a harmadik üres volt. Átnéztem mindent, az összes könyvet elolvastam, de a harmadiknak nyoma sincs, és Orthon "beakadt" ott, hogy "ki kell jutnom innen".
Szerintetek hol a hiba?
Köszi!

-
woryz
senior tag
Játékélményre én többek között őket használom:
Apocalypse - Magic of Skyrim
Skyrim Immersive Creatures
Realistic Needs and DiseasesÉs még itt nézz körül, szerintem elég sok jó mod van összegyűjtve, lehet közülök mazsolázni.
Itt van minden grafikai mod / játékélmény és performance boost is. 
Valamint ez youtube csatornája segít(het) a telepítésben -nekem segített.

-
Ombi5
őstag
Jelenleg alap skyrim van meg minden kieg nelkul steames verzioban regota,de mai napig nem jatszottam vele. DE szeretnem fullos verziot beszerezni, ahol minden egyben van... Szeretnem fullos graffal vegigtolni,mert hardverem adott hozza. PErsze szivesen fogadom az olyan tanacsokat,ami jatekelmenyt meg jobba teszi,ezert erdeklodom...

-
Kódos
aktív tag
Hát ha azzal játszol akkor mind 3 kell neked a dragonborn,hearthfire,dawnguard,és a sima UNOF pach ezek mind bent vannak a leírásban(amít linket küldtem az oldalon)Ja persze lehetnek kompatibilitási problémák mivel nekem nagyon sokszor b*szta már össze a játékom a dragonborn ahogy aktíváltam minden baja lett a játéknak annak elenére hogy steam-es
-
woryz
senior tag
Az ELFX az grafikai, a CoT is, realiztikusabbá teszi a fényeket a játékban. Pl átszűrődő a fények a csukott ajtók alatt, gyertya füstök, sötét sarkok házakbanban labirintusokban, stb. stb. Én teljesen meg vagyok velük elégedve, nem akartam / akarok pepecselni sokat.

A Skyrim - 2k HD pack (vagy mi a neve) az elég sokat javít a grafikán, szerintem és akkor nem kell egyesével minden sz@rt.
-
genndy
addikt
Warezzel máshová, itt eredeti játékkal foglalkozunk (meg ugye PH szabályzat is tiltja, őstagként ezt azért tudnod kéne).
Egyébként igen. De akkor már ne a linkeltet tedd föl, hanem a morrohun fórumán nézz körül, van már magyarul a 2.1.3 USKP is.
Steames játékkal kapcsolatos kérdésekkel majd várunk vissza szeretettel. -
woryz
senior tag
Aham, akkor bele kell jobban mélyedjek a beállításokba... Már elkezdtem tegnap nézegetni, de nem volt kedvem teljesen részletekbe menően áttanulmányozni azt.
Nem akarok hadsereget magam mellé, csak ha már vannak ilyen szerencsétlen követők, akkor "működjenek" kicsit intelligensebben.

-
Kódos
aktív tag
Unofficial Skyrim Patch az alap ha játszani is akarsz mivel rengeteg idegesítő bugot glitch-et javít ki.Mondanám azt hogy ENB de szerintem az túl meseszerűvé teszi a játékot "gusztustalan"és még van 1000 féle ezeket neked kell eldöntened én használok olyanokat hogy több vér több animáció minden fegyverre mikor megölök valakit morehud skytweak akkor a skyrim of lanters OBIS(minden féle bandita szervezeteket rak be a játékba keress utána)akkor a dynamic loot vagy mi a fene más hangja van a loot-nak stb....

Keresgélj de mindenestre ezzel kezd a dolgokat [link] -
Ombi5
őstag
Udv. Most kezdenek bele a jatekba magyarositassal. Mi az amit javasoltok, hogy erdemes lenne feltennem, ami megdobja jatekelmenyt es grafikat,de nem kell hozza durvan beleturnom azaz moddolnom?! Koszonom segitseget..

-
woryz
senior tag
Akkor lehet, hogy rosszul állítom be, de nekem kb 5 percenként kell odaidézni mellém... És minden egyes alkalommal beáll az ajtóba, valamint, ha beszélnek hozzám folyton beleugat...

Meg mik ezek a szinergia pontok? Nem lehet kikapcsolni valahogy , hogy ne kapjam őket?
CJ4567: És milyen az UFO? Összehasonlítva az AFT-vel?
-
Kódos
aktív tag
-
woryz
senior tag
Ezek a követők kihoznak a sodromból... AFT ide vagy oda...
Azszem el kell kezdenem egy íjásszal vagy nem tudom...Feltettem a Deadly Dragons-t az Immersive Creatures-t és a High Level Enemies-t + Legendary nehézség, háát kíváncsi leszek...

-
Kódos
aktív tag
válasz
genndy
üzenetére
mod!Egyébként mind az,nagyon jó mod benne van az összes lotr jelent persze csak a barlangiból a nagy sárkány itt más helyettesíti
ha esetleg érdekel
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek újra!
Nem telt el sok idő a régi kérdésem előtt ennek örömére itt egy új

Nem tud valaki olyan helyet vagy eladót,modot ahol lehet tűzifát venni?Elég sok idő vágni saját magad és a follower erre használhatatlan mivel egy retardált,illetve hogy lehet-e olyat mod-dal vagy anélkül hogy eltörlöm a bírságom egyes megyékben...Hallatom aszem a dark brotherhood quest line során hogy ha "elkapnak szar lehet de ha elfutsz későbbiekben eltörölheted bírságod egy ismerősnél"azóta is keresem azt a fickót pedig azóta ez a 2 új karakter.. -
woryz
senior tag
Próbálom MOD Organizerrel feljebb tenni az unoff Skyrim patchet, de van mellette egy "gémkapocs" és nem tudom az unofficial dragonborn patch elé tenni... Találkozott már valaki ilyen problémával? Hogy lehet ezt megoldani?

-
Játékos
addikt

-
Kódos
aktív tag
válasz
Játékos
üzenetére
Így nem tudom meg mondani láthatatlanba melyik neked a fő száll mert nem tudom mennyit csináltál meg belőle de biztos voltál már a hatalomszót meg tanulni a szürkéknél High horthgar-on na az a száll a fő
Más hogy nem tudom elmondani.Karaktert fejleszteni bárhol jó csináld a mellékküldetéseket aztán ha valami valahol nem megy meny vissza később hátha azalatt az idő alatt megerősödsz aztán ha úgy se,vegyél lejjebb a nehézségi fokozatból az a legegyszerűbb.
Tipp: Ált minden helyzetben a legjobb,legerősebb választás az íjász mivel az elején 2x sneek dmg kapsz aztán 3x-at az elég brutál tudd lenne full gear-en meg "one shoot one kill"Meg szerintem a jaték első szakaszaiban elég izgalmas tud lenni.Ami még fontos lehet az az alkímia azt gyakran használd és fejleszd,mivel ha kicsit gyengébb az ember vagy egy elég nehéz pálya részre tévedsz és nem akarsz megfutamodni lehet jól jön sok-sok potion minden féléből stamina,health potion-ok vagy esetleg bénító mérgek ezek mind nagyon hasznosak föleg ha te csinálod öket ez egy nagy siker élmény lehet számodra is

Még annyit hogy ehez az alkímiához van egy mod ami hasznos ha van és megkönyiti a dolgod a hozzávalok keresésében nem alkímiához van de ahoz is jó ha beállítod a menűben a mod konfig-nál.
[link az oldalra] -
Freeman007
senior tag
válasz
Játékos
üzenetére
Szia, jól beszippantott

Itt találod a főküldetést.
Helyenként találkozhatsz emberekke akik némi pénzmag ellenében fejlesztik egyik-másik képességed (szintenként max 5öt).
Kocsmákban fel tudsz fogadni embereket akik segítenek neked harcolni (pénzes).
Ha segítesz bizonyos személyeknek, meg tudod őket kérni, hogy kövessenek (ingyenes).
Ha vadászgatsz, növényeket gyüjtögetsz azokból is tudod fejleszteni a kovácsolást, alkímiát.Szerk: keresd College of Winterhold -t, ez is egy küldetésszál, itt ha segítesz a tanítványoknak, őket is meg tudod kérni hogy kövessenek téged és segítenek harcolni, olyan helyeken ahol esetleg nem boldogulsz egyedül.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Belevágtam én is ebbe a csodába, rögtön neki is láttam, egy videó alapján megszépítettem, és azóta (3 napja) alig álltam fel a gép elől.
Egyelőre 2 kérdésem van:
- a rengeteg küldetés közül melyik ennek a játéknak a "fő szála"?
- van-e valami hely, ahol érdemes a karaktert fejleszteni? Mert a sétálgatás során belém akadó 1-2 ellenség elég kevés, viszont ahová mennem kellene, ott megy csapatostól támadnak rám, és teljesen esélytelen vagyok ellenük...Előre is köszönöm a választ!
-
válasz
BLAUZOO
üzenetére
Nekem a játékon belüli állítgatás és mentés sosem ment, én kézzel szoktam szerkeszteni, Windowsból. Nézz rá, hogy mindent mentett-e, amit akartál.
Abba a mappába nem kell belemenni, elég a főkönyvtárban lévőkkel babrálni. Ha megnyitod őket, egyértelmű lesz, hogy melyik mire való. Amúgy pedig guglizz rá, vannak leírások, hogy mi mit csinál pontosan.
woryz:
Igen, használunk.
A STEP-ről itt találsz több infót. -
BLAUZOO
csendes tag
Most találtam.
Az Enbseries mappában is van 8 ini file.
-
BLAUZOO
csendes tag
válasz
genndy
üzenetére
Szia.
Csak az enbdev-ről beszélek.SHIFT+ENTER-rel előjön a beállítás menü.Itt beállítottam már egy csomó mindent,és ez el is mentettem.Más ini-ben nem piszkáltam,sőt ebben sem,mert a progi menti.De hova és melyik ini-be,mert kettő is van benne.Melyik ini-ben kéne átírnom az értékeket?
Köszi
-
woryz
senior tag
ini Tweak-et használtok? Pontosan mi is az a STEP project?

-
-
genndy
addikt
Bárhová bármit pakolhatsz a házadból nem tűnik el. A földre is dobálhatsz ha úgy akarod csak azt szét fogod rugdosni. Minden tároló ugyanúgy tároló, csak más a formájuk, szóval az alapanyagos zsákocskába is bepakolhatod az összes kardodat, nem fogja érdekelni.
BLAUZOO: d3d9.dll Viszont ezzel mindig frissülnek meg bővülnek az inikben a hozzá tartozó funkciók meg menük, ezért érdemes mindent cserélni. Összehasonlító notepaddal (Compare It pl.) át tudod írogatni a régi értékeket az újba, kicsit macerás de működik.
(szóközt a vessző meg a pont után rakunk, nem elé, elképesztően rossz így olvasni. Ja, tudom, mobilról vagy. Van backspace gomb azon is.) -
BLAUZOO
csendes tag
Sziasztok .
Abban kérném a segítségeteket ,hogy az enbdev-ről letöltöttem az új frissítést. Ebből a WrapperVersion-t használom ,és egy csomó mindent beállítottam már rajta. Amikor bemásolom az új verziót mindig elcseszi a beállításaimat.
Ezek a mappák file-ok vannak a Wrapperbe :
_sample_enbraindrops ,enbseries ,d3d9.dll ,enbbloom.fx ,enbeffect.fx ,enbeffectprepass.fx ,enbhost.exe ,enblens.fx ,enblensmask.png ,enblocal.ini ,enbseries.ini ,enbsunsprite.fx ,enbsunsprite.tga + pár txt.
Ezeket mind elmentettem a régiből ,és ha visszateszem megint azok a beállítások vannak amiket én csináltam. Ezek közűl melyik cuccokat másoljam át ,hogy az enb frissűljön ,de az én beállításaim megmaradjanak .Ugyan is ,ha megjelenik egy újabb enb ,akkor mindíg pofázik a játék elején ,hogy az enbdev.com-ról töltsem le az újabb verzát.Elöre is köszönöm a segítséget.
-
Weper
tag
Hali, a házamon belül bárhol tárolhatom a cuccaimat, nem fognak eltűnni?
Pl. az alchemys hozzávalóimat tárolhatom az alchemys táskában? Vagy pl. a fegyvereket az ágyak melletti kisszekrényben?
A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem akarok új játékot kezdeni, ez a harmadik végigjátszás, de ez is 5-6 újrakezdésből jött létre