- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
Redneck #9927 üzenetére
Én már csak streaming szolgáltatóban gondolkodom, mert ott azt és akkor nézem, amit és amikor szeretnék. Mindenkinek más streaming szolgáltató felel meg, én végül a Netflix mellett döntöttem, mert ott vannak meg leginkább azok a tartalmak, amik érdekelnek. Egy darabig volt HBO GO és Amazon Prime előfizetésem is, illetve egy időben az RTL Most+-ra is előfizettem. Már csak Netflix van, szoktam én is ismeretterjesztő műsorokat nézni rajta, de főleg sorozatok nézésére használom. Na meg ott a YouTube, sok youtuber sokkal minőségibb tartalmakat gyárt, mint amit a tévécsatornákon sugároznak.
Hagyományos tévé szolgáltatásra már sajnálok kiadni pénzt, mert egyrészt ritkán adnak olyan minőségi tartalmakat, amelyek egy streaming szolgáltatónál megvannak, másrészt nem szeretem, ha korlátozva vagyok, hogy mikor, mit nézhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest