- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Nos megvolt a C825 első tesztje.. hajnali 1-ig
Eddig szuper. Falra tettem. Egy 65-ös 3éves samsungot váltott.
Ég és föld. Szuper a kép. Klasszisokkal jobb mint bármilyen új lcd amit idáig láttam, philips hisense, sony, lg, amit mostanában néztem üzletben..Ami nekem fontos volt a Dts-hd/DTS-X és True-hd/Atmos passtrough a hdmi-n, az megy is.
Cec-t még nem ismertem ki, samsungnál egyértelműbb volt..kissé bugos szerintem..
Digis csatornákból 117-ből automatán 109-et talált a többit kézivel adtam hozzá, amit kiexportálva, a tcl csatorna editorral szépen sorba raktam..Dolby Vision, HDR+, HDR10 megy nvidia shield pro-ról.
DV/Atmos/eac3 megy Beépített Netflixről is.
HDR megy a beépített youtube-ról
Ezeket mindig ki is írja fennt a sarokban egy kis logóval ha olyan tartalmat kap..Akkora a fényerő hogy éjszakai tv-zéshez nagyon le kellett vennem... 27-re..
A demo youtube videóknál néhol volt bekockásodás 4K HDR-nél..
A nason levő 100 G környéki DV és HDR filmeken nem..Xbox series-xel majd később nézem meg, nem vagyok hardcore gamer, így ha a vrr nem megy nem halok bele..
A képet még állítgatnom kell mert kicsit soknak érzem a pirosat.
Feketék nagyon jók, majdnem mint egy olednél.
Nem láttam felhősödést, de bloomingot igen, ha a local dim maxon van, akkor a felirat körül, de ezt be lehet állítani.Nagyon sok kép és hang beállítás van, tanulni kell még..
Hang az tényleg nagyon brutál, egy tv-hez képest persze.
Nálam általában megy egy onkyo AVR egy 11.1-es JBl hangrendszerrel, persze az azért más..Az ATV rendszer lehetne gyorsabb is, de tudom hogy az ilyen..
Van benne pár fordítási bug, meg egyéb kezelési is, gondolom lesz jobb is.
Ezen a 072-es FW van.Érdekelne hogy lehet a kisebbik távirányító gombjaihoz más funkciót rendelni, pl azon nincs guide gomb.
Nem találok olyan gombot mint az nvidia shildnél hogy a futó appokat ki lehet lőni..
Hogyan lehet a TCL-tv appot, vagy más oda nem illőt törölni, vagy leállítani..
egyelőre ennyi, várom a Viktor tesztjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest