Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Én már csak streaming szolgáltatóban gondolkodom, mert ott azt és akkor nézem, amit és amikor szeretnék. Mindenkinek más streaming szolgáltató felel meg, én végül a Netflix mellett döntöttem, mert ott vannak meg leginkább azok a tartalmak, amik érdekelnek. Egy darabig volt HBO GO és Amazon Prime előfizetésem is, illetve egy időben az RTL Most+-ra is előfizettem. Már csak Netflix van, szoktam én is ismeretterjesztő műsorokat nézni rajta, de főleg sorozatok nézésére használom. Na meg ott a YouTube, sok youtuber sokkal minőségibb tartalmakat gyárt, mint amit a tévécsatornákon sugároznak.
Hagyományos tévé szolgáltatásra már sajnálok kiadni pénzt, mert egyrészt ritkán adnak olyan minőségi tartalmakat, amelyek egy streaming szolgáltatónál megvannak, másrészt nem szeretem, ha korlátozva vagyok, hogy mikor, mit nézhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor