- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Először a euronics-nak írtam. Küldek egy válaszlevelet, hogy adjam meg az adatokat, küldjek képet számláról, készülékről, stb.
Jegyzőkönyvbe vették, továbbították a szervíznek, akik kb 2 munkanap múlva hívtak. Egyeztettünk időpontot, hogy mikor jöjjenek a tv-ért és ennyi.
De írta a euronics, hogy gyorsabb ügyéntézés érdekében egyből a márkaszervízzel is felvehetem a kapcsolatot.
Márkaszervíz: Conelser Kft.
Az oldalon szereplő számon beszéltem egy nagyon kedves hölggyel, vele mindent meg tudsz beszélni. -
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Tavaly március óta van egy 65c728-am, amivel eddig jól elvoltunk. Volt egy kis backlight bleed, de nem vészes. Egy ideje viszont dönthető fali konzolon van, amin lefelé néz a tv, amennyire csak lehet. Most játszottam rajta egy kicsit és sötét részeknél brutális backlight bleed van. De kegyetlen. Mostmár bármit nézek csak a világos foltokra ugrik a szemem.
Visszaolvasás után megpróbáltam lazítani a csavarokon egy kicsit, az se segített.
Ha teljesen függőleges állásban van a tv, akkor valamivel jobb, de úgy is elég durva.
Kérdésem igazából az lenne, hogy megéri-e megpróbálni gariztatni (euronics), vagy ez van és kész.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6Talán a 4-es kép adja át a lgejobban, hogy szabad szemmel mit látok. Az 1-es képen kicsit rosszab a fotón, mint szabad szemmel, a 2-es és 3-as képen, pedig jobb.
Sajnálnék megválni tőle, mert amúgy, ha van rendes anyag a képen, akkor baromi szép.Esetleg tanács? Köszönöm!
Ui. Beállítások 100%-ban Vhiktor videói alapján. -
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
TCL 65C728 - Disney+ app induláskor megfagy. Vele együtt a tv is.
Próbáltam újratelepíteni, kihúztam a tv-t 30 percre, semmi változás. Valami tipp esetleg?
Köszi!Szerk.: Telefonos app is ezt csinálta, majd kikapcsoltam a wifit és mobilnetről működik. Bekapcsolt wifivel nem... akkor a nettel van valami baja. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest