- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz #89091072 #23321 üzenetére
Ha a képen High Hrothgar és a 7000 lépcső van, akkor tuti nálad van a bibi, mert én már voltam ott és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. De ha nem, akkor elnézést, írdd meg légyszi, hol készült a kép, elmegyek oda és lövök egyet én is, hogy nekem milyen. Ha nálam is előjön, akkor tényleg gáz. De ez szerintem valami driver és/vagy beállítási probléma. Még full lowon sem szabadna így kinéznie.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
addikt
válasz #89091072 #23321 üzenetére
Állítsd följebb a grafikát. Vagy frissítsd a vga-drivert. Erre nem fog patch jönni, mert egyértelműen nálad van a gond, mintha minden lowon lenne. Nyilván ez teljesen nonszensz 2016-ban, ez 90-es évekbeli szint, ennél azért szebb.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest