- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
aram01 #34686 üzenetére
Elfelejted, hogy tavaly még hbo volt, idén meg már max. Az appot fel tudod talán varázsolni, de nem biztos, hogy filmet is tudsz majd lejátszani...
Egy év alatt elég sokat változott a sztriming...
Pl netflix is más filmeket listáz ki NO és MO... Röhej hogy vannak "siker" filmek, amik NO pl vannak magyarhanggal, MO meg még felirattal sem
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bnorci71 #34671 üzenetére
Mert a szolgáltatók más brand alatt sztrimelik a tartalmakat... illetve a sztream jogokat eladják pl az amazonnak és alatta fut előfizetéssel... Plusz a szinkron jogok is bejátszanak -- pl netflix megveszi a szinkronjogokat adott filmhez magyarul MO, de azt már nem tolhatja AU vagy NO... ... Igen röhej, egyetértek veled! Pláne annak tekintetében, hogy akkor ez most milyen EU is - szabad tőke, áru és munkaerőmozgással...??? De ez van... Otthoni netre rá kell tenni egy jobb routert ami tudja a VPN-t és akkor gyakorlatilag még szürkezónának sem lehet nevezni...
-
bpmcwap
senior tag
TCL 65T7B -ről van valami tapasztalat? Xbox, netflix, disney+, amazonprime lesz az alapvető funkció...
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
Ma este a gyerekek TV-t szerettek volna nézni, bekapcsolták, hang van, kép nincs... aztán miután hozzá szokott a szemük a sötétben, észrevették hogy nagyon sötét kép azért van... Felhívtak a szobába és miután hozzászokott a szemem én is érzékeltem, hogy a TV gyakorlatilag működik, de nagyon sötét a képe. Kihúztuk, visszaduhtuk, de ugyanaz... Alig látható a képernyő, de minden funkció működik. 2019-ben vásárolt tcl 55dp600 az alany. Van erre valami okosság? Gondolom a javítás kb annyi, hogy új TV-t érdemesebb lenne venni, de hátha van valami házipraktika... -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
Kb 2 éve van egy TCL 75C727 tv-m amit nagyon imádok, viszont pár napja, piszkosul belassult - a bekapcsolás, a betöltődés, a menü... Próbáltam keresni olyat, hogy cache ürítése - mivel Android TV -, de nem találtam. Van erre valami app, vagy megoldás? Vagy esetleg valami ötlet, hogy mitől lassulhatott be? Új alkalmazás nem lett rá telepítve hónapok óta.
Köszönöm -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
nem rég vettem egy 75C727-es TV-t. Mostanra nagy nehezen megszoktuk a méretet, de van egy óriási gondom vele. A legprofibb hollywoodi film is olyan mintha én vettem volna fel a kamerámmal....túl realisztikus, amatőr, kisköltségvetésű hatást kelt...
Tudnátok segíteni mit kellene rajta állítanom???
-
bpmcwap
senior tag
Találkozott már valaki TCL 75C727-es tipussal? Elvileg 728-asnak felel meg, csak egy hdmi-vel kevesebb van rajta. Gondolom a szoftverfissítéskor is ugyanazt a szoftvert kell rátenni és a kalibrálás is ugyanaz - inkább kérdezem, mint kijelentem, hátha találkozott már vele valaki, nehogy valamit elbarmoljak...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest