- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
Halihó ! Egy kis segitséget kérnék

Felraktam a régi Skyrim-et és az a problémám ,hogy belemegyek a belső nézetbe s 1 másodperc múlva kivált külsőre..ez mitől lehet?S mindig ezt csinálja. -
kislaki92
senior tag
hm srácok...
Vik féle magyaritást használom.viszont nem tudom lootolni a sárkányokat s fight közben a nevét sem irja ki.
valakinek valami ötlet? -
kislaki92
senior tag
valaki az SSE-hez használ valamilyen enb modot?vagy valamelyik régi változatú enb kompatibilis az új Skyrim-el?

-
kislaki92
senior tag
Data mappába bemásolod és magyar.eddig a menüben 2 szóval találkoztam ami nem magyar mert azokat utólag ezzel a verzióval rakták bele ! Jó szórakozást ! Kinek mi a véleménye? én nem csalódtam. mint úgy általában a Bethesda játékokban

-
kislaki92
senior tag
valaki a SKYRIM SE-hez feltudta rakni a honositást?
-
kislaki92
senior tag
óó tényleg.bocsi az új kommentért csak későn jutott eszembe!
A magyaritás elvileg működni fog ezzel a verzióval is ha csak grafikai pimpelést és 64 bitet kapunk nem? -
kislaki92
senior tag
hm. köszönöm szépen ! Valamit az előtöltésről tudni ?

-
kislaki92
senior tag
Halihó ! arról esetleg tudtok valamit ,hogy a hamarosan megjelenő TES: Skyrim Special Edition-hoz a mostani modok kompatibilisek lesznek?

-
kislaki92
senior tag
egy ENB modban a távolabbi részek mosódását hol tudom berakni?
tehát csak a zoomban levő objektumot látom tisztán a többi homályos 
-
kislaki92
senior tag
Hát morrohun-on a letöltésben sem a pluginoknál nem találok ilyet

-
kislaki92
senior tag
halihó !
modolom a skyrim-et viszont mikor felrakom az enb-t s elinditom ezt irja ki pirossal.''error 1 bfloatpointrendertarget=1 is not set in skyrimprefs.ini''
viszont mind a két skyrimprefs.ini-ben átirtam ezt az értéket s igy is ezt irja ki.
Valami ötlet? -
kislaki92
senior tag
Skyrim ENB modnál ha jelentkezik az alul-felül fekete csík akkor azt hol tudom kikapcsolni?

-
kislaki92
senior tag
sziasztok! feltettem egy enb-t és mozis a kép.tehát alul-felül fekete csík.ezt melyik file-ban kell átírni ?
köszönöm a válaszotokat előre is
-
kislaki92
senior tag
sziasztok! valaki kb. 1 éve felrakta a saját modpakkját.aki magára ismer belinkelné ismét?

-
kislaki92
senior tag
ENB homályosítást hol tudom kinyomni?

-
kislaki92
senior tag
valaki tudja,hogy hogy van az ESO előfizetés?
-
kislaki92
senior tag
legtöbbet letöltött!

-
kislaki92
senior tag
itt valaki tolja a TESO-t?
-
kislaki92
senior tag
-
kislaki92
senior tag
olyan előfordulhat ,hogy elküldtek egy csúcsra,hogy öljem meg a sárkányt...de előtte ott már megöltem.és most nincs lélek elszívás.közbe egy-két sárkányos mod felkerült.kivettem.de akkor sem szíííjjja el a lelkét

-
kislaki92
senior tag
ilyennel már találkoztatok?
-
kislaki92
senior tag
melyik lehet az az ENB ami nem terheli le nagyon a gépet...igazából alapjáraton okés.de vannak helyek...pl dwemer romoknál az imént.egy kocsmában...szépen belaggol...vagy valami FPS nyerő esetleg?
gépem: amd fx 6300 3.5 ghz,vga:hd 7780 2gb,2*4 giga ram -
kislaki92
senior tag
sziasztok!
annak a modnak nem tudjátok a nevét amelyik a pajzsot a hátra helyezi 
basszus...meg van.legelső
akit érdekelne ! 
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/17746/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D17746&pUp=1
-
kislaki92
senior tag
http://kolumban.blog.hu/
ezzel ti már találkoztatok?

-
kislaki92
senior tag
-
kislaki92
senior tag
valakinek a textures.bsa-t sikerült kicsomagolnia? nekem kiengedi a többit...de azt nem... pedig jó lenne
-
kislaki92
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
már 300 óra körül járok a game-el ...épp mentem Grelodot levadászni Sodrásdba és útközben betámadtak...épp csatlakozni akartam a Sötét testvériséghez...de kinyírtam.lefekszem és ugye semmi.mondjuk nem csodálom...erre van valami megoldás ,hogy hogyan tovább?

Runo : [link]
tessék

-
kislaki92
senior tag
ha lemez párti vagy akkor tudom ajánlani a cd galaxist! 5990ft+990Ft a posta! steamen kell aktiválni és felteszi.és ha újra rakod arra meg van egy megoldás,hogy ne töltse le hanem telepítse ha ezt vennéd! sok sikert az eksönhöz

genndy : a summer sale meddig szokott tartani?
Runo : talán vicces a videó

2:50-nél lessétek... xD
-
kislaki92
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=6HRnc8DNdRA
végem

-
kislaki92
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
én voltam a hülye...eléggé is...két fiókom volt...csak az egyik kislaki92,a másik meg kislaki921130 ...aztán arra emlékeztem ,hogy az első volt...meg nem is emlékeztem,hogy két profilom lett volna...nah mind1..Skyrim már fent...szerencsére nem steamen kellett letölteni ...rátaláltam egy megoldásra...most meg ismerkedek a nexus managerrel

-
kislaki92
senior tag
Skacok! tegnap windows reinstall volt! nos felraktam a steamet...és nincsen benne játék...eléggé gáz egy helyzet...pedig 8 játékom volt kb

-
kislaki92
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
kipróbálom majd! azt szeretném tőled kérdezni,hogy felraktam...megmoddoltam egy olyan pakkal amiket régebben szedtem le...tehát megmoddoltam...fasza volt...kimásoltam egy másik meghajtóra a datát és onnan másoltam be...és olyan problémám volt ,hogy az SKSE nem indult el...vagyis elindult...de csak sötétség volt...és mondom letörlöm a gamet meg újra felrakom...(STEAM-es) szóval újra felraktam és ugyanúgy megvolt moddolva a game mint ezelőtt...aztán utána el sem indult.Steam hibát írt ki(80) de most meg jó...remélem jól fogalmaztam...tehát újra felraktam és ugyanúgy benne volt a mod de a mappáját is kitöröltem

-
kislaki92
senior tag
skacok! valaki segítene az ENB-t felrakni?

-
kislaki92
senior tag
http://cdgalaxis.hu/termekek/21446/pokoli-varos-elder-scrolls-greg-keyes.html !!!
-
kislaki92
senior tag
sziasztok! a skyrim játék alapfileait ,hogy tudom megkaparintani?én a textúrákra lennék kiváncsi...tehát fejszék,ruhák .dds fileaira! mert imádok textúrázni
köszi a válaszotokat előre is 
-
kislaki92
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
nem az enyém ez
ezt a TES V csoportba rakták fel...én az elején párat felraktam és annyi
nem kell nekem támadni egyszerre 
Jorus : semmi,azt hittem alapból benne lehet ilyen

Xerxész : majd utána lesegetek,nyugi nem ez van nekem

mégvalami...alapból milyen nehézségi szinten nyomod...amúgy kb. 200 órám van benne
-
-
kislaki92
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
azért az elég szép lesz meg kell hagyni! A Skyrim motor nagyon adja...nekem főleg az hiányzik az oblivionból ,hogy nem tudsz úgy varázslatot a kezeidbe rakni mint a Skyrimben...nekem az nagyon favorit
nekem kicsit hiányzonak az Oblivion síkok
innen amúgy valaki TESO-zik? 
egyébként ki milyen párti?harcos vagy varázsló?
-
kislaki92
senior tag
ezek szerint az oblivionra is majd rá akarják rakni a skyrim motorját?

-
kislaki92
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
én most megyek Sovengardba olyan 25-ös szintű lehetek..ez már egy új karakter...neki álltam egy harcosnak...az előző egy varázsló volt...hát csinálom a mellékeket...plusz kovácsolok,italokat főzök,barangolok és így elég szépen fejlődik a karakterem!
pl. a bajtársakat szoktam mindig kivinni...meg van egy olyan küldetés ,hogy kikell szabadítani egy egyedet a thalmorok karmai közül...stb...
sok mellék van .meg nem szoktam végigrohanni a főszálon és így elég szépen fejlődök...meg ugye az is nyílván benne van,hogy milyen a nehézségi szinted 
amúgy jó lett.kiszedtem a behemotot és jó lett...gondolom az kavart be neki
aztán repülhettem 
-
kislaki92
senior tag
válasz
drunkyboy
üzenetére
drunkyboy:én megijedtem

genndy:hát ezt én sem értem,mert csak egy olyan sárkányos modot raktam fel ami picit csinosítja a sárkányokat azt hiszem vagy még az sem...meg karaktereket csinosítottam meg whiterunt meg pár fegyvert...olyan nem rémlik,hogy madarat csináltam volna egy sárkányból...szóval mindig elolvasom mi van alatta..kivétel ami egyértelmű...pl szemek stb. találtam ezt...ott is tolas ni
[link]
Tirexi : ez? hát nem tudom
megtaláltam a toll forrását...nem tudom,hogy ezt ,hogyan szedtem le...behemot dragon...mégcsak rémleni sem rémlik na mind1....

-
kislaki92
senior tag
szóval...elfogtam a sárkánytömlöcbe szokásosan a sárkányt...kiengedem..és nekemtámad...és folyik a harc...levittem az életét nullára...megállt és kezdődik előről...dlcket meg ezeket kiszedtem...valaki ilyennel találkozott ?
meg egyébként valamit furcsálltam...
mindjárt töltöm a képet... mert ez egy madársárkány...
de ilyen mod nem rémlik...
ez szerintem valami mod lesz...
tuti ... ne röhögjetek...xD -
kislaki92
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
sorry, este volt

perge666 : nem.nem veszi kézbe...ide rakja.de királyul elém világít!
bocsi skacok.este nem voltam már képbe nagyon
videóban én is láttam,hogy a kezében fogja és az tök fless volt!de ez nem is az alap lámpás.mert azzal nem csinál semmit!de nem tudom,hogy miért! de most ki is derítem
-
kislaki92
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
azzal toltam
lehet akkor nem ugyanaz a mod volt!
reailtic lighting a mod ! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg itt ugye a dx file 11-es.nem dx 9-es.