Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szerinted ez működhet, mármint a sima másolás?
genddy: szerintem Abstract el tudja dönteni, hogy eddig milyen volt, és a mod után milyen lett.
Ezt így nem lehet megítélni, ahogy Te leírod. Mindenkinél szubjektív. Nálam is elállítódtak a színek ENB-használatánál.
Bár ott felhívják a figyelmet rá...M
-
genndy
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Semmi gond nincs a színekkel. Ez a játék eredeti színvilága.
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Én fakonak látom a színeket az oldalon a képek alapján
Hasonló kiegészítőt alkalmaztam, annak ambiance volt a neve, és kb ugyanezt nyújtotta.
persze nyilván számít a monitor vagy a tv hogy min nézed egyénfüggő ugye beállítás kérdése az egész. Én abból indulok ki hogy más játékokban jók a színek és filmnézés nél is.én átmásolnam a játék könyvtárat meg a menedzser könyvtárat utána manager ben beállítani a cél könyvtárat azt szevasz
NMM én is próbálkoztam de rájöttem hamar hogy a Vortex MM sokkal jobb. -
Mortel
senior tag
Azt szeretném megkérezni, hogy van-e valami nem túl bonyolult módszer arra, hogy HDD-ről SSD-re átrakjam a játékot, minden mod-jával együtt? NMM-ert használok.
Köszönöm előre is!
M
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem jóknak tűnnek a színek...
A monitor is számíthat?
Azért megnézem. -
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére

Akinek még mindig nem elég világos a játék, annak lehet, hogy érdemes lenne ezt: [link] kipróbálni.
Nekem olybá tűnik, mintha világosabbak lennének a belterek.
De, lehet csak beképzelem...
Mindegy, próbáljátok ki!
M
-
Mortel
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szia!
Javasolnám a 4db. 1'44-es floppyn kiadott Arena nevű remekművet, ha mán' ennyire nosztalgiáznál. Na az télleg' jó vót...

-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Már lassan copy-paste lesz ez a szöveg...

-
Nosztalgiából felraktam a Daggerfall-t unity verzióban grafikai modokkal. Bár játszottam korábban is Morowindel és Oblivionnal, ez a régi Daggerfall azt kell mondjam a legjobban sikerült ES játék. Skillrendszere zseniális, generált pálya, dungeonok félelmetesen nagyok és könnyű elveszi bennük. Harcrendszere morrowind szerű körökre osztott rendszere ami bár elsőre gagyinak néz ki videókon de ha belegondolunk ennél reálisabb nem is lehetne hiszen totál statokon múlik minden, nem az akción.
Igazából ez a komplett skillrendszer, fejlődés, full rendom dungeonok amik nem a lootról szólnak (skyrimben ott a nagy láda a végén ami egy vicc) és elképzelhetetlenül nagy pálya az ami nagyon bejött. Igaz nagyon nehéz a játék. Full destruction mage-el játszom, de manna regen moddal mert gyárilag nincs benne regeneráció, minden lépést meg kell tervezni, itt nem rohanhatok be hogy szétdaráljanak. ES Arénát nem próbáltam még bár arról nem írnak jókat.
Az kifejezetten szomorú hogy akció irányba megy el az egész széria, ezt már a skyrimnál is láttam hogy földig lett butítva a teljes rendszer gyakorlatilag már nem is RPG.
Az ESO-val is nyomtam elég sokáig, igazából annak csak az a baja hogy igazi MMORPG és bár nagyon sok mindent lehet csinálni benne és nagy a pálya de élettelen és műanyag az egész. (grafikus motor meg ezer éves és túllépte határait)
Az VI-nek vissza kellene térnie az alapokhoz, nyilván a mai grafikai igényeknél generált pálya nehéz lenne úgy hogy jól is nézzen ki, de a skillrendszert tényleg kellene fejleszteni mert ami skyrimben volt az olyan mint ha nem is lenne. Több RPG elem kell és kevesebb akció. -
skt
tag
Sziasztok!
Először játszok a skyrimmel, telepítettem több modot, aztán a magyarítást is. Minden szuperül működik, viszont rengeteg angol szöveg van már az elején is. Ez mitől lehet?
Skyrim Special edition 1.5.97 -
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszönöm!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Kell egy olyan mod, ami lehetővé teszi a követők tárgylistájának kezelését. UFO-ban pl. először hozzá kell férni a "gyári" cuccaihoz (talán "Jobban is öltözhetnél" párbeszéd?), azokat el kell venni tőle, aztán ha csak elf páncélt adsz neki, akkor azt fogja felvenni, hiába nem ért hozzá.
-
Kender23
aktív tag
Üdv.
Skyrimmel játszom jelenleg, van egy segítőm, aki eltűnt.
A kód meg van, hogy hogyan lehet resetelni : set playerfollowercount 1 vagy moveto player
De magát a parancsot hova tudom beírni? Akármit nyomok nem jön be a konzol. -
Desy
tag
válasz
Mortel
üzenetére
Szerintem magától sehogyan sem fogja megtenni. Párbeszédvonal, készlet és kijelölni a szükséges darabokat amiket mindjárt magára vesz. Fegyvert is adhatsz neki. Vagy sem... akkor az első harcban felvesz egyet.
Nem hinném, hogy ez plusz programot igényel. Legfeljebb nem működik az adott menet mivel valami akadályozza... -
Mortel
senior tag
Ha már öltözködés: Hogyan lehet Lydiát rávenni arra, hogy mondjuk teljes elf páncélban legyen, illetve bármilyenben, csak ne a "gyári"-ban?

-
Desy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
yeah... nem mindenkinek kell ugyan azt az inget felvenni.
Ámde és azonban vannak kényszeres öltözködők...
-
Desy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
...pontosabban?
(tudom, néha elvárt a gondolatolvasási készség... de hát nekem ez a rész nem funkcióképes)
-
Desy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Érdekes... mennyire lassan fedezik fel az emberek az újdonságokat és a másságot.
Szerintem a reklám sem kevesebb...
A világtér és a történet a folyamatos kalapálás miatt állandóan fejlődik. Ez jó és nem...
A fejlesztés remek dolog és látványos. Azonban az újdonságokat előre alkotni és a kiadásban a félkész vagy látszat részeket futtatni - ellenőrizetlenül - hibás döntés és sajnálatos.
A látványossága viszont nagyon szélsőséges és ezért vonzó...
? -
®abstract®
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez úgy jött ki kérlek szépen hogy amikor évekkel ezelőtt néztem róla játék videókat akkor ismerősek voltak a helyszínek. Régebben nagyon sokat játszottam az OblivioN al, erre is hasonlított a tes online, de számomra morrowind es emlékek ugrottak be. Ennyire egyszerű.
Nem vagyok szagértő de látom hogy te igen
-
VikMorroHun
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
"a Morrowind utódja az Elder Scrolls Online" - ez nem tudom, hogy jött ki. Időben pár ezer évvel előtte játszódik, bár el lehet benne utazni Vvardenfell szigetére, illetve Sotha Sil Óraművárosába is (ahol a Morrowind Tribunal kiegészítőjében már jártunk egy kicsit).
-
Solymi81
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Anno nekem a Gothic mellett a Morrowind volt a másik kedvenc játékom, habár még sose értem a végére, habár csak 2x kezdtem neki, a második is vmikor 2007-8 körült történt, azóta azt vinném tovább.
Habár én többnyire harcos karakterekkel játszom, a varázslat rendszere és a mágikus tárgykészítési rendszere nagyon tetszik a mai napig. Sajnálom, hogy a Skyrimben ez nincs meg.
Érdemes elővenni, kicsit feltupírozni és egy nagyon jó hangulattal és sztorival rendelkező játékot kapsz, élvezetes helyszínekkel és zenével.
Az intro "zene" mai napig kedvenc. -
tibaimp
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi az infót!
Igen azt olvastam, hogy van hozzá "Skyrim mod" vagy valami ilyesmi.szerk: ja látom, ott is van a link-be, amit írtál.
-
®abstract®
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Még nagyon régen xboxon játszottam vele az volt az első TES játék számomra
Egyébként a Morrowind utódja az Elder scrolls online, utóbbi 100 GB körül van
Most játékoddal kapcsolatban, nemrég egy csaj is írta hogy megvette ezt a nagyon régi játékot díszdobozos verziót= már idestova 20 éves!
neki is azt javasoltam amit te neked fogok Nexus modon sok kiegészítő van hozzá, nagyon sokat lehet rajta javítani az egész játék minőségen. Fel lehet pofozni elég jó szintre az egész grafikát meg mindent [link] -
genndy
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Megcsinálták a szinkront angolul is (az is bitang jó egyébként, nagyon minőségi. Ja, és a zenék is, a zeneszerző srácnak van valami ismerőse a zenekarnál, úgyhogy talán a Német Szimfonikus Zenekar játszotta fel azokat
)De mondom, tedd fel a Steamest, az külön könyvtárba is települ, nem zavar be semminek. Van saját launchere is, nyelvválasztással meg minden. Ez nem egy kieg, ez total overhaul, mindent lecserél az eredeti játékban, semmi mással nem tudsz ilyenkor játszani, épp emiatt tiszta alapjátékra illik csak feltenni. Persze hogy bekavarnak neki a meglévő modok.
-
tibaimp
nagyúr
Megvettem most az akcióban a Steam-en a Morrowind GOTY Edition-t, kemény 3,74 EUR-ért.
Nekem ez a játék totál kimarad annó, de most úgy döntöttem, belenézek, illetve, hogy teljes legyen a "sorozat".
-
tibaimp
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Én maradok a Steam-es, illetve a "sima" verziónál, már nem töltöm le az SE-t.
-
®abstract®
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi az infót.
-
®abstract®
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
2 verzio van,az egyik a sima skyrimhez van,masik skyrim SE van.pont az utobbihoz valot linkeltem.
en ugy latom,hogy kiegeszitokent hozzaadja az alapjatekhoz gratiszba
#genndy
persze,nem kell a nexusmod manager de megis ajanlott
en evvel mod lom a jatekokat,mert 1 szeru,atlathato,konnyen kezelheto.
hogyan telepitsuk,a nexusmod ot hasznalja a tag:
Enderal SE - How to Install Enderal Special Edition [link] -
genndy
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
o/
Elképesztően jó total conversion
Más, kicsit nehézkesebb a fejlődési rendszer, nehezebbek a harcok, bonyolultabb dungeonok, de nagyon jól kitalált a világ, és jó a történet. A fősztori vége elég pörgős és mindfuck. Jóval sötétebb is mint a Skyrim, olyan európaiasan, Witcheresen, nem igazán lehet jó döntéseket hozni. Vannak kedvelhető társak is, de az ő sorsukért is mi felelünk, oda kell figyelni milyen velük a viszony.
De ebben is benne van egy csomó mellékküldetés, rejtett láda, achiért összegyűjthető, térképen szétszórt cucc. 100 óra belemegy simán, és ez “csak” egy ingyenes mod! Minden tisztelet a készítőknek, beleadtak apait-anyait.
Ez után majd a másik, előző, Oblivion motorra épülő Nehrimjüket is meg akarom nézni. -
tibaimp
nagyúr
Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, de valaki próbálta közületek az Enderal: Forgotten Stories ingyenes Steam játékot? Állítólag "Skyrim klón" vagy hasonló? Én ugyan már leszedtem, de még nem próbáltam.
-
Mortel
senior tag
Aki használja a "Violens" mod-ot attól kérdezném, hogy mitől lehet, hogy nálam szürke a "customize killmove" lap (az egész), ezáltal ott semmit sem tudok állítani. Mit rontok el?
Köszönöm előre is!
M
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Igen ezt én is néztem ehelyett töltöttem le amit linkeltem.
Nekem csak integrált gpu van, 4gb RAM mennyisége. Betölt a játék állás már tele is van
szerintem a 8K textúrák 4K felbontású monitoron vagy tévén észrevehető inkább.
hát de nincs ezen mit csodálkozni skyhunter kolléga feljebb írta hogy a Radeon 6800 XT 16gb RAM mennyiségét is betölti a játék és Max 40 fps van.akkor szerinted?
ez a videókártya most ennyibe kerül itthon [link] -
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi!
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Én ezt a mod-ot használom: [link]
Először letöltöttem a 8K-s textúrákat (3 file, több mint 10GB
), de az kimaxolta a 6GB-os 1660 super kártyámat. Most 2K-s textúrákat használom, de megnézem a 4K-t is. Bár szerintem meg sem jeleníti full hd-ban a 4K-t, hiszen az 2160p = 3840 x 2160... -
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Nekem vegyesen van 2K & 4K textúrák vannak. Ha lehet 2K textúrát választok mert kisebb a mérete és full HD ben nézem én is

Azért az alap változathoz képest látom a jelentős minőség javulást.
8K textúrával nem foglalkozok, de ha neked van elég hely akkor letöltheted
már csak amit láttam a 4K hoz képest kétszer háromszor akkora méret.
másik az hogy full HD ben nem biztos hogy a 8K textúrát meglátod,nem tudom próbáld ki!
Skyrim realistic overhaul [link] ez a 10 GB os adatállomány tartalmaz 2K & 4K textúra csomagot. Miután telepítettem a vortex ben megláttam a különbséget egyből
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi!
Még egy: Full HD-ben játsszva max 2K-s textúracsomagot érdemes letölteni, vagy látszik a különbség a 4K, ill 8K vs 2K textúrák között is?
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Nekem be van kapcsolva a vortex manager ben. skse64 plugin.
Leírásban benne van részletesen hogy mire való, lefordítom ha végképp nem értem.
Vortex manager legutóbbi frissítés el nagyon elbaxtak sajnos
belassul úgy,mint még korábban soha! Ha valami jól működik nem tudom hogy miért kell elrontani! -
Mortel
senior tag
Érdemes letölteni az SSE Engine fixes mod-ot? Mit javít konkrétan?
[link] -
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
külön videókártyám nincs integrálton játszok. Amd van, és az adrenalin driver jól működik.A fényerő csúszka tologatása nem hozott pozitív eredményt.
A játékon belül nem állítottam semmit és nem is fogok mert módosítások előtt kifogástalan volt, biztos vagyok benne hogy valamelyik mod zavar be de rá kell jönnöm hogy melyik az
Driver m is kifogástalanul működik mert más játékokban böngészés nél filmezés nél Minden oké csak evvel a játékkal vannak gondjaim
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Lehet, hogy sok a gamma a játékon belül, esetleg a videokártyád driverének beállításainál. Nekem Nvidia van, ott a driveren belül "sima" desktop értékeket változtatva, (nem a 3d-s szekció) hatással volt a játékra is. Azt mondjuk nem értem miért?
De pont az elfx sötétsége miatt tekertem fel a driverben, a desktop fényerőt, és a játék is világosabb lett...
Viszont netezni nem lehetett, mert kiégette a retinámat. Mindig ide-oda kellett tologatni a csúszkát...
Ezért is próbáltam ki a Tamriel Master Light-ot. -
®abstract®
őstag
válasz
Mortel
üzenetére
Köszi, tamrielt hiába kapcsolgatom ki meg be nem látok különbséget
A második ELFX az nálam beleakad mindenbe úgyhogy használhatatlan Meg egyébként is amikor korábban működött olyan sötét volt a játék hogy elment a kedvem tőle 
Kipróbáltam ezt pont az lenne a lényege hogy felerősíti a színeket [link] és ezt [link] de úgy látom hogy nincs különbség
Egyelőre nem tudtam kiszűrni hogy mi okozza ezt a szín fakul ast... -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szia!
Én a "Tamriel Master Light"-ot használom, az "Enhanced Light and FX" nekem fakó volt.
Próbáld ki, bár nem ugyan az a kettő...M
-
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szia!
Nem erre gondoltál? [link]
-
®abstract®
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Jah,ertem.mindenkinek van elfoglaltsaga,ezutan johet csak a hobbi
a video 2 raneztem,de ott mar olyan szinten megvaltozik a jatek,mintha egy kovetkezo generacio lenne.
en elf varazslo vagyok,szoval a kezifegyver & pajzs az tartalek opcio,vagy ha megis kellene akkor varazsolok egyet
Whiterun al kapcsolatban: en ezeket hasznalom: [link] eztis= piros teto [link]
a toxic gaming video nagyon durva,de nekem nem aktualis,mert en mar kimaxoltam igy a hardveremet
amit az ausztral ember tesz az nekem nem palya es gondolom,nem is lesz aktualis,eljatszok en a magam modjan,ahogy szoktam.
a 3. kepen tetszik a kijelzes,nap allasa,elet,manna,faradtsag vonal.ezt honnan lehet?ugyanitt latom a 3. kepen,hogy nincs neked blended roads vagyis ez [link]
farmhouse kat is erdemes javitani [link] kutyat lecserelni [link] lovakat is,varosonkent masfajta lehet [link] 131 fajta allat [link] + farm [link]
telepitettem egy hegyvideki bomba csajt,Rosa a neve,meg is talaltam
[link] szoval roviden ennyi most. -
tibaimp
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ezt az ismert hibát én is kihasználtam az 1. karakternél (nem emlékszem mit kellett csinálni), de valami extém potion-okat tudam készíteni, így növelve a fegyverek sebzését és a benne lévő enchanting sebzést. Egy nyílöves volt a Legendary Dragon...
Ha találok screenshot-ot beteszem ide
-
VikMorroHun
őstag
Ha már extrém dolgok: pár napja láttam a Spiffing Brit videóját, hogyan lehet modok nélkül 100+ %-os magicka csökkentést kombinálni 90000%-os sebző mágia erősítéssel. Volt olyan ősi sárkány, ami 5 mpig bírta a legerősebb villám varázslatot...
-
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Na, egy darabig nem voltam, más elfoglaltság volt (lakásfelújítás, hengerfejes ótó'
).
A 21/9-es képarány eszméletlen jó, néha csak úgy barangolok a vadonban, vagy Fehérvágta utcáin, ezt a játékot ultrawide-ra teremtették. Az alsó-felső fekete sávot valamelyik mod csinálja, de még nem volt érkezésem kiszűrni, melyik az.
Közben sikerült a dual sheath redux is, végig kellett menni egy 25 pontos leíráson, de most már műxik, az extrém egyedi pajzsokkal is. Végre az őrök is a hátukon viselik a pajzsot, a "Guards Armorer Replaced" mod volt a ludas, de ennek kikapcsolásával megy.
Találtam ezt a leviathan modot, amivel a kétkezes kardokat készenlétbe helyezve, a kari vállán keresztbe átfektetve "pihen" a fegyó. Nagyon menő.
Folytatni akarom Whiterun és a kocsmák, shopok, eneteriőrök csinosítgatását, ezekhez találtam 2 nagyszerű videót.
Videó 1
Videó 2Ami még nagyon bejött, Toxic Gaming új prezentációja, ez a TKV6 ENB, eszméletlen....
Hogy ne csak mindig grafikai modokat mutassak, ajánlom ezt a Fevvy nevű ausztrál arcot. "Kaszt" tutorialokat gyárt, van itt "paladin", "necromancer", legendary nehézségre. Fantasztikus a vágása, zenék alápakolva, humorral fűszerezve, hibátlan. A rácsodálkozás mellett (ez a srác minden tippet, trükköt tud) gyakran felröhögök a poénokon. Ami nagyon jó, a legújabb tutorialja, a "How To Make An OP God Hammer One Shot Build...". Nem árulok el nagy titkot, de olyan karit fejleszt benne, ami legendaryn, szinte mindent főbosst 1-2 ütésből lenyom...(dragon priestek, legó sárkik, ebony warrior, Karthaag...minden). Külön tetszik, hogy mindent kihasznál a játékban, de nem glitch-el vagy exploitol. (igaz, az ő útmutatása már alapból nagyon távol áll egy rpg-től, de nálam a tűréshatáron belül mozog. Pl Whiterunban a mai napig működik a bug, hogy a város "alá" tudsz menni, minden nap kifosztva a kovács ládáját, poénnak jó, de ez már extrém.).
Elnézést, ha hosszú lett a poszt. Pár kép, az egyik nem az én screenshotom, a Leviathan Modból, Nexus-ról való.

-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Én is azt hittem, hogy mozi, de szvsz nem az. Mintha nem lenne összefüggő... Szerintem ez az Elder scrolls online videói, összefűzve.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszi, meglesem
. -
Mortel
senior tag
Kaptam egy gargoyle-t Lídia mellé. Azt honnan lehet tudni, melyik mod miatt? Nincs semmi ami ezt okozná, talán az immersive creatures? Olyan mint egy follower, mellettem harcol, gyakorlatilag elpusztíthatatlan, ha megölöm, respawnol. Viszont roppant idegesítő és így annyira nem is jó játszani. De nem tűnik el sehogy.

Ötlet?
Ha segít konzolban ez az értéke: 1f1fbb7dKöszönöm előre is!
-
Mortel
senior tag
Sikerült.
-
Mortel
senior tag
Viszont az SE-ben nem tudom Lydiáról leveni a ruháját, konzolos paranccsal...
Valami megoldás esetleg?
-
Mortel
senior tag
-
Mortel
senior tag
Ha valakit érdekel, hogyan lehet kb. 2 kattintással lecserélni a főcímzenét az Oblivion zenéjére, írjon privit.
-
®abstract®
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Aaaaa, nagyon beteg!

De hát ahogy látom a hardvered is nagyon bitang
mondjuk látom a mélységélesség be van kapcsolva én amióta kikapcsoltam nekem így jobban tetszik, jobb nekem focus nélkül.
Annak a bivalyerős videókártyának a 16gb RAM ját betölti a játék és max 40 FPS
aztakurva7szentségit! 
Whiterun hoz,ha jól tudom illustrious whiterun 2K módot raktam fel, nagyon szépen megváltozott az egész város. Szerintem van hozza 4K verzió. Magas fákat szeretnél még, nekem a The Jedi trees se. jó magas fákat mutat de nem tudom hogy itt a városban az megmutatkozik e.
Jó az úgy a 21 /9 es képarányra? Mert látom fent meg lent elég vastag a fekete sáv

-
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Na jó lesz a Rudy. Feltettem ezt az "Arfien's Preset"-et. Van benne több preset is, kapcsolgatható. Hát igen, ahogy korábban is írtam, ez odabax a látványnak és a gépnek is. 3440*1440-ben, 9900kf+6800XT-vel is Fehérvágtában max 40 fps, VRAM full tele (16 GB).
Még F'vágtát szeretném egy kicsit csinosítgatni, piros tetőket akarok, és szép nagy magas fákat, valamint még kipróbálom (újra) az Eli's Dragonsreach-et is. (régebben valami gondja volt, mindig crashelt.)
-
®abstract®
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
gratulálok te győztél! Igaz én nem is versenyzek 
Ezt a rudit én is próbáltam tesztelni, nem jött be 90 fokra felpörgette a processzoromat köszönöm nem
gyorsan kikapcsoltam letöröltem a fenébe!
Gyakran szokták ajánlani az ENB pluginokat,nekem egyik se vált be egyik sem működött össze akadás volt problémák satöbbi! Emiatt jól megvagyok nélkülük
egyébként a hulló falevelek miatt üldöztem ezeket a kiegészítőket de anélkül is működik úgyhogy már nem kell ENB nekem!
Három db reshade plugin om van, ha feljebb guritasz,meg is tudod nézni hogy név szerint melyek azok, képeim közt meg találod.megpróbálom hogy bekapcsolom majd mind a hármat. Tudom ajánlani a tamriel Master light ot illetve a Skyrim realistic vision t,jónak tűnnek
én úgy látom most hogy a nappali külső helyszíneken is jók a színek számomra, és ezt ugye befolyásolja nálam dolomit weather s illetve a true Storm is gondolom, az időjárás biztos hogy befolyásol 
-
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
339 mod, 149 esp. Hibátlan, még sosem fagyott ki. A Rudy ENB-vel szenvedek. Este és enteriőrben ez a legdurvább, legszebb. Csak nappal, meg outdoor olyan deszaturált, színtelen-szagtalan, a páncélok sem csillognak. Ráeresztek valami reshade-t most.
-
®abstract®
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Na jó hát ez sajnos benne van a pakliban

De már nem akarom művelni elég volt 132 db van bekapcsolva és úgy látom meg hallom hogy amire szükségem volt az bele is raktam
szerencsére akkora választékból lehet csemegézni hogy a végére se lehet érni annyi minden van hozzá
A kínálatot figyelembe véve fel lehet itt menni 100gb is simán! -
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Én már 1000xer megfogadtam, hogy ha jó, nincs crash, akkor soha többé + mod. De utána mindig meglátok valami újat, szépet, jót, ytubon a millió feliratkozások miatt, és elcsábulok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl nemrég találtam rá eme gyöngyszemre : Dwemer Pipework Reworked
Nem igényel más modot, és fantasztikusan néz ki. -
-
Habugi
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Hát igen az ST.., Hollywood azóta sem csinált semmit ami csak megközelíti, számtalanszor végigpörögtek már nálam is.
(Számomra az ST..: TNG, Voyager, DS 9 & az érához tartozó filmek, plusz ugye az eredeti/első de az nagyon retro.
Ezeken túl, ami utánuk jött számomra már minden emészthetetlen szemét, hulladék.) -
®abstract®
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Sok mindent beletettem ami nem volt benne!
130 féle állatot,(szerencsére egy csomagban volt) háziállatok vadállatok vegyesen. +Barnamedve,jegesmedve, hegyi oroszlán, hegyi párduc, rozmár, megszépült lovakat, vízen úszó fehér hattyúk,vadkacsák tavirózsák mellett stb.
Teljes textúra javítás, 2K & 4K. Ha jól emlékszem csak ez volt kb 20 giga! növényzet & fák minősége, hulló falevelek látványa, szóval teljesen megváltozott minden.
Most már látom hallom hogy életre kelt a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egy probat meger,aztan kiderul.
neki is azt javasoltam amit te neked fogok Nexus modon sok kiegészítő van hozzá, nagyon sokat lehet rajta javítani az egész játék minőségen. Fel lehet pofozni elég jó szintre az egész grafikát meg mindent
).
masik verzio:
...no comment...