- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen márkájú TV vásárlásán. Android TV rendszert használok 3,5 éve egy Xiaomi Mi Box 3 jóvoltából, lassúságot, instabilitást nem érzek rajta, amire nekem szükségem van - Kodi, Plex, SmartTube, Puffin böngésző - azt ellátja.
Egy ilyen tévén is hasonlóan megbízható az Android rendszer?
Olvastam korábban tévés topikokban, hogy foltosodás, beégés előfordulhat egyes típusoknál. Hyundai tévém van 4 éve, előtte belépőszintű 32"-os Samsung volt 8 évig, ilyen gondom nem volt. Kell ettől tartani?
Egy olyan készülékre lenne szükségem 140-150.000 forintig, ami 4K felbontású, minimum 43" - örömmel vennék nagyobbat ha van olyan, ami egy 164 centis TV asztalra ráfér -, valamint kétcsatornás Wifi támogatottságra, LAN portra, Bluetoothra és 3 HDMI portra van szükségem. Csak hazai webáruház jöhet szóba, személyesen üzletbe nem tudok elmenni.
Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest