Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz granini #27857 üzenetére

;]
    Na jó, de ha egyesek szerint mi bétatesztelünk nekik, akkor legalább infót adjanak, hogy mit lehet és mik a valós korlátok.
    Yannick nemrég ugye úgy fogalmazott, hogy kreatívnak kell lenniük ahhoz, hogy valamilyen formában tároló méretet tudjanak növelni.
    Jó lenne tudni, hogy mi is az igazi gond, mivel azért így nehéz célra lőni, ha bekötik a szemünket és még el is fordítanak a céltáblától, és a végén kiderül, hogy még csak nem is egy univerzumban vagyunk.
    Egyébként azt kellene megérteniük, hogy jellemzően nem azért kell az extra hely, hogy óránként túrkáljon benne az ember, hanem, hogy eltegye a godrollos "majdjóleszmégvalamire" jellegű cuccokat, amiben látni fantáziát. És ha még egy egyszerűsített infót is kaphatnánk róla, akkor még kevesebbszer nézegetné az ember, mert 1-1 új ötletnél, vagy inspectelt gearnél csak azt nézi meg az ember, hogy nekem milyen is van, ha van.
    Már ezzel az expertise rendszerrel is jelentős hely szabadult fel nálam, mert annyiba kerül, hogy egy halom kimaxolt/optimalizált fegyvert dobtam ki, mert annyit nem fogok tudni/akarok feltolni lvl20-ra. Exo-ból is csak 1 maradhat, jó mondjuk EB-t még nem törtem be, amennyit azért szívtunk testületileg, egyelőre nem vitt rá a lélek, hiába van belőle 4, abból 3 maxos...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés