- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Linlithgow #6119 üzenetére
Hát nagyon változó, ha nincsenek signálok, van hogy 3 napig összesen fél órát nem figyelem (vagy mert nagyon távol van a belépési ponttól, vagy mert oldalazás van nem történik semmi). Viszont ha jelzés van akkor jelentősen többet kell foglalkoznom vele, de a napi 2-3 órát akkor sem lépem át szerintem.
Leginkább H4 - H1. M15 csak akkor ha nagy elmozdulások vannak és véletlenül le is tudom kereskedni...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Linlithgow #6115 üzenetére
Demo számla.
Stratégiatesztelés alatt. Naplózva!
Ha 1 évig nyereséges tudok lenni legalább 50% hozammal, megy az éles.
Pont a 10-ed összegével. Mind tökére mind kötésekre nézve... -
aAron_
őstag
válasz
Linlithgow #5958 üzenetére
Furcsa, nálam eddig minden rendben volt, semmi bug. Én eddig nem próbálkoztam másmilyen demószámla aktiválásával, náluk nyitottam egyet.
(#5956) kariad: érdekes, csak aztán nehogy jöjjön egy másik kutató csoport ami bebizonyítja az ellenkezőjét
egyébként mint minden, szerintem ez sem fekete és fehér, meg vannak a robotok haszna is, meg a kára is, az hogy melyik a nagyobb volumenű az már persze más kérdés...
-
aAron_
őstag
válasz
Linlithgow #5947 üzenetére
szívesen írnék róla pár dolgot, de még komolyabb tapasztalatom nincs vele, ill szerintem sokkal jobban jársz ha kipróbálod, lehet demo számlát is nyitni
röviden: tényleg marha jó, még trendvonalakat is be lehet húzni, rengeteg indikátor, fibo, stb
azt nem tudom, hogy éles kereskedésre mennyire használható, gondolom bróker függő, de egyébként azt írják, hogy "multi-broker forex platform"
-
batorpeti
tag
válasz
Linlithgow #5952 üzenetére
Igen, ilyenre gondoltam, ki is fogom próbálni, köszönöm.
-
batorpeti
tag
válasz
Linlithgow #5949 üzenetére
Drag and drop stop loss scriptet, amit írtam ebben a hozzászólásomban, ilyesmit.
-
kariad
senior tag
válasz
Linlithgow #5947 üzenetére
Jah MT4 letelepítettem és néztem, hogy ennyi az egész??? Gáz! Amúgy a saját számládra, hogyan tud belépni? Mert nem talál semmi szervet nekem!
-
Hege1234
addikt
válasz
Linlithgow #5826 üzenetére
ami neten megtalálható könyv,irat az le van töltve
(egyiket sem olvastam mert eddig csak gyüjtögettem)melyiket ajánlanád hogy az alapokat jól megtanuljam ?
ezeket többen is ajánlották
André Kostolany-Tőzsdepszichológia
Kecskeméti István - Tőzsdei befektetések a technikai elemzés segítségévelazt sejtem hogy a régebbi könyvek csak az alapokat tudják megadni
a többihez majd átrágom a fórumokat -
Hege1234
addikt
válasz
Linlithgow #5824 üzenetére
még kezdőnek sem tudom mondani magam
kössz nektek!
-
Caruso77
csendes tag
válasz
Linlithgow #5792 üzenetére
Hali,
Új verzió telepítését javasolta a brókercég is. Leszedtem teljesen és újratelepítettem a programot, de nem használt. Mindenesetre már rájöttem, hogy be tudom írni a fibo végpont adatait manuálisan is, ez pedi ha nehézkesebb is de elengedhetetlen segítség az elemzéshez. Futtattam viruskeresőt, kémprogramírtót, a böngészőt is újratelepítettem, de ez egy makacs probléma.
-
batorpeti
tag
válasz
Linlithgow #5785 üzenetére
Ja, nem, csak érdeklődni szerettem volna hogy még mindig színvonalas volt e az oktatás, megérte e elmenni, hasznos volt e? Azért kérdem, mert gondolkozom, hogy a következőre lehet hogy én is elmennék.
-
psycroptic
őstag
válasz
Linlithgow #5732 üzenetére
Köszi az infót! Egyenlőre amúgy is csak demo számlát használok. Utánajárok a témának, mihelyst lesz egy kis időm.
-
törölt tag
válasz
Linlithgow #5734 üzenetére
"az előtte említett dolgokkal nekem nincs összhangban!"
jó és akkor most mi van?
nem értem ehhez nekem mi közöm.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Linlithgow #5716 üzenetére
Igaz,lehet jobb ötlet demo számlázni. Bár lélektanilag teljesen más, szerintem. Mire ügyekkel?
-
animatrix11
őstag
válasz
Linlithgow #5704 üzenetére
-
animatrix11
őstag
válasz
Linlithgow #5697 üzenetére
változó a tőkétől és mennyire vagyok biztos a dolgomban, 1:500 tőkeáttéten vagyok kb úgy néz ki átszámítva kb 6,6k, 12-13k, 25k, csak most beszoptam egy nagyobb összeget, mert nem szálltam ki időben egy nzd/usd longból, ezért érdelek hogyan lehet ezeket kivédeni, hogy ne nyissak olyankor amikor még bőven eshet lefelé, bár ez a rally valami hírekre történt amit előre nem lehet tudni...
általában túlzottan óvatos vagyok, az sem jó, mert sok mindenből így kimaradok legutoljára nem nyitottam longot eur/huf-nál amikor 282 körül járt
-
Linlithgow
csendes tag
válasz
Linlithgow #5693 üzenetére
-
animatrix11
őstag
válasz
Linlithgow #5652 üzenetére
mi ezzel a gond? 50-50% kb a találati arány csak annyi van ha a stop megfogja akkor 0 ft a veszteség viszont vannak olyan helyzetek amikor nem kéne bezárni pozit, mert jó lenne csak még fel/le-szúr az én nyitási pontomra és utána megy fel/le... erre még nem találtam megoldást
de ellenkező esetben meg jól jön pl 1-2 hete elkezdett rallyzni a gbp/usd 1.6050nél volt egy shortom, lement 1.6020-30 környékre majd fel és a vége 1,6300 lett csak kiszedte a stoppom ahol nyitottam, ha az nincs ott akkor csúnya vége is lehetett volna
nade esetleg amit kérdeztem arra van megoldás?
-
danih
veterán
válasz
Linlithgow #5652 üzenetére
Ez nem stratégia, hanem pozi-menedzsment.
-
Dzoli
tag
válasz
Linlithgow #5646 üzenetére
Túl sok előny nem szól mellette, talán csak annyi, hogy szabályozott a piac.
1,Szinte csak longolhatsz, kivéve BUX határidő.
2, Fizetős a valós idejű adatszolgáltatás, sok helyen még a számlavezetés is.
3, Drága a kereskedés. [300000 Ft-os OTP tranzakció brókerdíja min. 300 Ft, ezzel szemben egy kb 300000 Ft-os EURUSD kötés költsége csak kb 60 Ft (2 pip spread mellett)]
4, Fejletlen kereskedési platformok, amik nem automatizálhatóak.stb....
-
Dzoli
tag
válasz
Linlithgow #5644 üzenetére
Nyugodtan el lehet felejteni a BÉT-et, folyamatosan csökken a forgalma, és a "vezető" részvényeken kívül minden más illikvid szemét rajta. (bár a MOL napi pár 100 milliós forgalma is elég szánalmas)
Idei évben a részvények átlagforgalma 12695 mFt, ami már szinte a vicc kategória, szemben a 2008-as 21300 mFt-al.
Csúnyán visszaesett a BET forgalmaEltűntek a nyugdíjpénztárak, akik még vettek is valamit, és ilyen jó gazdasági kilátások mellett a külföldiek sem ide fogják hozni a pénzüket. Bankadó, és bedőlő devizahitelek lassan kinyírják az OTP-t, magas üzemanyagárak a MOL-t, a telefon, és internetadó pedig a MTelekom-ot.
-
batorpeti
tag
válasz
Linlithgow #5638 üzenetére
Ha jól tudom Fecdzo fórumtárs használ NinjaTradert, ha rákeresel itt a fórumban akkor azért lehet találni róla infot.
-
Attihun
csendes tag
válasz
Linlithgow #5636 üzenetére
Jobb felül keresés..
A ninjások most nyaralnak a bahamákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest